Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 978 — Illegális gyakorló
Nem fogjuk. Szerintem. Bár ha igaz az a pletyka, hogy csak egy évet írna alá, akkor jobb is. Egy Schembri-féle dobbantás elég volt.

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
igazoljuk már le Lázokot végre

- A Fradi most kivár, próbázókat tesztel így az ügyem kicsit lelassult. A Fradinál adott egy olyan edző aki már bizonyított, Prukner László nekem egy garancia, de Kubatov és Orosz is. A Fradinál nagyon erős csapat épül, ami a bajnoki címért száll harcba ez nagyon vonzó nekem. Úgy gondolom Top-focistának számítok itthon, így ha a Fradiba kerülök, akkor a kezdőcsapatban akarok játszani. Egy hete 90%-ra mondtam, hogy a Fradiba igazolok, most, hogy megtorpantak a tárgyalások ez csak 50%. Én nagyon szeretnék az Üllői úton játszani.

július 26-án pedig jön a Valencia 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
Én fejelek olyan jól mint egy átlag magyar belső védő plusz elég alattomos is vagyok hozzá szal OK 😀
1ébként jobbhátvédeknél még nem került szóba Szélesi aki NK9 csapattársa volt és állítólag a görög bajnokság egyik legjobbja volt a posztján tavaly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én is elvileg vmi kapus féleség lennék úgy alapba. 😀. Bár a JC6 által adott bal bekk poszt nagyon tetszik. Figyeljetek a balos keresztekre, csak azokkal operálok 😀.
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 603 — Így remélem megfelelek nektek.....
Halihó én legalább a padra nem férek oda? Van két!!! bal lábam és remekül tudok a pályán irányítani.... állva egy helyben dirigálni 😊 😊 Na bevesztek? Léci
több mint 13 éve
valaki2 453 — Saints fan
Szerintetek Adu fog játszani a Gold Cup-on? Tegnap vettem észre h benne van a keretben. Ha csak fele olyan jó játékos lett volna belőle, mint amekkora tehetségnek ki volt kiáltva, most az amerikaiak egész szép jövő elé néznének soccerben vele meg Altidorre-al.
Amúgy kisértetiesen hasonlít a "pályafutása" a mi Krisztiánunkéhoz: mindketten 89-es születésüek, mostanra már alapemberek kéne legyenek minimum egy PSV-szintű csapatban. Az egyik ugyebár Puskás óta a legjobb magyar csatárnak volt kikiáltva, a másik amolyan amerikai Pelének. Most az egyik egy görög középcsapatban játszik (ha játszik), a másik a török másodosztályban csillogtatja a tehetségét.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri mint ék? 😂petey
Mert mindig betalál 😀 Ráadásul így van legmesszebb pár barátjától, a pályán 😀
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Fabregas: Nem fogom azt tenni, mint Agüero az Atleticó-val Pfuj.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 117 — Csodabogár
Nem lehet mindenki kedvére tenni 😀
Egyébként meg írjátok le a posztotokat.

Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀JC6
jó nekem a kp, bár söprögető/bekk voltam megye2-ben 😀

Sobri mint ék? 😂

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
Ja és miazhogy Max' és Ik' cserék? ez felháborító! 😀eaglesmcnabb
hát ezért trollkodom ennyit ebben a topicban? 😕
jobb oldalt azért elkarcolnék egy ilyen focin szerintem 😀

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀JC6
jovan leszek kapus de akkor az ilyen hori-fele nyuzugek meg a tobbiek is imadkozzanak az eletukert 😀
sosem gondoltam vna h german jatekosokkal fogok peldalozni stilusomat tekintve http://youtu.be/3byTNRoxujo
http://youtu.be/Um1d6tZdjOQ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kéne már egy fórumfoci... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 gondolom Rajna-Ork, amolyan van Bommel szerű CDM/VDKP akar lenne 😊

Gabo nem fér be, ejnye...Igor
Hát mivel engem világéletemben kapuban hasznosítottak, mezőnyben valóban csak a felrúgó középpályás vagy a söprögető szerepét vállanám mezőnyben 😀Rajna
"Hasznosítottak?" 😊 Keblemre testvér, mintha a számból vetted volna ki amúgy.. bár én olyan kapus voltam, aki szögletnél előrement fejelni 😀

Sztem kapusposzton bőven van ember.. ha csatár kell ott van pl. Escrouch úr.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 Igor
tán nem?

csípőre tett kézzel pofázok elől a többiekkel, háttal a kapunak. mást kel tudni?
(sigemen látható 😀)

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 gondolom Rajna-Ork, amolyan van Bommel szerű CDM/VDKP akar lenne 😊

Gabo nem fér be, ejnye...Igor
Hát mivel engem világéletemben kapuban hasznosítottak, mezőnyben valóban csak a felrúgó középpályás vagy a söprögető szerepét vállanám mezőnyben 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ja és miazhogy Max' és Ik' cserék? ez felháborító! 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
a posztokra én is kíváncsi lennék, hogy miért 😀
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan

Gabo nem fér be, ejnye...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elnézést, pontosítanom kell. Íme a végleges keret, most kaptam meg JJ-től:

Kapusok: TheMileHighCity, Fake, Newman

Védők: eagles, nDrot, fetomy, Divat, tüsi91, empty taxi

Középpályások: petey, JC6, Hurka, Rajna, Szobi22, szaba, Ork

Támadók: Schleck, Black_Adder, Sobri Joe, Höri

Tartalékok: gabtsi, maximilien, catattack, Bazzani, iktriad, kristóf17

Szöv.kap: JJ.
Jobbkeze: Egervári SanyaJC6
mitol lettem kapus ?
az eletben nem jatszottam azt pedig a maradek kb 20 poszt mindegyiken megfordultam mar 😀
egervari meg max a szuszpenzoromat suvickolhatna a budos parasztya meghogy jobbkez coco
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮Divat
Én Hurkát hiányolom 😮eaglesmcnabb
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jatekos_nez.asp?p_foverseny=1&p_verseny_id=8049&p_jnkod=274147Hurka
Éppen ezért hiányoltam a fórum sztárjátékosát a kezdőből.
Mellesleg a Mester példát vehetne Várhídiről és igazán beválogathatná a hozzátartozókat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jóskával vigyázni kell, mert olykor rossz kapura támad, és nehéz meggyőzni, hogy az öngólokat lövöldözi sorra.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elnézést, pontosítanom kell. Íme a végleges keret, most kaptam meg JJ-től:

Kapusok: TheMileHighCity, Fake, Newman

Védők: eagles, nDrot, fetomy, Divat, tüsi91, empty taxi

Középpályások: petey, JC6, Hurka, Rajna, Szobi22, szaba, Ork

Támadók: Schleck, Black_Adder, Sobri Joe, Höri

Tartalékok: gabtsi, maximilien, catattack, Bazzani, iktriad, kristóf17

Szöv.kap: JJ.
Jobbkeze: Egervári Sanya
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
Hát nem gyorsul a védelem úg ylátom 😂

Mellesleg én pont jobb szélső hátvéd voltam 100 kilóval és kb. annyi évvel ezelőtt 😂 Ja, meg mielőtt kapus lettem 😀 Egyébként kösz a bizalmat mester 😀fetomy
nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮Divat
Én Hurkát hiányolom 😮eaglesmcnabb
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jatekos_nez.asp?p_foverseny=1&p_verseny_id=8049&p_jnkod=274147
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ennél jobb reklámot,aligha lehetne csinálni a PSV-nek,főleg a csökkenő nézőszám mellé
zseniális 😀