NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6
Kondást nem minősítem van akit felkúr van akit nem, ízlés dolga...
...de a bíró bekaphatja a faszomat. Tény hogy jobb volt sokkal a Debrecen, simán nyerniük kellett volna, de így is jók voltunk egy x-re. A tizi is kamu, volt a Kálnokis dolog meg felháborító, Pepe fejére lépésével vetekszik nálam. Oylat lebaszott neki Bódi hogy azt hittem leszakad a feje, erre SEMMI. Rá 2 percre meg lezavarják a semmiért. Szánalmas. Főleg tizivel együtt.

mtk.hu/hirek/david-adam-es-a-csutkaeaglesmcnabb
holnap attól még simán lekaphatják három meccsre Bódit, ha az MTK-vezetésnek van vér a pucájában.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6
Kondást nem minősítem van akit felkúr van akit nem, ízlés dolga...
...de a bíró bekaphatja a faszomat. Tény hogy jobb volt sokkal a Debrecen, simán nyerniük kellett volna, de így is jók voltunk egy x-re. A tizi is kamu, volt a Kálnokis dolog meg felháborító, Pepe fejére lépésével vetekszik nálam. Oylat lebaszott neki Bódi hogy azt hittem leszakad a feje, erre SEMMI. Rá 2 percre meg lezavarják a semmiért. Szánalmas. Főleg tizivel együtt.

mtk.hu/hirek/david-adam-es-a-csutka

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
Az UTE simán lefocizta a Diót, fogalmam sincs hogy értek oda a 3. helyre... Ez az Ojo szörnyű, viszont volt egy csodálatos megmozdulása, mikor egy óriási kirúgást vett le úgy, mint egy klasszis. Nem tudom hány NB1-es tudná még úgy levenni. A többi produkciója értékelhetetlen volt 😀

Nettó faszság a fotelből. Minden edző reklamál folyamatosan hol jogosan / hol jogtalanul. Nézd meg Mout/Pepet/Fergusont/Kloppot.
Simán lefocizta dologot meg fejtsd már ki kérlek miben merült ki? Kaptak egy ajándék gólt, utána nyomtak aztán a Diósgyőr tette ugyanazt. Kiegyenlített meccs volt, Ojo elcseszte, Griff meg befejelte. Jogosabb lett volna az X, de ilyen nettó faszságot, is csak te tudsz mondani, hogy lefocita őket az UTE...
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az Ojo az Újpest történetének egyik legrosszabb igazolása. Amennyire vártuk akkora csalódás lett belőle.
Persze most is róla fejelték a győztes gólt.Bazzani
Láma is szar volt az első meccseken,most pedig az egyik húzóember.
Ugyanez Mateos.Idő kell hogy megszokják a magyar közeget.Tudod Romkert stb 😀Kenny
Az a baj, hogy télen zárva van. 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az UTE simán lefocizta a Diót, fogalmam sincs hogy értek oda a 3. helyre... Ez az Ojo szörnyű, viszont volt egy csodálatos megmozdulása, mikor egy óriási kirúgást vett le úgy, mint egy klasszis. Nem tudom hány NB1-es tudná még úgy levenni. A többi produkciója értékelhetetlen volt 😀

A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az Ojo az Újpest történetének egyik legrosszabb igazolása. Amennyire vártuk akkora csalódás lett belőle.
Persze most is róla fejelték a győztes gólt.Bazzani
Láma is szar volt az első meccseken,most pedig az egyik húzóember.
Ugyanez Mateos.Idő kell hogy megszokják a magyar közeget.Tudod Romkert stb 😀

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Így kell helyre rakni a lilákat!
3.helyen telelünk.Toca
Ja hát lefociztatok minket....ja nem, bocs. Gratulálok. Itt Ojo kihagyta, ott Griffiths befejelte.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Persze most is róla fejelték a győztes gólt.

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Így cumizni....
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
Így kell helyre rakni a lilákat!
3.helyen telelünk.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
én komolyan mondom nem értem ezeket a bírókat.
labdás ember egyik irányba mozdul, védekező ember másik irányba rúg, labda meg egy harmadik irányba pattan el (pont ellentétesen a rúgás irányával). semmilyen olyan mód nem létezik, ami alapján a védő szabályosan szereli a labdást (főleg hogy a labdát sem találta el), erre a hülye bíró tovább engedi a játékot.

és persze így sikerül helyzet nélkül gólt rúgnia a vendég csapatnak, amikor én a hazaiakra fogadtam hendikeppel. király.slowmotion
Ezek szerint volt, aki többet fizetett a sporttársnak, mint te. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
én komolyan mondom nem értem ezeket a bírókat.
labdás ember egyik irányba mozdul, védekező ember másik irányba rúg, labda meg egy harmadik irányba pattan el (pont ellentétesen a rúgás irányával). semmilyen olyan mód nem létezik, ami alapján a védő szabályosan szereli a labdást (főleg hogy a labdát sem találta el), erre a hülye bíró tovább engedi a játékot.

és persze így sikerül helyzet nélkül gólt rúgnia a vendég csapatnak, amikor én a hazaiakra fogadtam hendikeppel. király.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Idén szárnyalunk! 3. hely! 😛

COME ON YOU IRONS !!!
több mint 11 éve
Dzsudzsáknak gyenge meccse van. 😊
Először egy ilyen gólpassz:  rutube.ru/video/7393d7ff803b3afba229d181f574561f/
Majd egy ilyen gól:  rutube.ru/video/10587c907a044a3203a5fa9ccb6c7c22/Schleck
de hogy a kapus miért a hosszú oldalra állt fel...
a beadás meg szép, de Liktáp simán kifejelte volna 😀
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
 www.csakfoci.hu/kulfold/nemetfoci/node/181870
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Dzsudzsáknak gyenge meccse van. 😊
Először egy ilyen gólpassz:  rutube.ru/video/7393d7ff803b3afba229d181f574561f/
Majd egy ilyen gól:  rutube.ru/video/10587c907a044a3203a5fa9ccb6c7c22/

több mint 11 éve
Nem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vholdiverdoc
elég régóta nincs osztályozó...
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊slowmotion
Telefonomon az Eredmények appban a tabellán az utolsó 2 helyre azt írja osztályozó. Hat akkor mar ebben sem bizhatokdiverdoc
ezért kell flashscore.com-ot használni, ott általában kisebb a hibaszázalék 😊
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vholdiverdoc
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊slowmotion
Telefonomon az Eredmények appban a tabellán az utolsó 2 helyre azt írja osztályozó. Hat akkor mar ebben sem bizhatok

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vhol

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Na a Pécs az előkellő uccsó helyen telel! Ezzel kapcsolatban a Haladás meccse (lehet, csak elfogult pécsiként), de min. gyanús. (az mellet, hogy szar a Munkás)Kecskemét csinál egy tizit, fejel egy öngólt,ad egy gólpaszt Devecserinek, látványosan gyengén gurítva kihagy egy tizit... Hááát.......
diverdoc
Régen voltam ennyire dühös egy meccsen és régen éreztem ennyire igazságtalan játéknak a focit.
Hajtottak, küzdöttek, mentek előre a fiúk, a falusiak meg egyetlen helyzetükből gólt rúgtak.
több mint 11 éve
Na a Pécs az előkelő uccsó helyen telel! Ezzel kapcsolatban a Haladás meccse (lehet, csak elfogult pécsiként), de min. gyanús. (az mellet, hogy szar a Munkás)Kecskemét csinál egy tizit, fejel egy öngólt,ad egy gólpaszt Devecserinek, látványosan gyengén gurítva kihagy egy tizit... Hááát.......

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Uramatyám milyen tizit adtak meg a Real-nak...

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mázlista Roma grrrrrrrrrrrrrr
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
nem örülök az X-nek, de végre láttam valami játékra utaló jelet a csapatnál ami bíztató a BL előttNegritis
Nah ja. Az utolso 20 percben ment elore a csapat szepen.
Bar jovo heten ez a "jatek" edeskeves lesz...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May