Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
"Történelmi mélypont"-ot emlegetni szerintem igencsak túlzó dolog, még ha brutál nagy verést is kaptunk. Pontosan ilyesmi volt a hangulat/játék ősszel is, és abból sikerült felállni és nyerni laza 22-t egymás után. Egyetértek, hogy Modric és Pepe is nagyon hiányzik a csapatból. A kis horvát nélkül Kroos is elszürkül sokszor.miért amit mondtam abból mi nem igaz? Adott meccsre értettem. Ilyen szarok tényleg kurvarég voltunk, konkrétan nem emlékszem rá. ha valami fekete rámondhatjuk hogy fehér, attól még fekete.Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal. Ilyen szarul még a Barca elleni ötösnél se játszottunk. Hiányzók ide vagy oda. Mondjuk Modric nélkül igazán jó meccsünk nem volt, Pepe nélkül meg nem hoztunk le gól nélkül meccset.Nem értem miért kell egyből ilyen nagy szavakat használni. flzoli
Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.eaglesmcnabb
A Vasast meg meg simán elpicsáztuk mi is, annyira nem világverőek, de jövőre NB1!eaglesmcnabb
több mint 10 éve
miért amit mondtam abból mi nem igaz? Adott meccsre értettem. Ilyen szarok tényleg kurvarég voltunk, konkrétan nem emlékszem rá. ha valami fekete rámondhatjuk hogy fehér, attól még fekete.Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal. Ilyen szarul még a Barca elleni ötösnél se játszottunk. Hiányzók ide vagy oda. Mondjuk Modric nélkül igazán jó meccsünk nem volt, Pepe nélkül meg nem hoztunk le gól nélkül meccset.Nem értem miért kell egyből ilyen nagy szavakat használni. flzoli
A Vasast meg meg simán elpicsáztuk mi is, annyira nem világverőek, de jövőre NB1!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
De szép ez a mai nap.... 😀
több mint 10 éve
nem örülök ennek a döntetlennek, mert a helyzetek alapján nyerni kellett volnaviszont legalább nem kaptunk ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
+Kenesei előbb-utóbb megdönti a legendás Viktor Gracsov rekordját a gólok 40 felett klubban 😀Szanyó K. világverő csapatot építene a rettegett Ferenczi-Lázok csatárduóval és ő lesz a magyar ugar Zsozé Murinyhója?flzoliSzánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal.pedig a Vasastól egyre többen ki fognak kapni , már a közeljövőben is...😊ozibozi
Történelmi mélypont. .eaglesmcnabb
több mint 10 éve
kb 10 perc alatt kicsinálták mentálisan a fütyüléssel,fújolással.Egyértelműen látszott rajta hogy nem heverte még ki a szakítást,nyilván erre még rájátszottak az atleti drukkerek.Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.eaglesmcnabbNem semmi:
Cristiano Ronaldo's game by numbers vs. Atletico:
0 goals
0 shots on target
0 take-ons completed
0 chances created
0 crosses completed.Schleck
Total frusztrált volt az ember.De nem lehet minden meccsen jól játszani.
több mint 10 éve
Szanyó K. világverő csapatot építene a rettegett Ferenczi-Lázok csatárduóval és ő lesz a magyar ugar Zsozé Murinyhója?Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal.pedig a Vasastól egyre többen ki fognak kapni , már a közeljövőben is...😊ozibozi
több mint 10 éve
Azért volt egy lövése 35-ről ballal, ami megsimogatta egy vakondcsalád hátát és elvánszorgott a kapuig. Csak, hogy megadjuk ami a "királyé" 😉Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.eaglesmcnabbNem semmi:
0 goals
0 shots on target
0 take-ons completed
0 chances created
0 crosses completed.Schleck
több mint 10 éve
Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal.pedig a Vasastól egyre többen ki fognak kapni , már a közeljövőben is...😊
több mint 10 éve
Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal. Ilyen szarul még a Barca elleni ötösnél se játszottunk. Hiányzók ide vagy oda. Mondjuk Modric nélkül igazán jó meccsünk nem volt, Pepe nélkül meg nem hoztunk le gól nélkül meccset.Nem értem miért kell egyből ilyen nagy szavakat használni. Az összes Real-os fórumon azt látom, hogy egyből világvégét követelnek, és a csapat 75%-át elzavarnák....
Pocsék meccs volt, rendesen beleszaladt a késbe a csapat, ez van, tanulni kell belőle. Az Atleti ellen idegenben ki lehet kapni (persze a hogyan már más tészta). Isco és Khedira annyira súlytalan volt a középpályán, hogy eleve halálra volt ítélve az előre játék és a védekezés is. Kroos-t addig játszatja Carlo amíg lesérül. Ronaldo vagy sérült, vagy fejben nincs ott, de majdhogynem a legnagyobb kerékkötő az utóbbi meccseken. Bale agyatlan, nagyon nincs formában, Benzema inkonzisztens, Carvajal össze-vissza rohangál védekezés címszóval, Nacho max töltelék lehet, Varane még éretlen, kell mellé egy rutinos ember, Coentrao alig játszott idén, Casillas meg semmi plusszt nem jelent.
Ez így leírva baromira ócskán hangzik, de még szerencsére nincs veszve semmi, a BL-ben a Schalkét illik leverni, és a bajnokságban is az élen vagyunk (még). Innentől csak feljebb lehet kerülni a formaidőzítésben és a játékban
több mint 10 éve
Nagyon örültem, mikor megláttam Ibe nevét a kezdőben. Eddig kb. az egyetlen játékosa a csapatnak, akiben van elképzelés arról, hogyan lehetne megverni az Evertont. Remélem rövid időn belül sztenderd kezdő lesz a kölyök, hatalmas potenciál lakozik benne.Egyébként a legrosszabb Merseyside Derbyk között van a mai azok közül, amiket láttam.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Wenger papa pipa,Ronaldo banda pipa (bár itt az X se lett volna rossz)
Pali indulása pipa
Dortmund is talán megindul pipa
már csak a Juve mai és a Barca holnapi győzelme kéne.... nem lesz egyszerű...... (lehet egyik se jön össze)
több mint 10 éve
Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.eaglesmcnabbNem semmi:
0 goals
0 shots on target
0 take-ons completed
0 chances created
0 crosses completed.
több mint 10 éve
jogos, akkor csak a végeredményrőlhogy lehet, hogy egyetlen szó se esik Dárdai mai meccséről? 😊baggioPedig esett.Schleck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hogy lehet, hogy egyetlen szó se esik Dárdai mai meccséről? 😊baggioPedig esett.
több mint 10 éve
hogy lehet, hogy egyetlen szó se esik Dárdai mai meccséről? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal. Ilyen szarul még a Barca elleni ötösnél se játszottunk. Hiányzók ide vagy oda. Mondjuk Modric nélkül igazán jó meccsünk nem volt, Pepe nélkül meg nem hoztunk le gól nélkül meccset. Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Mondjuk így, hogy a fél kezdő sérült, országos 1es meccs volt 😀
több mint 10 éve
hogy is szokták mondani?gatya.
beárazták a reált? 😀Negritis
kb úgy érezhetik magukat most az atleti drukkerek mint mi a 2-6 után.
több mint 10 éve
hogy is szokták mondani?beárazták a reált? 😀
több mint 10 éve
Kikapott az Arsenal, hátrányban a Manchester City, ...Schleck...és a So'ton sem vezet egyelőre. :fingerscrossed:
szerk.: a 93. percben azért csak megnyerték. Jellemző.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Kikapott az Arsenal, hátrányban a Manchester City, vezet a Chelsea és a Hertha. De tökéletes ez eddig. 😊
több mint 10 éve
nagyon szépen játszik az atleti,öröm nézni cr vergődését😀Kennyde legalább továbbra is hisztizik mint egy fürdős kurva 😀