Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Na Marveaux-t nem engedték át az orvosin vmi ágyék probléma miatt. fasza, már csak ez hiányzott.
több mint 13 éve
Rettenetes ez az uborkaszezon...Olyan meccshiányom van, hogy úgy várom az USA-Jamajkát, mintha Superbowl lenne, vagy a magyar válogatott vb-meccset játsszana.
több mint 13 éve
Hát az biztos h nem vesztegették meg az uefa illetékeseit, mert azokat nem lehet 😊akkor jön a kérdés, h ez h csinálta meg pl konda,vidi? 😀DivatItten ez is elég... 😀hát uefa olyasmit kér, ami itthon a számvitel megsértését eredményezné, ha jól tudom megfellebbezték már.sutianap
más:
Az UEFA szerint a Győr, amely tavaly a play-offig jutott, nem teljesítette a kritériumokat, ezért három szezonra eltiltották, s 50000 eurós büntetést is kaptak, az MLSZ százezer eurós pénzbüntetést kapott, de ennek a felét két évre felfüggesztették.
(uefa.com)
ez azért nem kicsit gáz...Divat
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Omar visszatér a Galaxy ellen (nem megy a Gold Cup-ra), reszkethetnek a köcsögök, vasárnap hajnalban szétrúgjuk a seggüket. 😛
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 118
Gera menedzsere a Sampdoriaval tárgyal.Korrekt az a Seria B....
A csapat beleszeretett a magyarba,mindenképp meg akarja szerezni.
Laczkó marad és Koman távozása sem biztos.Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
civilizált helyeken úgy csinálják, hogy mikor kijön az uefabiztos a papirokat bizergélni rögtön a halántékához szorítanak egy magnumot, s akkor nem kell pöcsölni, hogy az uefának így könyvelünk a hazaiaknak meg úgy, a tulajnak meg amúgy 😀akkor jön a kérdés, h ez h csinálta meg pl konda,vidi? 😀DivatItten ez is elég... 😀hát uefa olyasmit kér, ami itthon a számvitel megsértését eredményezné, ha jól tudom megfellebbezték már.sutianap
más:
Az UEFA szerint a Győr, amely tavaly a play-offig jutott, nem teljesítette a kritériumokat, ezért három szezonra eltiltották, s 50000 eurós büntetést is kaptak, az MLSZ százezer eurós pénzbüntetést kapott, de ennek a felét két évre felfüggesztették.
(uefa.com)
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
akkor jön a kérdés, h ez h csinálta meg pl konda,vidi? 😀hát uefa olyasmit kér, ami itthon a számvitel megsértését eredményezné, ha jól tudom megfellebbezték már.sutianapa következő kommuniké: igazán remek igazolási szezon volt jöttek öten hollandiából ( ja bocs, Oten csak!) 😂sutianapItten ez is elég... 😀
más:
(uefa.com)
|
több mint 13 éve
hát uefa olyasmit kér, ami itthon a számvitel megsértését eredményezné, ha jól tudom megfellebbezték már.Itten ez is elég... 😀de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???a következő kommuniké: igazán remek igazolási szezon volt jöttek öten hollandiából ( ja bocs, Oten csak!) 😂sutianap
na jó azért Otten, Jovanovic, Grúz jónak tűnik...de ez a Lisztes for Kulcsár trade rendesen sokkol...Divat
más:
(uefa.com)
több mint 13 éve
Itten ez is elég... 😀de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???a következő kommuniké: igazán remek igazolási szezon volt jöttek öten hollandiából ( ja bocs, Oten csak!) 😂sutianap
na jó azért Otten, Jovanovic, Grúz jónak tűnik...de ez a Lisztes for Kulcsár trade rendesen sokkol...Divat
más:
(uefa.com)
ez azért nem kicsit gáz...
|
több mint 13 éve
lol, Lisztes nagy erősítés, elvégre a Paks-ba egyáltalán nem fért be, de mint tudjuk ők 2. helyezett, a fradi meg csak 3. 😊A diósgyőr meg azért igazolgatja a latinókat, mert Szentes GM úr beszél a nyelvükön.
több mint 13 éve
de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???a következő kommuniké: igazán remek igazolási szezon volt jöttek öten hollandiából ( ja bocs, Oten csak!) 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Diósgyőrbe közben egy újabb spanyol érkezett, ő: http://dvtk.eu/hirek/ujabb-spanyol-diosgyorben/3328/simán jó útnak tűnik ez. ezerszer inkább jöjjenek ilyen technikás "öregebb" latinok, mint néhány favágó szerb/román/etc. sok év után most először kajak elgondolkozok majd a bérlet vásárláson 😊
Nem tudom honnan hozzák ezeket, de ha csak hasonló teljesítményt fel tud mutatni, mint Luque, akkor már jó lesz. És ahogy nézem nagyon nem gyenge csapatokban játszott és még nem is vészesen idős.Schleck
több mint 13 éve
Gera menedzsere a Sampdoriaval tárgyal.A csapat beleszeretett a magyarba,mindenképp meg akarja szerezni.
Laczkó marad és Koman távozása sem biztos.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
1892-ben ezeket a színeteket viselte a csapat, ez előtt tisztelgünk vagy mi a szösz. Szóval hasonlóan nézett ki az első 'pool mez 😊Ha a kék rész vörös lenne, egyértelműen a legszebb nem hazai mez lenne 2004 óta. [Azóta szurkolok a Liverpoolnak...]Szerintem a főszponzor miatt lett ilyen a színe am.Schleck
De én ezt a kéket nem tudom értelmezni. Főleg, hogy az Everton is kék.
Szívesen elbeszélgetnék az ötletgazdával.Mikey
több mint 13 éve
Sebii
3 593
Ha Arandina szurkoló lennél, biztos akkor is szétröhögted volna a fejed, hogy mekkora arc...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Istenem, mekkora csalás, kegyetlen. Komolyan mondom, minden szarról lehet már cikket írni? És az a sok komment... Kit érdekel? Én jót nevettem, nagy forma az öreg 😊
több mint 13 éve
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/17/Az_evszazad_legmokasabb_csalasa/ 😂PocsEz óriási. 😂
Hogy örült már az öreg, mikor a jó ellenfelet húzta ki elsőre. 😀
több mint 13 éve
de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???Lisztes lol,eddig szó sem volt róla hogy visszajön most meg mint a karikacsapás itt van nálunk megint
több mint 13 éve
de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???Mindegyik átigazolási szezon így kezdődik. "Na majd most", keringenek a nevek, mindenki tutira veszi, hogy már csak az aláírásuk hiányzik (mint most Lázok), aztán nem lesz belőlük semmi és érkeznek a Stanicok, Miljkovicok és egyéb töketlen marhák...
több mint 13 éve
A Diósgyőrbe közben egy újabb spanyol érkezett, ő: http://dvtk.eu/hirek/ujabb-spanyol-diosgyorben/3328/Nem tudom honnan hozzák ezeket, de ha csak hasonló teljesítményt fel tud mutatni, mint Luque, akkor már jó lesz. És ahogy nézem nagyon nem gyenge csapatokban játszott és még nem is vészesen idős.
több mint 13 éve
de hihetetlen, h múlt héten milyen jó hírek/lehetőségek voltak, az ember azt hitte(engem simán megvettek kilóra...), h végre újra ütőképes csapatunk lehet, erre ez a hét vmi katasztrófa...bizakodhatunk még azért vmiben???na jó azért Otten, Jovanovic, Grúz jónak tűnik...de ez a Lisztes for Kulcsár trade rendesen sokkol...
|
több mint 13 éve
Remélem nem a barát volt "AZ" igazolás, akit emlegetett Orosz Pali...Még jöhet 1-2 olyan műbrazil csatár, aki mindent csinál, csak gólt nem szerez sose és meg is vagyunk. Szóval csak a szokásos lenne ismét.
több mint 13 éve
most kapott amúgy hajbeültetést ugyanolyat, mint Rooney...lehet azt is már mi fizettük neki 😊
|
több mint 13 éve
Lisztes szerzetes ? hát ez tuti vmi vicc. már három éve is kurvagyenge volt mikor elment a REAC-hoz, gondolom azóta is sokat fejlődött...
ami nem hajlik, az törik!