NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
MU, City vagy Chelsea lesz ebből. Törődj bele valahogy 😊+ ugye mióta Gardiola elment azóta a sikerek sem jönnek, most van "fogás" rajta...www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......flzoli
Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.Kenny
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊davemayer
több mint 10 éve
Én pont hogy úgy érzem, hogy most ősszel szakadt át a gát. Addig mindenhol ha szóba került Messi, egy szerény, szorgalmas, felkapaszkodott jófiúként ábrázolták. Ahogyan a Barca is a csak a fiatalokra építő, foci megújító, nem költekező, mezszponzor nélküli bezzeg csapat volt.www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......flzoli
Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.Kenny
Nyilván én elfogult vagyok az irányukba negatív irányba, de az nekem nagyon visszás volt, így most jól esik látni, hogy baromira álszent volt az egész mítosz, amit felépítettek.
A 250 millió, amiről pletykálnak, szerintem túlzó, még a csúcsformájában sem fizetett volna érte annyit egy klub sem. Váltani fog nyáron, méghozzá rekord áron, de a közelében nem lesz ennek az összegnek.
több mint 10 éve
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊davemayer
több mint 10 éve
+ ugye mióta Gardiola elment azóta a sikerek sem jönnek, most van "fogás" rajta...www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.
több mint 10 éve
Köszi 😊Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nswissramble.blogspot.hu/
ennél jobbat én nem találtam még, sajnos nem minden csapattal van naprakész adatuk, de a klubok évenként a mérlegüket fel szokták tölteni az adott csapat honlapjára, ha valami konkrétat keresnélZERO_L
több mint 10 éve
Köszi 😊Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nwww2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.htmlbaggio
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......
több mint 10 éve

😀
u.i.: nem kinevetem, hanem vele együtt nevetek 😀 biztos vicces lehetett

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nswissramble.blogspot.hu/
ennél jobbat én nem találtam még, sajnos nem minden csapattal van naprakész adatuk, de a klubok évenként a mérlegüket fel szokták tölteni az adott csapat honlapjára, ha valami konkrétat keresnél

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nwww2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Köszi! 😊Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nnemtom, a Pool taccsos oldalán van egy gyerek, ő valami swissramble-t szokott citálni. aztán nem tudom, hogy ott adatbázis van-e, vagy csak random okosságokat tolnakslowmotion
több mint 10 éve
Valdes MU. Én azért hagynám De Geat védeni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nnemtom, a Pool taccsos oldalán van egy gyerek, ő valami swissramble-t szokott citálni. aztán nem tudom, hogy ott adatbázis van-e, vagy csak random okosságokat tolnak
több mint 10 éve
ne csak a szomorú eseményekre emlékezzünk, ugyebár 😊ha már tegnap jót nevettünk, itt a mai is 😕sőt én szombatra is tudok majd mutatni 😊NB2
balazs799
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ha már tegnap jót nevettünk, itt a mai is 😕sőt én szombatra is tudok majd mutatni 😊
balazs799
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?
több mint 10 éve
ha már tegnap jót nevettünk, itt a mai is 😕

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-szakitanak-a-fifa-val-bojkottaljak-az-aranylabda-galat-2386603
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ez már azért szánalmas. Volt idő felkészülni, tudtak volna olyanokat igazolni, akikkel a legkedvezőtlenebb döntést is átvészelhették volna. Ja de nem, mert számítani kell arra, hogy felmentést kap a klub, ha meg nem sírni- ríni kell.
Amúgy is egy évről van szó, nem 5-10 évről. A BL-ben a szankció alatt is játszanak (ergo jön bevétel) és max odalesz még egy bajnoki év (amit átigazolási joggal sem biztos, hogy megnyernek).
Szurkolójukként is egyre visszásabb, amit művelnek.
több mint 10 éve
pár napja volt nso-n cikk hogy egy bayern játékos unja a szivatást így gyorsan leesett 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
baszki, két percet gondolkodtam azon, hogy hogy a 'csába kerülhettek a brazilok a világranglista elejére, aztán... 😀davemayer
több mint 10 éve
persze hogy nem az, csak annyit akartam mondani, hogy ha azt akarnák, hogy a Kop tetejéről is lehessen látni az egész pályát, akkor nem kellene felhúzni egy vadiúj stadiont sokszázmillió fontért, hanem meg lehetne csináltatni a Kop feletti tetőt jóval kevesebb, mint százmillióból.elég lenne, de ha jól tudom ez nem a terv részeZERO_Lmondjuk akkor elég lenne átépíteni a tetőt, nem?
mondjuk azért kéne új stadion, hogy normálisan lehessen látni a pályátZERO_L
jó, akkor kissé gyengülne a Kop hangja, de egy új stadiont építeni azért, mert egy-kétezer ember nem látja rendesen a pálya túlsó felét... azért az kissé talán túlzás lenneslowmotion
több mint 10 éve
én pont Liverpool és Manchester között lakok félúton 😀Negritis(legjobb barátom 1,5 hónapja ment ki dolgozni angliába, első tervek szerint Liverpoolban kapott volna munkát, mondanom se kell hogy elfogott a sárga irigység balazs799
Liverpool amúgy nagyon szép város
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
elég lenne, de ha jól tudom ez nem a terv részemondjuk akkor elég lenne átépíteni a tetőt, nem?
mondjuk azért kéne új stadion, hogy normálisan lehessen látni a pályátZERO_L
jó, akkor kissé gyengülne a Kop hangja, de egy új stadiont építeni azért, mert egy-kétezer ember nem látja rendesen a pálya túlsó felét... azért az kissé talán túlzás lenneslowmotion

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
davemayer