Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem fogjuk. Szerintem. Bár ha igaz az a pletyka, hogy csak egy évet írna alá, akkor jobb is. Egy Schembri-féle dobbantás elég volt.Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...
több mint 13 éve
igazoljuk már le Lázokot végre- A Fradi most kivár, próbázókat tesztel így az ügyem kicsit lelassult. A Fradinál adott egy olyan edző aki már bizonyított, Prukner László nekem egy garancia, de Kubatov és Orosz is. A Fradinál nagyon erős csapat épül, ami a bajnoki címért száll harcba ez nagyon vonzó nekem. Úgy gondolom Top-focistának számítok itthon, így ha a Fradiba kerülök, akkor a kezdőcsapatban akarok játszani. Egy hete 90%-ra mondtam, hogy a Fradiba igazolok, most, hogy megtorpantak a tárgyalások ez csak 50%. Én nagyon szeretnék az Üllői úton játszani.
július 26-án pedig jön a Valencia 😊
több mint 13 éve
Én fejelek olyan jól mint egy átlag magyar belső védő plusz elég alattomos is vagyok hozzá szal OK 😀1ébként jobbhátvédeknél még nem került szóba Szélesi aki NK9 csapattársa volt és állítólag a görög bajnokság egyik legjobbja volt a posztján tavaly
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Én is elvileg vmi kapus féleség lennék úgy alapba. 😀. Bár a JC6 által adott bal bekk poszt nagyon tetszik. Figyeljetek a balos keresztekre, csak azokkal operálok 😀.Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀
több mint 13 éve
Halihó én legalább a padra nem férek oda? Van két!!! bal lábam és remekül tudok a pályán irányítani.... állva egy helyben dirigálni 😊 😊 Na bevesztek? Léci
több mint 13 éve
Szerintetek Adu fog játszani a Gold Cup-on? Tegnap vettem észre h benne van a keretben. Ha csak fele olyan jó játékos lett volna belőle, mint amekkora tehetségnek ki volt kiáltva, most az amerikaiak egész szép jövő elé néznének soccerben vele meg Altidorre-al.Amúgy kisértetiesen hasonlít a "pályafutása" a mi Krisztiánunkéhoz: mindketten 89-es születésüek, mostanra már alapemberek kéne legyenek minimum egy PSV-szintű csapatban. Az egyik ugyebár Puskás óta a legjobb magyar csatárnak volt kikiáltva, a másik amolyan amerikai Pelének. Most az egyik egy görög középcsapatban játszik (ha játszik), a másik a török másodosztályban csillogtatja a tehetségét.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri mint ék? 😂peteyMert mindig betalál 😀 Ráadásul így van legmesszebb pár barátjától, a pályán 😀
több mint 13 éve
Fabregas: Nem fogom azt tenni, mint Agüero az Atleticó-val Pfuj.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Nem lehet mindenki kedvére tenni 😀jó nekem a kp, bár söprögető/bekk voltam megye2-ben 😀
Egyébként meg írjátok le a posztotokat.
Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀JC6
Sobri mint ék? 😂
több mint 13 éve
Ja és miazhogy Max' és Ik' cserék? ez felháborító! 😀eaglesmcnabbhát ezért trollkodom ennyit ebben a topicban? 😕
jobb oldalt azért elkarcolnék egy ilyen focin szerintem 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem lehet mindenki kedvére tenni 😀jovan leszek kapus de akkor az ilyen hori-fele nyuzugek meg a tobbiek is imadkozzanak az eletukert 😀
Egyébként meg írjátok le a posztotokat.
Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀JC6
sosem gondoltam vna h german jatekosokkal fogok peldalozni stilusomat tekintve http://youtu.be/3byTNRoxujo
http://youtu.be/Um1d6tZdjOQ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kéne már egy fórumfoci... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem lehet mindenki kedvére tenni 😀Egyébként meg írjátok le a posztotokat.
Fake, hogy miért lettél kapus? Mert nagy a szád 😀 És sokan félnek tőled, szóval, ha szembekerülnek veled, végük. Ezért 😀
több mint 13 éve
"Hasznosítottak?" 😊 Keblemre testvér, mintha a számból vetted volna ki amúgy.. bár én olyan kapus voltam, aki szögletnél előrement fejelni 😀Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 gondolom Rajna-Ork, amolyan van Bommel szerű CDM/VDKP akar lenne 😊Hát mivel engem világéletemben kapuban hasznosítottak, mezőnyben valóban csak a felrúgó középpályás vagy a söprögető szerepét vállanám mezőnyben 😀Rajna
Gabo nem fér be, ejnye...Igor
Sztem kapusposzton bőven van ember.. ha csatár kell ott van pl. Escrouch úr.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 Igortán nem?
csípőre tett kézzel pofázok elől a többiekkel, háttal a kapunak. mást kel tudni?
(sigemen látható 😀)
több mint 13 éve
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 gondolom Rajna-Ork, amolyan van Bommel szerű CDM/VDKP akar lenne 😊Hát mivel engem világéletemben kapuban hasznosítottak, mezőnyben valóban csak a felrúgó középpályás vagy a söprögető szerepét vállanám mezőnyben 😀
Gabo nem fér be, ejnye...Igor
több mint 13 éve
Ja és miazhogy Max' és Ik' cserék? ez felháborító! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hurka
4 104
a posztokra én is kíváncsi lennék, hogy miért 😀
több mint 13 éve
Höri is kifejezetten csatáralkat 😀 gondolom Rajna-Ork, amolyan van Bommel szerű CDM/VDKP akar lenne 😊Gabo nem fér be, ejnye...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elnézést, pontosítanom kell. Íme a végleges keret, most kaptam meg JJ-től:mitol lettem kapus ?
Kapusok: TheMileHighCity, Fake, Newman
Védők: eagles, nDrot, fetomy, Divat, tüsi91, empty taxi
Középpályások: petey, JC6, Hurka, Rajna, Szobi22, szaba, Ork
Támadók: Schleck, Black_Adder, Sobri Joe, Höri
Tartalékok: gabtsi, maximilien, catattack, Bazzani, iktriad, kristóf17
Szöv.kap: JJ.
Jobbkeze: Egervári SanyaJC6
az eletben nem jatszottam azt pedig a maradek kb 20 poszt mindegyiken megfordultam mar 😀
egervari meg max a szuszpenzoromat suvickolhatna a budos parasztya meghogy jobbkez coco
több mint 13 éve
Éppen ezért hiányoltam a fórum sztárjátékosát a kezdőből.http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jatekos_nez.asp?p_foverseny=1&p_verseny_id=8049&p_jnkod=274147Hurkanembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮DivatÉn Hurkát hiányolom 😮eaglesmcnabb
Mellesleg a Mester példát vehetne Várhídiről és igazán beválogathatná a hozzátartozókat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jóskával vigyázni kell, mert olykor rossz kapura támad, és nehéz meggyőzni, hogy az öngólokat lövöldözi sorra.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elnézést, pontosítanom kell. Íme a végleges keret, most kaptam meg JJ-től:Kapusok: TheMileHighCity, Fake, Newman
Védők: eagles, nDrot, fetomy, Divat, tüsi91, empty taxi
Középpályások: petey, JC6, Hurka, Rajna, Szobi22, szaba, Ork
Támadók: Schleck, Black_Adder, Sobri Joe, Höri
Tartalékok: gabtsi, maximilien, catattack, Bazzani, iktriad, kristóf17
Szöv.kap: JJ.
Jobbkeze: Egervári Sanya
több mint 13 éve
Hurka
4 104
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jatekos_nez.asp?p_foverseny=1&p_verseny_id=8049&p_jnkod=274147Én Hurkát hiányolom 😮eaglesmcnabbHát nem gyorsul a védelem úg ylátom 😂nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮Divat
Mellesleg én pont jobb szélső hátvéd voltam 100 kilóval és kb. annyi évvel ezelőtt 😂 Ja, meg mielőtt kapus lettem 😀 Egyébként kösz a bizalmat mester 😀fetomy
több mint 13 éve
ennél jobb reklámot,aligha lehetne csinálni a PSV-nek,főleg a csökkenő nézőszám mellé zseniális 😀