NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
"egy kis tekintélyt teremtő pakolás oda a combra... jót tesz az.. nyári estéken" 😂Stez
Nagyon igaz, én is nagyon kívánom, kár, hogy nincs kitől kapjak 😀fetomy
😀 😀 😀 új kedvenc idézetem lett

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
"egy kis tekintélyt teremtő pakolás oda a combra... jót tesz az.. nyári estéken" 😂Stez
Nagyon igaz, én is nagyon kívánom, kár, hogy nincs kitől kapjak 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
"egy kis tekintélyt teremtő pakolás oda a combra... jót tesz az.. nyári estéken"

😂

több mint 12 éve
PILÁÁÁÁCS!!! Na most láthatjuk miért veszélyes a 2-0!!fetomy
ja ki derül itt a végén ,hogy nem is olyan hülyeségeket beszélnek itt még ha olyan a hangjuk mint aki szarrá szívta magát

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Mi a tanulság?
Nekünk csak kamutizit tudtak lőni a csehek, a ruszkiknak akcióból is. Jobbak vagyunk az oroszoknál, nekünk kéne most ott lennünk, és 2-1-re nyernénk a meccset.

több mint 12 éve
"2-0 a legveszélyesebb eredmény" na mostmár ezt is tudom érdemes nézni ezt az EB-t is sok új dolgot tanulhat az emberKiss
Hát a csehek számára elég nagy veszélyt rejteget magában, ez vitathatatlan 😛

2-0-nál csak a 3-0 veszélyesebb, hiszen 3 gólt bármikor találhat bármelyik csapat...fetomy
így van egy pontrúgás egy 11-es (vagy 2) bármikor benne van a csehek játékába

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Na el sem hiszem, emberünk felemelte a hangját..
Rögtön eszembe is jutott, hogy mint ha valami meccset látnék.

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Bazdmeg Amadeus, most mit kötsz belém, ugyanazt pofáztam amit te 😀 SZERINTEM mindegyik simán német bakker, tudjál már olvasni 😀

Jó azt nem tudtam, hogy kinek milyen nemzetiségű szülei vannak, de a mondandómat csak méginkább alátámasztja, szóval oké 😛fetomy
Csak kijavította a hibás elemeket a mondandódban, nem ellened szólt 😀

Na közben gól a cseheknek. Hát nem volt benne a játék képében 😀
több mint 12 éve
PILÁÁÁÁCS!!! Na most láthatjuk miért veszélyes a 2-0!!
több mint 12 éve
Azért Arshavin még most sem rossz.. EL lett baszva az Arsenalban, de én szívesen látnám mondjuk a Milanban, persze olcsóért. 😊

több mint 12 éve
"2-0 a legveszélyesebb eredmény" na mostmár ezt is tudom érdemes nézni ezt az EB-t is sok új dolgot tanulhat az emberKiss
Hát a csehek számára elég nagy veszélyt rejteget magában, ez vitathatatlan 😛

2-0-nál csak a 3-0 veszélyesebb, hiszen 3 gólt bármikor találhat bármelyik csapat...
több mint 12 éve
Bazdmeg Amadeus, most mit kötsz belém, ugyanazt pofáztam amit te 😀 SZERINTEM mindegyik simán német bakker, tudjál már olvasni 😀

Jó azt nem tudtam, hogy kinek milyen nemzetiségű szülei vannak, de a mondandómat csak méginkább alátámasztja, szóval oké 😛
több mint 12 éve
"2-0 a legveszélyesebb eredmény" na mostmár ezt is tudom érdemes nézni ezt az EB-t is sok új dolgot tanulhat az ember

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 074
Ja, főleg, hogy Podolski 25 éve (2 éves kora óta) él németországban, Klose meg vagy 30 éve, a többi "külföldi" meg alapból németországban is született. fetomy
ha 25 éves szabály lenne akkor Podolski már nem is lehetne német válogatott 😀Kiss
Jó, 2 éves korában mentek németországba, feltételezem eltekintenének a 25 éves szabálytól, ha az illető még nincs 25 éves 😀

Tudom, hogy nagy divat fikázni a németeket, merthogy mindenki brazil, török meg lengyel, de igazából egyes egyedül Cacau az, aki csak 10 évi németországban élés után kapott állampolgárságot (27 évesen), de nélküle se lennének nagyon megvágva, viszont minden más Özil, Boateng, Gomez, mindenki Németországban született. Nem német szülőktől, de azon kívül, hogy születésüktől fogva ott élnek, mi kell még, hogy németnek érezhesse magát és a válogatottban játszhasson anélkül, hogy fikáznák?fetomy
ez hülyeség. A 23 fős keretből, Özil és Gündogan aki török szülőktől született, de már német állampolgárként Németországban. Gomez, Boateng és Khedira anyja német. Klose-t meg úgy fikázza bárki is, hogy nem német, hogy akkor az erdélyi magyar sem magyar...Klose ugyanis határon túli német. (dettó mint Boenisch, aki német U-21-gyel EB-t nyert, aztán megsértődött és elment lengyel válogatottnak) Cacau nem is kerettag.

hova tovább ennyi erővel Hübschmann sem igazán cseh.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 544 — Lájkold a zsűrit!
Ezeket a Eb közvetítéseket a kommentátorok miatt imádom 😊 Mi lenne, ha a MI Ricsink is közvetíteneMex
A helyzet az h színvonalnövekedés 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ja, főleg, hogy Podolski 25 éve (2 éves kora óta) él németországban, Klose meg vagy 30 éve, a többi "külföldi" meg alapból németországban is született. fetomy
ha 25 éves szabály lenne akkor Podolski már nem is lehetne német válogatott 😀Kiss
Jó, 2 éves korában mentek németországba, feltételezem eltekintenének a 25 éves szabálytól, ha az illető még nincs 25 éves 😀

Tudom, hogy nagy divat fikázni a németeket, merthogy mindenki brazil, török meg lengyel, de igazából egyes egyedül Cacau az, aki csak 10 évi németországban élés után kapott állampolgárságot (27 évesen), de nélküle se lennének nagyon megvágva, viszont minden más Özil, Boateng, Gomez, mindenki Németországban született. Nem német szülőktől, de azon kívül, hogy születésüktől fogva ott élnek, mi kell még, hogy németnek érezhesse magát és a válogatottban játszhasson anélkül, hogy fikáznák?fetomy
ilyen nincs
a németek majmok, aztán mivel kurva jók, csak ebbe lehet belekötni, sajnos 😐

több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
Ez a kommentátor botrányosan szar. Mintha egy kortárs balett-előadásról közvetítene, kb annyira lelkes...

több mint 12 éve
nagyon várom az első embert aki elsüti, hogy a magyar válogatottnak kéne kinn lenni a cseh helyett. 😀

am go Szbornaja!Amadeus91
én meg azt várom, amikor mi jutunk ki, 2-0-ra megy az ellenfél a szünetben, és jön majd a kommentözön, hogy "nem is szabadna kinn lennünk"jjncaa
egyébként mondasz valamit, fordított helyzetben valszeg ez lenne. Anno a Loki BL szereplése is hasonló szánalmat váltott ki minden 2. magyar drukkerből. (Én anno egy rossz szót nem mondtam a lokira)

több mint 12 éve
imádom Dunai hozzáértését
első gólnál leszólja Cecht, hogy szarul ment a beadásra, miközben elérni is lehetetlen lett volna a labdát, inkább ki se vetődött rá, mert a kapu üres maradt volna... egyáltalán nem hibázott, de ha a nagymester mondja...

több mint 12 éve
akkor a német válogatottnak lőnének a lengyelek meg elég keményen meg erősödnénekKiss

Tudom, hogy nagy divat fikázni a németeket, merthogy mindenki brazil, török meg lengyel, de igazából egyes egyedül Cacau az, aki csak 10 évi németországban élés után kapott állampolgárságot (27 évesen), de nélküle se lennének nagyon megvágva, viszont minden más Özil, Boateng, Gomez, Khedira, Gündogan, mindenki Németországban született. Nem német szülőktől, de azon kívül, hogy születésüktől fogva ott élnek, mi kell még, hogy németnek érezhesse magát és a válogatottban játszhasson anélkül, hogy fikáznák?
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Ezeket a Eb közvetítéseket a kommentátorok miatt imádom 😊 Mi lenne, ha a MI Ricsink is közvetítene

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 874 — no es importante
nagyon várom az első embert aki elsüti, hogy a magyar válogatottnak kéne kinn lenni a cseh helyett. 😀

am go Szbornaja!Amadeus91
én meg azt várom, amikor mi jutunk ki, 2-0-ra megy az ellenfél a szünetben, és jön majd a kommentözön, hogy "nem is szabadna kinn lennünk"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 736
Gebre Selassie meg részben afrikai géneket hordoz a kommentátor szerint, ami mondjuk nem meglepő, tekintve, hogy mindkép szülője etióp 😀fetomy
azt is mondta róla, hogy az etióp hosszútávfutóról kapta a nevét. mondjuk amikor született, Haile Gebrselassie csak 13 éves volt, nehezen hiszem, hogy ismert lett volna akkor

choose life
több mint 12 éve

am go Szbornaja!

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Miért szól a stadionban a "Kurva gyenge! Kurva gyenge!"? 😀Schleck
LOL nekem is ez ugrott be 😂

Deák kezd beizgulni 😀 Jiracek kurva jól fut fel csak beadni nem tud.petey
Magyarul Dombi Tibi 2.0Shawn84
Tizenhatos környékén még nem esett el, szóval nem nyert 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)