NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855

Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......flzoli
nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.Kenny
+ ugye mióta Gardiola elment azóta a sikerek sem jönnek, most van "fogás" rajta...
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊davemayer
MU, City vagy Chelsea lesz ebből. Törődj bele valahogy 😊

több mint 10 éve
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855

Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......flzoli
Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.Kenny
Én pont hogy úgy érzem, hogy most ősszel szakadt át a gát. Addig mindenhol ha szóba került Messi, egy szerény, szorgalmas, felkapaszkodott jófiúként ábrázolták. Ahogyan a Barca is a csak a fiatalokra építő, foci megújító, nem költekező, mezszponzor nélküli bezzeg csapat volt.
Nyilván én elfogult vagyok az irányukba negatív irányba, de az nekem nagyon visszás volt, így most jól esik látni, hogy baromira álszent volt az egész mítosz, amit felépítettek.

A 250 millió, amiről pletykálnak, szerintem túlzó, még a csúcsformájában sem fizetett volna érte annyit egy klub sem. Váltani fog nyáron, méghozzá rekord áron, de a közelében nem lesz ennek az összegnek.

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊davemayer
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"

+ ugye mióta Gardiola elment azóta a sikerek sem jönnek, most van "fogás" rajta...
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.

több mint 10 éve
Vbalazs Miami Dolphins Texas Tech Red Raiders 32
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0n
 swissramble.blogspot.hu/

ennél jobbat én nem találtam még, sajnos nem minden csapattal van naprakész adatuk, de a klubok évenként a mérlegüket fel szokták tölteni az adott csapat honlapjára, ha valami konkrétat keresnélZERO_L
Köszi 😊
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0n
 www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.htmlbaggio
Köszi 😊
több mint 10 éve

Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

😀

u.i.: nem kinevetem, hanem vele együtt nevetek 😀 biztos vicces lehetett

Liverpool Fc
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
 swissramble.blogspot.hu/

ennél jobbat én nem találtam még, sajnos nem minden csapattal van naprakész adatuk, de a klubok évenként a mérlegüket fel szokták tölteni az adott csapat honlapjára, ha valami konkrétat keresnél

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante
 www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nemtom, a Pool taccsos oldalán van egy gyerek, ő valami swissramble-t szokott citálni. aztán nem tudom, hogy ott adatbázis van-e, vagy csak random okosságokat tolnakslowmotion
Köszi! 😊
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Valdes MU. Én azért hagynám De Geat védeni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
nemtom, a Pool taccsos oldalán van egy gyerek, ő valami swissramble-t szokott citálni. aztán nem tudom, hogy ott adatbázis van-e, vagy csak random okosságokat tolnak
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
ha már tegnap jót nevettünk, itt a mai is 😕
balazs799
sőt én szombatra is tudok majd mutatni 😊NB2
ne csak a szomorú eseményekre emlékezzünk, ugyebár 😊

Mindig jövőre
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
balazs799
sőt én szombatra is tudok majd mutatni 😊
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-szakitanak-a-fifa-val-bojkottaljak-az-aranylabda-galat-2386603

Ez már azért szánalmas. Volt idő felkészülni, tudtak volna olyanokat igazolni, akikkel a legkedvezőtlenebb döntést is átvészelhették volna. Ja de nem, mert számítani kell arra, hogy felmentést kap a klub, ha meg nem sírni- ríni kell.
Amúgy is egy évről van szó, nem 5-10 évről. A BL-ben a szankció alatt is játszanak (ergo jön bevétel) és max odalesz még egy bajnoki év (amit átigazolási joggal sem biztos, hogy megnyernek).
Szurkolójukként is egyre visszásabb, amit művelnek.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
pár napja volt nso-n cikk hogy egy bayern játékos unja a szivatást így gyorsan leesett 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
davemayer
baszki, két percet gondolkodtam azon, hogy hogy a 'csába kerülhettek a brazilok a világranglista elejére, aztán... 😀
több mint 10 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve

mondjuk azért kéne új stadion, hogy normálisan lehessen látni a pályátZERO_L
mondjuk akkor elég lenne átépíteni a tetőt, nem?
jó, akkor kissé gyengülne a Kop hangja, de egy új stadiont építeni azért, mert egy-kétezer ember nem látja rendesen a pálya túlsó felét... azért az kissé talán túlzás lenneslowmotion
elég lenne, de ha jól tudom ez nem a terv részeZERO_L
persze hogy nem az, csak annyit akartam mondani, hogy ha azt akarnák, hogy a Kop tetejéről is lehessen látni az egész pályát, akkor nem kellene felhúzni egy vadiúj stadiont sokszázmillió fontért, hanem meg lehetne csináltatni a Kop feletti tetőt jóval kevesebb, mint százmillióból.
több mint 10 éve
Negritis
(legjobb barátom 1,5 hónapja ment ki dolgozni angliába, első tervek szerint Liverpoolban kapott volna munkát, mondanom se kell hogy elfogott a sárga irigység balazs799
én pont Liverpool és Manchester között lakok félúton 😀
Liverpool amúgy nagyon szép város

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football

mondjuk azért kéne új stadion, hogy normálisan lehessen látni a pályátZERO_L
mondjuk akkor elég lenne átépíteni a tetőt, nem?
jó, akkor kissé gyengülne a Kop hangja, de egy új stadiont építeni azért, mert egy-kétezer ember nem látja rendesen a pálya túlsó felét... azért az kissé talán túlzás lenneslowmotion
elég lenne, de ha jól tudom ez nem a terv része

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/