Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hohohóóóóóóó GOMEEEEEEZ 😀 Ez nagyon nagy, másodszor halljuk a nevét 😀 És mehet is le kb. 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 413 — Whoops, looks like something went wrong.
hát ezt nem hiszem el.........
komolyan vicc, megpattan, ez a kétballábas meg csak behúzza a meccset.. csóri portugálok

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Működött a jinxem. 😊
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Sajnos az eddig látottak alapján ki kell jelentenem, ez a német válogatott nagyon messze van a csúcsformától. Nagyon, nagyon messze... 😕iktriad
még itt a végén a Dánok jutnak tovább

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sajnos az eddig látottak alapján ki kell jelentenem, ez a német válogatott nagyon messze van a csúcsformától. Nagyon, nagyon messze... 😕
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért Gyurinak jobban hiszek mint a többi szakértőnek, szerencsére Zombori Sanyit nem hívták meg. Még.
Senkiháziak kezébe került a szakértés 😀petey
Pedig Zombori tuti elmagyarázná, hogy a német foci problémája,hogy behozzák a tehetségtelen külföldieket, pedig náluk sokkal jobbak az árja német srácok, akik így nem kapnak elég lehetőséget 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 413 — Whoops, looks like something went wrong.
A kommentátorok orvosi szakértelmét is bírom, Boateng Ronaldo mellett elesett, majd biztos meghúzódott.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 735
Miért törölted ki a jogi hsz-t? A nap legértelmesebb hozzászólása volt itt, beleértve az enyémeket is. 😀Schleck
mert félreírtam

fegyházat lehet adni felfüggesztve, de nem olyan jellegű bűncselekményért, amit Véber követett el. tehát fogház lesz az

choose life
több mint 12 éve
Huh, Danke Boateng.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Köpni egyet a földre, majd arccal belefetrengeni nem biztos, hogy a legnagyobb ötlet egyébként.

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
amúgy elég nehezen hiszem el, hogy egész Portugáliában nincs egy Postigától jobb csatár. :rolleyes:

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 084 — Csodabogár
Azért Gyurinak jobban hiszek mint a többi szakértőnek, szerencsére Zombori Sanyit nem hívták meg. Még.
Senkiháziak kezébe került a szakértés 😀

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Miért törölted ki a jogi hsz-t? A nap legértelmesebb hozzászólása volt itt, beleértve az enyémeket is. 😀

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 375 — Tyrone Creek
ő mondja? 4 hónap felfüggesztett fegyházzal?Amadeus91
off

a fegyházbüntetés nem lehetett felfüggesztett, csak börtön vagy fogház. 4 hónapért amúgy sem jár fegyház, de még börtön sem, szóval fogház lesz (amúgy 5 hónapot kapott)deyell
több mint 12 éve
egyébként lehet még szavazni ,hogy ki nyeri az EB-t?mert ha igen akkor én Olaszországot tippelném 😉Kiss
beírtalak.shawnka
Csalááás!jjncaa
olasz szurkoló vagyok na ná ,hogy ezt is meg bundázom

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 872 — no es importante
egyébként lehet még szavazni ,hogy ki nyeri az EB-t?mert ha igen akkor én Olaszországot tippelném 😉Kiss
beírtalak.shawnka
Csalááás!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
beírtalak.shawnka
köszi

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
beírtalak.
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 190 — Undertaker of the Cleveland graveyard
hát fasza ...tegnap a meccsnézéshez túlságosan bevoltam állva,most meg kifogok egy ilyet 😀portugálok lőhetnének egyet ...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hajrá dojcsland!
több mint 12 éve
egyébként lehet még szavazni ,hogy ki nyeri az EB-t?mert ha igen akkor én Olaszországot tippelném 😉

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Nani nevét nem is hallottam.
Most megnéztem a statisztikáját:
11 passza voltSinisa
Érdekes, én Müller nevét hallottam összesen kétszer, először úgy a 40. perc környékén 😀Stez
Jól hallottad, Neki is pont 11 passza volt.

Közben megnyugodtam, CR7-nél benn járt az öltözőben a fodrásza.
Mostmár biztos minden rendben lesz!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
22:45 - Beszólás, Sport Klub.

Horti új műsora, első vendége KÁLMI! 😀 😀
több mint 12 éve
szimplán csak újpesti....Kiss
Szerintem minden magyar csapatban találunk agysebészeket.Bazzani
kivéve a Tuzsért

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 069
szimplán csak újpesti....Kiss
Szerintem minden magyar csapatban találunk agysebészeket.Bazzani
Urbán "Székházostromló" Flóri sem volt ám kutya.

criminal lawyer or criminal lawyer?