NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
hmm, nem tudom hogy a Genoa-i újság mennyire megbízható de a Guardian-NS számomra kevésmondjuk ha azt jelöli meg az ns talán el is hiszem nekik
kiváncsi vagyok mi lesz belőle amúgy, de hogy a poolnak nem fexik Ballo az biztos és ezt már igazolásakor tudtuk páran
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
nso hírei egy rossz buzivicc már bocsánatwww.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=150783
de nem lepődnék meg ha "eladnánk", főleg mióta kiderült hogy nem is BR akarta hanem az 5fős "vezetőség" hozta hogy legyen sztár
viszont az Inter érdeklődését komolyabbnak gondolomNegritis
több mint 10 éve
nso hírei egy rossz buzivicc már bocsánatde nem lepődnék meg ha "eladnánk", főleg mióta kiderült hogy nem is BR akarta hanem az 5fős "vezetőség" hozta hogy legyen sztár
viszont az Inter érdeklődését komolyabbnak gondolom
több mint 10 éve
Na Pool drukkerek:www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-balotelli-ujra-hazaterhet-kapus-erkezik-cserebe-2384681
Én hánynék egy szolidat tőle, rühellem Balotellit.
több mint 10 éve
Allenről lassan kezdek én is lemondani, pedig az sokáig tartde az hogy sokat sérült és csak VKP-ben játszatják nem fogja kihozni azt amire a Swansea játéka alapján lehetett számítani
mondjuk itt "helye" sincs rá mert sok a támadó szellemű játékos
én megnéznék egy 3 KH kicsivel feltolva a 2 spanyol csikó + Can szűr
Cou-Marko szélre Hendo az ék mögé és Raheem mint ék
de Rodgers ezt valószínűleg túl defenzívnek látná és csak Glen sérüléséig játszunk 3 belső védővel
ha szezon előtt is létezett volna ez a forgatókönyv akkor nem hiszem hogy Dagger elmegy
több mint 10 éve
Lucas korosodik és nem jól, Can bőven tudja pótolni majdazért még várnék ezzel, Lucas nem is kapja meg azt a lehetőséget, mint a térdsérülése előtt (pedig az azért kelleni szokott a jó formához), meg azért idén is voltak jó meccsei vkp-ban. Stevie-nek nem annyira, Allen ütközetben eltűnt, Canban meg még nem bízik annyira BR. egyelőre Lucas - szerintem - jó, hogy van.
a mai meccs pedig 4-5től kivéve az egész szezonunkra jellemző
én nem Couban látom a jövőt hanem a Markovic-Sterling duóban mind2 pozitív volt ma nekemNegritis
több mint 10 éve
Lucas korosodik és nem jól, Can bőven tudja pótolni majda mai meccs pedig 4-5től kivéve az egész szezonunkra jellemző
én nem Couban látom a jövőt hanem a Markovic-Sterling duóban mind2 pozitív volt ma nekem
több mint 10 éve
Jó szar meccs volt ez a mai... Sokat láttam ilyet az elmúlt években, viszont olyan, hogy ilyenen nyerünk az rohadt ritka. Ilyet a MU-tól látok mindig. Pofátlanul szarok, de nyernek, nyernek és nyernek. Végre egyszer mi is véghez vittünk valami ilyet még ha büszkék nem is lehetünk semmire ma azt hiszem azon kívül, hogy örülhetünk, hogy Coutinho még nálunk van.
több mint 10 éve
Lucast ne vigyék, de Balotelli mellé adunk egy garnitúra edzőtrikót isőt az inter akarja meg lucast isolyan unott fejjel mint Moyes selfie-t csinálni nehezen tudnakde igen, Balotellit akarja legigazolni.
remélem semmi nincs amögött hogy itt volt a meccsenNegritis
#wishfulthinkingslowmotion
25ért vihetik csomagba őketNegritis
több mint 10 éve
őt az inter akarja meg lucast isolyan unott fejjel mint Moyes selfie-t csinálni nehezen tudnakde igen, Balotellit akarja legigazolni.
#wishfulthinkingslowmotion
25ért vihetik csomagba őket
több mint 10 éve
olyan unott fejjel mint Moyes selfie-t csinálni nehezen tudnakde igen, Balotellit akarja legigazolni.
#wishfulthinking
több mint 10 éve
olyan unott fejjel mint Moyes selfie-t csinálni nehezen tudnakremélem semmi nincs amögött hogy itt volt a meccsen
több mint 10 éve
a védelmünk taktikailag továbbra is a mennyeit idézi ...nah ha kapust kell cserélnünk így most annak "jó" vége lesz
katasztrófa ez az első félidő, Arsenal elleni játéknak nyomai sincsenek sajnos és nem is látom honnan lenne ha nem támadunk le agresszívan ami ugye az oka Mario padoztatásának
Touré-Can csere?! marad 2 azaz 2 védőnk? vagy Hendo/Stevie védőt játszik vagy mi?!
kiváncsi vagyok hogy mit akarunk így
a kommentátorok "out of nowhere" mondatával nem értek egyet
de végre Raheem betalált, hátha átszakad valami és a tavaszi Sterling visszatér
több mint 10 éve
obraz
170
-
több mint 10 éve
nah ha ma sikerülne a játékot és az eredményt is összerakni azt értékelném 😀1 perc és kezdünk
több mint 10 éve
Nagyon bírom, ahogy Big Sam Allardyce minden meccsen elfekszik a székében és úgy puffog. 😀😀Azt nem értem, hogy egy nyolc emberrel tömörülő védelem ellen miért nincsenek nagyobb számban átlövések? Úgy általában. De ezen a meccsen is a Chelsea is kb. kétszer próbálta meg 45 perc alatt, nem is múlt sokon Matic lövésénél hogy gól legyen belőle. Ehelyett ezek szerintem még a gólvonalon is passzolnának...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Welback akkor csak engem akaszt ki jóvaNegritisÉn bírom. Mondjuk gyenge játékosnak is tartom. 😀
több mint 10 éve
WelbEck!
több mint 10 éve
Welback akkor csak engem akaszt ki jóva
több mint 10 éve
Szvsz a mai világban sajnos már nem lehet a saját nevelésre építeni. Egyszerűen nincs idő rá mikor psg-madrid-city szintű mágnások learatják a piacot és két kezdőre való klasszis csapatot tudnak kiállítani. Olyan aranygeneráció mint volt a mu-nál, vagy a barcánál nagyon ritkán jön össze, és pontosan az ellenfelek minősége miatt kell szórni a lovét, mert jobb esetben van 1-2 elit lehetőséggel megáldott saját nevelés akikre lehet építeni, de a másik 3-4 akik nem ütik meg ezt a szintet teljesen esélytelenné tesznek egy city ellen. Itt már nem lehet azt a 3-4 középszerű játékost ellensúlyozni az elit csapatokkal szemben...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mondjuk Clevnél soha az életbe nem értettem, hogy miért olyan "jó" játékos. Szerintem soha nem volt United szint. Viszont Welbecknek örültem volna ha marad. LvG viszont jó lenne, ha végre nem a holland kedvenceit akarná idehozni, hanem egy védőt. Nincs semmi bajom Strootmannal, de a középpályára és a csatársorba épp elegen vagyunk. Viszont a védelembe elférne 2 ember is, anélkül, hogy sajnálnám, hogy valakit a padra kell ültetni.Szerintem a United lassan kukába dobja azt a filozófiát, ami miatt sikeressé vált (többször is) és huzamosabb ideig az is volt. Ennek roppant szignifikáns lépése a Welbeckről való lemondás. Végül is Falcao már 2 gólnál jár... :#tüsi91Welback, Claverley, Poolos vagyok de ezeket a játékosokat még én is bírtam (nyilván mértékkel) 😀balazs799
több mint 10 éve
Szerintem a United lassan kukába dobja azt a filozófiát, ami miatt sikeressé vált (többször is) és huzamosabb ideig az is volt. Ennek roppant szignifikáns lépése a Welbeckről való lemondás. Végül is Falcao már 2 gólnál jár... :#tüsi91Welback, Claverley, Poolos vagyok de ezeket a játékosokat még én is bírtam (nyilván mértékkel) 😀

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Szerintem a United lassan kukába dobja azt a filozófiát, ami miatt sikeressé vált (többször is) és huzamosabb ideig az is volt. Ennek roppant szignifikáns lépése a Welbeckről való lemondás. Végül is Falcao már 2 gólnál jár... :#
több mint 10 éve
persze hogy megoldás, tavaly a Pool így lett második. csak a MU csatárai nem tiltatják el magukat minden szezonban 5-10 meccsre. ha Luis nem lett volna véridióta, akkor most nem ott lennénk, ahol, mert akkor 17 meccsen nem 21 gólt rúgunk, hanem valahol 30-35 körül.Még csak annyit, hogy ha jön oda Strootman, Bale, Cavani azzal csak bizonyítja a MU vezetősége az igazolási analfabétizmusát már elnézést. Elől annyi sztár lesz már, hogy a kispadra se férnek majd el, hátul meg nem hogy egy kezdőnyi, 2 értelmes hátvédjük nincs. (Rafael-Rojo kb amire lehet építkezni). A Smalling-Jones 2-ős se túl bíztató ha egészségesek is mindketten szerintem. Aztán lehet, hogy Blacket, McNair majd klasszissá fejlődik, de azért komikus ennyit költeni a támadórészlegre amikor ennyire vékony a védelmed.balazs799Ne is mond....MU drukkerként elszáll az agyam, hogy nem képesek észrevenni, hogy ez a csapat gyakorlatilag kész lenne visszatérni az európai elithez, ha vennének két klasszis védőt, nem pedig előre igazolnának állandóan. Persze nyilván az is megoldás, ha 5-4re nyerjük a meccseket...dugo1993
több mint 10 éve
Még csak annyit, hogy ha jön oda Strootman, Bale, Cavani azzal csak bizonyítja a MU vezetősége az igazolási analfabétizmusát már elnézést. Elől annyi sztár lesz már, hogy a kispadra se férnek majd el, hátul meg nem hogy egy kezdőnyi, 2 értelmes hátvédjük nincs. (Rafael-Rojo kb amire lehet építkezni). A Smalling-Jones 2-ős se túl bíztató ha egészségesek is mindketten szerintem. Aztán lehet, hogy Blacket, McNair majd klasszissá fejlődik, de azért komikus ennyit költeni a támadórészlegre amikor ennyire vékony a védelmed.balazs799Ne is mond....MU drukkerként elszáll az agyam, hogy nem képesek észrevenni, hogy ez a csapat gyakorlatilag kész lenne visszatérni az európai elithez, ha vennének két klasszis védőt, nem pedig előre igazolnának állandóan. Persze nyilván az is megoldás, ha 5-4re nyerjük a meccseket...