NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
lehet, hogy fel kellene tolni Glent a középpályára, nem? 2012/13-ban Hozé is akkor játszott a legjobban, amikor előretolták kp-ra, gólt lőtt, gólpasszt adott, dominált az erejével... aztán megsérült.Lovren csak csere, el sem hiszem. Így talán nem kap róla gólt a csapat. 😀Lovren egy nagy rakás ... volt idén! Amilyen jó volt a Sotonba itt olyan pocsék. Tourénak pedig idén eddig csak jó meccse volt. A legjobb középpályásunk pedig Coutinho és Sterling. Utána lehet viaskodnia egy Lallanak Hendersonnal kb.
Viszont Gerrard sem kezd, és sérülésről nem tudok, szóval ez így eléggé wtf.
Henderson a cséká, ez meg a legalja.
szerk.: ja és az egyetlen, utóbbi időben valamire való középpályás - Lallana - is csak csere. 😀😀
Hát kíváncsi vagyok, mire lesz elég a csapat a Sztóksziti ellen...Mikey
Ha már Jordan: A csapat csk helyettese már idén az után hogy eladták Aggert (ami borzasztó hiba volt). Minden meccsen felszántja a pályát igazi box to box középpályás, akinek 4 tüdője van. Emelett nem egy Lucas, hogy 2 egyeneset nem tud passzolni, remek a passzjátékban, jól indít, tud 3-4 kényszerítő passzt adni, nem lő rosszul és a mentalitása is teljesen csapatkapitányhoz méltó. Nálam ha nem ő max Skrtel kaphatta volna a szalagot.
Gerrard meg elvileg a rotálás miatt pihent egy kicsit, de a 2. félidő az idei legjobb volt a csapattól, sajnos már több meccsen is látszott, hogy Steve G már sokszor csak lassítja a játékot. Amíg él liverpooli legenda marad, de lehet hogy a csapat szempontjából már nem kellene erőltetni nála a 40-50 meccses szezonokat. Játszon 20-25 meccset de ne többet mert fizikálisan már az sok neki, ami sokszor vezet ahhoz, hogy mikor indulhatna a csapat elkezd passzolgatni a két középhátvéddel, had álljon föl az ellenfél... azt meg csatár nélkül csak 2-3 jó játékossal feltörni a PL-ben, BL-ben nehéz.
Sorry most láttam a Lovrenes megjegyzés szarkasztikusságát, de már nincs kedvem átírni. 😀 Nem volt jó a védelem, de nem Tourén múlt, jól játszik idén az öreg. (Glenító viszont... a gólja megmentette a csapatot de istenem, hogy lehet még mindig kezdő? folyton fennragad, elmennek mellette, eladja a labdát a saját 16-osunknál, értem én hogy nem olyan rossz támadásban, de rengetegszer passzolja el magát ott is. (José játékának viszont örültem)balazs799
több mint 11 éve
Igy tudnank jatszani minden meccsen,bajnokok lennenk.Megkaptak a penzuket,latszik is.
több mint 11 éve
Lovren csak csere, el sem hiszem. Így talán nem kap róla gólt a csapat. 😀Lovren egy nagy rakás ... volt idén! Amilyen jó volt a Sotonba itt olyan pocsék. Tourénak pedig idén eddig csak jó meccse volt. A legjobb középpályásunk pedig Coutinho és Sterling. Utána lehet viaskodnia egy Lallanak Hendersonnal kb.
Viszont Gerrard sem kezd, és sérülésről nem tudok, szóval ez így eléggé wtf.
szerk.: ja és az egyetlen, utóbbi időben valamire való középpályás - Lallana - is csak csere. 😀😀
Hát kíváncsi vagyok, mire lesz elég a csapat a Sztóksziti ellen...Mikey
Ha már Jordan: A csapat csk helyettese már idén az után hogy eladták Aggert (ami borzasztó hiba volt). Minden meccsen felszántja a pályát igazi box to box középpályás, akinek 4 tüdője van. Emelett nem egy Lucas, hogy 2 egyeneset nem tud passzolni, remek a passzjátékban, jól indít, tud 3-4 kényszerítő passzt adni, nem lő rosszul és a mentalitása is teljesen csapatkapitányhoz méltó. Nálam ha nem ő max Skrtel kaphatta volna a szalagot.
Gerrard meg elvileg a rotálás miatt pihent egy kicsit, de a 2. félidő az idei legjobb volt a csapattól, sajnos már több meccsen is látszott, hogy Steve G már sokszor csak lassítja a játékot. Amíg él liverpooli legenda marad, de lehet hogy a csapat szempontjából már nem kellene erőltetni nála a 40-50 meccses szezonokat. Játszon 20-25 meccset de ne többet mert fizikálisan már az sok neki, ami sokszor vezet ahhoz, hogy mikor indulhatna a csapat elkezd passzolgatni a két középhátvéddel, had álljon föl az ellenfél... azt meg csatár nélkül csak 2-3 jó játékossal feltörni a PL-ben, BL-ben nehéz.
Sorry most láttam a Lovrenes megjegyzés szarkasztikusságát, de már nincs kedvem átírni. 😀 Nem volt jó a védelem, de nem Tourén múlt, jól játszik idén az öreg. (Glenító viszont... a gólja megmentette a csapatot de istenem, hogy lehet még mindig kezdő? folyton fennragad, elmennek mellette, eladja a labdát a saját 16-osunknál, értem én hogy nem olyan rossz támadásban, de rengetegszer passzolja el magát ott is. (José játékának viszont örültem)

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Diego Costa még mindig mekkora egy féreg...Csiki-Csuki meg remélem kihúzza a jövőhetit és a téli szünetet sérülés nélkül, bár kétlem...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Szentes Lázár 5 meccs 5 vereség 0 lőtt gól a Haladás vezetőedzőjeként.az ő bánatuk a mi örömünk.
Meg is érdemlik akik ilyen emberben látják a megoldást.
Szégyen.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
vezetünk, és voltak helyzeteink el se hiszem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
5-0-nál hülye Juhász összeszed egy sárgát időhúzásért...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Szentes Lázár 5 meccs 5 vereség 0 lőtt gól a Haladás vezetőedzőjeként.Meg is érdemlik akik ilyen emberben látják a megoldást.
Szégyen.
több mint 11 éve
Méltó a gól az erőlködéshez, de mindegy, ha sikerül kibekkelniük ezt a tizenöt percet tíz ember ellenSemmi se megy be, hihetetlen
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Lovren csak csere, el sem hiszem. Így talán nem kap róla gólt a csapat. 😀Viszont Gerrard sem kezd, és sérülésről nem tudok, szóval ez így eléggé wtf.
Hát kíváncsi vagyok, mire lesz elég a csapat a Sztóksziti ellen...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
az is jó lenne, ha Trapattoni kapná a melót, és Döménk lesz a másodedzője. Trap fejvesztve fog menekülni. 😀Reménykedjünk, kéne az a hat pont.zinedine5Détári neve felmerült a görögöknél, mint kapitányjelölt.Nagyon görögök. 😀Schleck
Nagyon röhögök.
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/edzosors-a-hir-igaz-detari-felvetodott-gorog-kapitanykent-2379465berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Reménykedjünk, kéne az a hat pont.Détári neve felmerült a görögöknél, mint kapitányjelölt.Nagyon görögök. 😀Schleck
Nagyon röhögök.
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/edzosors-a-hir-igaz-detari-felvetodott-gorog-kapitanykent-2379465berger90
több mint 11 éve
Détári neve felmerült a görögöknél, mint kapitányjelölt.Nagyon görögök. 😀
Nagyon röhögök.
több mint 11 éve
Détári neve felmerült a görögöknél, mint kapitányjelölt.Nagyon röhögök.
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/edzosors-a-hir-igaz-detari-felvetodott-gorog-kapitanykent-2379465
Mindig jövőre
több mint 11 éve
miközben négy amfoci-meccs is ment, bízom benne!Remélem senki nem hagyta kiKampmankevesebb, mint 12 óra múlva újra futball!baggioDunaújváros PASE-Honvéd 19:00.Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Remélem senki nem hagyta kikevesebb, mint 12 óra múlva újra futball!baggioDunaújváros PASE-Honvéd 19:00.Kampman
több mint 11 éve
Hát én nem hagytam magam! Liverpool till i die! De legalább a Packersben örömömet lelem immár 7-8 éve, ha már a vörösök a tavalyin kívül ebbe nem szállnak be.Most olvasom itt vissza a kommenteket, ennyi sorstársam van az nfl szurkolók körében? Itt legalább max 16 meccsen tudnak gyalázatosan játszani a fiúk, a poolnál ez eddig idén 18!balazs799minden ember Pool-szurkolónak születik, csak van, akit a gonoszok megvezetnek.slowmotion

Liverpool Fc
több mint 11 éve
csak míg a Denver védelme szintet lépett a scouserek szédülnek a füvön 😀NegritisŐk is léptek szintet, ne izélj. Vissza és többet! 😀
több mint 11 éve
nem erre gondoltam 😀emelett a Broncos is néha döcög 😀NegritisHa második vagy, nem vagy senki, hm? 😉Mikey
hanem hogy tavaly a Broncos és a Pool támadójátéka is űr számokat hozott
idén meg mind2 visszaesett 😀
csak míg a Denver védelme szintet lépett a scouserek szédülnek a füvön 😀
több mint 11 éve
emelett a Broncos is néha döcög 😀NegritisHa második vagy, nem vagy senki, hm? 😉
több mint 11 éve
Most olvasom itt vissza a kommenteket, ennyi sorstársam van az nfl szurkolók körében? Itt legalább max 16 meccsen tudnak gyalázatosan játszani a fiúk, a poolnál ez eddig idén 18!balazs799minden ember Pool-szurkolónak születik, csak van, akit a gonoszok megvezetnek.
több mint 11 éve
Most olvasom itt vissza a kommenteket, ennyi sorstársam van az nfl szurkolók körében?balazs799Bizony, többen vagyunk, mint néhány NFL csapat topikjában. 😊
több mint 11 éve
Most olvasom itt vissza a kommenteket, ennyi sorstársam van az nfl szurkolók körében? Itt legalább max 16 meccsen tudnak gyalázatosan játszani a fiúk, a poolnál ez eddig idén 18!balazs799a gond hogy idén szar a Lakers, fos a Pool emelett a Broncos is néha döcög 😀
több mint 11 éve
Most olvasom itt vissza a kommenteket, ennyi sorstársam van az nfl szurkolók körében? Itt legalább max 16 meccsen tudnak gyalázatosan játszani a fiúk, a poolnál ez eddig idén 18!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Wilshere 3 hónap.Csóri.
Meg csóri Arsenal is, a fél banda sérült minden meccsen.