Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Jólvan v Persie ezen a tornán is lő max. 1 gólt, de végig kezdeni fog az összes meccsen, mint a vb-n, míg a selejtezők gólkirálya a padon csücsül.Az a baj hogy Van Bommel próbálkozik. Nem kéne neki.
A hollandok baloldala elég ratyi, hiányzik onnan a Milan 28-asa 😀 Kéne +1 támadó játékos, mert De Jong és Bommel nem nagyon tervezi megközelíteni az ellenfél kapuját.Duff
több mint 12 éve
Duff
3 159
Jólvan v Persie ezen a tornán is lő max. 1 gólt, de végig kezdeni fog az összes meccsen, mint a vb-n, míg a selejtezők gólkirálya a padon csücsül.A hollandok baloldala elég ratyi, hiányzik onnan a Milan 28-asa 😀 Kéne +1 támadó játékos, mert De Jong és Bommel nem nagyon tervezi megközelíteni az ellenfél kapuját.
több mint 12 éve
jó szar ez a meccs eddigremélem rájönnek a hollandok, hogy ha a második félidőben is iylen tutyi mutyik, akkor ebből nem lesz 3 pont
van Persie helyett meg honosítani kellene Robinhot, máris meglenne a gólzsákjuk
több mint 12 éve
Bazmeg Persil, ennyiből Samaras már 3-at lőtt volna :mad:
több mint 12 éve
Van Persie, te bohóc..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Az a jó Robbenben h nem önző...4 vs 2
több mint 12 éve
Huh, az Arsenal szurkolók ereiben gondolom meghűlt a vér, ahogy megtaposták Van Persie bokáját.
több mint 12 éve
kapusunk eléggé unatkozik, majdnem gólpasszt adott a kétballábasnak 😀de hát az is előbb töri el a lábát, mint hogy gólt lőjön 😀
több mint 12 éve
Jah, ezaz. Köszi, király vagy! 😊fogalmam sincs, mert én nem hallom, és ennyiből elég nehéz lenne kitalálni 😀http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQfetomyKöszi, de nem erre gondoltam. Valami ilyesmi volt, hogy voo-oo-ooo, voo-oo-ooo. De a meccs közben is megy rendszeresen. Vagy ez csak ennyiből áll? 😀Schleck
Seven Nation Army?fetomy
több mint 12 éve
fogalmam sincs, mert én nem hallom, és ennyiből elég nehéz lenne kitalálni 😀Köszi, de nem erre gondoltam. Valami ilyesmi volt, hogy voo-oo-ooo, voo-oo-ooo. De a meccs közben is megy rendszeresen. Vagy ez csak ennyiből áll? 😀SchleckSzép volt dánook!http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQfetomy
Amúgy mi ennek a zenének a címe ami a gólnál szólt?Schleck
Seven Nation Army?
több mint 12 éve
sajnos idén elfelejtettem fantasyba menni, de akinek van esze, biztos Samaras a kezdő gólzsákjakíváncsian várom, Van Persie lejön-e szünetbenhát nem egy Samaras az biztos :/fetomy
én tuti lehoznám, rossz nézni a szerencsétlenkedésétStez
több mint 12 éve
Köszi, de nem erre gondoltam. Valami ilyesmi volt, hogy voo-oo-ooo, voo-oo-ooo. De a meccs közben is megy rendszeresen. Vagy ez csak ennyiből áll? 😀Szép volt dánook!http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQfetomy
több mint 12 éve
kíváncsian várom, Van Persie lejön-e szünetbenhát nem egy Samaras az biztos :/
én tuti lehoznám, rossz nézni a szerencsétlenkedésétStez
több mint 12 éve
szegény Afellaynak a saját csapattársától is félni kellráadásul nem is De Jong vagy Van Bommel volt!!
több mint 12 éve
Duff
3 159
Bár a hollandoknak szurkolok, remélem nem egyenlítenek egy hamar, jöjjön csak be Huntelaar, azt mutassa meg RvP-nek 😀
több mint 12 éve
Azt nézem, hogy kibaszottul semmi különbség sincs azzal, hogy 6 spori van a pályán, ugyanúgy vak az összes. 😀még van 4 szabad oldalvonal, ahol bírót el lehet helyezni, szóval az innováció biztos nem áll meg! 😊 de legalább a plusz két szerencsétlen ne épp a partjelzőkkel azonos oldalon lenne...
Semmivel sem lesz kevesebb hiba, már most így 3 meccs után nyugodtan kijelenthetjük. De hát mit is csodálkozom, hogy iylen kamuötleteket akarnak behozni, a lényeg, hogy halogassák a videóbírót.Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
kíváncsian várom, Van Persie lejön-e szünetbenén tuti lehoznám, rossz nézni a szerencsétlenkedését
több mint 12 éve
Szép volt dánook!http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
több mint 12 éve
Szép volt dánook!Amúgy mi ennek a zenének a címe ami a gólnál szólt?
több mint 12 éve
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól VÉGRE!!! Tudtam, hogy Dánia fog vezetni, végre talán rájönnek az orannyék hogy be is kéne találni 😊 Szép gól volt, Sztekelembör benyelte szépen 😀
több mint 12 éve
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólnyalik a fidesz 😀
több mint 12 éve
Azt nézem, hogy kibaszottul semmi különbség sincs azzal, hogy 6 spori van a pályán, ugyanúgy vak az összes. 😀Semmivel sem lesz kevesebb hiba, már most így 3 meccs után nyugodtan kijelenthetjük. De hát mit is csodálkozom, hogy iylen kamuötleteket akarnak behozni, a lényeg, hogy halogassák a videóbírót.