Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 978 — Illegális gyakorló
Örmény túra, csuhaj...

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Haromtjan vs FTC, hmmm

a tévé nem adja, abban biztos vagyok

Paks - Santa Coloma, óyeah

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De szar ez az EL sorsolás...

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
remélem is hogy sokan mentek ha már ilyen szerencsétek volt,irigyellek titeket,menjetek ti is ha tehetitek! 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 117 — Csodabogár
remélem hogy ha már így bemákoltak egy osztrák csapatot a fidisek akkor nem 50-en fognak idegenbe utazniJoci
az NB1-ben is 300-500+ volt az utazó csapat, gondolom ide is mivel közel van megy egy nagyobb mob

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
remélem hogy ha már így bemákoltak egy osztrák csapatot a fidisek akkor nem 50-en fognak idegenbe utazniJoci
Én ha jól emélkszem még a Kairathoz Kazahsztánba is 1-200-an utaztak, meg Svájcban is több százan voltunk, de lehet megkoptak az emlékeim 😊
Viszont biztos vagyok benne, hogy nem 50-en leszünk/lesznek ott 😊
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
remélem hogy ha már így bemákoltak egy osztrák csapatot a fidisek akkor nem 50-en fognak idegenbe utazni

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy derbi lesz a Sturm - Vidi, alig várom. Főleg az idegenbeli meccset. Hatalmas szurkolótábora van az SK-nak, óriási hangulatot tudnak teremteni.
Külön öröm a vidiseknek, hogy idegenben kezdenek, ott dől el a továbbjutás.
több mint 13 éve
Szerintem nem fogunk teljesen kicserélődni. Szerintem a mag marad, és csak néhány erősítés fog érkezni. Legalábbis az elmúlt években ez volt a tendencia. Cserélődött a keret, de nem rossz irányba szerintem. Nincsen szükség a pénzre, nem muszáj eladogatni mindenkit. A jövő szezonra nem hiszem, hogy egy tök más csapat lennénk, max az edzőcsere következtében lesznek változások. De gyökeres nem hiszem. Egyszerűen nem szorulunk rá.

A Sturm meg szar, de legalább nem gáz kiesni ellenük, így nem lesz az, hogy ha kiesünk, mindenki azzal jön, hogy a kazah harmadosztálytól estünk ki. És mindemellett egyáltalán nem vagyunk esélytelenek, viszont azt most is tartom, hogy addig jó, míg nem reménykedik az egész ország, és nem tart minket továbbjutónak. Nyilván esélyesebb a sturm, de nem vagyunk esélytelenek egyáltalán. És nagyon jó, hogy idegenben kezdünk.
több mint 13 éve
a sturm egy szempontból a legjobb ellenfél volt. oda tán még a magyar tévés stábok is hajlandók kimenni.

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 934 — no es importante
a Paks jól járhat a san marinoi vagy andorrai ellenféllel. kazah rémálom, észt/litván még elmegy.

a Fradi nagyonn szopó. Kazah is van, azeri is van. Albán, örmény, moldáv. Hát még utóbbi tán a legjobb, de mind szar uticélHöri
a Sturm-Vidi párosítást megtippeltem előre, szerintem a két EL-es első körös csapatunkból valamelyiknek becsúszik majd egy kazah túra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
LOL már ki is estünk vagy mi? 😀

Sokan leszünk az tuti

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
a Vidi jó esetben is csak most alakul(gat), a Sturmnak meg már tavasszal is jó csapata volt, nem a nyári igazolásokban bíznak.
Ha választanom kéne akkor az összeszokottabb( és alapból jobb...) játékosokból álló csapatra tenném a voksom. Majd ha egyszer lesz egy olyan bajnokcsapat akinek nem kell minden nyáron kicserélni a keretét akkor beszélgethetünk esélyekről.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
a Paks jól járhat a san marinoi vagy andorrai ellenféllel. kazah rémálom, észt/litván még elmegy.

a Fradi nagyonn szopó. Kazah is van, azeri is van. Albán, örmény, moldáv. Hát még utóbbi tán a legjobb, de mind szar uticél

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
A litván/grúz duón kívül a többi szerintem sansztalan volt. Bár tény, hogy a Partizan-Dinamo kettős még durvább lett volna.Bálesz
egyetértek, ez a középszar húzás kategória, sztem nem esélytelen a fidi.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
A litván/grúz duón kívül a többi szerintem sansztalan volt. Bár tény, hogy a Partizan-Dinamo kettős még durvább lett volna.

több mint 13 éve
Az a jó, ha a közvélemény leír minket. A magyarok csak addig tudnak valamit elérni, amíg a szurkolók azt hiszik, hogy kikapunk 😀 Akkor leszünk bajban, ha a nép bízik bennünk 😛
több mint 13 éve
Oh, hát ez simán meglesz 😊 Grazba még tán el is megyek, hogy láthassam, hogy alázzuk a sógorokat.fetomy
😂
Ez nem a Viccek-topic 😛

több mint 13 éve
Oh, hát ez simán meglesz 😊 Grazba még tán el is megyek, hogy láthassam, hogy alázzuk a sógorokat.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Szabics vs Videoton... 😂

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Sturm.

szerk: Semmi, leesett. 😀

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
Sturm, over...

de legalább elmondható hogy papíron a Vidi volt a legkeményebb csapat a kalapban.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
olyan HD a stream, kétszer fagyott be tőle a net nálam, de sebaj

szerk: Sturm 😕 Szabics gólt lő, spoiler off

több mint 13 éve
Vidi lehetséges 6 ellenfele:

Partizan 😀 Dinamo Zagreb 😀 Strum 😀 ezek elen ki se álljanak vagy Plzen (hagyján), Ekranas, Zestafoni

ha a litván vagy a grúz csapat jönne, az nagy szerencse és továbbjutási esély

sorsolás: most indulHöri
http://en.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/draws/index.html

több mint 13 éve
Vidi lehetséges 6 ellenfele:

Partizan 😀 Dinamo Zagreb 😀 Strum 😀 ezek elen ki se álljanak vagy Plzen (hagyján), Ekranas, Zestafoni

ha a litván vagy a grúz csapat jönne, az nagy szerencse és továbbjutási esély

sorsolás: most indul