Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀Eltalálta a kaput. Pl. Van Persie-nél már most ezerszer veszélyesebb.
akárki eltalálta volna azt a kurva kaput rajta kívül 😀Stez
több mint 12 éve
bazmeg Pepe ezt be kell lőni. nembaj, második félidőt is ki kell bírni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nekem van egy fogadásom, hogy 0:0 lesz a meccs, jó lenne már végre valami megerősítés, hogy tényleg értek ehhez a csodálatos sportághoz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀akárki eltalálta volna azt a kurva kaput rajta kívül 😀
több mint 12 éve
Ők is...Ez a portugál válogatott pedig sokkal gyengébb, mint gondoltam.SinisaÉrdekes én meg pont a németekkel vagyok így. Nagyon ötlettelenk egyelőre, csak járatják a labdát ennyi. Az eddigi játék alapján ez a német válogatott olyan mint a 2010-es VB előtti általam nem szeretett német válogatott. Mondjuk én Portugáliának szurkolok szal hajrá ők (meg még a németek és az oroszok).
Na miközben leírom pont megvillantak egyszer. 😊Jughead
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Stez: alapból is hasonlít rá sztem 😀holnap Ír-Horvát...ott lesz aztán ne mulass
Pepe bazmeg persze, nyugodtan vegye ám le 10 méterre a kaputól és lőjön csak mindenféle kapkodás nélkül... Hihetetlen, hogy eddig az EB 8 csapatából kb. egyedül az oroszok játszottak jól.fetomy
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Stez: alapból is hasonlít rá sztem 😀Pepe bazmeg persze, nyugodtan vegye ám le 10 méterre a kaputól és lőjön csak mindenféle kapkodás nélkül... Hihetetlen, hogy eddig az EB 8 csapatából kb. egyedül az oroszok játszottak jól.
több mint 12 éve
bele fér 😀lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀KissGundi egy fokkal normálisabb volt, bár azért Ő is sikeresen bepasiztatta a dán kapust. 😀Stez
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Badstuber így izzadtan úgy néz ki, mint ÉH Máté 😀pont úgy is poroszkál lehajtott fejjel, mint Máté részegen
több mint 12 éve
lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀KissGundi egy fokkal normálisabb volt, bár azért Ő is sikeresen bepasiztatta a dán kapust. 😀
több mint 12 éve
lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀KissGundi volt, sztem nem volt rossz. Főleg, hogy végül Svájc nyert.
több mint 12 éve
Jughead
5 302
Ez a portugál válogatott pedig sokkal gyengébb, mint gondoltam.SinisaÉrdekes én meg pont a németekkel vagyok így. Nagyon ötlettelenk egyelőre, csak járatják a labdát ennyi. Az eddigi játék alapján ez a német válogatott olyan mint a 2010-es VB előtti általam nem szeretett német válogatott. Mondjuk én Portugáliának szurkolok szal hajrá ők (meg még a németek és az oroszok).
Na miközben leírom pont megvillantak egyszer. 😊
több mint 12 éve
lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Nem is gondoltam, hogy jobbak lesznek. Ronaldo van, aztán csá. De Ő meg jó szokásához híven nemzetközi tornákon semmit sem csinál, hát most se.Nem kéne ennyire a vonal mellett játszania.Portugálok eddig nagyon jól kikapcsolják CR7-et a játékból.Hát nem is mozog semmit labdáért.
F. Coentrao-nak pedig több jó csele volt eddig a meccsen, mint a Real-ban fél idény alatt.Sinisa
Csak majd lassan rá fog jönni, hogy itt nem Özilek osztogatják neki a lasztikat, és kurvára nem fognak eljutni hozzá azok a lasztik, amiket a Realnál kap sokszor.
Itt odabasszák neki kb. a félpályánál, aztán ha ügyes, kicselez 10 németet és gólt lő majd.Stez
Ez a portugál válogatott pedig sokkal gyengébb, mint gondoltam.Sinisa
több mint 12 éve
Nem kéne ennyire a vonal mellett játszania.Portugálok eddig nagyon jól kikapcsolják CR7-et a játékból.Hát nem is mozog semmit labdáért.
F. Coentrao-nak pedig több jó csele volt eddig a meccsen, mint a Real-ban fél idény alatt.Sinisa
Csak majd lassan rá fog jönni, hogy itt nem Özilek osztogatják neki a lasztikat, és kurvára nem fognak eljutni hozzá azok a lasztik, amiket a Realnál kap sokszor.
Itt odabasszák neki kb. a félpályánál, aztán ha ügyes, kicselez 10 németet és gólt lő majd.Stez
Ez a portugál válogatott pedig sokkal gyengébb, mint gondoltam.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
bogjosi
1 568
Közben Brazília-Argentína a Digin, akit esetleg az EB-meccs nem hozna valamiért lázba.. 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Portugálok eddig nagyon jól kikapcsolják CR7-et a játékból.Hát nem is mozog semmit labdáért.
Itt odabasszák neki kb. a félpályánál, aztán ha ügyes, kicselez 10 németet és gólt lő majd.
több mint 12 éve
Portugálok eddig nagyon jól kikapcsolják CR7-et a játékból.F. Coentrao-nak pedig több jó csele volt eddig a meccsen, mint a Real-ban fél idény alatt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Hát sajnálom, hogy így elsz.rták a meccset...mindegy most hajrá németek 😛 aztán majd holnap ÍREK 😀
több mint 12 éve
Hát a mozdulat sárgás volt, de Neuer is elvégezte a Busquets iskolátDuffHát nem tudom. Biztos elfogult vagyok a portugálok ellen, de ha öt centivel arrébb csúszik ez az agyatlan, akkor kb. annyi Neuer bokájának. Teljesen felesleges és kretén megmozdulás volt, ezért nálam inkább piros, de persze megértem azt is, ha valaki csak sárgának látta, mert szerencsére annyira nem érte el Neuer lábát.
több mint 12 éve
Sajnos lemaradtam a holland meccsről, megtenné valaki, hogy ír pár sort a gyászos szereplés okairól? Előre is köszönöm!Mexa 30 lövésből nem ment be egy sem, a dánok egy próbálkozásból meg betaláltak. ezután a komplett oranje Robben és Sneijder kivételével beleszart a meccsbe, csak előbbi önző ugye.
több mint 12 éve
Sajnos lemaradtam a holland meccsről, megtenné valaki, hogy ír pár sort a gyászos szereplés okairól? Előre is köszönöm!Mex- Robben átok
- RVP mesterhármas, ja nem
több mint 12 éve
Sajnos lemaradtam a holland meccsről, megtenné valaki, hogy ír pár sort a gyászos szereplés okairól? Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
Ronaldót akárhányszor mutatják közelről, mindig Varga Viktor jut róla eszembe 😀