Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
A német kezdő: Neuer – J. Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm – Khedira, Schweinsteiger – Th. Müller, Özil, Podolski – Gomez.
több mint 12 éve
A meccs Fail embere: MarwijkA meccs Epic jelenete: Huntelaar kineveti rvp luftját.
Siralmas.
több mint 12 éve
ha a másik oldalon van a "gólbíró", talán észre is vette volna valaki... bár rég nem nem követem a labdarúgást, az elmúlt másfél nap eseményeiből azt szűrtem le, hogy a 16-oson belül bárki hozzáérhet kézzel a játékszerhez 😊 izgalmas változtatás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na, akkor szerintem eddig tartjuk is a meccs/1 nagy hiba statisztikát, a 6 spori is kibaszott sokat ér. 😀Mondjuk lehet mondani kellett volna a szövetségnek, hogy ne olyan embereket küldjön, akik szemüveg nélkül nem látnak?
több mint 12 éve
Azzal kezdted, hogy "mindig úgy mennek neki az összes vb/eb-nek hogy na majd most. aztán jön a Mélytorok." Ez nyilvánvalóan hülyeség volt, de nyugodtan ragaszkodj hozzá. Most persze, hogy gyengék voltak a hollandok, de ez attól még egy faszság.Most mit "érveljünk" egy hulla gyenge Holland csapaton? 😂 ne vicceskedj már.peteykeménypeteyCsodás érvelések vannak ebben a topikban.Schleck
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 071
na csak kikapott ez nagyképű banda.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Na 20.45kor jön a hétvége meccse.Varese-Sampdoria visszavágó a feljutásért. 😉
több mint 12 éve
Jó hogy csak 3 bíró van, aki éppen nem látta a tizit. 😀Sinisaés persze nem az ellentétes oldalon kell álljon, mint a partjelző..ezt nem vágom de biztos jó
több mint 12 éve
Remélem legközelebb nulla csatárral állnak fel a hollandok...
több mint 12 éve
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nyaltak az oranzsok, megérdemeltékRobbent valaki keményen elátkozta, tutira megkúrta valakinek a feleségét 😀
több mint 12 éve
Most mit "érveljünk" egy hulla gyenge Holland csapaton? 😂 ne vicceskedj már.Csodás érvelések vannak ebben a topikban.SchleckA vb ezüst is iszonyú nagy betli volt.Schleckkeménypetey
több mint 12 éve
Jó hogy csak 3 bíró van, aki éppen nem látta a tizit. 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Ezért kell 40 bíró, hogy ne lássanak meg egy ilyet? Nevetséges. 😀
több mint 12 éve
Csodás érvelések vannak ebben a topikban.keménypeteysok orannye bandwagoner. mindig úgy mennek neki az összes vb/eb-nek hogy na majd most. aztán jön a Mélytorok.A vb ezüst is iszonyú nagy betli volt.Schleck
petey
több mint 12 éve
keménysok orannye bandwagoner. mindig úgy mennek neki az összes vb/eb-nek hogy na majd most. aztán jön a Mélytorok.A vb ezüst is iszonyú nagy betli volt.Schleck
petey
több mint 12 éve
Ezt imádom én a soccerben. Elkezdünk versenyt futni,majd mikor már nem biztos, hogy lefutlak, megállok hátha majd feltartásért lefújják 😂"Kezezés! Nem volt szabálytalanság, sárgát ad a játékvezető" 😀
több mint 12 éve
Hoppá, meccs közben Andersen bepasizott 😮
több mint 12 éve
El kellett volna hozni Bergkampot és Kluivertet, már 6-1 lenne.
több mint 12 éve
Volt vagy 30 kapuralövésük, ebből saccra 4-5 sakk-matt helyzetben.. mostmár hat. Samarasszal simán nyernék a meccset.szerintem kurva gyenge ez a holland csapat.Amadeus91sok orannye bandwagoner. mindig úgy mennek neki az összes vb/eb-nek hogy na majd most. aztán jön a Mélytorok.A vb ezüst is iszonyú nagy betli volt.Schleck
petey
A holland támadók hatékonyságához dedikálva:
http://www.youtube.com/watch?v=m6CyeVJ7HIw
Hiányzik ma az öreg, és "klinikás" befejezései.. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 071
szerintem kurva gyenge ez a holland csapat.sok orannye bandwagoner. mindig úgy mennek neki az összes vb/eb-nek hogy na majd most. aztán jön a Mélytorok.A vb ezüst is iszonyú nagy betli volt.Schleck
petey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
sok orannye bandwagoner. mindig úgy mennek neki az összes vb/eb-nek hogy na majd most. aztán jön a Mélytorok.A vb ezüst is iszonyú nagy betli volt.
petey
több mint 12 éve
Kérdés: tud nekem abban valaki segíteni, hogyan tudnám nézni a laptopomon az m1 adását? Az mtv hivatalos oldalán nem indítja el az élő adást (foci eb természetesen + felvételről is szeretnék majd meccseket visszanézni) a wmp-er. Az én gépemen van fenn wmp + a plugin-int is letöltöttem és telepítettem. A 30 mp-es reklámelőzetest lejátssza de utána kussol. madMi lehet a megoldás? Van esetleg más alternatíva ahol még lehet nézni a meccseket élőben és felvételről?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
ú tényleg, hisz ők vannak hazai pályán :/ Asszem ezt elhamarkodtam, de sebaj, hiszek Svájcban, főleg hogy most is vezetnekVan rá egy százasom, hogy Svájc nyer!fetomyÁllom.
De számolj a görögökkel és Lewandowskival azért, szóval fosnék a helyedben..Stez