Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
most látom, Ronaldo ezzel az új séróval úgy néz ki, mint valami hímringyó
több mint 12 éve
Duff
3 159
Hát a mozdulat sárgás volt, de Neuer is elvégezte a Busquets iskolát
több mint 12 éve
Hozzá sem ért szinte Neuerhez. 😀Jó, a szándék maga lap, de azért egy kicsit rá is játszott.
több mint 12 éve
Kapusfalt/fetrengés rulez 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Én is azóta figyelem, hidd el. 😛Én láttam még a Watfordban is, és már akkor is ügyesnek tűnt.. aztán a Villa színeiben kb három meccs kellett, hogy végleg a szívembe zárjam.Lehet, de majd nézd meg hogy mit fog játszani a válogatottban.. 😛 én már akkor imádtam Ashley Youngot, amikor te még nem is hallottál róla 😛IgorJa képzelem, te ősapa. 😀Stez
Tud ő támadó kp-t/második csatárt is nagyon jól játszani, Carrollal remekül kiegészítik egymást szvsz.. elég sokat játszott Carew-val anno. Messze ez a legjobb, amit kihozhatnak csatárszinten jelenleg a csapatból.Igor
Young kibaszott jó, akárkivel játszik, de Carroll szar, én szerintem pont, hogy akkor már egy Defoeval jobban kiegészítenék egymást. De hát az angoloknak ez a csatárposzt az utóbbi sok évben el van átkozva, mivel Rooney sem csatár, hanem árnyékék, de igazi, Ibra féle folyton életveszélyes, és klasszis csatárjuk nincs. Nevetséges, hogy egyáltalán egy Crouch-Carroll-Defoe trió szóba kerülhet még, mint válogatott..
több mint 12 éve
Én láttam még a Watfordban is, és már akkor is ügyesnek tűnt.. aztán a Villa színeiben kb három meccs kellett, hogy végleg a szívembe zárjam.Ja képzelem, te ősapa. 😀StezHa Ashley Youngra gondolsz, akkor Ő nem csatár, hanem szélső.StezLehet, de majd nézd meg hogy mit fog játszani a válogatottban.. 😛 én már akkor imádtam Ashley Youngot, amikor te még nem is hallottál róla 😛Igor
Tud ő támadó kp-t/második csatárt is nagyon jól játszani, Carrollal remekül kiegészítik egymást szvsz.. elég sokat játszott Carew-val anno. Messze ez a legjobb, amit kihozhatnak csatárszinten jelenleg a csapatból.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Kb úgy néz ki mintha teleszart pelenkákat dobálnának be 😀
több mint 12 éve
http://itunes.apple.com/us/app/foci-eb-tv/id532062769?mt=8https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.android.eb
ezzel csak az a baj, hogy "kicsit" késik a tv-s képhez képest
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ja képzelem, te ősapa. 😀Lehet, de majd nézd meg hogy mit fog játszani a válogatottban.. 😛 én már akkor imádtam Ashley Youngot, amikor te még nem is hallottál róla 😛IgorSztem elég egyértelmű, hogy a Young-Carroll csatárduó fog kezdeni.. de lesz Downing és Milner a középpályán szvsz, csak Henderson nem 😛IgorHa Ashley Youngra gondolsz, akkor Ő nem csatár, hanem szélső.Stez
több mint 12 éve
szegény kommentátor valszeg dumál folyamatosan és semmit nem hallunk belőle 😀.brkHát elég nagy vihar tombol már, gondolom az amúgyis rendkívül fantasztikus közvetítőcsatornát jól megviseli :/ Mondjuk fene tudja, lehet jobban járunk 😀
több mint 12 éve
Picit nemannyira jó a hang. 😀BazzaniÉs nincs a studióban sem senki, aki már közvetített valaha meccset! 😂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
szegény kommentátor valszeg dumál folyamatosan és semmit nem hallunk belőle 😀.brkEzért ilyen élvezhető egyelőre a meccs. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Lehet, de majd nézd meg hogy mit fog játszani a válogatottban.. 😛 én már akkor imádtam Ashley Youngot, amikor te még nem is hallottál róla 😛Sztem elég egyértelmű, hogy a Young-Carroll csatárduó fog kezdeni.. de lesz Downing és Milner a középpályán szvsz, csak Henderson nem 😛IgorHa Ashley Youngra gondolsz, akkor Ő nem csatár, hanem szélső.Stez
több mint 12 éve
Picit nemannyira jó a hang. 😀Bazzaniipadre van m1-es alkalmazás, amin lehet nézni a meccseket, ott jó 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
.brk
1 890
szegény kommentátor valszeg dumál folyamatosan és semmit nem hallunk belőle 😀
több mint 12 éve
Nem lett volna egyszerűbb felsorolni a németeket először, hamár őket írták ki elsőnek... :rolleyes:
több mint 12 éve
ne zavarjon senkit sem, hogy az angolok 66 óta átöltözni mennek csak a világversenyekre. 😀Amadeus91Leülsz, meccset nézel, szurkolsz. 😛
több mint 12 éve
Sztem elég egyértelmű, hogy a Young-Carroll csatárduó fog kezdeni.. de lesz Downing és Milner a középpályán szvsz, csak Henderson nem 😛IgorHa Ashley Youngra gondolsz, akkor Ő nem csatár, hanem szélső.
több mint 12 éve
krisztinának séró belőve indulhat a primadonnáskodás... 😀
|
több mint 12 éve
Én Ashley Youngtól várok nagy tornát, remélem, hogy kezdeni is fog, és nem fog pöcsölni, meg szarozni, csinálja a cseleit, akkor életveszély lesz.Pedig szerintem Carroll fog kezdeni elől, sírni fogok sajnos. A középpálya is egy vicc, nálam alapból a két éve alibiző Gerrard, mint csk gondolata is kiveri a biztosítékot, látszik a liverpooli benyalás, a PL egyik leggyengébb középpályájának a fele az EB keretbe, és kezdeni is fognak. Nevetséges. Rochards kimaradása is, mert Riot még meg tudnám érteni. De hogy Lampard sérülése után sem jöhetett Carrick például, na az is egy vicc.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 070
ne zavarjon senkit sem, hogy az angolok 66 óta átöltözni mennek csak a világversenyekre. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Sztem elég egyértelmű, hogy a Young-Carroll csatárduó fog kezdeni.. de lesz Downing és Milner a középpályán szvsz, csak Henderson nem 😛
több mint 12 éve
Duff
3 159
Sztem Welbeck Carroll előtt van a sorban. (Bár ennél a retardált edzőnél nem lehet tudni) Hátha kiküldi a Downing, Henderson, Milner középpályát, Carrollal elől 😂Uhh, ez mekkora igazság.én csak a németeket rühellem, de hát ez nekem ez alap is, elvégre megszállott angol fan volnék 😛StezDettó 😀 Apropó Anglia: Lehet, h gyökér az ember, de most igaza van 😀
Joey Barton twitteren:
"Ha a játéktudást vesszük figyelembe, simán besétálnék a keretbe, ha a viselkedést, nem. Az, hogy Henderson bekerült, minden olyan angolra nézve sértés, aki nincs a keretben. Az pedig, hogy Holt, Richards, Carrick, Ferdinand, Osman, Sturridge, stb. nem kap lehetőséget, egész egyszerűen röhej."Duff
De mondjuk Barton is fasza játékos egyébként, csak akkora paraszt, mint a picsa. És túl gyakran gurul el a gyógyszere. 😀
Előre látom, hogy a falba fogom verni a fejem, amikor Carroll elől szerencsétlenkedik Van Persie módra.Stez