NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
nálunk a bagázsban van minden 😀roma-milan-mu-dortmund/barca-real-pool 😀
de olyan nicns hogy 2 ember ugyanoda szurkol 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
nekem spanom londonba dolgozik, de megbeszéltük hogy amint lesz munkám és rá pénzem megyünk a "szomszédba" 😀személyes tragédiám, hogy 2 legjobb barátom közül egyik se szereti a focit, de a most kint dolgozó mondta, hogy el akar menni 1 meccsre, hogy átélje a hangulatot 😊
meg jönne MU szurkoló spanom isNegritis
1 olyan haver-barát ismerősöm van aki szereti a labdarúgást, na ná hogy ő is pont tehenész 😀

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tudom, hogy sokat posztolok sorry ha valaki unja, de igazi sport"buzinak" tartom magam mind európai mind amerikai foci terén 😀Egy impozáns statisztika a Valencia 2-1 Reál Madridról.
Otamendi
• 100%-os szerelési hatékonyság
• 11 felszabadítás
• 3 labdaszerzés
• 1 gól

Liverpool Fc
több mint 10 éve
nekem spanom londonba dolgozik, de megbeszéltük hogy amint lesz munkám és rá pénzem megyünk a "szomszédba" 😀meg jönne MU szurkoló spanom is
több mint 10 éve
ha megnéztétek a terveket akkor az új stadionban sem lett volna gyengébb a KOP hangja, elég sokat öltek az akkusztika kitervelésébeSzerintem tetszetős lesz, nem mondom, hogy nem nézem csodálattal a Juventus stadiumot vagy a Veltins arénát (személyes kedvencem), de én valahogy jobban örülök a bővítésnek. És ha belegondolunk a 45ezerről 60-re történő bővítés így a legköltséghatékonyabb, ráadásul úgy, hogy alig kell majd lezárni az átalakítani (bővíteni) kívánt részt az építkezések miatt.
és lehet hogy nem az a pálya lenne ahol Rush, King Kenny, Owen alázott
de eredetileg új SAJÁT stadionunk lett volna, a 2. ötlet volt a közös a kékekkel annak nem örültem volna
a bővítés sem rossz egyébként aláíromNegritis
Az összkép pedig szerintem nagyon szép lesz. (legjobb barátom 1,5 hónapja ment ki dolgozni angliába, első tervek szerint Liverpoolban kapott volna munkát, mondanom se kell hogy elfogott a sárga irigység 😀, aztán végül északabbra került a Tóvidéki Nemzeti Parkba, de feltett szándékom úgy meglátogatni majd, hogy tegyünk egy kitérőt még egy meccsre majd a "régi állapotú" stadionba is).

Liverpool Fc
több mint 10 éve
ha megnéztétek a terveket akkor az új stadionban sem lett volna gyengébb a KOP hangja, elég sokat öltek az akkusztika kitervelésébeés lehet hogy nem az a pálya lenne ahol Rush, King Kenny, Owen alázott
de eredetileg új SAJÁT stadionunk lett volna, a 2. ötlet volt a közös a kékekkel annak nem örültem volna
a bővítés sem rossz egyébként aláírom
több mint 10 éve
mondjuk akkor elég lenne átépíteni a tetőt, nem?
mondjuk azért kéne új stadion, hogy normálisan lehessen látni a pályátZERO_L
jó, akkor kissé gyengülne a Kop hangja, de egy új stadiont építeni azért, mert egy-kétezer ember nem látja rendesen a pálya túlsó felét... azért az kissé talán túlzás lenne
több mint 10 éve

mondjuk azért kéne új stadion, hogy normálisan lehessen látni a pályát

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Szerintem elég is egy bővítés, csatlakozok slowmotion-hoz, a hangulat, hogy az Anfield roadon játszik a csapat, ott tudod megnézni mindig pluszt jelent. A 60e-re történő bővítés pedig mennyiségileg is elég szerintem.amúgy ilyenkor idegesít hogy az előző tulajok balféksége miatt csak bővítést kap az Anfield 😕a másik oldalról viszont így továbbra is Anfield a hazai pálya, és nem Stanley Park. ha kimész, akkor ugyanazt a pályát látod, ahol a régi nagyok rohangásztak, és ahol végigverték Európa legjobb csapatait.
tegnap kiszenvedtük a továbbjutást jöhetnek BogdánékNegritis
egy Stanley Parknak milyen története lenne?slowmotion

Liverpool Fc
több mint 10 éve
amúgy ilyenkor idegesít hogy az előző tulajok balféksége miatt csak bővítést kap az Anfield 😕a másik oldalról viszont így továbbra is Anfield a hazai pálya, és nem Stanley Park. ha kimész, akkor ugyanazt a pályát látod, ahol a régi nagyok rohangásztak, és ahol végigverték Európa legjobb csapatait.
tegnap kiszenvedtük a továbbjutást jöhetnek BogdánékNegritis
egy Stanley Parknak milyen története lenne?
több mint 10 éve
amúgy ilyenkor idegesít hogy az előző tulajok balféksége miatt csak bővítést kap az Anfield 😕tegnap kiszenvedtük a továbbjutást jöhetnek Bogdánék
több mint 10 éve
az új stadionok mind impotensek... ööö... impozánsakÚj stadion épül rómában, ami egyedül az AS Roma mérkőzéseinek ad majd otthont.Naná, hogy van. 😊 Ez egy igen impozáns külső lesz.Gergőbácsi
Van még rajtam kívül itt As szurkoló? Ideje volt már egy új stadion, 2017-re tervezi átadni. A világ legmodernebb stadionja lesz, teljesen családbarát környezettel.balazs799
több mint 10 éve
Új stadion épül rómában, ami egyedül az AS Roma mérkőzéseinek ad majd otthont.Naná, hogy van. 😊 Ez egy igen impozáns külső lesz.
Van még rajtam kívül itt As szurkoló? Ideje volt már egy új stadion, 2017-re tervezi átadni. A világ legmodernebb stadionja lesz, teljesen családbarát környezettel.balazs799
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Új stadion épül rómában, ami egyedül az AS Roma mérkőzéseinek ad majd otthont.Van még.. 😊
Ez az új stadion pedig... ami terveket, képeket eddig mutattak róla... azok alapján brutális lesz... 😊
több mint 10 éve
Nálam jövőre a helyettes pozíciót pedig Martin Skrtel örökölné meg.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Így hogy a Bárka is kikapott, még inkább simán belefér. Azért a Mestallaban ki lehet kapni.Hát 60 perc alibi focival azért nehéz meccset nyerni a Mestallában. Legalább vége a sorozatnak, jobb mintha fontos meccsen jött volna.TocaEz azért fontos meccs volt, mégis a csapat 80%-a nagyon pocsék formában volt. Még ez belefért. de Modric hiánya nagyon érződik a középpályán...flzoli
több mint 10 éve
Davids mekkora király volt posztján a maga idejében..... Mennyire sajnáltam, hogy annó nem kötött ki a galaktikus Realban.m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/letort-egy-darabka-eltunkbol-visszavonult-henry-seedorf-es-rivaldo-is-2385493Nem semmi....hmm. :/
Micsoda névsor...Matthew99
Veron! 😕ZoliZoltán
(Utólag belegondolva, Zidane mesternek mekkora mákja volt a pályafutása nagy részében, hogy Viera, Makalele, Davids szintű "munkások" dolgoztak mögötte a középpályán a válogatottban és a klubcsapataiban 😊 )
több mint 10 éve
Hát 60 perc alibi focival azért nehéz meccset nyerni a Mestallában. Legalább vége a sorozatnak, jobb mintha fontos meccsen jött volna.TocaEz azért fontos meccs volt, mégis a csapat 80%-a nagyon pocsék formában volt. Még ez belefért. de Modric hiánya nagyon érződik a középpályán...
több mint 10 éve
Paul Scholes:"Nehéz számomra ezt mondani Manchester United szurkolóként, kár, hogy Gerrard soha nem nyerte meg a Premier Leaguet!"

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hát 60 perc alibi focival azért nehéz meccset nyerni a Mestallában. Legalább vége a sorozatnak, jobb mintha fontos meccsen jött volna.TocaAmunt Valencia!! De nagy meccs volt, de nagy győzelem! 😊 A Barce elleni vereség után márt kijárt ez a csapatnak.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hát 60 perc alibi focival azért nehéz meccset nyerni a Mestallában. Legalább vége a sorozatnak, jobb mintha fontos meccsen jött volna.
több mint 10 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/letort-egy-darabka-eltunkbol-visszavonult-henry-seedorf-es-rivaldo-is-2385493Nem semmi....hmm. :/
Micsoda névsor...Matthew99
Veron! 😕
több mint 10 éve
Leicester 1-0 NewcastleDover 0-4 Crystal Palace

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem, a Lazio továbbra is az Olimpicóban játsza majd meccseit.Új stadion épül rómában, ami egyedül az AS Roma mérkőzéseinek ad majd otthont.És akkor velünk mi lesz?Ez a régi Olimpico helyén épül?Kenny

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Az FA kupa 3. körében a 7. osztályú Blyth Spartans 2-0-ra vezet félidőben a Birmingham ellen. Nem gyenge. 😀