Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
de baz Koller tudott focizni, itt a gólem megijedt a kapustól 1-1-ben, azt hittem sírok xDpeteyháááááát 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
de baz Koller tudott focizni, itt a gólem megijedt a kapustól 1-1-ben, azt hittem sírok xDa magyar Jan Koller!Borbinhoaz az egyik, a másik hogy továbbvitték a Szivics féle rugdosást is. már marhára megérdemelte a Vidi, több helyzetünk is volt de az istennek sem mentek be(Maréval, Gyurma, Ivanovszki), és hát mikor máskor rúgtuk volna ezeket wazze 😀Miért kell egy Videoton elleni meccsen 1-0nál és tűrhető játéknál folyamatosan anyázni és fütyülni? De hát borsod...SchleckA paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
nincs DunaWorld-öm 😕ZERO_L
Pátkai elbacta Koman tipszmikszét 😀😀😀
ez a Takács ki a Dióknál? semmi futballistára emlékeztető mozgása sincs.petey
több mint 10 éve
a magyar Jan Koller!az az egyik, a másik hogy továbbvitték a Szivics féle rugdosást is. már marhára megérdemelte a Vidi, több helyzetünk is volt de az istennek sem mentek be(Maréval, Gyurma, Ivanovszki), és hát mikor máskor rúgtuk volna ezeket wazze 😀Miért kell egy Videoton elleni meccsen 1-0nál és tűrhető játéknál folyamatosan anyázni és fütyülni? De hát borsod...SchleckA paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
ez a Takács ki a Dióknál? semmi futballistára emlékeztető mozgása sincs.petey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
az az egyik, a másik hogy továbbvitték a Szivics féle rugdosást is. már marhára megérdemelte a Vidi, több helyzetünk is volt de az istennek sem mentek be(Maréval, Gyurma, Ivanovszki), és hát mikor máskor rúgtuk volna ezeket wazze 😀Miért kell egy Videoton elleni meccsen 1-0nál és tűrhető játéknál folyamatosan anyázni és fütyülni? De hát borsod...SchleckA paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
ez a Takács ki a Dióknál? semmi futballistára emlékeztető mozgása sincs.
több mint 10 éve
lehet én néztem be valamit, de ez most komoly, hogy a mai meccsek összefoglalóját csak hétfő este adják le???Vasárnap 20óra M4.
és azt is 23.15-kor, remek műsorszerkesztésZERO_L
több mint 10 éve
lehet én néztem be valamit, de ez most komoly, hogy a mai meccsek összefoglalóját csak hétfő este adják le???és azt is 23.15-kor, remek műsorszerkesztés

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
médiaklikken HD-ban tudod nézni DunaWorldot is többek között (minden MB1es közvetített meccset lehet, m4est is). Rádugod hdmi-vel TV-re és szebb mint az eredeti adás 😀A paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
több mint 10 éve
Koman gól + gólpassz, not bad. Elég régen láttam utoljára ilyen hosszabbítást (talán a City-QPR 😀), éreztem hogy egyet fog kotorni a vidi, de hogy kettőt? 10 emberrel ,idegenben...
A DVTK edző meg nem tudom, hogy tényleg ennyire higgadt, vagy annyira idegben van, hogy semmit nem tud mondani.
De ilyet, hogy ilyen a foci, előfordul, meg hogy "ez van"...omg egy Véber Gyuri szerintem széttörte volna a kamerát valamelyik játékosa fején
több mint 10 éve
Miért kell egy Videoton elleni meccsen 1-0nál és tűrhető játéknál folyamatosan anyázni és fütyülni? De hát borsod...A paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
több mint 10 éve
A paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckmi volt? (vagy csak a szokásos? 😀)
nincs DunaWorld-öm 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A paraszt diósgyőri szurkolók kurvára megérdemlik ezt...Schleckebben a hónapban a diósgyőr helyett mindenki használja a facepalmot
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
emberelőnyben, 1-0-ról a hosszabbításban kikapni... idén sem kell a Diósgyőrért aggódnom 😕
több mint 10 éve
Kicsit vicces ez a szabály, hogy nem játszhat légiós az NB3-ban.Majd kitalálják, hogy csak az nem légiós aki Mo-n született, aztán amikor rájönnek, hogy a külhoni magyarok így nem felelnek meg, akkor majd be kell mutatni a családfát, ami alapján majd Csányi és Viktor dönt, hogy ki játszhat. Valahogy így képzelem.
Nem azt eredményezte, hogy valóban nem lesznek légiósok, hanem nagy ütemben megnőtt a honosítások száma.
Nálunk (Vásárhely) jelenleg már papírja van Markovicsnak (aki az NB2-es Szeged legjobb játékosa volt három évig majd most nyáron a Haladásnál is volt próbajátékon) illetve 4 (!) kérelem van folyamatban.
Kb ennyit ér az egész.Bazzani
több mint 10 éve
Kicsit vicces ez a szabály, hogy nem játszhat légiós az NB3-ban.Nem azt eredményezte, hogy valóban nem lesznek légiósok, hanem nagy ütemben megnőtt a honosítások száma.
Nálunk (Vásárhely) jelenleg már papírja van Markovicsnak (aki az NB2-es Szeged legjobb játékosa volt három évig majd most nyáron a Haladásnál is volt próbajátékon) illetve 4 (!) kérelem van folyamatban.
Kb ennyit ér az egész.
több mint 10 éve
Ezen nem kellene csodálkozni, évek óta ez van a magyar edzőkkel. Hosszú idő után pont talán Dárdai az az edző, aki taktikailag tud valami olyat, amivel egy gyengébb csapat is meccset tud nyerni. Ez a magyar edzőképzés legnagyobb problémája, hogy képtelen megfelelő szinten oktatni az edzőket. Igaz ha megnézzük a tanárokat, akkor nem is várhatunk többet. A Debrecen komoly előnyben volt az első félidőben, aztán szünet után, úgy viselkedtek mint az ijedt kisnyuszi. Mondjuk igazságtalan lenne csak a magyar edzőket elővenni, mert Doll is követett el komoly hibákat, igaz ott az első meccsen gólt nem neki kellett volna lőni.peach!itt Kondás volt a főbűnös. csak állt mint a f. a lakodalomban. a Rosenborg beállt kontrákra és a Loki meg belefutott a késbe. a középpálya mint olyan nem volt védekezésben, ahol meg lehetett volna állítani őket. Tisza helyett Zsidait kellett volna behozni kvagyorsan(mondjuk asszem sérült volt). elnyúlt a Loki, Sidibe vagy Balogh elvesztette a labdát és a gyors norvégoknak volt egy fasza légifolyosó a kapuig. Bódi még csak lezárta az oldalt, de Tisza és a villámléptű Szakály azt sem tudták milyen rendezvényen vannak.
ezer bocsanat ha felidegesitettelek.
Talan a szabad rugas..ott nagyon a hoszzun allt.
Amugy meg Te ugy latod en igy.
Viszont az teny h nem tudja a csapatot meccsben tartani (altalanossagban)ZoliMP
Szóval Elemér bácsi a taktikai zseni megbukott rendesen.petey
Most jöhet majd minden magyar csapatnak a bajnokság, ott lehet bizonyítani. Ha valakinek az őszt is nemzetközi kupában kellene tölteni, az már úgyis nagy hátrányt jelentene az MB1-ben....
több mint 10 éve
peach!itt Kondás volt a főbűnös. csak állt mint a f. a lakodalomban. a Rosenborg beállt kontrákra és a Loki meg belefutott a késbe. a középpálya mint olyan nem volt védekezésben, ahol meg lehetett volna állítani őket. Tisza helyett Zsidait kellett volna behozni kvagyorsan(mondjuk asszem sérült volt). elnyúlt a Loki, Sidibe vagy Balogh elvesztette a labdát és a gyors norvégoknak volt egy fasza légifolyosó a kapuig. Bódi még csak lezárta az oldalt, de Tisza és a villámléptű Szakály azt sem tudták milyen rendezvényen vannak.
ezer bocsanat ha felidegesitettelek.
Viszont az teny h nem tudja a csapatot meccsben tartani (altalanossagban)ZoliMP
Szóval Elemér bácsi a taktikai zseni megbukott rendesen.
több mint 10 éve
ez kb. annyit jelent, hogy ebben az igazolási időszakban nem lesz eladva, de akár már a következőben simán...Nyartol Cazorla az Atletie! :-pZoliZoltánmost hosszabbította meg a szerződésétZERO_L
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Amúgy Verpecz a 2. számú kapus, de valószínűleg a szezon során a 3. számú lesz. Nem ártana utána nézni a dolgoknak. 😀Mellesleg nem érdekel semmi a Rosenborg ellen a 2-3 egy igazán gyönyörű eredmény.
Norbi meg a legnagyobb király. 😉 Örülök, hogy nem csak én látom így, mert én elfogult vagyok. 😀
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 491
peach!ezer bocsanat ha felidegesitettelek.
Viszont az teny h nem tudja a csapatot meccsben tartani (altalanossagban)
több mint 10 éve
Nyartol Cazorla az Atletie! :-pZoliZoltánmost hosszabbította meg a szerződését
de végül is 2019 nyarán(34 évesen) még akár mehet Madridba 😉

több mint 10 éve
Ez elég gyengére sikeredett 😉Ha meg lett volna elöl a 9 gól, akkor nem mindegy?oszinte focit jatszott a debrecen.Hogy lehet ilyet írni, hogy nem rajta múlott mikor a 3 gólból 2,5 simán az övé volt?peach
nem verpeczen mulott, de evek ota nem ertem h lehet kezdo.nincs karaktere.Hozott o mar meccsett valaha?ZoliMP
Egyértelmű, hogyha egy csapat be van állva a hazai 8-9 gólokra, akkor a kapus koncentrációja is csökken hátul. 3-4 kapott gól belefér.
Ma a támadók voltak halványabbak, az nem egy kapus hibája, ha elmaradnak a tervezett és várva-várt gólok.Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ha meg lett volna elöl a 9 gól, akkor nem mindegy?oszinte focit jatszott a debrecen.Hogy lehet ilyet írni, hogy nem rajta múlott mikor a 3 gólból 2,5 simán az övé volt?peach
nem verpeczen mulott, de evek ota nem ertem h lehet kezdo.nincs karaktere.Hozott o mar meccsett valaha?ZoliMP
Egyértelmű, hogyha egy csapat be van állva a hazai 8-9 gólokra, akkor a kapus koncentrációja is csökken hátul. 3-4 kapott gól belefér.
Ma a támadók voltak halványabbak, az nem egy kapus hibája, ha elmaradnak a tervezett és várva-várt gólok.
több mint 10 éve
oszinte focit jatszott a debrecen.Hogy lehet ilyet írni, hogy nem rajta múlott mikor a 3 gólból 2,5 simán az övé volt?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
28? akkor még nagyobb szégyen....mögöttük a 100 éves irtózatosan lassú Szakályt,...JC6???
Szakály 28 éves, csak szólok. azt nem mondom, hogy gyors, de hogy nem öreg, az tutislowmotion