Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát ha Tökölit is meglátnák egyből beszarnának az tuti.csak egyetlen igaz Sanyi létezik a világon, és az természetesen a mi Air SanyinkStezkhm, Sanyi legalább hármat vert volna MalafeevnekStezAir Sanyi?Kiss
több mint 12 éve
am az a baj ,hogy ez nem barátságos meccs és hát tudjuk ,hogy tét meccsen nem igazán megy bezzeg barátságosan...bárkit bármikor képesek vagyunk meg verni 😊 közben egy kis off bár részben ide kapcsolódik : 9 Capitals (Dinamo) + 1 Outlaw Firm (Volgograd) kb. 30 lengyel ellen.egyébként ezt a magyar válogatott is meg tudta volna csinálni ,mint amit ma a csehekKissA mai napon látott csapatok közül szerintem csak az oroszokat nem vernénk meg...
Bár mondjuk mi meg bárkitől képesek vagyunk kikapni, szóval tök mindegy.fetomy
Az egyik orosz drukkert megkéselték, súlyos állapotban van.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
és Dzsudzsák szabadrúgásába is beleütött 😊 nyilván nem rajta ment el egyik meccs se, de azért najjncaaPersze, én sem úgy gondoltam, lejátsszák a cseheket nagyon, de védhető gólokat kapott. Legalábbis ahhoz képest amilyen hiperszuper kapusnak tartják, mindenképpen.
több mint 12 éve
csak egyetlen igaz Sanyi létezik a világon, és az természetesen a mi Air SanyinkAir Sanyi?Kissegyébként ezt a magyar válogatott is meg tudta volna csinálni ,mint amit ma a csehekKisskhm, Sanyi legalább hármat vert volna MalafeevnekStez
több mint 12 éve
egyébként ezt a magyar válogatott is meg tudta volna csinálni ,mint amit ma a csehekKissA mai napon látott csapatok közül szerintem csak az oroszokat nem vernénk meg...
Bár mondjuk mi meg bárkitől képesek vagyunk kikapni, szóval tök mindegy.
több mint 12 éve
Air Sanyi?egyébként ezt a magyar válogatott is meg tudta volna csinálni ,mint amit ma a csehekKisskhm, Sanyi legalább hármat vert volna MalafeevnekStez
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
és Dzsudzsák szabadrúgásába is beleütött 😊 nyilván nem rajta ment el egyik meccs se, de azért nacsak én érzem úgy, hogy Cech nagyon formán kívül van?jjncaanem, már írtam én is, azért annyira nem foghatatlan gólokat kap. Dzagoevé súrolta a kezét, Csenkóéba bele is ért, a 2. gólnál meg össze-vissza ment...fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
egyébként ezt a magyar válogatott is meg tudta volna csinálni ,mint amit ma a csehekKisskhm, Sanyi legalább hármat vert volna Malafeevnek
több mint 12 éve
egyébként ezt a magyar válogatott is meg tudta volna csinálni ,mint amit ma a csehek
Samaras játszott?
több mint 12 éve
ő is eladta a bl döntőben a szerencséjét, mint a chelsea az angolokét 😀lol Pavjucsenkó, aki meg román de sebaj 😀 csodacsereezek ruszkik, nem Robbenek, akire lehet készülniStez
Cech meg ebbe is beleért, de ma úgy néz ki semmit nem fog megfetomy
több mint 12 éve
csak én érzem úgy, hogy Cech nagyon formán kívül van?jjncaanem, már írtam én is, azért annyira nem foghatatlan gólokat kap. Dzagoevé súrolta a kezét, Csenkóéba bele is ért, a 2. gólnál meg össze-vissza ment...
több mint 12 éve
csak én érzem úgy, hogy Cech nagyon formán kívül van?jjncaaHát a harmadik gólnál talán egy kicsit kint bóklászott, talán azt foghatta volna. Az utolsót szerintem nem, csak valami űrbravúrral....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
csak én érzem úgy, hogy Cech nagyon formán kívül van?jjncaaGyurcsó gólja tönkre tette a karrierjét
Samaras játszott?
több mint 12 éve
lol Pavjucsenkó, aki meg román de sebaj 😀 csodacsereezek ruszkik, nem Robbenek, akire lehet készülni
Cech meg ebbe is beleért, de ma úgy néz ki semmit nem fog megfetomy
több mint 12 éve
csak én érzem úgy, hogy Cech nagyon formán kívül van?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
lol Pavjucsenkó, aki meg román de sebaj 😀 csodacsereCech meg ebbe is beleért, de ma úgy néz ki semmit nem fog meg
több mint 12 éve
egy csel még egy csel újabb csel 😀😀😀 offfffffff 😀
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Uhh Pavljucsenko mekkora gólt lőtt basszamegés most érdemes visszagondolni, mikor beállt, kommentátor első beszólása, hogy ő most nagyon nincs jó formában
több mint 12 éve
"nincs az a cseh, aki védje"csak kár, hogy ő svájci :/
ennél a benyögésnél Suárez jutott eszembe 😀
ő tuti fogta volnaStez
több mint 12 éve
De hülyék ezek az oroszok, hát nem tudják, hogy a 3-1 mennyire veszélyes eredmény? :/fetomymég midig benne van egy pontrúgás vagy egy 11-es...ejj ez a ruszki logika
Samaras játszott?
több mint 12 éve
"nincs az a cseh, aki védje"ennél a benyögésnél Suárez jutott eszembe 😀
ő tuti fogta volna
több mint 12 éve
Dzagoev legalább eltalálja azt a kurva kaputna végre
ő nagy formában van, ezt asszem kommentátor barátunk is tudja, "ő az új csillag"