Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyik sincs jó formában. Kloset érezhetően visszavetette sérülése, ésszerű nem kezdetni. Már csak azért is, mert csereként beállva ő többet tudott/tud a játékhoz tenni, mint Gomez. Más befejező csatár meg nincs a keretben.Nagyon úgy tűnik, hogy Lőw a kispadon hagyja ma a szülinapos Klosét (booooo) és Gomez kezd a helyén. Warum Jogi???iktriadNem meglepő húzás. Gomez idén sokkal gólerősebb mint Klose. Bár én Klosét játszatnám, valahogy a válogatottban sokkal jobban megy neki mint Gomeznek. Viszont Podolski játszik, így lesz értelme fel vennem este a mezem 😊FViktor93
több mint 12 éve
Én az olimpiai bajnoktól ezt a szakértő mondtafoszlányt hallottam, meg is ragadt a fejemben: ...."támadás, letámadás, mittudomén...." megszakértette. Aztán elkezdődtött a megnyitó izé, amitől reggelente szebbet és különbet szarok. Nah mindegy, a két meccs azért nem volt rossz.füligjimmynálam minden idők legnagyobb szakértői beszólasa Kovács Kálmán
nevéhez kötődik!valamelyik vb-n !nem szó szerint de valahogy így:
Riporter : Kedves Kálmán ! blablabla , de térjünk is rá a mai mérkőzésre!
Nagy derbi következik , mit vársz a csapatoktól , mit gondolsz a meccs kimenetelét illetően?
Kálmán : Hát majd a végén meglátjuk.....
Riporter: ööööö köszönöm
Reklám!! 😀
több mint 12 éve
Én az olimpiai bajnoktól ezt a szakértő mondtafoszlányt hallottam, meg is ragadt a fejemben: ...."támadás, letámadás, mittudomén...." megszakértette. Aztán elkezdődtött a megnyitó izé, amitől reggelente szebbet és különbet szarok. Nah mindegy, a két meccs azért nem volt rossz.Engem is idegesít, hidd el. Főleg, hogy egy rakat pénzért ilyen gyökereket hívnak be, és még annyi sincsen bennük, hogy minimálisan utánajárjanak az adott csapatoknak, hogy amikor eléjük rakják a kereteket, akkor ne a papíron hozzá nem értő, műsorvezető csajnak kelljen kijavítania az embert, aki szakérteni jött beStezDunai okosságai is mind mind aranyköpések 😂most még poén de a vége felé sztem már nagyon idegesítő lesz mindenkinek (nekem már most az)davemayer
hatalmas beszólásai vannakStez
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Nagyon úgy tűnik, hogy Lőw a kispadon hagyja ma a szülinapos Klosét (booooo) és Gomez kezd a helyén. Warum Jogi???iktriadNem meglepő húzás. Gomez idén sokkal gólerősebb mint Klose. Bár én Klosét játszatnám, valahogy a válogatottban sokkal jobban megy neki mint Gomeznek. Viszont Podolski játszik, így lesz értelme fel vennem este a mezem 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ez válogatottNagyon úgy tűnik, hogy Lőw a kispadon hagyja ma a szülinapos Klosét (booooo) és Gomez kezd a helyén. Warum Jogi???iktriadIdei mutatójuk: Gomez 56/42, Klose 41/17. Szerinted? 😀Asbee
több mint 12 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy Lőw a kispadon hagyja ma a szülinapos Klosét (booooo) és Gomez kezd a helyén. Warum Jogi???iktriadIdei mutatójuk: Gomez 56/42, Klose 41/17. Szerinted? 😀
több mint 12 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy Lőw a kispadon hagyja ma a szülinapos Klosét (booooo) és Gomez kezd a helyén. Warum Jogi???
több mint 12 éve
kocsmában egy betűt nem hallottam a közvetítésből szerencsére, itt sokkal viccesebb visszaolvasni, mint átélni 😀kristofa betűt nem lehet hallani 😛
((((mivel sok a német drukker, így ennyi nácizmus most épp aktuális a topikban))))
több mint 12 éve
EB reklámok megvoltak? 😀 Carlsberg FTW!http://comment.blog.hu/2012/06/08/eb-felvezetes_reklamokban
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kocsmában egy betűt nem hallottam a közvetítésből szerencsére, itt sokkal viccesebb visszaolvasni, mint átélni 😀
több mint 12 éve
remélem samarast leigazolja milan, és Stez tovább csodálhatja a játékát!
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 074
nekem a vuvuzela hiánya kellemes volt. Végre nem volt az a zúgás.ez a világ összes kocsmájába így van 😀 itt Karcagon mogyoró est szokott lenni 😀 sós mogyoró + sör néha zsíros kenyér..😀 adja..egyébként ez a kommentátori téma ,hogy milyen szarul közvetítenek szerintem 2-3 meccs múlva fel se fog tűnni (mondjuk ebbe nem vagyok biztos 😀 )Kissszakmázgatás felső foka 😀Kissaz. Anno a Milan-Pool BL döntőt a csabai sörfeszkón néztem kivetítőn (műanyag szék, kolbász, műanyag poharas sör) hát ott mindenki vagy ex-futballista volt, vagy ex-bíró, vagy volt a családban, de mindenki kurvára tudta, hogy mit kell fújni a sporinak és hogy-hogy kéne felállni a csapatoknak, kik a tehetségek etc.... 😀 De am. a német kocsmákban dettó ez van. Hirtelen mindenki szakértő lesz.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
ez a világ összes kocsmájába így van 😀 itt Karcagon mogyoró est szokott lenni 😀 sós mogyoró + sör néha zsíros kenyér..😀 adja..egyébként ez a kommentátori téma ,hogy milyen szarul közvetítenek szerintem 2-3 meccs múlva fel se fog tűnni (mondjuk ebbe nem vagyok biztos 😀 )az. Anno a Milan-Pool BL döntőt a csabai sörfeszkón néztem kivetítőn (műanyag szék, kolbász, műanyag poharas sör) hát ott mindenki vagy ex-futballista volt, vagy ex-bíró, vagy volt a családban, de mindenki kurvára tudta, hogy mit kell fújni a sporinak és hogy-hogy kéne felállni a csapatoknak, kik a tehetségek etc.... 😀 De am. a német kocsmákban dettó ez van. Hirtelen mindenki szakértő lesz.Amadeus91és mindenki ért a focihoz. Az MLSZ-ben nincs annyi szakértő mint a sarki kocsmában.Amadeus91szakmázgatás felső foka 😀Kiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ott a csapataiban hibáztam max.Én mindig is kurva nagy szakértő voltam. 😛a te svájcod samaras voltjjncaa
De hát engem mindig is érdekeltek a taktikák és hasonló dolgok, aztán tanultam is.
közben film+-on Huligánok, ha már így foci 😀Stez
De hogy mekkora falábú, azt már az elején konstatáltam. 😛
De Őt viszont szívesen nézem, mert szakadok a szerencsétlenkedésén, szóval őt bírom 😀
több mint 12 éve
Én mindig is kurva nagy szakértő voltam. 😛a te svájcod samaras volt
De hát engem mindig is érdekeltek a taktikák és hasonló dolgok, aztán tanultam is.
közben film+-on Huligánok, ha már így foci 😀Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én mindig is kurva nagy szakértő voltam. 😛De hát engem mindig is érdekeltek a taktikák és hasonló dolgok, aztán tanultam is.
közben film+-on Huligánok, ha már így foci 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 074
az. Anno a Milan-Pool BL döntőt a csabai sörfeszkón néztem kivetítőn (műanyag szék, kolbász, műanyag poharas sör) hát ott mindenki vagy ex-futballista volt, vagy ex-bíró, vagy volt a családban, de mindenki kurvára tudta, hogy mit kell fújni a sporinak és hogy-hogy kéne felállni a csapatoknak, kik a tehetségek etc.... 😀 De am. a német kocsmákban dettó ez van. Hirtelen mindenki szakértő lesz.szakmázgatás felső foka 😀Kissezért kell minden meccset olyan kocsmába nézni ahol sokan vannak és így nem hallod ,hogy mit pofázik a kommentátorKissés mindenki ért a focihoz. Az MLSZ-ben nincs annyi szakértő mint a sarki kocsmában.Amadeus91
több mint 12 éve
na Kovács Kálmán és Knézy Jenő csak ezt a hangulatot akarta a magyar otthonokba csempészni, már ez is bajszakmázgatás felső foka 😀Kissezért kell minden meccset olyan kocsmába nézni ahol sokan vannak és így nem hallod ,hogy mit pofázik a kommentátorKissés mindenki ért a focihoz. Az MLSZ-ben nincs annyi szakértő mint a sarki kocsmában.Amadeus91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szakmázgatás felső foka 😀és mindenki ért a focihoz. Az MLSZ-ben nincs annyi szakértő mint a sarki kocsmában.Amadeus91most még poén de a vége felé sztem már nagyon idegesítő lesz mindenkinek (nekem már most az)davemayerezért kell minden meccset olyan kocsmába nézni ahol sokan vannak és így nem hallod ,hogy mit pofázik a kommentátorKiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 074
és mindenki ért a focihoz. Az MLSZ-ben nincs annyi szakértő mint a sarki kocsmában.ezért kell minden meccset olyan kocsmába nézni ahol sokan vannak és így nem hallod ,hogy mit pofázik a kommentátorKissDunai okosságai is mind mind aranyköpések 😂most még poén de a vége felé sztem már nagyon idegesítő lesz mindenkinek (nekem már most az)davemayer
több mint 12 éve
ezért kell minden meccset olyan kocsmába nézni ahol sokan vannak és így nem hallod ,hogy mit pofázik a kommentátorDunai okosságai is mind mind aranyköpések 😂most még poén de a vége felé sztem már nagyon idegesítő lesz mindenkinek (nekem már most az)davemayer
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Engem is idegesít, hidd el. Főleg, hogy egy rakat pénzért ilyen gyökereket hívnak be, és még annyi sincsen bennük, hogy minimálisan utánajárjanak az adott csapatoknak, hogy amikor eléjük rakják a kereteket, akkor ne a papíron hozzá nem értő, műsorvezető csajnak kelljen kijavítania az embert, aki szakérteni jött beDunai okosságai is mind mind aranyköpések 😂most még poén de a vége felé sztem már nagyon idegesítő lesz mindenkinek (nekem már most az)davemayer
több mint 12 éve
Dunai okosságai is mind mind aranyköpések 😂most még poén de a vége felé sztem már nagyon idegesítő lesz mindenkinek (nekem már most az)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 074
3 éve megmondtam h Dzagoev überállat játékos lesz. (szoktam nézni a CSKA meccseket)amúgy Kokorin is milyen technikás gyerek lett, jó ez az új generáció.
több mint 12 éve
Dunai okosságai is mind mind aranyköpések 😂 hatalmas beszólásai vannak
de amikor a műsorvezető Méreinek ezerszer normálisabb meglátásai vannak, az már fáj 😀