NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Kéne nektek egy külön részleg, mert szerintem akik itt olvasgatnak, azoknak a 80%-a telibefossantja a Liverpoolt. No offense.
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
balazs799
Mikey
Örülök, hogy vettünk fiatalokat, és tisztában vagyok azzal is, hogy nálunk nem fér bele az, hogy veszünk sztárokat és még fiatalokat is. Se pénze se presztízse nem elég ehhez a klubnak. De könyörgöm, tudták, hogy ha Lovren jön akkor Skrtel mellett kell játszani, akkor minek őt hoztuk, ha nem illenek össze? Vagy akkor miért Aggert adtuk el és nem a slovákot? (mellesleg ebben az esetben valószínűleg tökön is lőttem volna magam).
Agger eladását se nagyon bocsátottam még meg BR-nek...
Mellesleg én se voltam egy Touré fan, de klasszisokkal jobban játszott Skrtellel ez tény! De akkor meg üljön a padon Sakho és Lovren is? Hogy lehet, hogy ez így tudták összehozni? Döbbenet.

Baló egy nagy befürdés, és megint csak azt mondom, hogy hogy nem lehetett ezt látni, hogy Balotelli nem egy sokat futó, folyton az üres területekre bemozgó csatár? Mert a tavalyi és az idei játékunk is az lenne, hogy a támadók sok futással, sok kiugratással operálnának.
De nem, mi vettünk egy cölöpöt, aki nem lő rosszul. Lambert is jobban kéri a labdát és próbál mozogni (szegénynek se ez a játéka, de legalább próbálkozik).
De annyit, annyit hibázik Brandon, hogy az már sok! Ragaszkodik ahhoz ami nem megy, és hiába nem megy nem vált!
Tavaly én is azt hittem, hogy igen megtaláltuk azt akit kerestünk

Sokat mondó kép szerintem.

hozzáteszem 5-6 pontot minimum jelentene Sturridge ez tény, de ő egy "porcelán lábú srác" ha terhelés alatt van, sose tud hozni teljes szezon sérülés nélkül (Agüero 2).

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
balazs799
Azért az igazolásokról durván 4 hónap után nem jelentenék ki semmit. Moreno, Manquillo, Can és Markovic is nagyon fiatalok, tehát az ő szerződtetésük a jövőnek szólt. Lovren szintén csak 25 éves, középső védőként még mindig fiatalnak számít. Arról pedig nem ő tehet, hogy a bekkpárjával kb. összeférhetetlenek. Lallana vételára azért megtévesztő, mert brit játékosként nagyjából dupla árat kellett fizetni mint a valós értéke.

A baj itt azzal van, hogy Suárez eligazolásával, és Sturridge állandóan sérült mivoltával meghalt a támadójáték. Fájdalmasan tanácstalan az egész csapat, hogy milyen támadójátékot is kéne játszania. Pedig már december van, ennyi idő alatt egy jó menedzsernek már ki kellene találnia egy eredményes taktikát a jelenlegi keretre.

Ez a keret nyilvánvalóan nem alkalmas arra, hogy 3-4 gólokat rúgjon, mint a tavalyi. A védelem sem lett jobb - Manquillo hiába jobb védő, mint Johnson, mert a középső páros bénázása ezt aláássa; és Moreno egyelőre rengeteget hibázik - így arra sajnos nem lehet alapozni, mint anno pl. Benítez idejében, hogy majd úgyis megússzuk kapott gól nélkül, tehát elég lesz ha egyet/kettőt szerzünk.

Tavaly számtalan meccset nyert úgy a csapat, hogy 2-3-4 gólt kapott, mert mindig tudott többet rúgni. Idén pedig már akkor gond van, ha egyet kap, mert még az sem biztos, hogy egyet tud szerezni. Pedig a játékosok meglennének hozzá Sturridge nélkül is. Gerrard, Sterling, Lambert, Lallana is 10 gól felett szerzett tavaly, szóval nem ügyetlen gyerekek ők, idén eddig összesen nem szereztek tízet, pedig rögtön itt a bajnokság fele.

Nincs a csapatnak játéka, csak ez a probléma. Meg az, hogy Lovren és Skrtel nem szabadna egyszerre pályán legyen.* Ezek a dolgok pedig csakis Rodgersen kérhetőek számon.

* Az előző három meccsen láttuk, mire ment a csapat a Touré-Skrtel bekkpárral. Három meccsből kétszer nem kapott gólt! Pedig Touré sem egy zseni, csak nagyságrendekkel jobban összeillik a szlovákkal.

Szóval amíg nem lesz a csapatnak bármiféle taktikája, hogy miként támadjon, addig ezt a hígfost fogjuk nézni. Eddig jó menedzsernek tartottam BR-t, de ez a félév kezd elbizonytalanítani. Szeretném, hogy vele újra eredményes legyen a csapat, csak ehhez ki kéne találnia valamit és bencseltetni valamelyik középső védőt. Viszont ha nem talál ki valamit rövidesen, és nem hoz egy jó második félévet, akkor lehet elgondolkoznak majd John Henryék, hogy kivel tovább. Mert nem kis pénzt öltek új játékosokra, és főleg nem kis pénzt ölnek a stadionbővítésre, szóval komoly eredményeket fognak várni, nem pedig 9. helyeket.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az komoly szánalmas volt, hogy az utolsó 10 percben Skrtel játszott centerben. Még jó, hogy kilenc játékos jött a nyáron.

Mindenki "monnyonle."Mikey
A kiállítás jogtalan volt, de a pool tovább jutása se lett volna megérdemelt.
Gerrard nyilatkozta a meccs után ami nekem a legnagyobb tiszteletet kiváltja:
Megkérdezték tőle, hogy jogosan jutott volna tovább a pool ha netán sikerült volna még 1 gólt rúgni?
- Nem, egyszerűen nem voltunk elég jók (idén).

Az igazolások terén pedig nagyot bukott a csapat. Can és Moreno kb 10-10M fontért és Lambert 4-ért a vállalható kiadások (+ Manquillo köcsönvétele)
De az összes nagy kiadás kuka: Lallana 25- még mindig a jobbak közül való az igazolások terén de 25m fontért könyörgöm ez semmi
Balo oltári bukó, Lovren is 20 volt és még csak meg sem közelíti a tavalyi önmagát. Markivic pedig szintén 20....

De ami a leges legjobban fáj, hogy pl Lazar és Lallana, Can lehetőséget se kap túl sokat! Kiadtunk csak ezért a 3 srácért 55m fontot és összesen kezdtek 13szor.

És felállni egy sorsdöntő meccsre úgy, hogy a csapatba van egyszerre Lucas-Allan-Gerrard-Henderson???? Mint ha az lett volna a helyzet, hogy nem szabad kikapni 3-al...
Coutinho - Lallana - Markovic előre pedig Sterling. Nem bántom Lambertet, mert nem megváltónak lett idehozva, hanem 3. számú csatárnak max, amit nyújt az nekem még mindig több mint bl Balo esetében.

De egy ilyen gyors, jól cselező 4-es elől még ha egyikük se az az igazi csatár szerintem több gondot tudna okozni.
Én csak egy szerencsétlen magyar srác vagyok, de nemhiszem el, hogy nem lehet kipróbálni egy "csatár" nélküli játékot... a spanyolok VB-t nyertek ezzel... kell hozzá jól cselező, kreatív középpálya, ahonnan valaki mindig befut és sebességből oldják meg, nem erőből.

összességében: tett bármit is tavaly B. Rodgers (volt a SAS aki húzta a csapatot) de az idei teljesítmény és főleg a mutatott játék miatt elég! Menjen...

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

Magyar emberek tegnap 16:42-kor.

több mint 11 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Este Bayern-CSZKA...szét fogok fagyni,de nem bánom😊

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A tavalyi szezon kiugró volt, egy ellenállhatatlan Suarez-Sturridge duóval. Suarez elment, Sturridge sérült. S a baj (mondjuk nekem nem, mert United drukker vagyok), hogy Suarez pénzéből középszerű játékosokat vettek. Mint Hodgson idejében. S középszerű játékosokkal, csak középszerű eredményt lehet elérni.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Az komoly szánalmas volt, hogy az utolsó 10 percben Skrtel játszott centerben. Még jó, hogy kilenc játékos jött a nyáron.

Mindenki "monnyonle."Mikey
azt hiszem szezon előtt óva intettem itt a pool drukkereket, hogy rossz lesz az átigazolás politika itt nyáron, és megint süllyesztő lesz ...

sajnálom h igazam lett, mert Torres miatt a pool mindig picit szívem csücske lesz, de sajnos nagyon nem stimmel vmi az idei csapattal

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 403
Jelenleg Dardai a legjobb megoldas.
Egy harmadik emberrel folytatni vicc lett volna.
Eb-n maradna sz biztos.A nyilatkozatobol is latszik elso cel a selejtezon valo jo szereples.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
a várhidik ,+ bognárgyörgyök (szakmástól) +a fél magyar sportsajtó ma megint 1 nagy pofont kapott... legalább akkorát, mint anno borbola bence szegény...ozibozi
Pont most jutott eszembe amikor Kaszinos meg Várhidi karöltve szidtak Sousat h szetbatmolta a Tésztás bajnok vidijet.
Komolyan szanalmas hogy ilyen emberek szakertenek a tvben,ulnek kispadokon.Kenny
Az előbb a budin pont erről morfondíroztam én is 😀😀 bár úgyis megmagyarázzák, hogy de a basel szarul játszik...

Dárdai meg meglepett, nagyon remélem, hogy ez nem kerül a karrierjébe...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
a várhidik ,+ bognárgyörgyök (szakmástól) +a fél magyar sportsajtó ma megint 1 nagy pofont kapott... legalább akkorát, mint anno borbola bence szegény...ozibozi
Pont most jutott eszembe amikor Kaszinos meg Várhidi karöltve szidtak Sousat h szetbatmolta a Tésztás bajnok vidijet.
Komolyan szanalmas hogy ilyen emberek szakertenek a tvben,ulnek kispadokon.

több mint 11 éve

Mindenki "monnyonle."

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Vajon Markovicnak van agya?
Ritka ostoba es felesleges volt az a "lendítés"..Kenny
De el sem érte, tisztán rájátszott a csóka! Amúgy én most rúgnám ki Rogerst...

Juve meg őrülhet, hogy az Atletinek nem volt fontos a meccs, mert simán ki kellett volna esniük

(sajnos 4 csapatos csoportoknál az utsó fordulóknál soxor szív emiatt valaki)NB2
azt mondták már, hogy a szándékot is büntetik? ráadásul ez a kis pöcs még vissza is nézett...

szerk: görögök meg akkor sem jutottak volna tovább, ha nyer az Atletico, mert így is hattal jobb lett a gólkülönbsége a Juvénak, az Atletico maximum kétgólos fórban behúzta volna a kéziféket. és akkor is hattal kellett volna nyernie a görögöknek, tíz perc alatt rúgva ennyit.
ráadásul a Juve a Samppal, az ATMA a Villarreallal játszik hétvégén.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 20 211
a várhidik ,+ bognárgyörgyök (szakmástól) +a fél magyar sportsajtó ma megint 1 nagy pofont kapott... legalább akkorát, mint anno borbola bence szegény...
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Ritka ostoba es felesleges volt az a "lendítés"..Kenny
De el sem érte, tisztán rájátszott a csóka! Amúgy én most rúgnám ki Rogerst...

Juve meg őrülhet, hogy az Atletinek nem volt fontos a meccs, mert simán ki kellett volna esniük

(sajnos 4 csapatos csoportoknál az utsó fordulóknál soxor szív emiatt valaki)
több mint 11 éve
Ritka ostoba es felesleges volt az a "lendítés"..

több mint 11 éve
Ez a mai teljesitmeny is... konkretan ertekelhetetlen.
Legalabb a svajci szurkolok csinaljak a hangulatot, rohadtul jol szol.

WTF #1: felidoben lecsereli BR az egyetlen csatarjat 0-1-nel...
WTF #2: ez a kiallitas ez mi ez?

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
De az EB-n már nem ő lesz a capitano? 😊Bazzani
Szerintem így sem jutunk ki, de legalább gatyába rázza valaki ezt a bohócválogatottat.berger90
Simon és Forró kerettag.
Méghogy nem jutunk ki...

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
De az EB-n már nem ő lesz a capitano? 😊Bazzani
Szerintem így sem jutunk ki, de legalább gatyába rázza valaki ezt a bohócválogatottat.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ahogy sejtettem marad Pali.
Leheto legjobb döntés született.

több mint 11 éve
De az EB-n már nem ő lesz a capitano? 😊

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Palika marad!

hell yess!!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
16.30-kor nagy MLSZ bejelentés.
Remélem Pinyő visszatér.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
Az UTE simán lefocizta a Diót, fogalmam sincs hogy értek oda a 3. helyre... Ez az Ojo szörnyű, viszont volt egy csodálatos megmozdulása, mikor egy óriási kirúgást vett le úgy, mint egy klasszis. Nem tudom hány NB1-es tudná még úgy levenni. A többi produkciója értékelhetetlen volt 😀

A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6
Nettó faszság a fotelből. Minden edző reklamál folyamatosan hol jogosan / hol jogtalanul. Nézd meg Mout/Pepet/Fergusont/Kloppot.
Simán lefocizta dologot meg fejtsd már ki kérlek miben merült ki? Kaptak egy ajándék gólt, utána nyomtak aztán a Diósgyőr tette ugyanazt. Kiegyenlített meccs volt, Ojo elcseszte, Griff meg befejelte. Jogosabb lett volna az X, de ilyen nettó faszságot, is csak te tudsz mondani, hogy lefocita őket az UTE...Toca
Te mit fotelozol nekem, tán mind a két meccsen kint voltál? Amúgy meg jó lenne ha megválogatnád a szavaid, én itt nem sértegettem egy fórumtársamat sem, és csúnya szó nélkül is ki tudom adni a dühöm, ha nem tetszik valami...

Fejtsem ki? 90 perc alatt 2 kaput eltaláló lövése volt a nagy hazai csapatnak. Kettő! Igaz, mind a kettő gól volt és a focit gólra játsszák, ott a három pont, papíron, no comment.
De azzal lehet vitatkozni, hogy hogyan szerezték meg, bár ez utólag senkit nem érdekel és nem is lényeges, csak ugye páran nem szeretik az igazságtalanságot.
A futball igazságtalan.
Az első félidőben az Újpest szó szerint szanaszét szívatta a fél diót, ötletes támadások, egyérintők, átforgatások, mélységi passzok, csak az a fránya Ojo volt a kerékkötő. A dió elvétve ment át a félpályán, káosz uralkodott hátul, rendre zavarba hozható volt az egész hátsó alakzat. A második félidő első 15 persze meg lett nyomva mind2 oldalon, de egyik csapat sem jelentett igazi veszélyt a másik kapujára. A hátralévő időben estek - keltek a játékosok, sok volt a fault, és rengeteg a technikai hiba, az Újpest mégis veszélyesebben játszott, közelebb álltak a gólhoz, még ha IGAZI helyzetük nem is volt.
Egyáltalán nem látszott, hogy a DVTK oly elől van, sőt, később felérnek majd a dobogó 3. fokára.
Röviden ennyi. Hogy a dió nyomott volna? Vicc. Ezt csak a legelvakultabb, szemellenzőt viselő és meggyőzhetetlen miskolci fanatikusok állítják.

Közben meg már a 20. percben fütyült a fél stadion...és utána kb. 20 percenként. Na de mindegy is, ennyit ér a szakma!JC6
Azt az edző maszlagodról mondtam köze nincs a Dió meccshez.
Hát ha az neked lefocizás, hogy van 3-mal több helyzetük, de Antal nélkül 0 gólon állnának akkor rendben. Ők szervezték a játékot ez kétségtelen (volt időszak amikor nem de ha arányait nézzük igen elhanyagolható ez igaz), de csak mert volt 2-3 több helyzetük nem értem, hogy jön a lefocizás továbbra sem. Pláne nem értem, hogy egy vesztes meccsen, hogy lehet valakit lefocizni, de ez továbbra is az én hibám marad, mindenki úgy látja ahogy akarja.
Nem látszott? Hát elverték a 4. vagy 5.-et úgyhogy ők "lefocizták" őket, mi kell még ? 😛
Amúgy nem tudom mit vársz egy mennyei meccstől ahol gyakorlatilag a legtöbbször az dönt ki a kevésbé balfasz. Mondjuk ha Kádár / Elek duóból valaki elmegy megfogunk borulni tavasszal rendsen.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az UTE simán lefocizta a Diót, fogalmam sincs hogy értek oda a 3. helyre... Ez az Ojo szörnyű, viszont volt egy csodálatos megmozdulása, mikor egy óriási kirúgást vett le úgy, mint egy klasszis. Nem tudom hány NB1-es tudná még úgy levenni. A többi produkciója értékelhetetlen volt 😀

A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6
Nettó faszság a fotelből. Minden edző reklamál folyamatosan hol jogosan / hol jogtalanul. Nézd meg Mout/Pepet/Fergusont/Kloppot.
Simán lefocizta dologot meg fejtsd már ki kérlek miben merült ki? Kaptak egy ajándék gólt, utána nyomtak aztán a Diósgyőr tette ugyanazt. Kiegyenlített meccs volt, Ojo elcseszte, Griff meg befejelte. Jogosabb lett volna az X, de ilyen nettó faszságot, is csak te tudsz mondani, hogy lefocita őket az UTE...Toca
Te mit fotelozol nekem, tán mind a két meccsen kint voltál? Amúgy meg jó lenne ha megválogatnád a szavaid, én itt nem sértegettem egy fórumtársamat sem, és csúnya szó nélkül is ki tudom adni a dühöm, ha nem tetszik valami...

Fejtsem ki? 90 perc alatt 2 kaput eltaláló lövése volt a nagy hazai csapatnak. Kettő! Igaz, mind a kettő gól volt és a focit gólra játsszák, ott a három pont, papíron, no comment.
De azzal lehet vitatkozni, hogy hogyan szerezték meg, bár ez utólag senkit nem érdekel és nem is lényeges, csak ugye páran nem szeretik az igazságtalanságot.
A futball igazságtalan.
Az első félidőben az Újpest szó szerint szanaszét szívatta a fél diót, ötletes támadások, egyérintők, átforgatások, mélységi passzok, csak az a fránya Ojo volt a kerékkötő. A dió elvétve ment át a félpályán, káosz uralkodott hátul, rendre zavarba hozható volt az egész hátsó alakzat. A második félidő első 15 persze meg lett nyomva mind2 oldalon, de egyik csapat sem jelentett igazi veszélyt a másik kapujára. A hátralévő időben estek - keltek a játékosok, sok volt a fault, és rengeteg a technikai hiba, az Újpest mégis veszélyesebben játszott, közelebb álltak a gólhoz, még ha IGAZI helyzetük nem is volt.
Egyáltalán nem látszott, hogy a DVTK oly elől van, sőt, később felérnek majd a dobogó 3. fokára.
Röviden ennyi. Hogy a dió nyomott volna? Vicc. Ezt csak a legelvakultabb, szemellenzőt viselő és meggyőzhetetlen miskolci fanatikusok állítják.

Közben meg már a 20. percben fütyült a fél stadion...és utána kb. 20 percenként. Na de mindegy is, ennyit ér a szakma!