Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőmég mindig itt tartunk hgy nézőszámozunk?
Ferencváros-Vasas edzőmeccs: 3000 néző
(no) komment nélkül... 😊Divat
több mint 12 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőFerencváros-Vasas edzőmeccs: 3000 néző
(no) komment nélkül... 😊
|
több mint 12 éve
Mondjuk számomra hatalmas talány, hogy Kroosban mit lehet nem észrevenni, amikor szerintem az egyik legalulértékeltebb irányító, aki még védekező kp-t is tud játszani és szűr is, osztogat is, fiatal is, ismeri is a bundesligát. Ha én volnék Pep, számomra az egyik legnagyobb gyémántja lenne a keretnek.
Müllert még talán megérteném, ha le akarná cserélni...
Valamelyik pénzes csapat helyében most kezdeném el megrohamozni a Bayernt a Kroos-Müller duó bármelyik tagjáért.
Ráadásul Thiago 25 millió euróba fájt, ami rohadt sok.
több mint 12 éve
jogos.Amúgy Pep gondolkodás nélkül kivágja azt aki nem tetszik neki(lásd Eto'o,Toure,Ibra),nincs kétségem afelől ha nem jön be neki Kroos,Robben játéka akkor simán eladja őket.Teljhatalom lesz az.gdavid
Persze ha tejhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.Kenny
több mint 12 éve
Amúgy Pep gondolkodás nélkül kivágja azt aki nem tetszik neki(lásd Eto'o,Toure,Ibra),nincs kétségem afelől ha nem jön be neki Kroos,Robben játéka akkor simán eladja őket.Teljhatalom lesz az.
Persze ha tejhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.Kenny
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Amúgy Pep gondolkodás nélkül kivágja azt aki nem tetszik neki(lásd Eto'o,Toure,Ibra),nincs kétségem afelől ha nem jön be neki Kroos,Robben játéka akkor simán eladja őket.minek azt reformálni ami teljesen jól operál? Talán 1 csatár kellett volna - az sem Lewa - és egyébként egy teljesen jól működő csapat lenne ez. Még a Robben - Götze csere is vígan aláírható, de ez már követhetetlen. Mindenesetre rosszat nem mondok Pepről, nagy koponya, úgy vagyok vele mint az anyóson, hogy megvárom mi lesz belőle.Amadeus91a csapat agya götze és thiago lesz.és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Amadeus91Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Nem bírta kivárni a sorát,menjek csak.Kenny
Ha igazak a hírek akkor Pep Münchenben is hamis9-est akar játszatni,ahol Ribery lesz Messi.Már csak Thiago hianyzott neki.Ugyanúgy mint nálunk Xavi-Iniesta-Messi nálatok úgy lesz hog Götze-Thiago-Ribery.
Jók lesztek.Kenny
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.Kenny
Persze ha teljhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.
több mint 12 éve
Nekem nincs fociklubom.Döbbenetes, hogy 23 évvel a megjelenése után a működő kapitalizmus még mindig tartogat meglepetéseket számotokra.Sobri JóskaMűködő kapitalizmus, mi?
Az üzleti szempontból mennyire ésszerű, hogy egy csapat fontos meccse előtt a saját szurkolóit hátrányosan megkülönbözteti az ellenfél szurkolóihoz képest?
Ennek semmi köze a kapitalizmushoz, ez tisztán politika.
Ja, és fogadnék hogy így is meg fogják büntetni az ETO-t.Jan
Neked sincs.
Akinek meg van, az hozott egy ilyen döntést.
Mennyire észszerű nekem, neked vagy annak akinek van klubja?
Egyébként nincs hátrányos megkülönböztetés.
Az izraeliek se vihetnek be hasonló transzparenseket, hidd el.
Pont ugyanazt viheti be mindenki, és pont ugyanaz tilos mindenkinek.
Ha viszont tisztán politika, akkor pont ott vagyunk, ahonnan szerintem indultunk.
Hogy politikának nincs helye a focipályán.
több mint 12 éve
minek azt reformálni ami teljesen jól operál? Talán 1 csatár kellett volna - az sem Lewa - és egyébként egy teljesen jól működő csapat lenne ez. Még a Robben - Götze csere is vígan aláírható, de ez már követhetetlen. Mindenesetre rosszat nem mondok Pepről, nagy koponya, úgy vagyok vele mint az anyóson, hogy megvárom mi lesz belőle.a csapat agya götze és thiago lesz.és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Amadeus91Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Ha igazak a hírek akkor Pep Münchenben is hamis9-est akar játszatni,ahol Ribery lesz Messi.Már csak Thiago hianyzott neki.Ugyanúgy mint nálunk Xavi-Iniesta-Messi nálatok úgy lesz hog Götze-Thiago-Ribery.
Jók lesztek.Kenny
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.Kenny
több mint 12 éve
a csapat agya götze és thiago lesz.és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Amadeus91Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Jók lesztek.Kenny
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.
több mint 12 éve
és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Jók lesztek.Kenny
több mint 12 éve
Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Jók lesztek.
több mint 12 éve
Működő kapitalizmus, mi?JanTőlem gondolhatod így, én elmondtam miért aggályos egyfajta jobbikos/szélsőjobbos csürhének teret adni a focihoz semennyire se kapcsolódó zsidózásra, és az ETO vezetése miért így próbálja ennek elejét venni. (Természetesen kontraproduktív, mint mindenfajta tiltás.)
A párhuzamom meg tökéletes, mert önmagában egy szimbólum csak egy szimbólum.
Ma, 2013-ban (és 70-80 éve) az árpádsávot lejáratták a szélsőségesek, mint jelképet.
Még ha valóban ezeréves nemzetünk egyik alapszimbóluma is.
Valamint egy magáncég (sportklub) vezetése úgy döntött, hogy az általuk bérelt/tulajdonolt ingatlanra a vonatkozó törvényeket szem elött tartva szervezett rendezvényre vonatkozóan ezeket a szabályokat tartja kötelezőnek. Erre, mint rendezőknek lehetőségük van. Pont.
(Pl. ha a főszponzoruk a Vodafone lenne, akkor megtilthatnák a Telenor-os pólóban érkezést, vagy ha a Coca-Cola, akkor Pepsi termék bevitelét a rendezvény területére. Pedig ugye egy Schweppes Tonic senkinek az érzületét nem sérti.)
Döbbenetes, hogy 23 évvel a megjelenése után a működő kapitalizmus még mindig tartogat meglepetéseket számotokra.Sobri Jóska
Az üzleti szempontból mennyire ésszerű, hogy egy csapat fontos meccse előtt a saját szurkolóit hátrányosan megkülönbözteti az ellenfél szurkolóihoz képest?
Ennek semmi köze a kapitalizmushoz, ez tisztán politika.
Ja, és fogadnék hogy így is meg fogják büntetni az ETO-t.
több mint 12 éve
egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
több mint 12 éve
Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Nem bírta kivárni a sorát,menjek csak.
több mint 12 éve
Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)
több mint 12 éve
ugyan a játékvezetői jelentés nem hivatalos, de azért érdekes...én már a meccs után is mondtam,hogy kicsit lejtett a pálya a münchennek.
jjncaa
több mint 12 éve
ugyan a játékvezetői jelentés nem hivatalos, de azért érdekes...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Pedig rátapintottál a lényegre.(Pl. ha a főszponzoruk a Vodafone lenne, akkor megtilthatnák a Telenor-os pólóban érkezést, vagy ha a Coca-Cola, akkor Pepsi termék bevitelét a rendezvény területére. Pedig ugye egy Schweppes Tonic senkinek az érzületét nem sérti.)Sobri JóskaHa én meg azt mondanám, hogy mindenki majd horogkeresztes maskarában jöjjön egy általam rendezett eseményre akkor azt is helyesnek tartanád? Ne szólj inkább hozzá a témához, mert fingod nincs a lelátói kultúrához...Asbee
Ha csinálsz egy beöltözős bulit faszfejeknek, ahol mindenkinek nácinak kell beöltöznie korhű egyenruhákba és/vagy fekete öltönyökbe horogkeresztes karszalaggal, ezt egy privát helyszínen megszervezed, akkor oda nem fogsz beengedni egy bohócnak, ápolónőnek vagy zsidónak öltözött látogatót sem. És ez így teljesen rendbenlévő lesz. Mondhatni helyes, ha ezt a szót akarod használni.
Én a lehetségest meg a törvényest használnám.
(Közterületen ilyet nem áll módodban szervezni jelenleg.
De a focimeccs is privát helyszínen lesz.)
Ahogy hülyén venném ki magam a szivárványos pólómmal egy Jobbik rendezvényen, úgy hülyén veszik ki magukat egy focimeccsen a provokatív, politikai üzeneteket hordozó jelképekkel próbálkozók is.
És igen, meg lehet tenni egy rendezvényen, hogy dresscode-ot határoz meg a szervező, pl. egy privát gárdarendezvényről kitilthatnak ha travesztinek vagy mikulásnak öltözöm, és egy Bed Beaches White Party bulira is megtehetik, hogy nem engednek be, ha nem teljesen fehérben érkezel.
Sőt, van olyan privát karaoke klub Budapesten, ahova eleve csak japánokat engednek be, és olyan kártyaklub, ahova csak tagsági kártyával tudsz bemenni.
Kemény a kapitalista világ, mi?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tegnap sima vereség (1 kapuralövéssel) a Lokerentől 4-1re.Bazzaninem értem a problémát, világklasszis helyzetkihasználás, csak a védelmet kell kicsit rendbe tenni 😉
több mint 12 éve
teljesen mind1, a helyes/nem helyes relatív fogalmak, az persze más kérdés, hogy amit tennél az törvényellenes lenne. (már, ha nyilvános az esemény)(Pl. ha a főszponzoruk a Vodafone lenne, akkor megtilthatnák a Telenor-os pólóban érkezést, vagy ha a Coca-Cola, akkor Pepsi termék bevitelét a rendezvény területére. Pedig ugye egy Schweppes Tonic senkinek az érzületét nem sérti.)Sobri JóskaHa én meg azt mondanám, hogy mindenki majd horogkeresztes maskarában jöjjön egy általam rendezett eseményre akkor azt is helyesnek tartanád? Ne szólj inkább hozzá a témához, mert fingod nincs a lelátói kultúrához...Asbee
lelátói kultúra. Ez ám a görbetükör a javából.
több mint 12 éve
Banai, Molnár, Nagy, Toricska, Litauszki, Erős, HorváthHa véletlenül valaki kapásból nem tudná akkor elmondom, hogy ez az Újpest cserepadja jelenleg. A kezdőben is van pár cserének se való játékos (Eninful, Mihajlovics). Próbajátékos összesen egy van a Gent ifiből, 0 igazolás eddig, tegnap síma vereség (1 kapuralövéssel) a Lokerentől 4-1re.
Az új belga tulajnak sikerült odáig menedzselni a csapatot, hogy jelenleg mi vagyunk az egyik legnagyobb esélyes a kiesésre.
több mint 12 éve
Tulajdonképpen azt ben értem ha minden szektorban 2 kamerával figyelik hogy ki zsidózik akkor minek kitiltani a nemzeti jelképet.Aki zsidózni akar zászló nélkül is fog , hq meg kiszűrik zászlóval is kiszűrnék. Ergo semmi értelme azon kívül hogy mégjobban próbálják összemosni bizonyos nemzeti jelképeket a rasszizmussal ezáltal negatív színben feltüntetni, de hát ebben az országban mindent szabad, főleg ha a csillagos barátainknak kell segíteni...
több mint 12 éve
(Pl. ha a főszponzoruk a Vodafone lenne, akkor megtilthatnák a Telenor-os pólóban érkezést, vagy ha a Coca-Cola, akkor Pepsi termék bevitelét a rendezvény területére. Pedig ugye egy Schweppes Tonic senkinek az érzületét nem sérti.)Sobri JóskaHa én meg azt mondanám, hogy mindenki majd horogkeresztes maskarában jöjjön egy általam rendezett eseményre akkor azt is helyesnek tartanád? Ne szólj inkább hozzá a témához, mert fingod nincs a lelátói kultúrához...
több mint 12 éve
Sobri: hány meccsen voltál az elmúlt 5 évben? Szerintem kibaszottul nem volt semmiféle randalírozás. Ja hogy már egy Árpádsávos zászló az? Hát szar neked de komolyan...
több mint 12 éve
Néha úgy érzem mintha egyes emberek nem is lennének magyarok. Ennyire kiirtották belőletek a kommunista időkben a hazaszeretetet? Arról nem beszélve, hogy lehet itt hozni szabályokat, hogy mert ez a mi rendezvényünk, csak majd megnézhetik magukat amikor kéne a szurkolás, de nem lesz, mert akik a hangulatért felelősök nem mennek el a meccsre, mert ilyen szabályokkal nem hajlandóak.Majd idővel megszokod.
A kurucról álljon itt egy idézet:
"Ha valaki nem szereti a kelkáposzta főzeléket, és még a szagát sem bírja, akkor hiába rendeznek számára kelkáposzta fesztivált, kelkáposzta napokat, kelkáposzta emlékévet, kelkáposzta múzeumot, kelkáposzta emlékmenetet, ettől még nem fogják meggyőzni arról, hogy finom a kelkáposzta főzelék.
Az a legjobb, ha nem is hozzák szóba, hogy egyáltalán van kelkáposzta főzelék. Az elutasítást, azzal nem lehet megszüntetni, ha valakinek az orra alá mindig olyan ételt tolnak amelytől viszolyog."
Szóval nem véletlenül nő hazánkban az antiszemitizmus, pont ilyenekért, pedig a halandó ember kb le sem sz..ná őket, ha nem nyomnák a képünkbe folyton ezt az Izraelnek és a zsidóságnak való megfelelést.NB2
Aztán megérted, hogy focimeccsre elmenni randalírozni, kábé annyi köze van a hazaszeretethez, mint cigányozni, buzizni vagy kuruc.info-ról idézgetni.
Különben sem értem, miért a kurucról idézel, amikor van rendes, passzoló idézet a Mein Kampfból is, tessék:
"Tiszta fajú és vére jelentőségének tudatában levő népet a zsidó sohasem tud leigázni, a zsidó mindig csak a korcs népek ura lesz. "
Szóval csak őrizd a tiszta véred, legyél jelentőségének tudatában, óvakodj az elkorcsosulástól, és akkor nincs mitől félned.