Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
mikor már lassan csak a Gyakadémiának nem adták el Reus-t, akkor hosszabbít.....ZERO_LTipikus előjele annak, hogy nyáron bizony el lesz adva. Csak így sokkal drágábbér' lehet majd eladni. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Akkor is bután játszanak.Pusztán testi erejüket és az átlagon felüli erőnlétüket kihasználva nyernek meccseket.Simán meglehet a továbbjutás a csoportból.😀 Tényleg legendásan buták az afrikai csapatok. Azért lett Ghána legutóbb is 3. és azért nyerték meg a Németh Krisztiánék-féle világbajnokságot is.Schleck
Brazíliától ki lehet kapni,na persze nem úgy ahogy tettük nyáron itthon a selejtezőcsoportban.
Észak Koreát minden körülmények között verni kell.
Az Afrikai csapatok meg legendásan buták utánpótlás szinten.Erőnlétük átlagon felüli persze,de egy jó taktikával és eszes játékkal verni kell akárki jön onnan.Kenny
több mint 10 éve
Simán meglehet a továbbjutás a csoportból.😀 Tényleg legendásan buták az afrikai csapatok. Azért lett Ghána legutóbb is 3. és azért nyerték meg a Németh Krisztiánék-féle világbajnokságot is.
Brazíliától ki lehet kapni,na persze nem úgy ahogy tettük nyáron itthon a selejtezőcsoportban.
Az Afrikai csapatok meg legendásan buták utánpótlás szinten.Erőnlétük átlagon felüli persze,de egy jó taktikával és eszes játékkal verni kell akárki jön onnan.Kenny
több mint 10 éve
mikor már lassan csak a Gyakadémiának nem adták el Reus-t, akkor hosszabbít.....
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ez a két kép azért sokat elárul arról, hogy mennyire is fair a spanyol liga ...és még így se tudják tartani a pénzügyi fairplay szabályait?
az első kép 2009-2010et mutatja a 2. 13-14et
a 3. pedig, hogy mi lenne ha az EPL is olyan "fair" lenne mint a La Liga

The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Simán meglehet a továbbjutás a csoportból.Brazíliától ki lehet kapni,na persze nem úgy ahogy tettük nyáron itthon a selejtezőcsoportban.
Az Afrikai csapatok meg legendásan buták utánpótlás szinten.Erőnlétük átlagon felüli persze,de egy jó taktikával és eszes játékkal verni kell akárki jön onnan.
több mint 10 éve
Meglepetten konstatálom, hogy az alábbi, nagy horderejű hírt meg sem említettétek. 😀Németh Krisztián egy félidő alatt mesterhármast lőtt és adott egy gólpasszt a Kansas City felkészülési mérkőzésén.| Tovább emelvén Németh teljesítményét érdemes megjegyezni: a Tucson negyedosztályú csapat. |
Az Arizonában rendezett találkozót Németh csapata 4-2-re nyerte meg a Tucson együttese ellen.
A magyar csatár a második félidőben állt be, kétszer is egyenlített (0-1-nél és 1-2-nél), majd 2-2-nél kiosztott egy gólpasszt, a végeredményt pedig ő maga állította be.origo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Szalai szerint ez a legerősebb csoport...peach35 mémet tudnék összedobni gyorsban erről a mondatról
több mint 10 éve
Szalai szerint ez a legerősebb csoport...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
U20 VB ellenfelek:Észak-Korea
Brazília
Afrikai 1.
Utòbbi màrciusban derūl ki.
Nehéz lesz, itt azért nem csak a mi fiainknak van màr menõ séròja.
több mint 10 éve
Egy kis feszültségoldás 😊www.theguardian.com/football/2015/feb/09/brazil-club-mothers-stewards-stop-violence
több mint 10 éve
Na akkor csak összejött a tökéletes hétvége, a Juve is meg a Barca is nyert, sőt hokiban a Habs is elintézte a Bruinst ráaadásul az idényben 4x, tehát söprés,.... csudálatos, soha rosszabbat 😀
több mint 10 éve
Neked volt ott közeli ismerősöd? A félretett 530 jegyet honnan tudod, hogy bevizsgált szkenneresek vitték el?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bár a szövegértelmezés nem az erősséged, azért leírom, ahogy azt augusztusban az eredeti ítélet idején is megtettem, hogy a stadion környéki szurkolókra az uefa szabálykönyve szerint ugyanazok a szabályok vonatkoznak, akik bent vannak, tehát történetesen stadionbezárást is lehet kapni miattuk.Ez már csak arrogancia és nem több nagyképű okoskodásnál. Két cikket TE linkeltél be, mégse olvastad végig azokat. Pedig ha megtetted volna:
Az pedig egyenesen hazugság, hogy csak vénaszkenneresek voltak benn: "Az első napon kizárólag az új stadionba érvényes szurkolói kártyával rendelkezők vásárolhatnak a belépőkből. (...) Kedden és szerdán már csak a régi szurkolói kártya bemutatása kötelező, azzal is meg lehet venni a belépőket."
Az edzők neveit pedig ebből a cikkből másoltam, nem kor szerint szűrve, hanem az egész mondatot beszúrva, biztos nehéz ezt megérteni:
www.csakfoci.hu/node/142618baggio
"Az UEFA a rijekai mérkőzésen a vendégszektorban elhelyezett, rasszistának és kirekesztőnek minősített transzparensek miatt büntette meg a Ferencvárost még 2014 augusztusában."
"Mivel azt a tájékoztatást kaptuk ,hogy az első napon mikor a jegyeket meg lehet vásárolni ,csak az új scenneres szurkolók tudnak jegyet vásárolni,ezért másnap hajnalban terveztünk beállni a sorba, de valamilyen csoda folytán, ismételten 20 perc alatt elfogytak a nekünk szánt (530 db) jegyek, melyek mint később kiderült nem csak vénascenneres barátaink vásároltak meg, hanem a Club név nélkül tett félre több szurkolónk állítása szerint is tucatszámra jegyeket. "
Tehát a két állításból látszik, hogy a stadionon belülre csak a bevizsgált scanneresek jutottak, a büntetést pedig a bejutók miatt kapták. Irreleváns, hogy mit műveltek a stadionon kívül, mivel nem azért büntetett az uefa. Ez ennyire egyszerű. Vagy erőlködsz tovább az arrogáns stílusodban bizonyítva felületes ismereteid a témáról vagy megelégszel ennyivel. A magam részéről tényleg befejeztem, mert ez már csak erőlködés részedről.
több mint 10 éve
Bár a szövegértelmezés nem az erősséged, azért leírom, ahogy azt augusztusban az eredeti ítélet idején is megtettem, hogy a stadion környéki szurkolókra az uefa szabálykönyve szerint ugyanazok a szabályok vonatkoznak, akik bent vannak, tehát történetesen stadionbezárást is lehet kapni miattuk. Az pedig egyenesen hazugság, hogy csak vénaszkenneresek voltak benn: "Az első napon kizárólag az új stadionba érvényes szurkolói kártyával rendelkezők vásárolhatnak a belépőkből. (...) Kedden és szerdán már csak a régi szurkolói kártya bemutatása kötelező, azzal is meg lehet venni a belépőket."
Az edzők neveit pedig ebből a cikkből másoltam, nem kor szerint szűrve, hanem az egész mondatot beszúrva, biztos nehéz ezt megérteni:
www.csakfoci.hu/node/142618

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az előbb még azt írtad, hogy nem voltak ott Rijekában, most már csak azt, hogy nem voltak a stadionban, közeledünk...Ne bosszants már, ez csak kötözködés. Azt hittem evidens, hogy stadion bezárást csak olyan szurkolók miatt lehet kapni, akik bent vannak a stadionban. Tehát abban megegyezhetünk, hogy a stadionban csak a scanneresek voltak, így a büntetést nem kaphatták az ultracsoportok miatt?
A pro licence-hez meg nyilván kell már komoly kapcsolat, különben soha nem hozod össze a szükséges szakmai gyakorlatot, illetve az évi egyszeri tanfolyamból is még simán kigolyózhatnak, én csak pár kevésbé közismert névvel példálóztam, hogy nem féltetlen csak Sándor Tamásokól és Lipcseikből áll az új edzőgeneráció.baggio
Fiatal edzőgeneráció tagjai: Ja, Neumann van már vagy 55 éves is! 😀 Kottán meg mindjárt 70 éves! 😀
Hagyjuk, komolytalan!
több mint 10 éve
Én nem értelek. Leírják az általad linkelt cikkben, hogy csak scanneresek vehettek jegyet és a jegy nélküliek a stadionon kívül, a sziklafalon nézték volna a meccset, de elvitték őket. Emellett a képeken se látszik egyetlen egy csoportzászló sem. Ergo a scanneresek közül tette ki valaki a keltakeresztet és a problémásnak ítélt koponyás zászlót (ugyanis ezért a kettőért jár a zárt kapu). A beazonosítást most se próbálták meg, hanem kollektíven megbüntettek mindenkit.Az előbb még azt írtad, hogy nem voltak ott Rijekában, most már csak azt, hogy nem voltak a stadionban, közeledünk...
Tegnap pedig felsoroltál olyan neveket, akikről te még nem hallottál, viszont szegények a kapcsolati tőke hiányuk miatt nem jutnak be a körforgásba. Holott ez se igaz.Szokol
A pro licence-hez meg nyilván kell már komoly kapcsolat, különben soha nem hozod össze a szükséges szakmai gyakorlatot, illetve az évi egyszeri tanfolyamból is még simán kigolyózhatnak, én csak pár kevésbé közismert névvel példálóztam, hogy nem féltetlen csak Sándor Tamásokól és Lipcseikből áll az új edzőgeneráció.

---
több mint 10 éve
Az UEFA rendes volt és vissza is adta a büntetés árát, mert a július közepén megtartandó 2. selejtezős körre --a kazah v örmény ellenfél ellen-- nem kell kinyitni a méregdrága stadiont annak a 'párszáz' regisztrált marhának, ráadásul további bünti se lesz...ez tipikus win-win szitu...😊
több mint 10 éve
Én nem értelek. Leírják az általad linkelt cikkben, hogy csak scanneresek vehettek jegyet és a jegy nélküliek a stadionon kívül, a sziklafalon nézték volna a meccset, de elvitték őket. Emellett a képeken se látszik egyetlen egy csoportzászló sem. Ergo a scanneresek közül tette ki valaki a keltakeresztet és a problémásnak ítélt koponyás zászlót (ugyanis ezért a kettőért jár a zárt kapu). A beazonosítást most se próbálták meg, hanem kollektíven megbüntettek mindenkit.Nem, nem voltak ott xD Carpathian Brigade-os, B-közepes haverom is többedmagával épp MÁSHOL voltminek ide vénaszkenner?Én elhiszem, hogy az egyetemi amerikai fociról mindent tudsz, de hogy a labdarúgásról a tudásod igen csak felületes, az biztos. Tegnap az általad felsoroltak nagy része már nem egy lehetőséget kapott bizonyításra (Neumann például amellett, hogy a nyíregyházi utánpótlás sírásója volt a felnőtt válogatott másodedzője is), ma pedig arról feledkezel el, hogy a csőcselék (az ultrák, akik miatt ugye kell a vénaszkenner) nem voltak ott Rijekában az ominózus meccsen. Arra a meccsre már csak azok vehettek jegyet, akik már regisztráltak előtte.Szokol
www.nemzetisport.hu/europa_liga/uefa-elutasitottak-az-ftc-fellebbezeset-marad-a-zart-kapu-2393807baggio
hungaryultras.blogspot.hu/2014/07/rijeka-ferencvaros-20140717.html
Az edzőknél pedig csak egy másik cikkből idéztem azon pro licences szakembereket, akiknek a neve kevésbé ismert, nyilván az egész szisztéma olyan, hogy csak azok szerezhetik meg a diplomát, akik több évet lehúztak már itthoni klubcsapatnálbaggio
Tegnap pedig felsoroltál olyan neveket, akikről te még nem hallottál, viszont szegények a kapcsolati tőke hiányuk miatt nem jutnak be a körforgásba. Holott ez se igaz.
több mint 10 éve
Ezt hogy sikerült linkelni?😊Azért van ahol nem szórakoznak:szerk.:
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/legalabb-negyvenen-haltak-meg-egy-szurkoloi-osszecsapasban-2115501NB2
várj, képes voltál a 2012-es tragédiával az előző kommentemre reagálni?? aztakurvabaggio
Ezt akartam, ez a mai:
www.origo.hu/sport/focivilag/20150208-kozel-harmincan-haltak-meg-a-rendorok-es-a-szurkolok-harcaban-egyiptomban.html
több mint 10 éve
Nem, nem voltak ott xD Carpathian Brigade-os, B-közepes haverom is többedmagával épp MÁSHOL voltminek ide vénaszkenner?Én elhiszem, hogy az egyetemi amerikai fociról mindent tudsz, de hogy a labdarúgásról a tudásod igen csak felületes, az biztos. Tegnap az általad felsoroltak nagy része már nem egy lehetőséget kapott bizonyításra (Neumann például amellett, hogy a nyíregyházi utánpótlás sírásója volt a felnőtt válogatott másodedzője is), ma pedig arról feledkezel el, hogy a csőcselék (az ultrák, akik miatt ugye kell a vénaszkenner) nem voltak ott Rijekában az ominózus meccsen. Arra a meccsre már csak azok vehettek jegyet, akik már regisztráltak előtte.Szokol
www.nemzetisport.hu/europa_liga/uefa-elutasitottak-az-ftc-fellebbezeset-marad-a-zart-kapu-2393807baggio
hungaryultras.blogspot.hu/2014/07/rijeka-ferencvaros-20140717.html
Az edzőknél pedig csak egy másik cikkből idéztem azon pro licences szakembereket, akiknek a neve kevésbé ismert, nyilván az egész szisztéma olyan, hogy csak azok szerezhetik meg a diplomát, akik több évet lehúztak már itthoni klubcsapatnál

---
több mint 10 éve
minek ide vénaszkenner?Én elhiszem, hogy az egyetemi amerikai fociról mindent tudsz, de hogy a labdarúgásról a tudásod igen csak felületes, az biztos. Tegnap az általad felsoroltak nagy része már nem egy lehetőséget kapott bizonyításra (Neumann például amellett, hogy a nyíregyházi utánpótlás sírásója volt a felnőtt válogatott másodedzője is), ma pedig arról feledkezel el, hogy a csőcselék (az ultrák, akik miatt ugye kell a vénaszkenner) nem voltak ott Rijekában az ominózus meccsen. Arra a meccsre már csak azok vehettek jegyet, akik már regisztráltak előtte.
több mint 10 éve
Azért van ahol nem szórakoznak:szerk.:
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/legalabb-negyvenen-haltak-meg-egy-szurkoloi-osszecsapasban-2115501NB2
várj, képes voltál a 2012-es tragédiával az előző kommentemre reagálni?? aztakurva

---
több mint 10 éve
Azért van ahol nem szórakoznak:www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/legalabb-negyvenen-haltak-meg-egy-szurkoloi-osszecsapasban-2115501
több mint 10 éve
minek ide vénaszkenner?www.nemzetisport.hu/europa_liga/uefa-elutasitottak-az-ftc-fellebbezeset-marad-a-zart-kapu-2393807

---