NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Vicces, hogy pont az a játékos mentett egy pontot, akiről előtte kettő gólt kapott a csapat.Nagyon, nagyon biztató volt a mai játék, csak hátul ne balfaszkodnának ennyit.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
sztem is megérdemelt volt, kár hogy a 4ből 3 gólról lemaradtam 😕de a slusszpoén majdnem jött
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Életemben nem örültem még Liverpool gólnak, mint most. Kurvára megérdemelt volt ez.
több mint 11 éve
Borini az idiot of the day ...
több mint 11 éve
háát a helyzetde legalább már megvannak a helyzeteink, remélem lassan az eredmények is jönnek majd
több mint 11 éve
Most olvasom,csak Varga Roland a Fradiban kötne ki?Év vicce lenne.
több mint 11 éve
nem látom a meccset teljesen mert nagytakarításban vagyunk itthonde a pool sztem nem játszik rosszul
Skrtel remélem rendbe van mert szükség lenne rá
több mint 11 éve
Nagyon balf@sz csapatunk van😊gdavidEz alapján a komment alapján nehezen tudnám eldönteni, hogy Liverpool vagy Arsenal szurkoló vagy-e.
több mint 11 éve
Nagyon balf@sz csapatunk van😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-harom-volt-debreceni-igazol-bangladesbe-2383937biztos rosszul gondolom, de nem látom a "hírérték"ét a dolognak
Durva.ott is van az a penz.ZoliMP
ha megéri nekik ott játszani akkor miért ne mehetnének oda
van annyi értelme ott focizni mint a mennyeiben
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 403
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-harom-volt-debreceni-igazol-bangladesbe-2383937Durva.ott is van az a penz.
több mint 11 éve
kiváncsi lennék Mertesacker miért nem kapott sárgát ...ha Stevie bevágja akkor tökéletes kezdés lehetett volna
amúgy a 3 védős rendszer érdekes, sztem azért van mert a védelem úgyis szar akkor legalább a középpályán legyen "jelenlét"
bár lehet hogy csak Glen sérülése miatt döntött így, de akkor a falat kaparom
több mint 11 éve
nah ha sikerülne vhogy ütni a wengeréket akkor talán elindulna a csapat felfelé (múlt héten is azt vártam, de legalább jelek voltak rá)NegritisNéhány nagyságrenddel jobb helyzetkihasználással meglehet a meccs, ha hozza a csapat a múltheti játékát. Mindenesetre ismét három védővel kezd a csapat, ami elég merész húzás. Szerdán bevált, persze az csak a Bournemouth volt...
több mint 11 éve
Az elet egyik nagy kerdese, hogy Sammy Ameobi hogyan lehet Premier League csapat kezdo jatekosa. Borzaszto.Mikeyabban a világban ahol Bajner Bálint aktív focista, bármi megtörténhet 😀
több mint 11 éve
Az elet egyik nagy kerdese, hogy Sammy Ameobi hogyan lehet Premier League csapat kezdo jatekosa. Borzaszto.
több mint 11 éve
nah ha sikerülne vhogy ütni a wengeréket akkor talán elindulna a csapat felfelé (múlt héten is azt vártam, de legalább jelek voltak rá)
több mint 11 éve
Amúgy pénzügyileg biztos jó döntést hozott és szvsz szakmailag sem lépett hátrébb nagyon. Nem hiszem, hogy jelentőset domborítana az USA-ban, de nem igazolt olyan rossz helyre.Németh Krisztián Kansas City-ben. Asszem izgulhat Cairo SantosHöriMaradt volna a seggén a holland1-ben,onnan talán még válogatott is lehetett volna.Kenny
több mint 11 éve
Egri Viktor valami félelmetes milyen elfogultan közvetíti a Roma-Milant a vendégek javára. Azért ezt becsülöm a hazai NFL-es TV-s stábban. Hiába tudjuk mindenkiről kinek ki a kedvence, sosincs ez a rejtett elfogultság.balazs799tényleg sose lehet kihallani hogy Ricsi mennyire utálja a Broncost 😀 fel se merül 😛
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/spanyolorszag-54-937-meccsbol-ez-a-masodik-ilyen-2383899NB2biztos nagy szorzó volt a 10,5 vagy feletti gólszámra 😀

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Egri Viktor valami félelmetes milyen elfogultan közvetíti a Roma-Milant a vendégek javára. Azért ezt becsülöm a hazai NFL-es TV-s stábban. Hiába tudjuk mindenkiről kinek ki a kedvence, sosincs ez a rejtett elfogultság.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Aki akar egy kis ráhangolódást az est nflre, annak ajánlom a roma-milant. Nagy meccs. Forza Roma!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
jézus, mennyire nincs tekintélye a bírónak a klub-vb döntőjében...
több mint 11 éve
addig legalább 2x-is felépülhet a leendő sérüléseiből...😊Németh Krisztián Kansas City-ben. Asszem izgulhat Cairo SantosHörimég jó, hogy kb másfél hete fejeződött be ott minden érdemi dolog, és csak márciusban kezdődik a bajnokságslowmotion