NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Még csak annyit, hogy ha jön oda Strootman, Bale, Cavani azzal csak bizonyítja a MU vezetősége az igazolási analfabétizmusát már elnézést. Elől annyi sztár lesz már, hogy a kispadra se férnek majd el, hátul meg nem hogy egy kezdőnyi, 2 értelmes hátvédjük nincs. (Rafael-Rojo kb amire lehet építkezni). A Smalling-Jones 2-ős se túl bíztató ha egészségesek is mindketten szerintem. Aztán lehet, hogy Blacket, McNair majd klasszissá fejlődik, de azért komikus ennyit költeni a támadórészlegre amikor ennyire vékony a védelmed.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ez volt már?A NS még a blikknél is rosszabb.
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-eldolt-40-millio-euroert-atigazol-a-roma-kozeppalyasa-2384355
Ha még kipengetnek 100 milliót Bale-ért, 40-et Hummels-ért és mondjuk 50-et Cavani-ért brutális csapat lesz Manchester vörös felén. Persze kérdés, hogy ez tulajdonképpen mivel másabb, mint amiért a ManCity-t és a PSG-t ekézik állandóanflzoli
A Pool után a Roma a 2. kedvencem, és mondjuk 40 millio hm... so-so eléggé összeállt ez a Keita-De Rossi-Nainggolan 3-as és Pjanic is szokott ebbe a sorba játszani. Lehet ennyiért már beadja a derekát a Giallorossi.
A Mu-s költekezését meg amúgy élvezet nézni, hogy hogy leszolták 3-4 éve a City-t, meg a Chelseat is... 😀
De hát ez a foci, ha van pénzed van csapatod, ha 1 dolgot lehetne változtatni a soccerbe az költekezési és fizetési sapka lenne.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ez volt már?www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-eldolt-40-millio-euroert-atigazol-a-roma-kozeppalyasa-2384355
Ha még kipengetnek 100 milliót Bale-ért, 40-et Hummels-ért és mondjuk 50-et Cavani-ért brutális csapat lesz Manchester vörös felén. Persze kérdés, hogy ez tulajdonképpen mivel másabb, mint amiért a ManCity-t és a PSG-t ekézik állandóan
több mint 10 éve
Végül is csakLehet igazából fizetett kommentelő vagyok 😊tíz11 újabb hsz született egyáltalán nem soccer témában, mert flzoli beírta azt, amit. Így sokkal jobb. 😀
Mikey
több mint 10 éve
Végül is csak
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Sorry, ha valaki akkor is fanatikus amikor a csapatnak nem megy.Flzoli: Ennyi erovel az mtkt se kene felhoznunk kb soha mert egy kis túlzással rajtunk kívül a kutyát se érdekli... Országos szinten persze nem csak itt a forumon...eaglesmcnabbEz igaz, de én sem azt mondtam, hogy a fórumhozzászólások témájának eloszlása konvergáljon a csapatok szurkolói bázisának nagyságával. Csak már kicsit unom, hogy megy a fanyalgás a Pool bénázásai miatt, és folyton ugyan azt kell olvasni hétről hétre. Persze, lehet keseregni és megbeszélni a dolgokat, de hogy állandóan előkerül a "Rodgers megint elcseszte", "a védelem pocsék", "Balotelli fogalmatlan", "idióta átigazolások utólagos körbemagyarázása" mantrák...flzoli
Liverpool drukkernek születni kell. | Valószínűleg ezért sírunk mi fel jobban. 😀 |
One day we will rise up!!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Flzoli: Ennyi erovel az mtkt se kene felhoznunk kb soha mert egy kis túlzással rajtunk kívül a kutyát se érdekli... Országos szinten persze nem csak itt a forumon...eaglesmcnabbEz igaz, de én sem azt mondtam, hogy a fórumhozzászólások témájának eloszlása konvergáljon a csapatok szurkolói bázisának nagyságával. Csak már kicsit unom, hogy megy a fanyalgás a Pool bénázásai miatt, és folyton ugyan azt kell olvasni hétről hétre. Persze, lehet keseregni és megbeszélni a dolgokat, de hogy állandóan előkerül a "Rodgers megint elcseszte", "a védelem pocsék", "Balotelli fogalmatlan", "idióta átigazolások utólagos körbemagyarázása" mantrák...
több mint 10 éve
Flzoli: Ennyi erovel az mtkt se kene felhoznunk kb soha mert egy kis túlzással rajtunk kívül a kutyát se érdekli... Országos szinten persze nem csak itt a forumon...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hú de mérges voltam tegnap a Juve miatt, hogy még ennyi pici örömöm se legyen sport dologban, azért az fájt na. Úgy néz ki ez nem az én idényem lesz semmilyen szinten..... (jó a bajnokságban vezetnek de az hosszú még, ez meg már most meglehetett volna. Ha nem bfszkodják el. Remélem én is, hogy Buffon legközelebb nem feszíti meg magát, és annyi gólt nyel be, ahányat a társak esetleg berúgnak, akkor majd esetleg legközelebb megbecsülik a kivédett büntetőket....)
több mint 10 éve
tényleg felháborító hogy egy topikot arra használnak az emberek ami a témájában szerepelNegritisHa csak ez a kritérium, menjetek a biliárd szobába basszus..... 😊
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 403
Ebbe belekotni?!Kivanom h legyen ez a legnagyobb problema az eletedben.A Puskas akademia novendekei jo kis ajandekot kaptak Karira.Minden 11ev feletti 50ezret az otp-tol.Cba meg spar utalvany😀
több mint 10 éve
tényleg felháborító hogy egy topikot arra használnak az emberek ami a témájában szerepel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Csak megemlítettem, valami oka azért van, hogy ennyire egy irányba megy már a fórum egy idejeflzolinincs külön csapatoknak/bajnokságoknak topic, és elég sok az aktív liverpool szurkoló van. de lám tegnap chelsea meccs volt és jöttek is a blue-sok. Annyi a különbség, hogy ott nagyjából rendbe van minden, így hosszas tárgyalásokat nem kell folytatniuk.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Csak megemlítettem, valami oka azért van, hogy ennyire egy irányba megy már a fórum egy ideje
több mint 10 éve
na ja, Pulis elment, Hughes jött, de mindkettő tulajdonképpen egy erdőgazdálkodási menedzser...Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.eaglesmcnabbJó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.Schleck
több mint 10 éve
Értem én, hogy csapatostul jöttök, mert ugye never walk alone, de azért néha elhagyhatnánk a Pool-os kibeszélő jelleget 😊szerintem ne kezdjük megint...
Rodgers kirúgásig vagy Balo szerződésbontásáig mondjuk, amelyik hamarabb lesz 😊flzoli
több mint 10 éve
Értem én, hogy csapatostul jöttök, mert ugye never walk alone, de azért néha elhagyhatnánk a Pool-os kibeszélő jelleget 😊Rodgers kirúgásig vagy Balo szerződésbontásáig mondjuk, amelyik hamarabb lesz 😊
több mint 10 éve
Pedig a mixemnek is jót tett volna a piros.Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.eaglesmcnabbJó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.Schleck
szerk.:Nem hiszem el,, Nagy Tiborral 2016 júniusig hosszabbítottunk... az egy dolog hogy biztos szomorú volt hogy az öccse nem nyerte meg tegnap az X-faktort, de azért ezt így karácsonyi ajándéknak kicsit erősnek érzem. 😀 Mondjuk amíg középen Vukmir kezd majdnem mindegy ki a jobb bekk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.eaglesmcnabbJó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.
több mint 10 éve
Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.
több mint 10 éve
szegény Buffon bammeg, három tizenegyest is véd (ebből kettőt hirtelen halálban), szóval kétszer meccslabdát ad a csapattársaknak - erre kihagyják a büntetőt. és természetesen a végén ki is kapnak.ha a helyében lennék, akkor nem engedném fel őket a repülőre, hadd stoppoljanak Katartól Torinóig...
több mint 10 éve
én is be lennék szarva ha egy sötét sikátorból szólna oda, hogy he guy! 😀
kemény 😀Negritis
Nagy bírom, és kijárt már neki a gól

Liverpool Fc
több mint 11 éve

kemény 😀
több mint 11 éve
ugyanezt a játékot toltuk a Spurs ellen még szeptemberbe talánés a City elleni első félidőben is hasonló volt, aztán vmiért elfogyott minden 😀
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset a nagycsaládi összejövetel miatt, de ma amit meg tudom nézni megteszem. Skrtel mind a 2 gólban benne volt sajnos, pedig személyes kedvencem a szlovák, igen a Szlovák, ezt is megéltük 😀.Összefoglaló alapján nem voltunk rosszak, de kérdem én ezt a támadójátékot miért csak egy MU és egy Arsenal ellen tudjuk megtalálni?
26.tól 1 hét alatt 3 meccs, 9 pont kell! Burnely (A), Swansea (H), Leicester (H)!

Liverpool Fc