Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
...mögöttük a 100 éves irtózatosan lassú Szakályt,...JC6???
Szakály 28 éves, csak szólok. azt nem mondom, hogy gyors, de hogy nem öreg, az tuti
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szép volt Verpecz! Szép volt Loki vezetőség! Ez van, amikor a pénz beszél és nem a tehetség, ugye? Magatokra vessetek...Első sorban Kondás Elemérnek szeretnék gratulálni ehhez az eredményhez. 1-0-ás biztos vezetés után nem rendeli vissza csapatát, minek azt? Továbbra is fent hagy 3 csatárt, mögöttük a 100 éves irtózatosan lassú Szakályt, Varga meg majd egyedül állítja meg a fél norvég csapatot, ha az megindul. Bravó! Komolyan mondom, hogy ha direkt akarok elcseszni egy meccset még akkor sem húzok meg ilyen hozzánemértő, idióta, dilettáns dolgokat. Az meg csak hab a tortán, hogy jobb oldalról egy értelmes szögletet nem tudnak elvégezni, sőt, abból kapják a gólt. Aztán természetesen megint elcseszik, jön az újabb kontra, majd a gól..és a következő. Verpecz, édes Istenem, nincs önkritikája? Helyébe abbahagytam volna rég a futballt... De hát apukának nagyon fontos, hogy a fia legyen a Loki első számú kapusa. Addig - addig nyomta, míg nem sikerült. Tessék, itt az eredmény. Ráadásul akkora arca van a fiának, mint az ólajtó.
És mit hoz le az NS? Elfogyott a Loki... aki elfogy, az nem szorítja be saját térfelére az ellenfelet az utolsó percekben... De hát minek is akadok fent ilyenen? Olyan hogy magyar sportújságírás nem létezik!
Borzasztó, idegesítő és idegőrlő, hogy megint itt van egy egyáltalán nem veretes ellenfél és még vért sem kellene izzadni, hogy csodák - csodájára menjen legalább még egy kört egy magyar csapat, erre ez van... Mintha direkt csinálnák. Vagy ennyit tudnak csak. Hisz a kettős terhelés nagyon brutális egy magyar profi futballistának. Majd a bajnokságban! Mennyei királyság!
u.i.: Knézy meg egy... áh..
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 491
sztem fontos egy kapusnal h legyen karaktere...lehet nem ez a legjobb szo ra.De o olyan semmilyen.
több mint 10 éve
oszinte focit jatszott a debrecen.Brendan is that you?
nem verpeczen mulott, de evek ota nem ertem h lehet kezdo.nincs karaktere.Hozott o mar meccsett valaha?ZoliMP

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 491
oszinte focit jatszott a debrecen.nem verpeczen mulott, de evek ota nem ertem h lehet kezdo.nincs karaktere.Hozott o mar meccsett valaha?
több mint 10 éve
várj, a trollfoci az lenne, hogy a Seria A vagy az MB3-e az erősebb, mert már az is eldőlt nemrég, hogy a másodosztályunk is az olasz első felett állSamp-Vojvodina o_oGergőbácsiés ugye az MTK mit játszott a Vojvodinával???
akkor melyik is az erősebb SeriaA v. MB1???
(le kéne állnom a trollfocival😊 )NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Samp-Vojvodina o_oGergőbácsiés ugye az MTK mit játszott a Vojvodinával???
akkor melyik is az erősebb SeriaA v. MB1???
(le kéne állnom a trollfocival😊 )
több mint 10 éve
Samp-Vojvodina o_o
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Verpecz katasztrófa, Sidibe karasztrófaVédelem borzasztó, ja és nincs helyzetkihasználás és középpályás védekezés
Ehhez képest kifejezetten jó volt a játék összképe....
több mint 10 éve
Verpecz mesterhármas 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hogy én mire is gondoltam... 😕
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Sajnos a lokinál a 75. percben kifogyott a tank. Kondás természetesen nem hoz be friss embert mert minek. Félő, hogy jönni fog a harmadik...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Közép kategóriás európai klubcsapatok ellen kb 10ből 8 selejtező párharcot elveszít egy magyar csapat. Vojvodina, zeljeznicar, Rosenborg, Bate. Mert valószínüleg a Vidi sem fog továbbmenni. A Loki meg hát szintén nem túl bizalomgerjesztő.
több mint 10 éve
Közben Bazza nem fog örülni, vezet a Vojvodina a Samp ellen idegenben. Miriutáék is hátrányban.
több mint 10 éve
Kondás észrevehetné, hogy átszaladnak középen, Tisza helyett jöhet Zsidai
több mint 10 éve
Miért ez a dilettáns verpecz véd? Full belőle jött a gól...
több mint 10 éve
Debrecen drukkerek ez a Balogh Norbert kicsoda? loki nevelés? mintha azt olvastam volna hogy most hozták fel az utánpótlásból. Elég ígéretesen mozog, ha tovább fejlődik komoly értéke lehet a magyar focinak, reméljük nem bajneresedik el.davemayerTélen
több mint 10 éve
Robbanékonyabbá kéne tenni kicsit, ill. hiába futja meg az emberét a végére utolérik mert elfárad. Amúgy kurva jól nyomja meccsek óta, önbizalim van jók a megoldásai -> irány külföld de gyorsan 😀Amúgy az eddigi legjobb félidő magyar csapattól szerencsére kurva lekezelően jött ide a rosenborg
több mint 10 éve
Jó a Debrecen, ez a meccs simán meglehet. Csak így tovább!
több mint 10 éve
Debrecen drukkerek ez a Balogh Norbert kicsoda? loki nevelés? mintha azt olvastam volna hogy most hozták fel az utánpótlásból. Elég ígéretesen mozog, ha tovább fejlődik komoly értéke lehet a magyar focinak, reméljük nem bajneresedik el.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Filipe Luis is visszatert!!! :-p
több mint 10 éve
Csak én láttam úgy, mintha meglökték volna a védőnket csúsztatás előtt a gólnál?JC6Nem sztem absz. igaza volt hajdú b.-nek, sima falt volt. Mareval meg már a seggén vette a levegőt ezért kellett lecserélni...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csak én láttam úgy, mintha meglökték volna a védőnket csúsztatás előtt a gólnál?