Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom, milyen lassú lehet az Észt védő, ha Németh simán lefutja XDKözben 2-0. Miniszterelnök úr azonban nem pattan fel, felháborító
több mint 12 éve
Na ez jól nézett ki legalább.
több mint 12 éve
lol koman gólpassz, megint 10 év meghívó 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
De jó is lenne ha a védőink nem baszkodnák folyamatosan a középpályások fölött át a labdát...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Hát az én időmben ezért még bünti fekvő meg lebaszás járt de ok.Nah ha ez a kis buzi nem a fejét fogja hanem megy a kipattanó után...HanniAkkor mi lett volna? Esetleg csak 4-5 méterre lett volna a labdától? Úgy, hogy ott már volt társ. Ha nem fogja a fejét, fel sem tűnt volna, hogy nem mozog a bogyó felé, ahogy a grundon szokás. Tény és való, hogy hülyén nézett ki, de nem hibázott.
Közben gól xD Nem csak a himnuszuk hasonlít a finnekéhez, a védelmük is :pgdavid
több mint 12 éve
holnapi ns címlap: bombagólokkal vertünk a gyáva észteket 😊Schleck: thx!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
egervári kielemezte az észteket 😀ezt már ismerjük, hamarosan józsinak is postázzák a meghívót 😊
amúgy az megvan, hogy koman folyamatosan elmozog a labda elől nehogy passzoljanak neki? 😀peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nah ha ez a kis buzi nem a fejét fogja hanem megy a kipattanó után...HanniAkkor mi lett volna? Esetleg csak 4-5 méterre lett volna a labdától? Úgy, hogy ott már volt társ. Ha nem fogja a fejét, fel sem tűnt volna, hogy nem mozog a bogyó felé, ahogy a grundon szokás. Tény és való, hogy hülyén nézett ki, de nem hibázott.
Közben gól xD Nem csak a himnuszuk hasonlít a finnekéhez, a védelmük is :p
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Jobban pörögnek a srácok.A magyarok tuti nem pörögnek, max az ellenfél olyan gyenge, hogy ezt látod. 😀
Vagy csak az észtek húzódnak nagyon vissza?Sinisa
Ma nyerünk, Sanyi fater pedig teljes joggal elmondhatja, micsoda mentális és fizikai fejlődésen ment keresztül a válogatott az elmúlt 4 napban. 😀
több mint 12 éve
Lol bazdmeg, ez mi voltStezgól
több mint 12 éve
ennyi németh játszik gólt is lövünk 😀ez a koman mekkora egy fos 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Úgylátszik az észtekben és a finnekben nemcsak a himnusz közös...MegaLOL
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
BaloghBécit a válogatottba! A legjobb magyar védő akárki akármit mond!!!!eaglesmcnabbadjuk neki az aranylabdát is
több mint 12 éve
Sanyibácsi öröme.EPIC
több mint 12 éve
egervári kielemezte az észteket 😀amúgy az megvan, hogy koman folyamatosan elmozog a labda elől nehogy passzoljanak neki? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
vezetnek a törökök... fogadjunk minden összejön ma és kukirajzoló elélvez, hogy újra másodikok vagyunk... beszarás...JC6na erre nincs szükség ezen a fórumon, kérlek mellőzd
GÓL! xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jobban pörögnek a srácok.Vagy csak az észtek húzódnak nagyon vissza?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
streamet kérhetek? szeretném kínozni magam egy picit 😊Dexxter Tailorwww.telesport.hu/online1.aspx
Eddig meglepően jók vagyunk. 😊
több mint 12 éve
streamet kérhetek? szeretném kínozni magam egy picit 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!