NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati tripla
646
38
19:00, Arena4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 523
55
18:00 PINSTRIPE BOWL, Boston College vs Nebraska - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Kassai 1
több mint 12 éve
Csak nekem tűnik fel, hogy már meccs kezdete baromságokat beszél Knédli?De úgy a statisztikák között is baromságokat sorolgat.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Na megjött Svájc is 😀
több mint 12 éve
Ezek az ábrakészítők is okosak: Maggio a baloldalon...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Csatár nélkül laza 😀
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
VIKTOR! VIKTOR! KASSAI VIKTOR!
több mint 12 éve
Hát én esküszöm, hogy ezek a válaszok hallatán én a stúdióban lévő M1-es gyerek helyében beleröhögnék Elnök úr képébe, elképesztő 😀StezHát épp ezaz, hogy a csávó végig röhögött, de akkor ezért 😀
Amúgymeg volt összeállítás Kassaiékról is.
több mint 12 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, KNÉDLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 😀 😀 😀Garantáltan fasza meccs lesz!!
Balotelli a himnusz közben hátrafelé fordulva kukkol 😀
mekkora forma atyaég 😀
több mint 12 éve
Hát nyilván, ha szarul ítél, akkor azt meg fogja magyarázni a kommentátor valami überelhetetlen, felismerhetetlen színészkedéssel, de egyébként minden jó ítéletnél meg fogja majd dícsérni, valamint a partjelzőket is. De ezen nincs mit csodálkozni, bár csodálkozom, hogy miért nem volt a két csapat mellett a magyar bírógárdáról is valami összeállítás. 😀
több mint 12 éve
akkor 8ra tennékEgy a 3hoz?Shawn84Jaj de jó, hogy megint a Puskást kell szóba hozni. Alig várom mikor kerül szóba a Magyar Gárda meg a Kárpátia együttes.10 feletti tippre hanyas odds van?Kiss
Tippeljetek. A meccs alatt, vajon hányszor fogja a kommentátor dicsérni Kassait. Én 10-et mondok. Bárki is közvetít.Shawn84
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
11 és 13 között 1 a 2höz afölött 1 a 3hoz.Jaj de jó, hogy megint a Puskást kell szóba hozni. Alig várom mikor kerül szóba a Magyar Gárda meg a Kárpátia együttes.10 feletti tippre hanyas odds van?Kiss
Tippeljetek. A meccs alatt, vajon hányszor fogja a kommentátor dicsérni Kassait. Én 10-et mondok. Bárki is közvetít.Shawn84
több mint 12 éve
Jaj de jó, hogy megint a Puskást kell szóba hozni. Alig várom mikor kerül szóba a Magyar Gárda meg a Kárpátia együttes.10 feletti tippre hanyas odds van?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Jaj de jó, hogy megint a Puskást kell szóba hozni. Alig várom mikor kerül szóba a Magyar Gárda meg a Kárpátia együttes. Tippeljetek. A meccs alatt, vajon hányszor fogja a kommentátor dicsérni Kassait. Én 10-et mondok. Bárki is közvetít.
több mint 12 éve
Hát én esküszöm, hogy ezek a válaszok hallatán én a stúdióban lévő M1-es gyerek helyében beleröhögnék Elnök úr képébe, elképesztő 😀
több mint 12 éve
vagy csak szimplán allergiás a tejre,de attól aprítjaElnök Úrnak olyan az arca mint akit szét csíptek a darazsakKissInkább, mint egy jóllakott gyerek... Van mit a tejbe aprítani.Matthew99
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Egyébként volt már eddig az EB-n olyan csapat, akinél 2 csatár volt? CSak mert elég durva ha pont az olaszok az elsők akiknél így van...fetomyúgy is meg van bundázva a meccs szal akár 5 csatárral is ki állhatnának 😉 FORZAA ITALIA!!!
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Ez a Del Bosque is egyre hülyébb... Eddig mindig jobbak voltak a spanyolok, amikor a Xabi Alonso-Busquets párosból csak az egyik volt pályán, most meg megtetézi azzal, hogy csatár nélkül küldi ki őket. Gondolom Fábregast abban a szerepkörben akarja játszatni, amit a Barcában játszott, amivel csak az a baj, hogy február óta nem lőtt gólt, de legalább szar formában is volt.
több mint 12 éve
Elnök Úrnak olyan az arca mint akit szét csíptek a darazsakKissInkább, mint egy jóllakott gyerek... Van mit a tejbe aprítani.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Egyébként volt már eddig az EB-n olyan csapat, akinél 2 csatár volt? CSak mert elég durva ha pont az olaszok az elsők akiknél így van...
több mint 12 éve
Rudolfnak ha csak a beszédstílusát hallom, leginkább valami rossz buzi jut róla eszembe.
több mint 12 éve
Elnök Úrnak olyan az arca mint akit szét csíptek a darazsak
Samaras játszott?
több mint 12 éve
A spanyol védősorrol nem tudtak sokat mondani... Puyol nincs 😂
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nem úgy néz ki, hogy telt ház lesz. Érdekes egy meccsnek nézünk elébe. Remélem Del Bosque tudja mit csinál mert vicc, hogy egy db csatár sincs a kezdőben.
több mint 12 éve
Azért fog nyerni Svájc, mert az EB egy olyan bajnokság, ahol 16 csapat van és a végén a svájciak nyernek!!Istenem ezek a semmitmondó szar párbeszédek...
"
- Mi a véleménye Iniestáról?
- Hálistennek sokat láttuk idén a Barcában játszani.
"
Fernando Torres a kedvenc játékosom volt, többször láttam...
több mint 12 éve
Elnök úr megint 😀 :Kérdés: "Az olaszokat lehetne igazi tornacsapatnak nevezni?"
Elnök úr: "Igen, és remélem, hogy hamarosan a magyar válogatottról is elmondhatjuk ugyanezt" .. majd még 5 mpercet magyaráz a magyarokról 😀
Elnök úr szerint meg Balotelli és Cassano nagyon okos és intelligens játékosok 😂 😂 😂 😂 😂