NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.balazs799
Azért ez érdekes lenne, ha kibontanád, hogy miért hentes a pályán.
Tudtommal az utóbbi évek egyik legpontosabb, legsportszerűbb védője, ráadásul világklasszis teljesítménnyel a háta mögött.
De biztos valami elkerülte a figyelmemet, szóval olvasom, hogy mitől lenne ő hentes.Sobri Jóska

Gondolom a földön fekvő játékosba való 2 rúgás még épp a sportszerűség határán van, vagy az hogy miután már megrúgta a fejét a földbe nyomja, esetleg meg is tapossa a végén. A hentes szó helyett ő szerepel a szótárban. Van aki kemény és van aki már kicsit több annál..1.45-től a 2 talpalás is csupa szószívűségből jött, utána pedig ahogy le akarta rúgni Cissokho fejét. Vagy később ahogy a földön fekvő játékos kezére lép gondolom merő véletlenségből (Messi). Ahogy nyújtott lábbal megy szerelni 1000 meg egyszer.
Kemény srác, aki ad bőven, nyúlván ezért kap is, de az, hogy nem hentes hülyeség.

Hozzáteszem mindemellett a legjobb középhátvédek között van.balazs799
Tény, hogy vannak érdekes megmozdulásai, de a színész/fetrengő válogatott elleni "szabálytalanságokat" hagyjuk már, szánalmas az egész, hogy micsoda fetrengések mentek abban az időszakban az El Classico-kon.... Szerintem alapvető különbség van az alattomos patkány és az agyelszállós keménykedés között. Pepe például a második csoportba tartozik, Barton vagy Keane az elsőbe. A Getafe elleni elszállás kemény volt, meg is kapta érte a 10+ meccses eltiltást. Azon kívűl szerintem bármelyik védőről a világon össze lehetne állítani ilyen "hentes tanulmányt".(Jó, Varana és Thiago Silva talán kivétel.)

Persze, biztos jól esik általánosított lózungokkal köpködni a Realt (Ramos, Pepe, Arbeola = hentes, CR=piperkőc egoista majom, Bale = futóbolond, Benzema = balfácán befejező, aki mellesleg pedofil, Marcelo = bohóc és még lehetne sorolni napestig. Szánalmas az a hozzáállás, ahogy a média próbálja köpködni a Madridot

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 907 — Cowboys fan
Tudtommal az utóbbi évek egyik legpontosabb, legsportszerűbb védője, ráadásul világklasszis teljesítménnyel a háta mögött.
De biztos valami elkerülte a figyelmemet, szóval olvasom, hogy mitől lenne ő hentes.Sobri Jóska
Gondolom a földön fekvő játékosba való 2 rúgás még épp a sportszerűség határán van, vagy az hogy miután már megrúgta a fejét a földbe nyomja, esetleg meg is tapossa a végén. A hentes szó helyett ő szerepel a szótárban. Van aki kemény és van aki már kicsit több annál..1.45-től a 2 talpalás is csupa szószívűségből jött, utána pedig ahogy le akarta rúgni Cissokho fejét. Vagy később ahogy a földön fekvő játékos kezére lép gondolom merő véletlenségből (Messi). Ahogy nyújtott lábbal megy szerelni 1000 meg egyszer.
Kemény srác, aki ad bőven, nyúlván ezért kap is, de az, hogy nem hentes hülyeség.

Hozzáteszem mindemellett a legjobb középhátvédek között van.balazs799
ennyi műesést, mint ami itt össze lett szedve... hogy ennek a Grál-lovagnak a rosszhírét keltsék!
ennyi rosszindulat miatt az emberiség már simán megérett a pusztulásra 😕
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Hozzáteszem mindemellett a legjobb középhátvédek között van.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
mekkora egy szarházi ez a pepe 😊
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/real-pepe-a-karacsony-megmentoje-9000-kg-etellel-segit-2382211

közben meg casillas hozta a 20. duplavéteaglesmcnabb
Sose volt a pályán kívüli élete miatt a címlapokon mint botrányhős. Ő Gattuso reinkarnációja (kis képzavarral élve) 😀
Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.

Csak poén szinten azért megnéznék egy olyan hátvédsort hogy: Shawcross-Pepe-Skrtel-Chiellini és előttük szűrhetne mondjuk Joe Barton.
aki gólt rúg nekik még a pályán kinyírják 😀balazs799
Gattuso kemény volt mint a jancsiszög, de sose volt aljas Pepével ellentétben
amúgy abba a csapatba még berakni Bellamy-t meg Cantonát és kész a mészárszék 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
De biztos valami elkerülte a figyelmemet, szóval olvasom, hogy mitől lenne ő hentes.

több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/real-pepe-a-karacsony-megmentoje-9000-kg-etellel-segit-2382211

közben meg casillas hozta a 20. duplavéteaglesmcnabb
Sose volt a pályán kívüli élete miatt a címlapokon mint botrányhős. Ő Gattuso reinkarnációja (kis képzavarral élve) 😀
Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.

Csak poén szinten azért megnéznék egy olyan hátvédsort hogy: Shawcross-Pepe-Skrtel-Chiellini és előttük szűrhetne mondjuk Joe Barton.
aki gólt rúg nekik még a pályán kinyírják 😀

Liverpool Fc
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

közben meg casillas hozta a 20. duplavét

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Azon túl, hogy a Pool kiesett (megérdemelten) még a 2. kedvencem a Roma se ment tovább 😕 bár ők a bajnokságba legalább jól szerepelnek
Még szerencse, hogy az NFL-ben Packers drukker lettem. (AR mindörökké)balazs799
tehát akkor a rájátszásban tegyünk ellenük? 😀
több mint 11 éve
Azon túl, hogy a Pool kiesett (megérdemelten) még a 2. kedvencem a Roma se ment tovább 😕 bár ők a bajnokságba legalább jól szerepelnek
Még szerencse, hogy az NFL-ben Packers drukker lettem. (AR mindörökké)

Liverpool Fc
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Mikor van BL-EL sorsolás? Holnap?
Ha igen akkor mi adja?
Köszi, csak szarozik a telóm és alig tölt be valamit.Bazzani
hétfőn délben lesz
sport1, digi, eurosport is adja
több mint 11 éve
Zsuzsi gólpassz a Philips FC ellen, viszont szimpatikusan nem őrjöngve örült neki
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Mikor van BL-EL sorsolás? Holnap?
Ha igen akkor mi adja?
Köszi, csak szarozik a telóm és alig tölt be valamit.

több mint 11 éve
Na, túl vagyok az első Allianz Arenas meccsen.Sajnos a Moszkva tett róla hogy egyoldalú,kicsit lagymatag meccs legyen.Nem lettem ezután sem Bayern fan,de azért mindenkinek ajánlom mert egy hatalmas élmény...hihetetlen ami itt kint van

Ginola
A német szurkolói mentalitás magába hihetetlen! A legtöbb helyszíni nézőt hozó bajnokság egész európában. Végig énekelve... sajnos én még nem jutottam el 1 meccsre se, de bármelyiket szívesen megnézném. 😊

Nagy élmény lehetet

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Na, túl vagyok az első Allianz Arenas meccsen.Sajnos a Moszkva tett róla hogy egyoldalú,kicsit lagymatag meccs legyen.Nem lettem ezután sem Bayern fan,de azért mindenkinek ajánlom mert egy hatalmas élmény...hihetetlen ami itt kint van

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
sztem meglegyen egy "görgetős" topik, ahol mki csak görgetné az egeret 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Jah csak mikor PL meg BL nap után oldalakat kell tekergetni az agóniátok miatt, főleg telón, az nem olyan finom. De nyilván én vagyok most a gonosz, úgyhogy igazatok van. Elnézést kérek.Hanni
lehet az lenne a megoldás hogy a magyar focit külön venni a vicc topikba mondjuk 😀
amúgy ahogy a többiek is írták mi is görgetünk mert engem pl a fradi agóniája hagy hidegen, de tekintve hogy ez a topik van soccerre így ezt használjuk arra
és a Soccerbe a PL-BL is beletartozik
még ha leginkább mi elemezgetjük a Pool esélyeit

amúgy a tegnapi meccse első és utolsó 15 perce rendbe volt
a kiállítás jogos volt, szándékos ütés lett egy lökésnek induló könyökösből, szabálykönyvi kiállítás, más kérdés hogy volt 2-3 büntető szitu amiből semmi sem lett de nem a bíró a hibás a kiesésért
Johnson továbbra is ótvar fos, nem értem hogy mit keres a pályán

BR-nek én továbbra se mutatnék ajtót, nem hiszem hogy ő nem kért volna csatárt
de kapott egy Ballot és Stu nem tud játszani, így meg nehéz
ott a Borussia ahol szintén nehéz megkérdőjelezni az edző tudását mégse megy a játék és még hasonló eredményeik sincsenek (najó ők a BL-be azért teljesítettek 😀)

télen hozni kell egy csatárt, nemtom hogy a Jackson pletyka mennyire igaz és azt sem hogy bevállna-e
az igazolások amúgy Ballon kívül sztem nem sültek még be, de erről nem akarok vitatkozni mert nincs értelme 4 hónap túl kicsi minta, lehet hogy Ballo is összekapja magát
ott van pl Götze aki tavaly hányadék volt idén meg szárnyal, vagy szintén tavalyról Özil aki az első pár hónapban elit volt azóta meg középszer

remélem a csapat lassan nem csak az utolsó 10-15 percben kezd focizni mert akkor lehetne eredmény is, bár hogy ki lövi majd a gólokat az jó kérdés, lehet ki kéne próbálni centerbe vkit az u19ből
Fowler,Rush,Owen nem volt túl idős mikor berobbant onnanNegritis
Először én is csatlakozom a görgetök táborához, a mennyei hírei engem is hidegen hagynak, de szerintem jól megfér ebbe a topicba minden téma ami gurul a zöld gyepen.
Én se főleg az igazolásokat bírálom, hanem azok kezelését. Az alkalmazott rendszer nem tetszik, az ötlettelen, tesze tosza játék.
Persze bármelyik igazolás jó lehet még, és sokan nagyon fiatalok, ami örömteli.
De Klopphoz hasonlítani BR-t erős meg szerintem. A semmiből csinált sztár klubbot, úgy hogy minden évben elvészti a legjobbjait. És az idei ligaszereplésen kívül eddig mindig helyt is állt, pedig nagy sztárokat ő se kapott a penzből. És meggyőződésem, hogy a Bundesligába is elindúlnak majd felfelé. Rodgers makacs, és nem hajlandó beismerni ha valami nem megy, erőlteti kifulladásig.
Pedig még mindig nem lenne késő... csak most már tényleg kell valami játék is a meccsek utolsó 15-20percén túl is, mert ez nézhetettlen

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Jah csak mikor PL meg BL nap után oldalakat kell tekergetni az agóniátok miatt, főleg telón, az nem olyan finom. De nyilván én vagyok most a gonosz, úgyhogy igazatok van. Elnézést kérek.Hanni
lehet az lenne a megoldás hogy a magyar focit külön venni a vicc topikba mondjuk 😀
amúgy ahogy a többiek is írták mi is görgetünk mert engem pl a fradi agóniája hagy hidegen, de tekintve hogy ez a topik van soccerre így ezt használjuk arra
és a Soccerbe a PL-BL is beletartozik
még ha leginkább mi elemezgetjük a Pool esélyeit

amúgy a tegnapi meccse első és utolsó 15 perce rendbe volt
a kiállítás jogos volt, szándékos ütés lett egy lökésnek induló könyökösből, szabálykönyvi kiállítás, más kérdés hogy volt 2-3 büntető szitu amiből semmi sem lett de nem a bíró a hibás a kiesésért
Johnson továbbra is ótvar fos, nem értem hogy mit keres a pályán

BR-nek én továbbra se mutatnék ajtót, nem hiszem hogy ő nem kért volna csatárt
de kapott egy Ballot és Stu nem tud játszani, így meg nehéz
ott a Borussia ahol szintén nehéz megkérdőjelezni az edző tudását mégse megy a játék és még hasonló eredményeik sincsenek (najó ők a BL-be azért teljesítettek 😀)

télen hozni kell egy csatárt, nemtom hogy a Jackson pletyka mennyire igaz és azt sem hogy bevállna-e
az igazolások amúgy Ballon kívül sztem nem sültek még be, de erről nem akarok vitatkozni mert nincs értelme 4 hónap túl kicsi minta, lehet hogy Ballo is összekapja magát
ott van pl Götze aki tavaly hányadék volt idén meg szárnyal, vagy szintén tavalyról Özil aki az első pár hónapban elit volt azóta meg középszer

remélem a csapat lassan nem csak az utolsó 10-15 percben kezd focizni mert akkor lehetne eredmény is, bár hogy ki lövi majd a gólokat az jó kérdés, lehet ki kéne próbálni centerbe vkit az u19ből
Fowler,Rush,Owen nem volt túl idős mikor berobbant onnan

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Ok.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Én kérek elnézést balazs799 kolléga nevében is, amiért nem egysorosokat írunk.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
ez az új módi itt, már abban a topicban sem lehet arról a témáról beszélni, amiért azt megnyitották
(ha a túl sok görgetés zavar, iratkozz fel az adott topicra és kapcsold be az email-értesítést, a levelesládában rögtön könnyebben szűrhetőek a kommentek, mobilon is)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
több mint 11 éve
Jah csak mikor PL meg BL nap után oldalakat kell tekergetni az agóniátok miatt, főleg telón, az nem olyan finom. De nyilván én vagyok most a gonosz, úgyhogy igazatok van. Elnézést kérek.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Van görgő az egéren. Én is használom sokat, mikor olyanról folyik a diskurzus, amit én fossantok telibe. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Kéne nektek egy külön részleg, mert szerintem akik itt olvasgatnak, azoknak a 80%-a telibefossantja a Liverpoolt. No offense.
több mint 11 éve
balazs799
Mikey
Örülök, hogy vettünk fiatalokat, és tisztában vagyok azzal is, hogy nálunk nem fér bele az, hogy veszünk sztárokat és még fiatalokat is. Se pénze se presztízse nem elég ehhez a klubnak. De könyörgöm, tudták, hogy ha Lovren jön akkor Skrtel mellett kell játszani, akkor minek őt hoztuk, ha nem illenek össze? Vagy akkor miért Aggert adtuk el és nem a slovákot? (mellesleg ebben az esetben valószínűleg tökön is lőttem volna magam).
Agger eladását se nagyon bocsátottam még meg BR-nek...
Mellesleg én se voltam egy Touré fan, de klasszisokkal jobban játszott Skrtellel ez tény! De akkor meg üljön a padon Sakho és Lovren is? Hogy lehet, hogy ez így tudták összehozni? Döbbenet.

Baló egy nagy befürdés, és megint csak azt mondom, hogy hogy nem lehetett ezt látni, hogy Balotelli nem egy sokat futó, folyton az üres területekre bemozgó csatár? Mert a tavalyi és az idei játékunk is az lenne, hogy a támadók sok futással, sok kiugratással operálnának.
De nem, mi vettünk egy cölöpöt, aki nem lő rosszul. Lambert is jobban kéri a labdát és próbál mozogni (szegénynek se ez a játéka, de legalább próbálkozik).
De annyit, annyit hibázik Brandon, hogy az már sok! Ragaszkodik ahhoz ami nem megy, és hiába nem megy nem vált!
Tavaly én is azt hittem, hogy igen megtaláltuk azt akit kerestünk

Sokat mondó kép szerintem.

hozzáteszem 5-6 pontot minimum jelentene Sturridge ez tény, de ő egy "porcelán lábú srác" ha terhelés alatt van, sose tud hozni teljes szezon sérülés nélkül (Agüero 2).

Liverpool Fc