Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
De hülyék ezek az oroszok, hát nem tudják, hogy a 3-1 mennyire veszélyes eredmény? :/
több mint 12 éve
na eldőlt 😊 az új csillag 😊
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
"Annyira üres vagyok, hogy már félek egyedül" Na itt a másik aranyköpés.De a "Zhirkov, Zhirkov lőni fog" se rossz. Nem is tudom mi mást csinálhatna 😀
több mint 12 éve
"Annyira üresen vagyok, adjatok már labdát, mert félek egyedül" 😂 😂 😂
több mint 12 éve
Nem lehetne Hortyt? 😀 😀 😀 😀"megszőtte a pók a hálót, és indul Kerzhakov!"Lehet visszasírjuk Egri Viktort, pedig ő is mondott olyan fasságokat...gamerkr
QUE????????????????
😀Stez
több mint 12 éve
Pavlyuchenko is veszélyes támadó, amikor jó formában van.megye II-ben azért ez máshogy van
Mondjuk kétségkívül magyaroknál megszokott hogy a jó forma se jelent veszélyes támadót, de azért na 😀fetomy
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
most frankón, mire aggódott volna Malafeev?szerintem azért vannak ilyen kommentátorok ,mert ha lesz az EB-n szar meccs akkor nem azzal fogs törődni ,hanem ,hogy ezek mekkora baromságokat mondanak 😀
3 méterrel mellé mert a lövés baszki 😀Stez
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Pavlyuchenko is veszélyes támadó, amikor jó formában van.Mondjuk kétségkívül magyaroknál megszokott hogy a jó forma se jelent veszélyes támadót, de azért na 😀
több mint 12 éve
na Pavlucsenko majd beGomezel egyet.
több mint 12 éve
most frankón, mire aggódott volna Malafeev?3 méterrel mellé mert a lövés baszki 😀
több mint 12 éve
"megszőtte a pók a hálót, és indul Kerzhakov!"Lehet visszasírjuk Egri Viktort, pedig ő is mondott olyan fasságokat...
QUE????????????????
😀Stez
több mint 12 éve
nem is mondtam hülyeséget, amikor azt mondtam, hogy ennyi Kerzhakov helyzetből már Samaras is mesterhármasnál járna 😀
több mint 12 éve
inkább John Madden. Ha a WR elkapja a labdát az endzoneban, akkor nagy valószínűséggel Touchdown 😂Ha kerzsakov belövi,akkor gól....beszarsz,... 😊 😊Blitzburghfifa 07-es szintKiss
több mint 12 éve
megrakom hogy lő legalább 2 gólt 17es oddsért és annyi helyzete van hogy 4et lőhetne - és 0. Ennyi helyzetet a teljes szezonjában hagyott ki... :mad:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ebből tuti X lesz, annyi gólt lőhetett volna az orosz csapat, hogy biztosan benyelnek egy gólt
több mint 12 éve
na a ruszkik elkezdtek jéghokizni. meghalnak a szépségben csak gólt nem(ütnek) rúgnak 😀 mondom 😂 Kerzhakov
több mint 12 éve
"megszőtte a pók a hálót, és indul Kerzhakov!"QUE????????????????
😀
több mint 12 éve
Ha kerzsakov belövi,akkor gól....beszarsz,... 😊 😊Blitzburghfifa 07-es szint
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Emberünknek mindenki kicsi, törpe, vagy kisemberGondolom Ő biztosan a két métert súrolja 😀
több mint 12 éve
Jó nagoyn ez az orosz csapat. És az sem baj, hogy még nem ma nyomják a csúcsjátékukat. Legutóbb szerintem azért is pukkadtak ki a kiesőkörben, mert nagyon toppon voltak már a csoportban.
több mint 12 éve
Ha kerzsakov belövi,akkor gól....beszarsz,... 😊 😊
több mint 12 éve
Kerzhakov elég falábú maSamaras már mesterhármasnál járna 😐
több mint 12 éve
😀 😀 😀 új kedvenc idézetem lett"egy kis tekintélyt teremtő pakolás oda a combra... jót tesz az.. nyári estéken" 😂StezNagyon igaz, én is nagyon kívánom, kár, hogy nincs kitől kapjak 😀fetomy
Samaras játszott?
több mint 12 éve
"egy kis tekintélyt teremtő pakolás oda a combra... jót tesz az.. nyári estéken" 😂StezNagyon igaz, én is nagyon kívánom, kár, hogy nincs kitől kapjak 😀
több mint 12 éve
"egy kis tekintélyt teremtő pakolás oda a combra... jót tesz az.. nyári estéken"😂