NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
4
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagy szerzemény Testardi a Honvédnál. Lassú és körülményes, de legalább ügyetlen is.
Do your job
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Némó!nagyon, de nagyon remélem h nem Vass Ádi....DivatNem 😊jjncaa
több mint 12 éve
Ez egy rakás szar remélem Rossi a szünetben mond két értelmes gondolatot.Baráth helyett jöhet King, meg Testardi helyett vki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
van még ilyen fórum, ahol ennyi az MTK szurkoló?
több mint 12 éve
Szekerest bármikor elfogadnám hozzánk.Csak nem kölcsönbe,hanem végleg.Nem is értem hogy miért nem kezdő fehérváron,nagyon jó kis játékos.
több mint 12 éve
JJ! Szekeres az Újpestbe?Bazzaninem mondhatok semmit, de ez kb. olyan pletyka, mint tavaly télen, mikor az nso szerint vitte volna kölcsönbe az mtk, közben meg az égvilágon senki nem kereste meg tőlük...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Rossz válasz. Ha a belépésig eljutnak, akkor már bizonyítottak. Addig hogy jutnak el?belépéskor kapnak egy szivárványos karkötőt, azzal kell beülni a B-be.Amadeus91És azt hogy? Fotó, videó vagy live show a Kék Osztriga bárból?apeszosbizonyítani kell!KennyNem vicc!Azt azért megnézném, hogyan igazolják, hogy melegek... anyakönyvi kivonattal? Ha meg igazolást kérnek kész is az új tiltakozni való, hiszen megalázzák őket... Vagy elég ha ketten mennek és az egyiknek már ingyen van?apeszos
kuruc.info/r/6/115170/NB2
több mint 12 éve
belépéskor kapnak egy szivárványos karkötőt, azzal kell beülni a B-be.És azt hogy? Fotó, videó vagy live show a Kék Osztriga bárból?apeszosbizonyítani kell!KennyNem vicc!Azt azért megnézném, hogyan igazolják, hogy melegek... anyakönyvi kivonattal? Ha meg igazolást kérnek kész is az új tiltakozni való, hiszen megalázzák őket... Vagy elég ha ketten mennek és az egyiknek már ingyen van?apeszos
több mint 12 éve
Nem 😊nagyon, de nagyon remélem h nem Vass Ádi....DivatJuhász nemet mondott a biszem-baszom ajánlatokra és hazatért a Mennyei Bajnokságba.Amadeus91remélem olvasta valaki a kommentemet az előző juhászos cikknél az nso-n 😊 van ennél nagyobb hírem is, csak még nem árulhatom el...jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nagyon, de nagyon remélem h nem Vass Ádi....Juhász nemet mondott a biszem-baszom ajánlatokra és hazatért a Mennyei Bajnokságba.Amadeus91remélem olvasta valaki a kommentemet az előző juhászos cikknél az nso-n 😊 van ennél nagyobb hírem is, csak még nem árulhatom el...jjncaa
|
több mint 12 éve
És azt hogy? Fotó, videó vagy live show a Kék Osztriga bárból?bizonyítani kell!KennyNem vicc!Azt azért megnézném, hogyan igazolják, hogy melegek... anyakönyvi kivonattal? Ha meg igazolást kérnek kész is az új tiltakozni való, hiszen megalázzák őket... Vagy elég ha ketten mennek és az egyiknek már ingyen van?apeszos
több mint 12 éve
bizonyítani kell!Nem vicc!Azt azért megnézném, hogyan igazolják, hogy melegek... anyakönyvi kivonattal? Ha meg igazolást kérnek kész is az új tiltakozni való, hiszen megalázzák őket... Vagy elég ha ketten mennek és az egyiknek már ingyen van?apeszos
több mint 12 éve
én az ultrák közé adnék nekik jegyet
több mint 12 éve
Nem vicc!Azt azért megnézném, hogyan igazolják, hogy melegek... anyakönyvi kivonattal? Ha meg igazolást kérnek kész is az új tiltakozni való, hiszen megalázzák őket... Vagy elég ha ketten mennek és az egyiknek már ingyen van?
több mint 12 éve
Miért? nem is a vidibe ment? 😮 😀nah jó, ezt tényleg hadjuk már.... 😀peachez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...jjncaaCsak böngészgettem szépen, és a hir24-en találtam a hírt.
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!laccoo74

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
nah jó, ezt tényleg hadjuk már.... 😀ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...jjncaaCsak böngészgettem szépen, és a hir24-en találtam a hírt.
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!laccoo74
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...jjncaaCsak böngészgettem szépen, és a hir24-en találtam a hírt.
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!
Ebből nekem nem derült ki, hogy hová igazol a csávó.
Amúgy van ő már annyira lesántult, hogy külföldön ne érvényesülhessen.
Ide meg jó lesz.
több mint 12 éve
Hallottátok, hogy Juhász a vidibe ment?

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Nem vicc!Elcsattan majd pár pofon a stadionokba tuti 😊 De hát az a fő, hogy családbarát stadionok legyenek.

Samaras játszott?
több mint 12 éve
ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...

---