Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/07/15/elleptek-a-legiosok-magyarorszagot/X összeget irnak a szerződésbe és Y összeget adnak be a tulajdonosnak.a közte lévő különbözetet zsebre vágják a klubvezetők.Ehhez hozzájönnek még a fincsi ÁFA csalások,szóval megéri légióst tartani.
Azért ez nekem egy kicsit soknak tűnik.Főleg az, hogy még a harmadik vonalban is megéri légiósokat tartani.laccoo74
több mint 12 éve
Borszéki Csabát (KTE) is elvitte a rendőrség bunda megalapozott gyanúja okán. Mit ad isten REAC játékos volt ő is.
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/07/15/elleptek-a-legiosok-magyarorszagot/Azért ez nekem egy kicsit soknak tűnik.Főleg az, hogy még a harmadik vonalban is megéri légiósokat tartani.
több mint 12 éve
A Kecsó leigazolt valakit a Celik Niksicből(Boris Bulajic). Meggyőzte őket az 1-13. 😀
több mint 12 éve
A szuperkupára sem voltak drágák a jegyek, mindössze 500ft.szuperkupa nem vágom mennyibe fájt, de fradi-vasason 200,- huf-os támogatói karszalag volt, ami az utánpótlásnak ment! 😛DivatMLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőMindkettő senkit nem érdeklő, felesleges meccs volt😊 Csodálom, hogy ennyien fizettek ezért😊zavi27
Ferencváros-Vasas edzőmeccs: 3000 néző
(no) komment nélkül... 😊Divat

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
szuperkupa nem vágom mennyibe fájt, de fradi-vasason 200,- huf-os támogatói karszalag volt, ami az utánpótlásnak ment! 😛MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőMindkettő senkit nem érdeklő, felesleges meccs volt😊 Csodálom, hogy ennyien fizettek ezért😊zavi27
|
több mint 12 éve
Sergi Roberto,Planas,Dongou nagy kedvenceim a tarcsiból.Nekem is tetszik Bartra játéka,de nem lehet nekimenni egy négyfrontos harcnak.David Luiz kéne,de nagyon.Neymar:Engem a konfkupa meggyőzött arról hogy Neymar nem lesz Robinho féle bust(pedig azt mondtam előtte).Elindult az angol offenzíva Fabregasért.Remek lenne ha kiürítenénk a középpályánkat,legalább nem lenne probléma a rotálással. Annyira ostoba az átigazolási politikánk hogy az borzalom.KennyNekem nagyon tetszik , Neymaron kívül 😊Toca
Évek óta rosszul igazolunk,nem most fogjuk meginni a levét hanem akkor amikor Xavi és Puyol(neki már most se lesz teljes szezonja)kiöregszik a csapatból.
Tavaly el kellett volna hozni Thiago Silvat és Iscot is.Kenny
Engem még nem...
Majd jövő ilyenkor néhány kupával, tállal, serleggel gazdagabban térjünk rá vissza... 😊
Remélem be tud állni a sorba.
Remélem nem csatlakozik azon brazilok népes táborához, akik 1-2 értelmes szezon után inkább a diszkózásban tűnnek ki...
Sergi Roberto-ban én nagyon bízom, sokszor csak miatta néztem meg a Barca B meccseit.
Cesc-et pedig egyértelmű, hogy nem szabad elengedni, azok után, hogy Thiago elment.
CB pedig nagyon kellett, csak ne T.Silva, hype-olt áron.
Pl.: Ivanovic egész szolid áron elhozható lenne
De én szeretném látni sokkal többet Bartra-t!Sinisa
több mint 12 éve
Neymar:Engem a konfkupa meggyőzött arról hogy Neymar nem lesz Robinho féle bust(pedig azt mondtam előtte).Elindult az angol offenzíva Fabregasért.Remek lenne ha kiürítenénk a középpályánkat,legalább nem lenne probléma a rotálással. Annyira ostoba az átigazolási politikánk hogy az borzalom.KennyNekem nagyon tetszik , Neymaron kívül 😊Toca
Évek óta rosszul igazolunk,nem most fogjuk meginni a levét hanem akkor amikor Xavi és Puyol(neki már most se lesz teljes szezonja)kiöregszik a csapatból.
Tavaly el kellett volna hozni Thiago Silvat és Iscot is.Kenny
Engem még nem...
Majd jövő ilyenkor néhány kupával, tállal, serleggel gazdagabban térjünk rá vissza... 😊
Remélem be tud állni a sorba.
Remélem nem csatlakozik azon brazilok népes táborához, akik 1-2 értelmes szezon után inkább a diszkózásban tűnnek ki...
Sergi Roberto-ban én nagyon bízom, sokszor csak miatta néztem meg a Barca B meccseit.
Cesc-et pedig egyértelmű, hogy nem szabad elengedni, azok után, hogy Thiago elment.
CB pedig nagyon kellett, csak ne T.Silva, hype-olt áron.
Pl.: Ivanovic egész szolid áron elhozható lenne
De én szeretném látni sokkal többet Bartra-t!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Engem a konfkupa meggyőzött arról hogy Neymar nem lesz Robinho féle bust(pedig azt mondtam előtte).Elindult az angol offenzíva Fabregasért.Remek lenne ha kiürítenénk a középpályánkat,legalább nem lenne probléma a rotálással. Annyira ostoba az átigazolási politikánk hogy az borzalom.KennyNekem nagyon tetszik , Neymaron kívül 😊Toca
Tavaly el kellett volna hozni Thiago Silvat és Iscot is.
több mint 12 éve
Elindult az angol offenzíva Fabregasért.Remek lenne ha kiürítenénk a középpályánkat,legalább nem lenne probléma a rotálással. Annyira ostoba az átigazolási politikánk hogy az borzalom.KennyNekem nagyon tetszik , Neymaron kívül 😊
több mint 12 éve
vs. Leeds United elé 😀Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Elindult az angol offenzíva Fabregasért.Remek lenne ha kiürítenénk a középpályánkat,legalább nem lenne probléma a rotálással. Annyira ostoba az átigazolási politikánk hogy az borzalom.
több mint 12 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőMindkettő senkit nem érdeklő, felesleges meccs volt😊 Csodálom, hogy ennyien fizettek ezért😊
több mint 12 éve
Gerrard 2 éves szerződéshosszabbítást írt alá, azaz 2016-ig Liverpool játékos marad. Ami nagyjából azt is jelenti, hogy akként fog visszavonulni, hisz' addigra 35 éves lesz. Fasza!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Alapjába véve igazad van , csak túl sokszor hangoztatod 😉és még én vok a ghááci... 😀DivatÉn is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabbNe haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀Toca
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/tobb-sport/2013/07/15/megujult-az-mtk/Látom magam előtt az Mtk szurkolók hadait, amint lerohanják az mtk shopot, hogy az új klubcímerrel ékesített termékekkel felvértezve bizonyíthassák ország-világ előtt, hogy mennyire elkötelezettek imádott
klubjuk iránt.
több mint 12 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőSzeretik az emberek a Vasast, aki ráadásul még másodosztályú is, ez derék.........😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Is....és még én vok a ghááci... 😀DivatÉn is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabbNe haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀Toca

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
és még én vok a ghááci... 😀Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabbNe haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀Toca
|
több mint 12 éve
Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabbNe haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀
több mint 12 éve
ígyvan!!! tudsz mindent!MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőKomolyan mondom, lassan idegesítőbb vagy hogy folyton erre csorgatod a nyálad, hogy a Fradi meccsein mennyivel többen vannak mint a Győr/Videotonén mint Mozart német cikkjei.
Értem én hogy számodra meglepő hogy Magyarországon szart se érdekel a foci élőben (átlag 4000 néző), viszont ebből kiemelkedik a Fradi , Diósgyőr , Újpest ahol akkora a fanatikus hívők csoportja, hogy még Megye42-ben is összehozna 1-2 ezer nézőt, de kezdem úgy érezni hogy kisebbségi komplexusod van mert ők nyerne, ti meg nem 😀Toca
pedig csak a Steelerst akartam futtatni... 😕
|
több mint 12 éve
Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőKomolyan mondom, lassan idegesítőbb vagy hogy folyton erre csorgatod a nyálad, hogy a Fradi meccsein mennyivel többen vannak mint a Győr/Videotonén mint Mozart német cikkjei.
Értem én hogy számodra meglepő hogy Magyarországon szart se érdekel a foci élőben (átlag 4000 néző), viszont ebből kiemelkedik a Fradi , Diósgyőr , Újpest ahol akkora a fanatikus hívők csoportja, hogy még Megye42-ben is összehozna 1-2 ezer nézőt, de kezdem úgy érezni hogy kisebbségi komplexusod van mert ők nyerne, ti meg nem 😀
több mint 12 éve
legalább ennyi örömük legyen.MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőmég mindig itt tartunk hgy nézőszámozunk?petey