Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
Pár elvakult "szurkoló" miatt büntetnék a csapatot, és ilyenkor nem aprópénzt szoktak kiróni.
Vastag a költségvetése az Etonak, de azért annyira nem, hogy talicskával hordják ki a pénzt feleslegesen!
Nem kötelező kimenni a stadionba, a tv előtt akár birodalmi sasos zászlóval is lehet "szurkolni".
Amadeusnak igaza van a politika politika, ez pedig egy focimeccs!laccoo74
Ez mind szép és jó, csak ezek a szabályok a vendégdrukkerekre nem vonatkoznak. Köztük nem lesz ellenőr ők bármilyen zászlót kitehetnek, bármit kiabálhatnak.
Elmondod, hogy miért van ez a hátrányos megkülönböztetés a magyarokra nézve?

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Pár elvakult "szurkoló" miatt büntetnék a csapatot, és ilyenkor nem aprópénzt szoktak kiróni.
Vastag a költségvetése az Etonak, de azért annyira nem, hogy talicskával hordják ki a pénzt feleslegesen!
Nem kötelező kimenni a stadionba, a tv előtt akár birodalmi sasos zászlóval is lehet "szurkolni".
Amadeusnak igaza van a politika politika, ez pedig egy focimeccs!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 081 — #NoStress
Azt tudtad, hogy volt zsidó királya Magyarországnak?
Mint a történelmünk része.
És bár ebből semmi se következik, de érdekes adat.
Ha nem akarsz töprengeni: |  hu.wikipedia.org/wiki/Aba_Sámuel_magyar_király |

Másrészt az ETO egy magánklub.
Pont azt enged be, és olyan feltételekkel, akit és ahogy akar.
Mintha te házibulit csinálnál, és kikötnél egyfajta dresscode-ot.
(Ahogy vannak szórakozóhelyek, ahova rövidgatyába, vagy susogós mackóban nem mehetsz be.)
És ha nem akarnál balhét, meg hogy rádhívják a rendőrséget, hát nem engedsz be olyanokat, akiktől olyan viselkedést vársz, hogy neked lészen bajod belőle.
Logikus, ha valaki nem akarsz plusz kiadást pár agyhalott hülye miatt?
Az.
Megteheted?
Meg.
Ilyen egyszerű.

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Kezdődik...
 ultrasliberi.hu/2013/07/jobbegyenes-ertsd-meg-vegre-nem-kell-toled-nem-kell-semmi/

Főbe lövetném azokat, akik ezt elrendelték.tüsi91
ez több mint szánalmas.Kenny
miért? Politikának nincs helye stadionban.Amadeus91
Remélem csak vicceltél.Nagy Magyarország zászló a történelmünk része,jó tudom te nagynémet vagy,de akkor is ilyet ne irjál már.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
Felháborító hogy még csak a bemelegítés folyik de az észlény fradisták és lilákok már is küldenek minket Auschwitzba, úgy hogy kurvára nem vagyok zsidó (amit ugyancsak nem lehet megcáfolni), és a lelátón leülők legalább 90%-a nem zsidó. Kérdezem én akkor miért zsidóz le a csürhe?
Mellesleg egyetértek ezzel a döntéssel. Évek óta járok meccsre, egyszer sem fordult meg a fejemben hogy bármilyen formában politizálnom kéne. Meccsre azért kéne járjon az ember hogy a csapatát buzdítsa, ha politizálni akar akkor azt máshol tegye. Jogos.
Egyébként is ki a fenét érdekel hogy az ellenfél cigány, zsidó, vagy éppen iszlám? Gondolom a rendkívül művelt híveknek egyszer sem fogalmazódott meg az az egészen egyszerű kérdés az agyukban hogy : Vajon miért kéne nekem az ellenfél csapatával foglalkozni? Miért nem fordítom ugyanezt az energiát a saját csapatomra? 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 607 — Csodabogár
apa keezdőőődííík!
 sportgeza.hu/futball/2013/07/13/nem_volt_semmi_furcsa_ebben_a_9-0-ban/

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)
Sztem itt pusztán attól fosnak a győriek h büntetni fogják őket rasszizmus miatt. Mert mint tudjuk zsidózni ugyanolyan rasszista dolog mint cigányozni. Ami am. hülyeség mert a zsidó az zsidó, a cigány az cigány, a magyar meg magyar. Ezt cáfolni nem lehet. Az meg,hogy néhány etnikum ezt nem bìrja elfogadni puszta képmutatás, az hogy ezt meg még támogatják is szimplán a legalja...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 407 — Steelers fan
Kezdődik...
 ultrasliberi.hu/2013/07/jobbegyenes-ertsd-meg-vegre-nem-kell-toled-nem-kell-semmi/

miért? Politikának nincs helye stadionban.Amadeus91
Úgy van. Ezért a vendégszurkolóknak is megtiltották a nemzeti-politikai jelképeik használatát a meccsen. Ja, nem...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 172
Kezdődik...

miért? Politikának nincs helye stadionban.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 866 — Pfizer & Moderna fan
Most nem azért de az első meccs is bunda volt? 😀 Mert ott is ótvarfos volt az ellenfél. Sok rendszert nem igen láttam a mozgásukban ott sem 😀
tizenegyesnél meg kb. annyi esélyed van kivédeni akkor is ha megállsz mint a szobor mintha izomból elindulsz valamelyik sarokba.
A honvédosok meg hajtanak ezerrel mert sokan a kezdőbe akarnak jutni, (más kérdés hogy délczeg így is elég szar volt 😀 )

mástéma
 m.hvg.hu/kkv/20130712_Bosi_uzletember_venne_meg_az_MTKt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_7_12
nem lenne szar dolog, fasz kivan már a jelenlegi helyzetből!eaglesmcnabb
na nem lenne rossz! 😊 remélem egy kapus igazolással kezd, mert a két jelenlegi bohóc nem szint....

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
Most nem azért de az első meccs is bunda volt? 😀 Mert ott is ótvarfos volt az ellenfél. Sok rendszert nem igen láttam a mozgásukban ott sem 😀
tizenegyesnél meg kb. annyi esélyed van kivédeni akkor is ha megállsz mint a szobor mintha izomból elindulsz valamelyik sarokba.
A honvédosok meg hajtanak ezerrel mert sokan a kezdőbe akarnak jutni, (más kérdés hogy délczeg így is elég szar volt 😀 )

mástéma
 m.hvg.hu/kkv/20130712_Bosi_uzletember_venne_meg_az_MTKt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_7_12
nem lenne szar dolog, fasz kivan már a jelenlegi helyzetből!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kezdődik...

ez több mint szánalmas.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shao Khan megvette a Fulhamet. Nem egészen 2 év alatt 1 NFL csapata és 1 Premier League csapata is lett. Nem rossz egy pakisztáni arctól, aki nem sok pénzzel a zsebében érkezett az Államokba.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kezdődik...

Főbe lövetném azokat, akik ezt elrendelték.
több mint 12 éve
"A 48. perc Tököli Attila és egy bosnyák védő kakaskodásának ökölpárbaj lett a vége. A meccset borzasztóan gyengén vezető Pintér Csaba mindenki megrökönyödésére csak sárga lapot adott a két játékosnak. Nem az első kiállítás, amit hiányolt a publikum, teljes joggal... Az 54. percben Tököli lebuzizta a játékvezetőt, ezért megkapta jogos piros lapját."

Öreg Tököli nem vén Tököli 😀

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 516 — Keep pounding
Nem bántalak csak megosztom a gondolataim 😊
Mivel ha bundáznék én tuti nem így csinálnám, akár felbujtó lennék, akár játékos.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ohh de jóóó a Honvéd meccsét francia, a Lokiét román bíró vezeti.
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 386
nem en keszitettem az interjut.Csak bemasoltam.ne bantsatok😀
Nekem erdekes volt.
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Thiago 2-3 éven belül kb olyan szinten lesz mint Xavi.Csak nyertek vele.
Akárkimor jobb mint Kroos.Kenny
Kroos nálam erősen overrated, viszont Thiagoban egyelőre még messze látom a Xavi szintetToca
Thiago játékát inkább Iniesta-éhoz hasonlítanám, mint Xavi-éhoz.
Az tény, hogy a tehetség megvan benne, és a türelem, alázat nincs.
Már csak az a kérdés, hogy a szorgalmával mi van...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 516 — Keep pounding
Ez több dolog miatt sántít.
A honvéd meccsére hol lehetett szted olyan opciót fogadni, hogy 8-nál több gól lesz? Mert ilyen tipusú fogadási lehetőséget én 4-5 gólnál többre nem láttam. Illetve a hendikeppes fogadás se hiszem hogy ekkora különbségre volt megadva, ergo a végén tök fölösleges volt gólokat kapnia.
A másik meccsen meg egy 92. perces 11-esre bízzák az egész meccset? Nehezen hihető. Mi van ha elcsúszik a montenegrói gyerek a tizi közben?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
persze nem mondta h szent iras de egy masik nezopontot is ad.ZoliMP
Szerintem annyira sokat nem ad. A Cselikről szerintem eddig is elég egyértelmű volt, hogy benne vannak. Azt pedig, hogy a Vidi bundázott én személy szerint ezután sem hiszem el. 😊

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 386
persze nem mondta h szent iras de egy masik nezopontot is ad.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
...ZoliMP
Jó, ebben annyi belsős infó van, hogy kb. én is mondhattam volna. 😀

több mint 12 éve
Mume hosszabbított!!! f.ckyeah

ennyit arról, h szezon végén majd ingyé lelép...Divat
A nyár legnagyobb erősítése.

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 386
2013-07-12 15:42:27
Interjú T. F.-el, egy magyar NB1-es középcsapat középpályásával. (A monogramot a játékos kérésére megváltoztattuk, tehát nem a valódi kezdőbetűket tartalmazza)
K.G.: Mit szólsz a Videoton kieséséhez és a Honvéd szárnyalásához?
T.F.: Jól kerestek a srácok.
K.G.: Miből gondolod?
T.F.: Nem gondolom, tudom. Az eredmények magukért beszélnek.
K.G.: Szerinted bunda volt?
T.F.: Attól függ, mit nevezel bundának. Nem, nem beszélték meg előre, a csapatok tagjai között nem volt semmiféle érintkezés, ha erre céloztál.
K.G.: Akkor?
T.F.: Nem kell ahhoz megbeszélni semmit, hogy az egész ne legyen több, mint egy rossz színielőadás. Elég logikusan gondolkodni.
K.G.: Kíváncsivá teszel.
T.F.: Jó, akkor induljunk ki a Cselik Niksicsből, mert az az egyszerűbbik eset. Adva van egy
gyakorlatilag amatőrcsapat, a focisták néhányan munkanélküliek, mások dolgoznak,
de alig keresnek valamit. A csoportkörbe jutásra semmi esélyük, a klubnak még az
utaztatás is óriási terhet jelent. Mit fognak tehát csinálni? Az egyetlen esélyt használják ki,
hogy pénzhez jussanak: maguk ellen fogadnak, súlyos, nagyarányú vereségre, az könnyedén
„teljesíthető”, és az oddsok sem nagyon rosszak. Ez mindenkinek jó, az egész rokonság
meg a baráti kör fölteheti rá a pénzét, és végre hozzájutnak egy kis haszonhoz.
K.G.: És ha lebuknak?
T.F.: Mégis, mivel buknának le? Senki sem szólt semmit, nem volt egy telefon se, bizonyíték
nulla. Hogy a haveroknak előtte kétértelműen vigyorogtak, az nem bizonyíték. Abból meg
úgyis mindenki tudott mindent. Az első meccsen ez nagyon bejött, a másodikon meg
már a gólok számára kellett nagy téteket rakni, mert más nem maradt. Alig győztek menekülni
a labda elől, a kapus meg a tizenegyesnél el se vetődött, hanem egyszerűen elterült, ahogy a
hulla esik ki a szekrényből. Nem véletlenül mondta a Honvéd olasz edzője, hogy ebből a
meccsből semmilyen következtetést nem lehet levonni, mert az ellenfél mintha nem lett volna
a pályán…
K.G.: Jó, és a Videoton?
T.F.: Azt már nem tudom ilyen simán levezetni, de a nyolcvanadik perc utáni kiállítások és
tizenegyesek mindig gyanús jelek. A magyar bajnokságban is úgy megszaporodtak az utóbbi
időben, nyugodtan nézz utána. Ez például a bíróknak is kiváló alkalmat teremt egy kis
mellékesre… A belga bíró ezen a meccsen nyilvánvaló tizenegyeseket nem adott meg
korábban, ezt azonnal befújta, mert már a megfelelő időben volt.
K.G.: Érdekes. A ti csapatotoknál is van ilyen?
T.F.: (kétértelműen vigyorog…