NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
holnap attól még simán lekaphatják három meccsre Bódit, ha az MTK-vezetésnek van vér a pucájában.A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6Kondást nem minősítem van akit felkúr van akit nem, ízlés dolga...
...de a bíró bekaphatja a faszomat. Tény hogy jobb volt sokkal a Debrecen, simán nyerniük kellett volna, de így is jók voltunk egy x-re. A tizi is kamu, volt a Kálnokis dolog meg felháborító, Pepe fejére lépésével vetekszik nálam. Oylat lebaszott neki Bódi hogy azt hittem leszakad a feje, erre SEMMI. Rá 2 percre meg lezavarják a semmiért. Szánalmas. Főleg tizivel együtt.
mtk.hu/hirek/david-adam-es-a-csutkaeaglesmcnabb
több mint 11 éve
A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6Kondást nem minősítem van akit felkúr van akit nem, ízlés dolga...
...de a bíró bekaphatja a faszomat. Tény hogy jobb volt sokkal a Debrecen, simán nyerniük kellett volna, de így is jók voltunk egy x-re. A tizi is kamu, volt a Kálnokis dolog meg felháborító, Pepe fejére lépésével vetekszik nálam. Oylat lebaszott neki Bódi hogy azt hittem leszakad a feje, erre SEMMI. Rá 2 percre meg lezavarják a semmiért. Szánalmas. Főleg tizivel együtt.
mtk.hu/hirek/david-adam-es-a-csutka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Az UTE simán lefocizta a Diót, fogalmam sincs hogy értek oda a 3. helyre... Ez az Ojo szörnyű, viszont volt egy csodálatos megmozdulása, mikor egy óriási kirúgást vett le úgy, mint egy klasszis. Nem tudom hány NB1-es tudná még úgy levenni. A többi produkciója értékelhetetlen volt 😀Nettó faszság a fotelből. Minden edző reklamál folyamatosan hol jogosan / hol jogtalanul. Nézd meg Mout/Pepet/Fergusont/Kloppot.
A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6
Simán lefocizta dologot meg fejtsd már ki kérlek miben merült ki? Kaptak egy ajándék gólt, utána nyomtak aztán a Diósgyőr tette ugyanazt. Kiegyenlített meccs volt, Ojo elcseszte, Griff meg befejelte. Jogosabb lett volna az X, de ilyen nettó faszságot, is csak te tudsz mondani, hogy lefocita őket az UTE...
több mint 11 éve
Az a baj, hogy télen zárva van. 😀Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az Ojo az Újpest történetének egyik legrosszabb igazolása. Amennyire vártuk akkora csalódás lett belőle.Láma is szar volt az első meccseken,most pedig az egyik húzóember.
Persze most is róla fejelték a győztes gólt.Bazzani
Ugyanez Mateos.Idő kell hogy megszokják a magyar közeget.Tudod Romkert stb 😀Kenny
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az UTE simán lefocizta a Diót, fogalmam sincs hogy értek oda a 3. helyre... Ez az Ojo szörnyű, viszont volt egy csodálatos megmozdulása, mikor egy óriási kirúgást vett le úgy, mint egy klasszis. Nem tudom hány NB1-es tudná még úgy levenni. A többi produkciója értékelhetetlen volt 😀A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!
több mint 11 éve
Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az Ojo az Újpest történetének egyik legrosszabb igazolása. Amennyire vártuk akkora csalódás lett belőle.Láma is szar volt az első meccseken,most pedig az egyik húzóember.
Persze most is róla fejelték a győztes gólt.Bazzani
Ugyanez Mateos.Idő kell hogy megszokják a magyar közeget.Tudod Romkert stb 😀
több mint 11 éve
Így kell helyre rakni a lilákat!Ja hát lefociztatok minket....ja nem, bocs. Gratulálok. Itt Ojo kihagyta, ott Griffiths befejelte.
3.helyen telelünk.Toca
több mint 11 éve
Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az Ojo az Újpest történetének egyik legrosszabb igazolása. Amennyire vártuk akkora csalódás lett belőle.Persze most is róla fejelték a győztes gólt.
több mint 11 éve
Így cumizni....
több mint 11 éve
én komolyan mondom nem értem ezeket a bírókat.Ezek szerint volt, aki többet fizetett a sporttársnak, mint te. 😊
labdás ember egyik irányba mozdul, védekező ember másik irányba rúg, labda meg egy harmadik irányba pattan el (pont ellentétesen a rúgás irányával). semmilyen olyan mód nem létezik, ami alapján a védő szabályosan szereli a labdást (főleg hogy a labdát sem találta el), erre a hülye bíró tovább engedi a játékot.
és persze így sikerül helyzet nélkül gólt rúgnia a vendég csapatnak, amikor én a hazaiakra fogadtam hendikeppel. király.slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
én komolyan mondom nem értem ezeket a bírókat.labdás ember egyik irányba mozdul, védekező ember másik irányba rúg, labda meg egy harmadik irányba pattan el (pont ellentétesen a rúgás irányával). semmilyen olyan mód nem létezik, ami alapján a védő szabályosan szereli a labdást (főleg hogy a labdát sem találta el), erre a hülye bíró tovább engedi a játékot.
és persze így sikerül helyzet nélkül gólt rúgnia a vendég csapatnak, amikor én a hazaiakra fogadtam hendikeppel. király.
több mint 11 éve
Dzsudzsáknak gyenge meccse van. 😊de hogy a kapus miért a hosszú oldalra állt fel...
Először egy ilyen gólpassz: rutube.ru/video/7393d7ff803b3afba229d181f574561f/
Majd egy ilyen gól: rutube.ru/video/10587c907a044a3203a5fa9ccb6c7c22/Schleck
a beadás meg szép, de Liktáp simán kifejelte volna 😀
több mint 11 éve
Dzsudzsáknak gyenge meccse van. 😊Először egy ilyen gólpassz: rutube.ru/video/7393d7ff803b3afba229d181f574561f/
Majd egy ilyen gól: rutube.ru/video/10587c907a044a3203a5fa9ccb6c7c22/
több mint 11 éve
ezért kell flashscore.com-ot használni, ott általában kisebb a hibaszázalék 😊Telefonomon az Eredmények appban a tabellán az utolsó 2 helyre azt írja osztályozó. Hat akkor mar ebben sem bizhatokdiverdocNem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vholdiverdocelég régóta nincs osztályozó...
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊slowmotion
több mint 11 éve
Telefonomon az Eredmények appban a tabellán az utolsó 2 helyre azt írja osztályozó. Hat akkor mar ebben sem bizhatokNem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vholdiverdocelég régóta nincs osztályozó...
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊slowmotion

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Nem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vholdiverdocelég régóta nincs osztályozó...
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊
több mint 11 éve
Nem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vhol

több mint 11 éve
Na a Pécs az előkellő uccsó helyen telel! Ezzel kapcsolatban a Haladás meccse (lehet, csak elfogult pécsiként), de min. gyanús. (az mellet, hogy szar a Munkás)Kecskemét csinál egy tizit, fejel egy öngólt,ad egy gólpaszt Devecserinek, látványosan gyengén gurítva kihagy egy tizit... Hááát.......Régen voltam ennyire dühös egy meccsen és régen éreztem ennyire igazságtalan játéknak a focit.
diverdoc
Hajtottak, küzdöttek, mentek előre a fiúk, a falusiak meg egyetlen helyzetükből gólt rúgtak.
több mint 11 éve
Na a Pécs az előkelő uccsó helyen telel! Ezzel kapcsolatban a Haladás meccse (lehet, csak elfogult pécsiként), de min. gyanús. (az mellet, hogy szar a Munkás)Kecskemét csinál egy tizit, fejel egy öngólt,ad egy gólpaszt Devecserinek, látványosan gyengén gurítva kihagy egy tizit... Hááát.......

több mint 11 éve
Mázlista Roma grrrrrrrrrrrrrr
több mint 11 éve
nem örülök az X-nek, de végre láttam valami játékra utaló jelet a csapatnál ami bíztató a BL előttNegritisNah ja. Az utolso 20 percben ment elore a csapat szepen.
Bar jovo heten ez a "jatek" edeskeves lesz...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May