NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 413 — Whoops, looks like something went wrong.
A tegnapi ruszkik simán verték volna bármelyik mai csapatot, az a lényeg 😛
Ők nyerik az Eb-t tudom én, nem hiába fogadtam rájuk. 😛

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 069
ennyi. Nyugodt játék, stabil védekezés, csak annyi amennyi kell.Amadeus91
Na ez a mai baromi messze volt ettől. Gomez talált egy gólt, aztán kivédekezték az 1-0t(mintha valami olasz csapat lenne a német. Brrrrr.) A támadószekció harmatgyenge volt ma. A végén meg voltak nagyon meleg pillanatok (Boateng és Neuer mentése Cé és Veloso lövésénél), ha a portugálok nem hozzák a szokásos lúzerkedésüket, simán X (vagy rosszabb) is lehetett volna az eredmény.iktriad
igazad van, de valamit muszáj pozitívat írni az eredményen kívül, mert nem volt a támadó részleg valami hűdejó. Lendület terén javulni kell.

1-0 az a biztos.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ennyi. Nyugodt játék, stabil védekezés, csak annyi amennyi kell.Amadeus91
Na ez a mai baromi messze volt ettől. Gomez talált egy gólt, aztán kivédekezték az 1-0t(mintha valami olasz csapat lenne a német. Brrrrr.) A támadószekció harmatgyenge volt ma. A végén meg voltak nagyon meleg pillanatok (Boateng és Neuer mentése Cé és Veloso lövésénél), ha a portugálok nem hozzák a szokásos lúzerkedésüket, simán X (vagy rosszabb) is lehetett volna az eredmény.

de esköszüm, így Kálmit hallgatva én komolyan azt gondolom, hogy emberünknek le se esett, hogy mekkora gyökérségeket mondott, és tényleg azt hiszi, milyen kurvára igaza van 😀Stez
A soccerplayereket általában nem az eszükért szeretik/szeretjük....
több mint 12 éve
de esköszüm, így Kálmit hallgatva én komolyan azt gondolom, hogy emberünknek le se esett, hogy mekkora gyökérségeket mondott, és tényleg azt hiszi, milyen kurvára igaza van 😀

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pozzi beverte!!!!!
Sampdoria újra az első osztálybaaaaaaaaaan!!!!Bazzani
Laczkó örülhet ha megtartják. Gondolom nem volt ma se pályán...iktriad
Csere volt, 10percet játszott.Bazzani
Championship.

Kiszenvedett, gyötrelmes győzelem, kb. ilyet vártam. Hummels király volt végig, a védők lapjai viszont aggasztóak. Gomez csak villant egyet. Müllernek sokat kell javulnia.gamerkr
És sajnos Schweni sem az igazi. A hollandok ellen vért kell majd izzadniuk a Wért, főleg hogy a favágók ma kikapta, tehát győzniük kell.iktriad
Schweini sem?
Én már egy éve ezt hallom a Bayern fanoktól, hogy hatalmas alibis lett. 😛Stez
Az idei nem az ő szezonja volt, a sérülések inkább az okai a gyengébb szezonjának, mint az alibizés.
több mint 12 éve
ennyi. Nyugodt játék, stabil védekezés, csak annyi amennyi kell.

több mint 12 éve
Kovács Kálmi hogy magyarázkodik, te jó ég 😀

"Én nem a mostani EB/BL-re gondoltam, hanem általánosságban arra, hogy a svájci foci nagyon rendben van. Valószínűleg pontatlanul fogalmaztam."shawnka
Az komoly, végülis a csaj direkt azt kérdezte, hogy a mostani EB-n ki lehet esélyes. 😀
De az se semmi, hogy nem tudták a csoportokat. De mondjuk azt a csaj olvasta fel, szóval ott az Ő papírjára volt totál szarul leírva akkor a csoportbeosztás. 😀
De a lényeg, hogy gogo Svájc! 😀

több mint 12 éve
Nah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.Schleck
Azért nálam továbbra is az a klasszis csatár, aki maga is helyzetet tud teremteni, és be is tudja azt lőni, nem csak a 16-oson belül él. Mint például Ibra, vagy esetleg David Villa, Drogba. Gomez abból él 99%-ban, amit a középpályások megteremtenek neki. Jó, ez gyönyörű volt, ezt adom, bár máker volt, hogy megpattant ez a beadás, és csak el kellett döntenie, hogy fejeli meg.Stez
akkor ennyit Pippo Inzaghi-ról, RvN-ról és Gerd Müllerről.

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
jól hallottam ,hogy az Ír-Horvát csúcs derby felvételről fog csak menni?Kiss
Jól, szerencsére azt a Sport1 közvetíti majd élőben remélhetőleg jobb komentárral... 😊Jughead
ja okés azt hittem ,hogy az stream-es meccs nézés lesz 😊

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 374 — Tyrone Creek
Kovács Kálmi hogy magyarázkodik, te jó ég 😀

"Én nem a mostani EB/BL-re gondoltam, hanem általánosságban arra, hogy a svájci foci nagyon rendben van. Valószínűleg pontatlanul fogalmaztam."
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 302
jól hallottam ,hogy az Ír-Horvát csúcs derby felvételről fog csak menni?Kiss
Jól, szerencsére azt a Sport1 közvetíti majd élőben remélhetőleg jobb komentárral... 😊
több mint 12 éve
Kiszenvedett, gyötrelmes győzelem, kb. ilyet vártam. Hummels király volt végig, a védők lapjai viszont aggasztóak. Gomez csak villant egyet. Müllernek sokat kell javulnia.gamerkr
És sajnos Schweni sem az igazi. A hollandok ellen vért kell majd izzadniuk a Wért, főleg hogy a favágók ma kikapta, tehát győzniük kell.iktriad
Schweini sem?
Én már egy éve ezt hallom a Bayern fanoktól, hogy hatalmas alibis lett. 😛

több mint 12 éve
jól hallottam ,hogy az Ír-Horvát csúcs derby felvételről fog csak menni?

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 730 — Axel Foley
Pozzi beverte!!!!!
Laczkó örülhet ha megtartják. Gondolom nem volt ma se pályán...iktriad
Csere volt, 10percet játszott.

több mint 12 éve
És sajnos Schweni sem az igazi. A hollandok ellen vért kell majd izzadniuk a Wért, főleg hogy a favágók ma kikapta, tehát győzniük kell.
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 963 — Amerikai sportok rajongója
Inkább döntetlen lett volna a reális, sajnáltam a portugálokat. Persze hajtottak volna az elejétől így. Német meg csak jobb lesz biztosan.
több mint 12 éve
mondjuk Szűcs Lalit sem értem, hogy keveri össze Hummelst Boatenggel, kb. az egyetlen néger játékossal a németeknél. 😀
még a hajuk sem hasonlít

több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 302
Hát pedig egy döntetlent megérdemelt volna a portugál csapat, de mindegy továbbra is úgy gondolom, hogy a portugálonak a hollandokkal kell küzdeni a 2. helyezésért.
Ja am Varela nem kicsit idegesített fel, mert nem elég, hogy 2 méterről tökön rúgja a kapust, de még a kipattanóért se ment el, inkább fogta a fejét, pedig a kipattanóra ő ért volna oda leghamarabb mert a közelben két fekvő játékos volt (az egyik Neuer, aki végül felszedte a labdát). :mad:
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 873 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kiszenvedett, gyötrelmes győzelem, kb. ilyet vártam. Hummels király volt végig, a védők lapjai viszont aggasztóak. Gomez csak villant egyet. Müllernek sokat kell javulnia.

több mint 12 éve
Pozzi beverte!!!!!
Laczkó örülhet ha megtartják. Gondolom nem volt ma se pályán...
több mint 12 éve
Pont emiatt nálam inkább ér aranyat egy Ibra szerű szörnyeteg, vagy egy Drogba. Mert Ők is tudják ezt, amit Gomezék.Stez
Alapvetően nyilván többet ér, de attól még egy jó befejező csatár nem lesz rosszabb, vagy kevésbé klasszis, mert neki nem feladata és nincs is szüksége a csapatának arra, hogy helyzeteket teremtsen. Az említett Pippo pl. egész karrierje során megkapta a helyzeteket rendszeresen, minek is kellett volna neki teremteni? Hozzáteszem ilyen Ibra-szerű igazi klasszisból nincsen ám olyan nagyon sok, hogy annyira elvárható legyen.fetomy
Ez így van, pontosan emiatt érnek szerintem az ilyen játékosok a legtöbbet.
És amikor ilyen Gomezekért röpködnek a 30 millák, akkor valahogy elképzelni sem tudom, hogy most Ibra (aki 30 évesen is 30+ gólokat lő szezononként és a hátán viszi az összes csapatát) mennyit érhet.
De én nekem hosszú-hosszú évek óta Kun Agüero a kedvencem, 1-2 éven belül Ő lesz a következő ilyen szörnyeteg, azzal a különbséggel, hogy ugye Ő nem két méter közeli, terminátor felépítésű támadó, mint Ibra például.

több mint 12 éve
A W megvan ez a legfontosabb, a többit felejtsük el.
És én is csatlakozom - Hummels ma zseniális volt.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A FASZÉRT NEM LEHET VÉGIG ÚGY JÁTSZANI MINT AZ UTOLSÓ 15 PERCBEN?
faszom hogy megint kiesnek a portugálok

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 730 — Axel Foley
Pozzi beverte!!!!!
Sampdoria újra az első osztálybaaaaaaaaaan!!!!

több mint 12 éve
Hummels a MOTM nálam egyértelműen. Hibátlan és óriási volt ma az egész meccsen.Schleck
dortmundi formába játszott

Bode
Samaras játszott?