Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
"Elvétve van idegenlégiós", erre felsorol vagy 8 embert. Istenem, KisJenő... xD
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Nah ha ez a kis buzi nem a fejét fogja hanem megy a kipattanó után...
több mint 12 éve
knézy: az észteknél allig van légiós..... jah összeadtam, a fele az.... nálunk mennyi az arány te gyökér? 😀😀😀D
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Észt himnusz=Finn himnusz?JayBa dallama igen, nekem is feltűnt 😊
több mint 12 éve
BaloghBécit a válogatottba! A legjobb magyar védő akárki akármit mond!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Észt himnusz=Finn himnusz?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vezetnek a törökök... fogadjunk minden összejön ma és kukirajzoló elélvez, hogy újra másodikok vagyunk... beszarás...
több mint 12 éve
amúgy a román-törökön minek kell drukkolni, hogy legyen esélyünk a 2. helyre?😀NB2tömegverekedésnek
több mint 12 éve
amúgy a román-törökön minek kell drukkolni, hogy legyen esélyünk a 2. helyre?😀
több mint 12 éve
egyébként nemtom miért guzmics kapja a legtöbb savat, mert oké nagyon elbaszt az elejét, aztán az egyik legjobbunk volt sanjos... mindenki szar volt ( koman a legszarabb ) de sajnos ő még a jobbak közé tartozott... .láttam annó cannavarot is ilyen gólpaszt adni, csak mellett volt csapat aki nem szart be... tök m1 volt az a gól, ígyis úgyis ez a vége.... lipták sokkal jobb volt én sajnálom h kimaradt nem lehet majd annyit röhögni 😀
több mint 12 éve
Azért a Devecseri-Guzmics páros lett volna a legmenőbb.
több mint 12 éve
EZAZ GUZMICS UGYANÚGY OTTVAN A KEZDŐBEN,És én még belevettem a mixembe ezt a meccset, grat grat grat
több mint 12 éve
bogdán bent hagyását én sem értem, mert habár fog 3 ziccert meccsenként + a sallang nincs olyan rutinja mint a mackósnak és így nem tud higgadtságot sem adni a csapatnak. lipták elvesztésével meg súlyosan lelassultunk hátul, nemtudom mi lesz így 😀 szalai meg gondolom elküldte a fél csapatot a csába , szóval gondolom hnap bejelenti h lemondja a mig egervári a kapitány....
több mint 12 éve
Na, Szalai és Lovre nélkül, ez megint kreatív csapat lesz.. az a megdöbbentő, hogy Bogdán bentmaradt 3 engedett gól után... :rolleyes:
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
amúgy ma vagy fölényesen nyerünk, vagy csúnyán kikapunkNB2országos X
több mint 12 éve
Ha nem lenne egyszeres válogatott valami kannibálországban akkor most követelném Csibuabua honosítását.
több mint 12 éve
www.origo.hu/sport/focivilag/20130910-palyazunk-a-2020-as-foci-eb-egyik-helyszinere.htmlazért ezzel most sok ellendrukkert szerzett a fidesz
amúgy ma vagy fölényesen nyerünk, vagy csúnyán kikapunk
több mint 12 éve
pedig én reménykedtem benne, hogy megnézzük e tényleg voolt alternatívánk a jobb oldalra....
több mint 12 éve
Közbe rájöttem hogy miért nem kezd Szalai,mert Koman kihagyhatatlan és mint tudjuk Koman és Németh gyerekkoruk óta együtt játszanak és érzik egymást,meg u20as vb blablablaKajak remélem kikapunk és eltakarodik ez a fasz.
Amúgy miért fél Lovrencsics szerepeltetésétől?Agilis,gyors,kreatív focista,ja hogy akkor nem lenne hely Komannak meg Némónak,értem.
több mint 12 éve
nemhiszem el, hogy koman még mindig.... egervárit v a lányát, esetleg az anyukáját kurja?
több mint 12 éve
whaat?A válogatott Bogdán-Vanczák Guzmics Kádár Laczkò-Koman Elek Hajnal Dzsudzsák- Böde Németh összeállításban kezd.Csak a kezdőre vártam,hogy rakjam-e az észt gólt,de látva a védelmet simán megpakolom 😀Kenny
ma is jó napja lesz a trollfoci adminoknakHöri
mégis kinek kellett volna beállni, hogy ne fogadj rá? 😀😀
több mint 12 éve
A válogatott Bogdán-Vanczák Guzmics Kádár Laczkò-Koman Elek Hajnal Dzsudzsák- Böde Németh összeállításban kezd.Csak a kezdőre vártam,hogy rakjam-e az észt gólt,de látva a védelmet simán megpakolom 😀
ma is jó napja lesz a trollfoci adminoknakHöri
Hol van Szalai?Kikérte a Schalke?
több mint 12 éve
A válogatott Bogdán-Vanczák Guzmics Kádár Laczkò-Koman Elek Hajnal Dzsudzsák- Böde Németh összeállításban kezd.ma is jó napja lesz a trollfoci adminoknak
több mint 12 éve
nemcink, minél többet látjuk, annál inkább tudjuk, hogy magyarország jobban teljesít 😀amúgy viktor a román meccsről: "Én megfogadtam, hogy egy hétig nem mondok semmit ezzel kapcsolatosan, mert nem tudok olyat, ami az illendőség próbáját kiállná..." 😀
mostmár sztem akkor hivatalos, gyaka jr. felkészül!
több mint 12 éve
Én erről lemaradtam, ha volt, bocs....Hányszor fog még ez a kép megjelenni itt a fórumon?csi77
Persze maga a grafikon zseniális!gdavid
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
csi77