Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 845
Robben nyáron menni fog...Asbeejobban járunk, ha tényleg megy.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Robben nyáron menni fog...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hamár Portugália, mi van a Boavista-val?Amadeus91Tudtommal portugál harmadosztály...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 845
Egy dolog szimpatizálni a Bilbaoval, és más dolog 5 éve szurkolni a Sportingnak.hamár Portugália, mi van a Boavista-val?
Régi fórumozó társaim még emlékezhetnek, sigem is volt sportingos. Bár leszarják, tudom 😀
JC6
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesliga/vereine/fc-bayern-muenchen/2012/04/19/franck-ribery-gegen-arjen-robben/kabinen-eklat-bei-bayern.html
itt magyarul
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bayern-robben-es-ribery-osszeverekedett-a-keddi-real-meccs-utan-2126690
értelmet kéne már verni Robben fejébe is....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy dolog szimpatizálni a Bilbaoval, és más dolog 5 éve szurkolni a Sportingnak.Régi fórumozó társaim még emlékezhetnek, sigem is volt sportingos. Bár leszarják, tudom 😀
Huh, de kellett volna az a 3. gól, remélem nem lesz megbosszulva Bilbaoban és valahogy kihozzák a srácok X-re.
több mint 12 éve
Bakker a Real ellen miért nem tudtak így játszani :o :o
több mint 12 éve
nem reálos? 😀Sporting !!!JC6te múltkor még nem Bilbao szimpatizáns voltál?kristof
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sporting !!!JC6te múltkor még nem Bilbao szimpatizáns voltál?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sporting !!!
több mint 12 éve
:mad:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Eddig jó, kéne még egy 😊 Forza Atleti!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kocsogoles a ket csapat reszerol mennyi volt ?FakeDrogba fetrengett (jó)párszor, de sztem ezen kívül abszolút vállalható volt mindkét fél részéről a meccs, nagyobb durvaság nem volt, a játékvezetéssel sem volt gond.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bőven van keresnivalónk, a barca védelmééig nem sokszor jutottunk el, akkor viszont mindig zavarba jöttek 😊most megfogsz lepodni, de ez nem csak veletek, hanem pl a gijonnal is igy van ellenunk, mivel az egeszpalyas letamadast annyira nem egyszeru kipasszolni. ha viszont sikerul, akkor tulnyomo esetekben a kemeny 3 db vedonkre hozhatja az ellenfel a labdat, kurva nagy terulettel. amugy grat a meccshez. sajnos nem lattam de miutan megneztem egy hosszabb osszefoglalot, megmondom oszinten nem igazan vagyok oda. egy hasonlo meccsen a campban meglesztek szorva csunyan.
kristof
kocsogoles a ket csapat reszerol mennyi volt ?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagy forma ez a Flóri 😀– Kiesik a Vasas?
– Ki. Sőt, írja le még egyszer: kiesik. Hátha elolvassák az angyalföldi futballisták, és erre végre azt mondják: mit ugat ez az Urbán, már csak ezért is bent maradunk?!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Azért ez a ritkábbik eset,általában a támadó csapat behúzza az ilyen meccseket 1-2 góllal 😉Valahogy találni kell Cselszkiéknek egy gólt idegenben is,mert még egyszer nem lesz ekkora mákjuk :rolleyes:JoeyPorterbiztos hogy nem.
viszont ez ránk nézve kurva nagy figyelmeztetés, a barca végigtámadta a meccset mégse nyert. ezt mi is meg tudjuk csinálni otthon, és akkor bájbájeaglesmcnabb
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor gyere lájkolj 😀 poén. tojok a like-ra.Nekem tetszett 😊JC6Nem tudom egyetertettem-e mar JC6-al valaha ebben a topicban , de nekem is 😊Toca
Amúgy most nézem azt a vadlovat...ejnye...no, azonnal béküljünk ki 😀
több mint 12 éve
Nekem tetszett 😊JC6Nem tudom egyetertettem-e mar JC6-al valaha ebben a topicban , de nekem is 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem tetszett 😊
több mint 12 éve
Találtam egy nagyon jó kommentet (fetomy, ne sértődj meg, ez nem támadás 😀) az NSO-n.hát még ha ez viccess lett volna...
KTE - Vidi 0-3
"3-szoros ligakupa győztes! Ha 3 csillagot nem is, de 3 kis narancsot felvarrhatnak a mezükre!"
😂JC6
több mint 12 éve
az volt a baj, hogy a spori nem értet se spanyolul se angolul.... 😂 több mint 12 éve
Valahogy találni kell Cselszkiéknek egy gólt idegenben is,mert még egyszer nem lesz ekkora mákjuk :rolleyes:JoeyPorterbiztos hogy nem.
viszont ez ránk nézve kurva nagy figyelmeztetés, a barca végigtámadta a meccset mégse nyert. ezt mi is meg tudjuk csinálni otthon, és akkor bájbáj
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Cink ha bealszok a kedvenc csapatom meccsén? Kajak elfárad a szemem...
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Valahogy találni kell Cselszkiéknek egy gólt idegenben is,mert még egyszer nem lesz ekkora mákjuk :rolleyes:
több mint 12 éve
Ezzel a játékkal meccset nyerni azért nem kis bravúr, le a kalappal 😉
több mint 12 éve
Kommentator 2-1 el kodzont el valamirol lemaradtam 😊 Izgis lesz a visszavago ha a Chelsea talal mergy golt akkor lesz eselyuk max