Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nem. Az kellene másodiknak. Egyébként szvsz ez a csíkos lesz a második. Ezzel a kombóval nem kell 3. mez se, mert jelenleg nincs olyan PL csapat, amely piros kék felsőben nyomná.Hoppá...meg is találtam.... 😊Szerintem biztosan. Nekünk amúgy sárga-zöld harmadik számú mez kellene... 😛vassadi
Remélem ez lesz az away kit és a kék csak a 3. számú....Keano
több mint 13 éve
vassadi
15 628
Hoppá...meg is találtam.... 😊Szerintem biztosan. Nekünk amúgy sárga-zöld harmadik számú mez kellene... 😛
Remélem ez lesz az away kit és a kék csak a 3. számú....Keano
több mint 13 éve
A 11 csak opciós. Szerintem ezzel a részével nincs gond, az más kérdés, hogy beválik-e. A chilei szövetségi kapitány elengedte, így már ma megy Barcelonába, hogy meggyőzze az Udinese vezetőit.Én most 28 + 11 millert olvastam.Alexis Sánchez már szinte biztos, hogy a Barcában folyatja, állítólag kedden írja alá a szerződést. 28 millió + játékos(ok), más forrás szerint 35 millió euró az ár.PocsNap mint nap lehet olvasni ilyen híreket - de legyen... Ferguson első számú célpontja szerintem amúgy sem ő, és nem is Sneijder, hanem Modric. Illetve ki tudja, hogy Ashley Young mennyire biztos, valamint ha ő jön, akkor veszünk-e még valakit egyáltalán.vassadi
Nem bánnám, ha más vinné el, és nem a Barca-ban kötne ki.
Ennyiért szerintem nem kell.Sinisa
Ezt meg nem is láttam eddig: http://www.youtube.com/watch?v=I88VYnpJUR0 😀
több mint 13 éve
így van.Zelaya egy büdös nagy paraszt, az ilyenek miatt nem nézek külföldi soccert 😛HöriMert itthon aztán talpig úriemberek futballoznak. 😊Sebii
az elönzőzöm-feldobom magam-sírok-feldobom magam-sírok-elönzőzöm kombóra építő játékosok (még?) nincsenek nagy számban jelen.
több mint 13 éve
Sebii
3 593
Zelaya egy büdös nagy paraszt, az ilyenek miatt nem nézek külföldi soccert 😛HöriMert itthon aztán talpig úriemberek futballoznak. 😊
több mint 13 éve
Zelaya egy büdös nagy paraszt, az ilyenek miatt nem nézek külföldi soccert 😛
több mint 13 éve
először attitude adjustmentet akart a kapussal, de a fizikai hátrány miatt maradt a YCSMmi volt ez a "you can't see me" utánzat amit Dempsey mutogatott? 😀MattMiller3 óra és Capitol Punishment. Az is Washingtonban lesz, nyilván attendeli az eseményt 😀shawnka
Dempsey = Mainstream 😕
több mint 13 éve
kék a zsozsós csapatok Mancity, Cselszki - tehát ha kék a mezünk ......ám igazából a nemzeti színek dominanciája úgy gondolom, meg az "egyendizájn"-uralma
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Az Arsenal korábbi sárga-kék és a manu fekete-kék mezére is emlékszem, csak most így vicces, hogy idén meg mindenki kék, ráadásul mindenhol domináns a kék 😊 A közvetítések már olyanok lesznek, hogy mindig lesz egy kék csapat, és oda jutunk, mint a fekete-fehér TV-s időben, hogy van a világos meg a sötét, csak a kék és a nem kék csapatokkal 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 970
Már az előző meznél is akartam mondani, de így végképp, hogy mi a picsa van az angoloknál, hogy minden csapat kékben lesz már? 😀 Az Arsenal a Pool és a ManU is abszolút piros, erre mindegyik "full"kékben lesz 😀fetomyTudtommal az Arse-MU kettősnek is volt nagyon régen kék alapú meze, szóval nem ördögtől való ez.
Mellesleg ezek csak away/alternate mezek, nem az első számúak.
Nekem egyébként ez a hirtelen bejövő retro vonulat az érdekes.
több mint 13 éve
Hoppá...meg is találtam.... 😊 Remélem ez lesz az away kit és a kék csak a 3. számú....
több mint 13 éve
Már az előző meznél is akartam mondani, de így végképp, hogy mi a picsa van az angoloknál, hogy minden csapat kékben lesz már? 😀 Az Arsenal a Pool és a ManU is abszolút piros, erre mindegyik "full"kékben lesz 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 970
A Liverpool meze legalább szép. De az Arsenalé meg ez...
több mint 13 éve
Mindenkinek az agyára ment a kék szín.... 😕 Miért nem lehet fekete az idegenbeli mezünk.... :rolleyes: több mint 13 éve
magabiztos győzelem, 1 óra múlva Panama-El Salvador rangadó.
több mint 13 éve
tényleg 😀 erre nem is gondoltam. kiváncsi vagyok kik lesznek ott 😀mi volt ez a "you can't see me" utánzat amit Dempsey mutogatott? 😀MattMiller3 óra és Capitol Punishment. Az is Washingtonban lesz, nyilván attendeli az eseményt 😀shawnka
több mint 13 éve
mi volt ez a "you can't see me" utánzat amit Dempsey mutogatott? 😀MattMiller3 óra és Capitol Punishment. Az is Washingtonban lesz, nyilván attendeli az eseményt 😀
több mint 13 éve
mi volt ez a "you can't see me" utánzat amit Dempsey mutogatott? 😀
több mint 13 éve
Ha már Bradley ezt az undergroudn-csapatot nyomatja, akkor berakhatta volna Adu-t is.Tom h a török másodosztályban nyomja jelenleg( 😕 ), de az is van olyan mint az MLS. 😛
több mint 13 éve
miért Dempsey fejez be minden támadást? ő a helyi NK9...shawnkaAdná az ég hogy nekünk legyen egy Dempsey a keretbe NK9 helyett :rolleyes:
több mint 13 éve
a fű ugyanolyan zöld, mint a Gold Cupon:o fosh.valaki2Miféle US Open, merthogy a tenisz nem most van az tuti.valaki2golf nevűHabi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
miért Dempsey fejez be minden támadást? ő a helyi NK9...
több mint 13 éve
:o fosh.golf nevűHabia linket kösz, pontosan erre céloztam a CBA-s topicbanMiféle US Open, merthogy a tenisz nem most van az tuti.valaki2
most megy amúgy a US Open, mindenki azt nézi 😛JJ
több mint 13 éve
golf nevűMiféle US Open, merthogy a tenisz nem most van az tuti.valaki2Az mondjuk durva, hogy a jenkiket mennyire nem érdekli a soccer.valaki2a linket kösz, pontosan erre céloztam a CBA-s topicban
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Miféle US Open, merthogy a tenisz nem most van az tuti.Az mondjuk durva, hogy a jenkiket mennyire nem érdekli a soccer.valaki2a linket kösz, pontosan erre céloztam a CBA-s topicban