Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem, nem voltak ott xD Carpathian Brigade-os, B-közepes haverom is többedmagával épp MÁSHOL voltminek ide vénaszkenner?Én elhiszem, hogy az egyetemi amerikai fociról mindent tudsz, de hogy a labdarúgásról a tudásod igen csak felületes, az biztos. Tegnap az általad felsoroltak nagy része már nem egy lehetőséget kapott bizonyításra (Neumann például amellett, hogy a nyíregyházi utánpótlás sírásója volt a felnőtt válogatott másodedzője is), ma pedig arról feledkezel el, hogy a csőcselék (az ultrák, akik miatt ugye kell a vénaszkenner) nem voltak ott Rijekában az ominózus meccsen. Arra a meccsre már csak azok vehettek jegyet, akik már regisztráltak előtte.Szokol
www.nemzetisport.hu/europa_liga/uefa-elutasitottak-az-ftc-fellebbezeset-marad-a-zart-kapu-2393807baggio
hungaryultras.blogspot.hu/2014/07/rijeka-ferencvaros-20140717.html
Az edzőknél pedig csak egy másik cikkből idéztem azon pro licences szakembereket, akiknek a neve kevésbé ismert, nyilván az egész szisztéma olyan, hogy csak azok szerezhetik meg a diplomát, akik több évet lehúztak már itthoni klubcsapatnál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
minek ide vénaszkenner?Én elhiszem, hogy az egyetemi amerikai fociról mindent tudsz, de hogy a labdarúgásról a tudásod igen csak felületes, az biztos. Tegnap az általad felsoroltak nagy része már nem egy lehetőséget kapott bizonyításra (Neumann például amellett, hogy a nyíregyházi utánpótlás sírásója volt a felnőtt válogatott másodedzője is), ma pedig arról feledkezel el, hogy a csőcselék (az ultrák, akik miatt ugye kell a vénaszkenner) nem voltak ott Rijekában az ominózus meccsen. Arra a meccsre már csak azok vehettek jegyet, akik már regisztráltak előtte.
www.nemzetisport.hu/europa_liga/uefa-elutasitottak-az-ftc-fellebbezeset-marad-a-zart-kapu-2393807baggio
több mint 10 éve
Azért van ahol nem szórakoznak:szerk.:
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/legalabb-negyvenen-haltak-meg-egy-szurkoloi-osszecsapasban-2115501NB2
várj, képes voltál a 2012-es tragédiával az előző kommentemre reagálni?? aztakurva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért van ahol nem szórakoznak:www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/legalabb-negyvenen-haltak-meg-egy-szurkoloi-osszecsapasban-2115501
több mint 10 éve
minek ide vénaszkenner?www.nemzetisport.hu/europa_liga/uefa-elutasitottak-az-ftc-fellebbezeset-marad-a-zart-kapu-2393807

---
több mint 10 éve
Csak tudnám, hogy akkor minek van a Magyar Futball Akadémia. Ja igen, dísznek...iktriada felnőttcsapat után nem kapnak TAO-t, amivel lehet bűvészkedni
több mint 10 éve
Már értem miért kellett Rossi. Ma csak 9 (azaz KILENC) légiós igazolást jelentett be Hemibá. Mondjuk ha 3an itt maradnak nyár után is már nagy szám lesz. 😀😀Csak tudnám, hogy akkor minek van a Magyar Futball Akadémia. Ja igen, dísznek...
Egyébként nincs bajom Rossie érkezésével, csak Csábival nem volt tisztességes a dolog. Mondjuk abban igazat adok, hogy Jóska nem egy nagy was ist das edzőként. De ez már más kérdés.
több mint 10 éve
A bajnoktól idegenben nem gáz kikapni. Igen 4-0 az problemas, de CR melyponton van a csapatbol meg pont most esett ki minden fontosabb tenyezo. Jó CR nélkül középső vedő és szűrő nélkül ezt az Atleticot nem fogjuk meg. Amúgyis ők ellenünk elég jól fel vannak építve.Forma gondok és sérült listás gondok vannak, de majd kitömjük a Schalket meg valamelyik kis caapatot és helyreáll a rend.
4 pontra megközelítettek a matracosok legyen ez a legnagyobb örömük idén 😉
több mint 10 éve
nyertél, gondolom én 😊Az alábbi nevekből hányat ismersz?Buzás volt mb1-es Diósgyőrben meg utána több helyen.
Uray Attila, Osztermájer Gábor, Buzás Attila, Neumann Gábor, Hámori György, Hegedűs Gábor, Kottán György, Kovács Szilveszter, Varga Károly, Tóth János
| Mind pro licences edző (és ők már azok, akik egyáltalán az esélyt megkapták a tanfolyam elvégzésére, a C-s vizsgától felküzdve magukat eddig) | baggio
Kottán meg az a manus, aki a télen kivitte az mb2-es játékosokat Szingapúrba vagy hova.Höri
az AK is hova süllyedt, tejóég

---
több mint 10 éve
Az alábbi nevekből hányat ismersz?Buzás volt mb1-es Diósgyőrben meg utána több helyen.
Uray Attila, Osztermájer Gábor, Buzás Attila, Neumann Gábor, Hámori György, Hegedűs Gábor, Kottán György, Kovács Szilveszter, Varga Károly, Tóth János
| Mind pro licences edző (és ők már azok, akik egyáltalán az esélyt megkapták a tanfolyam elvégzésére, a C-s vizsgától felküzdve magukat eddig) | baggio
Kottán meg az a manus, aki a télen kivitte az mb2-es játékosokat Szingapúrba vagy hova.
több mint 10 éve
Ennél szarabb meccset keveset látni, mégis milyen drámai vége lett.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
a lényeget láttam😊Életem legrosszabb világesemény döntője volt, egészen a 11-esekig. 😀 A vége felejthetettlen.
22 büntető után 0-2-ről nyertek az elefántok!NB2
Úgy főleg, hogy az elefántoknak drukkoltam.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
a lényeget láttam😊22 büntető után 0-2-ről nyertek az elefántok!
több mint 10 éve

meghaltam 😀😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mondjuk ha klubtulajdonos lennék akkor azt hiszem, hogy egy ilyen nehéz szituációban én is inkább Marco Rossira bíznám a csapatot mint a baggio által felsorolt kevesek által ismert (de kétségtelenül tehetséges) fiatalokra.
több mint 10 éve
nah, hálisten xelt a mu - whu így maradt a 6 pontos távolság a dobogótól ami még hozható, de ahhoz nagyobb tűz kell a szezon hátralevő részében
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Samsung Galaxy s4 - Real Madrid 0Fantastic Four 4 - Real Madrid 0
Mario Party 4 - Real Madrid 0
Playstation 4 - Real Madrid 0
Rapido y Furioso 4 - Real Madrid 0
GTA 4 - Real Madrid 0
Destino Final 4 - Real Madrid 0
Mortal Kombat 4 - Real Madrid 0
Nintendo 60 y 4 - Real Madrid 0
több mint 10 éve
Mondjuk az érdekes, hogy közülük mind alapvetően német vonalon mozogtak (és maradnak is). A holland gyarmatrabló vagy a spanyol toszogató helyett lehet szerencsésebb lenne inkább az MLSZ részéről a német modellt másolni...Lőw Zsoltot hagytad ki csak szerintem. Belőle is lehet még valami normálisabb edző.SchleckCsábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.flzoli
Rossi egyszer megbukott (vagy kétszer?), bukjon meg még egyszer...Komolytalan.
Szerintem vannak igazán jó, fiatal, feltörekvő - noname - edzők, de azok ugye minek? Amúgy sem férhetnek oda a húsos bödönhöz..JC6
több mint 10 éve
Én is azt mondom, hogy ugyan azokat a trógereket forgatják évek óta. Egy "nevesincs" edzőt még magyar szinten is kockázatos lenne egyből NB1-es csapathoz kinevezni. Nem ismerem az általad felsorolt edzőket, de látatlanban elhiszem, hogy többet konyíthatnak a szakmához mint a Bognár, Détári féle ripacsokAz edzőképzésnek mindig ez lesz a rákfenéje (mondjuk az NFL-ben ugyanez van, csak más a szint), hogy a képzettség egy dolog, ha nem vagy ismert név, nincsenek kapcsolataid, esélytelen hogy a tűz közelébe kerülj. Ha pedig nincs esélyed bizonyítani és gyakorlatban csiszolni a tudásod, megette a fene az egészet. Az alábbi nevekből hányat ismersz?Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.flzoli
Szerintem vannak igazán jó, fiatal, feltörekvő - noname - edzők, de azok ugye minek? Amúgy sem férhetnek oda a húsos bödönhöz..JC6
több mint 10 éve
Lőw Zsoltot hagytad ki csak szerintem. Belőle is lehet még valami normálisabb edző.Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.flzoli
több mint 10 éve
Az edzőképzésnek mindig ez lesz a rákfenéje (mondjuk az NFL-ben ugyanez van, csak más a szint), hogy a képzettség egy dolog, ha nem vagy ismert név, nincsenek kapcsolataid, esélytelen hogy a tűz közelébe kerülj. Ha pedig nincs esélyed bizonyítani és gyakorlatban csiszolni a tudásod, megette a fene az egészet. Az alábbi nevekből hányat ismersz?Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.flzoli
| Mind pro licences edző (és ők már azok, akik egyáltalán az esélyt megkapták a tanfolyam elvégzésére, a C-s vizsgától felküzdve magukat eddig) |

---
több mint 10 éve
Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Csak szólok, hogy ez a vonal a Mátyus, Vincze Ottó, Lipcsei, Tököli.... féle vonalat jelentené. Ezt a továbbiakban nem is kommentálnám, mint potenciális edző aranygeneráció. Persze tisztelet a kivételnek, de az világosan látszik, hogy aki komolyan gondolja a dolgot, és nem a pöce felszínén akar kiskirályként evickélni, az külföldön marad tanulni (Dárdai, Szabics vagy épp Bódog, róluk tudok, de biztos többen vannak) és megpróbálja alulról felépíteni magát.
több mint 10 éve
Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Rossi megbukott amikor hosszútávon jónak kellett lennie.
Azért ne vegyük el tőle, hogy az utóbbi években ő tette le a legtöbbet az asztalra Honvédnál.
Amúgy amikor elment akkor nem kirúgták, hanem ő mondott le.
Ilyen kiesésveszélyes szituban (2 pontra van a vonal tőlük) nem hinném, hogy egy fiatal, feltörekvő noname edző lenne a legjobb megoldás.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csábi egy vicc, ahova megy, ott minden elsüllyed. Lásd: válogatott 😀Rossi egyszer megbukott (vagy kétszer?), bukjon meg még egyszer...Komolytalan.
Szerintem vannak igazán jó, fiatal, feltörekvő - noname - edzők, de azok ugye minek? Amúgy sem férhetnek oda a húsos bödönhöz..
több mint 10 éve
Amúgy én vagyok az egyetlen aki teljesen egyetért azzal, hogy Hemibá kipicsázta Csábit? A kinevezése volt hülyeség.A magyar (fiatalabb) edzői kar egyik (hanem a) legtehetségtelenebb tagja. Motivátornak nulla, taktikailag szintén, ráadásul ha ránézek majd elalszok én is.
Ilyen felkészülési eredmények mellett szerintem még pont abban a pillanatban vágták ki amikor talán még visszafordíthatják a szekeret a szakadékba vezető útról.
Erre Rossi tökéletesen alkalmas lesz, ő pont olyan aki fel tudja rázni a társaságot.
Mondom ezt mint Újpest drukker.
Közben végre egy értelmes igazolás Újpesten Nemanja Andric személyében. Szerintem a Győr egyik legjobb légiósa volt, igaz csereként jobb mint kezdőként.