NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 022
62
01:40 ORANGE BOWL, Penn State vs Notre Dame - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Hummels a MOTM nálam egyértelműen. Hibátlan és óriási volt ma az egész meccsen.Schleck+1
Nem szeretem a németeket, de ez a Hummels tényleg jó.
több mint 12 éve
Hummels a MOTM nálam egyértelműen. Hibátlan és óriási volt ma az egész meccsen.
több mint 12 éve
Pont emiatt nálam inkább ér aranyat egy Ibra szerű szörnyeteg, vagy egy Drogba. Mert Ők is tudják ezt, amit Gomezék.StezAlapvetően nyilván többet ér, de attól még egy jó befejező csatár nem lesz rosszabb, vagy kevésbé klasszis, mert neki nem feladata és nincs is szüksége a csapatának arra, hogy helyzeteket teremtsen. Az említett Pippo pl. egész karrierje során megkapta a helyzeteket rendszeresen, minek is kellett volna neki teremteni? Hozzáteszem ilyen Ibra-szerű igazi klasszisból nincsen ám olyan nagyon sok, hogy annyira elvárható legyen.
több mint 12 éve
A németeknél?Ebben egyetértünk, én is Ibra fan vagyok pont emiatt is.Inzaghi vagy van Nistelrooy nem számít klasszis csatárnak nálad? Ha nem, akkor megértem a véleményed, de sokan vannak akik más ugyanolyan stílusú játékosért odavannak, de Gomezt szidják állandóan. Pl. Klose is pont ez a "csak berúgja" körbe tartozik nálam, csak kevésbé hatékony, mint Márió.SchleckÉn különbséget teszek a befejező csatár, és a "sima" csatár között. Ugye a befejező csatárok leginkább 10 méterről és közelebbről élnek, de maguknak nem nagyon tudnak helyzetet teremteni, inkább csak a társak hozzák őket ilyen helyzetekben. Mint például Pippot, aki olyan filléres lasztikat kapott annak idején, hogy ezt be is kellett lőni. Klasszisnak klasszis Ő is, a maga értelmében, de nálam azért sokkal többet ér egy olyan Ibra szerű csatár, aki hiába befejező, emellett ha egyedül van 3 védő között, akkor is benne van, hogy két mozdulattal elküldi a védőket, vagy esetleg ha 20-nál hozzá kerül a laszti, simán végigviszi, esetleg bevágja 16-20-ról.
Nagyon más stílus a kettő, azért Pippotol sem sok gólt láthattunk mondjuk a 11-esnél távolabbról.Stez
Csak azt nem látom én, hogy a németeknél ki lenne ilyen szintű csatár, mint Drogba vagy Ibra. Mert hogy én Klosera nem mondanám ezt, az hót ziher.Schleck
Jelenleg ilyen nincs. 😊
Klose és Gomez is klasszikus befejezőcsatár.
De mondjuk a mai meccs kivételével ez elég is volt, hiszen mögöttük Özilék elég jó lasztikat tudnak akármikor adni, a kiszolgálás megvan, csak ma valahogy nagyon rossz formában volt még úgy majdnem a komplett csapat.
több mint 12 éve
ide kötődik,kicsit talán izgalmasabb "Elkészült a 2012– 2013-as élvonalbeli labdarúgószezon versenykiírása, amely szerint a bajnokság július 27-én, pénteken kezdődik."
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ebben egyetértünk, én is Ibra fan vagyok pont emiatt is.Én különbséget teszek a befejező csatár, és a "sima" csatár között. Ugye a befejező csatárok leginkább 10 méterről és közelebbről élnek, de maguknak nem nagyon tudnak helyzetet teremteni, inkább csak a társak hozzák őket ilyen helyzetekben. Mint például Pippot, aki olyan filléres lasztikat kapott annak idején, hogy ezt be is kellett lőni. Klasszisnak klasszis Ő is, a maga értelmében, de nálam azért sokkal többet ér egy olyan Ibra szerű csatár, aki hiába befejező, emellett ha egyedül van 3 védő között, akkor is benne van, hogy két mozdulattal elküldi a védőket, vagy esetleg ha 20-nál hozzá kerül a laszti, simán végigviszi, esetleg bevágja 16-20-ról.Azért nálam továbbra is az a klasszis csatár, aki maga is helyzetet tud teremteni, és be is tudja azt lőni, nem csak a 16-oson belül él. Mint például Ibra, vagy esetleg David Villa, Drogba. Gomez abból él 99%-ban, amit a középpályások megteremtenek neki. Jó, ez gyönyörű volt, ezt adom, bár máker volt, hogy megpattant ez a beadás, és csak el kellett döntenie, hogy fejeli meg.StezInzaghi vagy van Nistelrooy nem számít klasszis csatárnak nálad? Ha nem, akkor megértem a véleményed, de sokan vannak akik más ugyanolyan stílusú játékosért odavannak, de Gomezt szidják állandóan. Pl. Klose is pont ez a "csak berúgja" körbe tartozik nálam, csak kevésbé hatékony, mint Márió.Schleck
Nagyon más stílus a kettő, azért Pippotol sem sok gólt láthattunk mondjuk a 11-esnél távolabbról.Stez
Csak azt nem látom én, hogy a németeknél ki lenne ilyen szintű csatár, mint Drogba vagy Ibra. Mert hogy én Klosera nem mondanám ezt, az hót ziher.
több mint 12 éve
Nem ásta el magát, csak amíg Ibra a Barcán kívül mindegyik klubcsapatát egyedül vitte a hátán úgy, hogy 16-20-25-ről lövögette a gólokat, meg simán szólózott és lövögette a gólokat, használható lasztikat alig kapott, addig ugye egy klasszikus befejezőcsatár nagyban függ a társaitól, milyen lasztikat kap, kitől, stb.Azért nálam továbbra is az a klasszis csatár, aki maga is helyzetet tud teremteni, és be is tudja azt lőni, nem csak a 16-oson belül él.StezTehát ha egy csapatba leigazolnak befejező csatárnak, és megmondják, hogy te ne törődj semmmivel, csak rúgd be amikor helyzetbe kerülsz, akkor alapból elástad magad akkor is, ha 50 meccsen 240 gólt lősz mondjuk? 😊fetomy
Pont emiatt nálam inkább ér aranyat egy Ibra szerű szörnyeteg, vagy egy Drogba. Mert Ők is tudják ezt, amit Gomezék.
több mint 12 éve
Én különbséget teszek a befejező csatár, és a "sima" csatár között. Ugye a befejező csatárok leginkább 10 méterről és közelebbről élnek, de maguknak nem nagyon tudnak helyzetet teremteni, inkább csak a társak hozzák őket ilyen helyzetekben. Mint például Pippot, aki olyan filléres lasztikat kapott annak idején, hogy ezt be is kellett lőni. Klasszisnak klasszis Ő is, a maga értelmében, de nálam azért sokkal többet ér egy olyan Ibra szerű csatár, aki hiába befejező, emellett ha egyedül van 3 védő között, akkor is benne van, hogy két mozdulattal elküldi a védőket, vagy esetleg ha 20-nál hozzá kerül a laszti, simán végigviszi, esetleg bevágja 16-20-ról.Inzaghi vagy van Nistelrooy nem számít klasszis csatárnak nálad? Ha nem, akkor megértem a véleményed, de sokan vannak akik más ugyanolyan stílusú játékosért odavannak, de Gomezt szidják állandóan. Pl. Klose is pont ez a "csak berúgja" körbe tartozik nálam, csak kevésbé hatékony, mint Márió.SchleckNah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.SchleckAzért nálam továbbra is az a klasszis csatár, aki maga is helyzetet tud teremteni, és be is tudja azt lőni, nem csak a 16-oson belül él. Mint például Ibra, vagy esetleg David Villa, Drogba. Gomez abból él 99%-ban, amit a középpályások megteremtenek neki. Jó, ez gyönyörű volt, ezt adom, bár máker volt, hogy megpattant ez a beadás, és csak el kellett döntenie, hogy fejeli meg.Stez
Nagyon más stílus a kettő, azért Pippotol sem sok gólt láthattunk mondjuk a 11-esnél távolabbról.
több mint 12 éve
Az is durva azért, hogy a portugálok csak hátrányban tudnak játszani... ha ikszre áll a meccs, akkor kb. 40%-ot nyújtanak.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A kihagyott helyzetek persze az ő hibái, és tényleg gáz, ha sokat kihagy, de mások szerint nem is volt helyzetük a németeknek. Most akkor hogy hagyhatott ki annyit? 😊Volt neki is korábban három-négy sansza.. ha nem fejeli be, teljesen nulla meccset hoz le, sokat nem tett hozzá a csapatjátékhoz.Ekkora fejjel, és ekkora üres térben azért illik.Csatár. Annyi a dolga, hogy rúgjon be a helyzeteket. Láttuk itt az eb-n is, hogy ez hány embernek nem megy egyáltalán.Schleck
Oh fuck... mostmár tuti ki nem robbantják ki a csapatból.Igor
Viszont igen, azzal hogy berúgott most egyet, kb. a VB negyedik legjobb csatárteljesítményét lehozta, az eddigi négy meccsen.Igor
több mint 12 éve
Azért nálam továbbra is az a klasszis csatár, aki maga is helyzetet tud teremteni, és be is tudja azt lőni, nem csak a 16-oson belül él.StezTehát ha egy csapatba leigazolnak befejező csatárnak, és megmondják, hogy te ne törődj semmmivel, csak rúgd be amikor helyzetbe kerülsz, akkor alapból elástad magad akkor is, ha 50 meccsen 240 gólt lősz mondjuk? 😊
több mint 12 éve
Volt neki is korábban három-négy sansza.. ha nem fejeli be, teljesen nulla meccset hoz le, sokat nem tett hozzá a csapatjátékhoz.Csatár. Annyi a dolga, hogy rúgjon be a helyzeteket. Láttuk itt az eb-n is, hogy ez hány embernek nem megy egyáltalán.SchleckNah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.SchleckEkkora fejjel, és ekkora üres térben azért illik.
Viszont igen, azzal hogy berúgott most egyet, kb. a VB negyedik legjobb csatárteljesítményét lehozta, az eddigi négy meccsen.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Inzaghi vagy van Nistelrooy nem számít klasszis csatárnak nálad? Ha nem, akkor megértem a véleményed, de sokan vannak akik más ugyanolyan stílusú játékosért odavannak, de Gomezt szidják állandóan. Pl. Klose is pont ez a "csak berúgja" körbe tartozik nálam, csak kevésbé hatékony, mint Márió.Nah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.SchleckAzért nálam továbbra is az a klasszis csatár, aki maga is helyzetet tud teremteni, és be is tudja azt lőni, nem csak a 16-oson belül él. Mint például Ibra, vagy esetleg David Villa, Drogba. Gomez abból él 99%-ban, amit a középpályások megteremtenek neki. Jó, ez gyönyörű volt, ezt adom, bár máker volt, hogy megpattant ez a beadás, és csak el kellett döntenie, hogy fejeli meg.Stez
több mint 12 éve
Kár hogy ilyen későn született a gól, így egész jó lett/lesz az uccsó 15 perc.. pedig már épp a braziliátorba pötyögtem a neveket, annyira untam magam.
több mint 12 éve
Csatár. Annyi a dolga, hogy rúgjon be a helyzeteket. Láttuk itt az eb-n is, hogy ez hány embernek nem megy egyáltalán.Nah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.SchleckEkkora fejjel, és ekkora üres térben azért illik.
több mint 12 éve
Ja, sajna Gomezt bent fogja hagyni a kezdőben.Nah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.SchleckEkkora fejjel, és ekkora üres térben azért illik.
És Schleck - azért Gomez kb ugyanazt tudja mint Miro, csak fiatalabb. Ennyi kettöjük közt a difi. Szerintem.
több mint 12 éve
Nah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.SchleckAzért nálam továbbra is az a klasszis csatár, aki maga is helyzetet tud teremteni, és be is tudja azt lőni, nem csak a 16-oson belül él. Mint például Ibra, vagy esetleg David Villa, Drogba. Gomez abból él 99%-ban, amit a középpályások megteremtenek neki. Jó, ez gyönyörű volt, ezt adom, bár máker volt, hogy megpattant ez a beadás, és csak el kellett döntenie, hogy fejeli meg.
több mint 12 éve
Jughead
5 302
Miért nem hozta be hamarabb Klosét? 😕 Valamint Nani miért hiszi azt, hogy hogyha belevezeti a labdát a német védőbe akkor az nála marad? 😕
több mint 12 éve
ki tudjana ezért nem Klose kezd 😊KissMert ő ezt nem fejelte volna ám be...iktriad
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Nah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.SchleckEkkora fejjel, és ekkora üres térben azért illik.
Oh fuck... mostmár tuti ki nem robbantják ki a csapatból.
több mint 12 éve
JasW
53
Ezt még van Persie is befejelte volna... Oh, wait...na ezért nem Klose kezd 😊KissMert ő ezt nem fejelte volna ám be...iktriad
több mint 12 éve
na ezért nem Klose kezd 😊KissMert ő ezt nem fejelte volna ám be...
több mint 12 éve
Nah ennyit arról, hogy milyen szar csatár Gomez. Hihetetlen alulértékelt még az 1000 gólja ellenére is.
több mint 12 éve
na ezért nem Klose kezd 😊
Samaras játszott?