Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kupasorsolás recap:

BL: Sajna a Sturm hengerelni fog, remélem amikor itt lesznek a szurkolóik nem fogják szétverni a Sóstói stadiont mint legutóbb a Honvéd pályát....
EL: Fradi-örmény csapat szoros lesz, de azt hiszem haromtjan pártfogoltjai maradnak majd alul. A Paks csak bedarálja majsd az andorraiakat, aztán majd kiderül mit tud a 2 magyar csapat kezdeni a norvégokkal. A Kecskemét kazah turája gáz, de majd Németh Gábor bemutat 2 shotoutot. 😊
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
2005 decembereben nem adott kegyelmet annak a stanley tookie williamsnek aki a snoop doggot is kinevelo la-i crips
nevu banda egyik alapitoja volt es a halalsoron ult tobbrendbeli gyilkossagert. ugye ez europaban annyira nem divatos h csak ugy kivegezzenek embereket igy elkezdtek errol beszelni a labancoknal h most ez mennyire peldamutato h egy kvazi gyilkos nevet viselje a stadion. par nappal kesobb rambo annyira bemorcult erre h megvonta a szulovarosatol a nevhasznalati jogot igy 2005 dec 26an szep karacsonyi ajandekkent le is szedtek a nevet a stadionrol aminek utana egy ideig Stadion Graz-Liebenau volt a neve majd 2006 februar 18an kapta a UPC Arena nevet.

(wiki szabadforditas)Fake
Annyit fűznék csak hozzá, hogy nem elsősorban magáért a halálos ítélet végrehajtásáért vették le a nevét, hanem mert egy olyan embernek nem változtatta életfogytiglanra a halálbüntetését, aki 25 éve ült a siralomházba és közbe béke Nobel-díjra jelölték (talán többször is ebbe nem vagyok biztos) a könyvei miatt (a bandaélet hátrányairól meg ilyesmikről írt, kvázi jó útra tért).
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
teljesen mind1, az edzőbuktatás még nagyobb szégyen, mintha küzdöttek volna és úgy szopnak.
ha én vagyok a tulaj másnap zavarom el az összeset a gecibe!!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként idén a Vaduz az EL második fordulójában kiemelt és egyáltalán nem olyan rossz, többek között tavaly kiverték az akkor még skót elsőosztályú Falkirköt.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Hoy, mañana y siempre con el 6-0 en el corazon 😉

te is tudod h az a meccs arra ment ki h bercibacsit kurvagyorsan eltuntessek a padrol.
nekem nagyobb csalodas volt az az egesz mint neked ugyhogy sztem lassan leszallhatnal a temarol.
vagy hamar temazunk : ti meddig is voltatok on tour a csillagkozi bajnoksagban ?
mikor vettetek eloszor a szatokra a bl fotablat ? hol van az a nagy megvaltotok mr. mccabe ?
hany magyar jatszik a csapatotokban ? kinek a szaja sir maltai fostartalyokert ?Fake
6-0?jó akkor én meg azt mondom 11-1 😉 csináltassunk mi is pólókat meg újságot?

(1)senkit nem érdekel hogy edző buktatás vagy nem,4-0ra kikapni hazai pályán egy ilyen fostalischkától nem lehet.
(2)az nb2-re gondolsz ahova KIZÁRTAK minket?sajnos 3 évet(van akiket kizárnak ez a Fradi,és van aki magától szokott kipottyanni,ez az úttest)
(3)mikor vettük először a szánkra a BL főtáblát?fogalmam sincs,gondolom a BL kezdete óta.
(4)mccabe megmentette a klubbot aztán bebuzult,úgyhogy szerencsére már sehol nincs,próbálja eladni mindenét.
(5)hány magyar játszik a csapatban?a DAC elleni kezdőcsapatban 4 magyar volt
(6)kinek a szája sír?pl az enyém mert a legjobb támadónk volt,és a góllövő listán is 2. lettJoci
(1)igen errol beszelek en is. nekem egy kicsit neccesebb elmeny volt az mint neked a korulmenyek ismereteben is.
mellesleg az a vaduz nem volt akkora fosch am de ez reszletkerdes.
(2)igen arra az nb2re gondolok ahova lehet h kizartak titeket de aztan magatoktol maradtatok meg elvezni a vendegszeretetet tovabbi 2 evre 😀 hiaba a mighty szolnok meg a nyiregyhaza meg a hires vaduznal is kemenyebb ellenfelek belatom 😀 (3) mikor vettetek a szatokra a fotablat ? oregem mccabe meg meg sem vette a csapatot de ti mar arra vertetek az nb2ben magatokat h itten 1 ev mulva fotabla lesz 😂 ejnye de gyorsan felejt valaki ha arrol van szo.
(4) mccabe megmentette a klubot lol hat akkor mar eleg alacsonyan lehet az igenyszintetek 😀
(5) ezt komolyan kepes voltal leirni h 4 magyar ? 😀 inkabb probaltad vna ezt a tenyt agyonhallgatni jobban jartal vna.
es ki volt az a 4 ? lisztes, csizmadia,balogh meg meg biztos vmi 35 eves fazon. ez a magyar futball jovoje gondolom 😀
(6) hat igen ez pedig mindent elmond. amikor szetbassza a gyor keziben a dragalatos kinizsid szajat akkor megy a vinnyogas h a zsoldosok de a voros lobogonal a maltai golszoroval semmi problema 😀 jol at is baszott titeket a palankon mert meg is erdemlitek. remelem a hasonloan joarc lazok jancsikat sikerul azert magatokhoz edesgetni. vihetne magaval a faszszopo kabatot is es akkor osszeaallhatna az aranycsapat 😂

Hoy, mañana y siempre con el 6-0 en el corazon 😉Fake
1. nehogy már védd a vaduzt 😀 ,persze még a végén óriási hőstett lesz a dózsácskától hogy csak 4-et kaptak otthon.igazi hősök ezek a gyerekek.köszönjük a magyar futball hírnevének öregbítését!
2.szégyen a 3 év persze,de amilyen retardált keretünk volt nem csodálom hogy ennyit szenvedtünk,akasztani mindet.
3.jó,ti meg idén bajnokok lesztek
4.mccabe adta a lovettát hogy ne haljunk éhen
5.fülöp,grúz,béla király,lisztes.fülöp grúz meg béla király még lehet a magyar foci jövője 😀
6. mi nem luxus zsoldosokat igazolunk mint ahogyan a győr,nekünk sajna mindig csak az alja marad.és elhiheted szerintem is szánalom hogy ilyen kevés magyar van a kezdőben,mert a csapat több mint fele azt sem érti mit szurkolunk.de sajnos ez van,a légiósok olcsóbbak mint a jó magyar focisták 😕

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ilyen velünk nem eshet meg 😊
http://www.youtube.com/watch?v=rrNmlKOrMloJoci

te is tudod h az a meccs arra ment ki h bercibacsit kurvagyorsan eltuntessek a padrol.
nekem nagyobb csalodas volt az az egesz mint neked ugyhogy sztem lassan leszallhatnal a temarol.
vagy hamar temazunk : ti meddig is voltatok on tour a csillagkozi bajnoksagban ?
mikor vettetek eloszor a szatokra a bl fotablat ? hol van az a nagy megvaltotok mr. mccabe ?
hany magyar jatszik a csapatotokban ? kinek a szaja sir maltai fostartalyokert ?Fake

(1)senkit nem érdekel hogy edző buktatás vagy nem,4-0ra kikapni hazai pályán egy ilyen fostalischkától nem lehet.
(2)az nb2-re gondolsz ahova KIZÁRTAK minket?sajnos 3 évet(van akiket kizárnak ez a Fradi,és van aki magától szokott kipottyanni,ez az úttest)
(3)mikor vettük először a szánkra a BL főtáblát?fogalmam sincs,gondolom a BL kezdete óta.
(4)mccabe megmentette a klubbot aztán bebuzult,úgyhogy szerencsére már sehol nincs,próbálja eladni mindenét.
(5)hány magyar játszik a csapatban?a DAC elleni kezdőcsapatban 4 magyar volt
(6)kinek a szája sír?pl az enyém mert a legjobb támadónk volt,és a góllövő listán is 2. lettJoci
(1)igen errol beszelek en is. nekem egy kicsit neccesebb elmeny volt az mint neked a korulmenyek ismereteben is.
mellesleg az a vaduz nem volt akkora fosch am de ez reszletkerdes.
(2)igen arra az nb2re gondolok ahova lehet h kizartak titeket de aztan magatoktol maradtatok meg elvezni a vendegszeretetet tovabbi 2 evre 😀 hiaba a mighty szolnok meg a nyiregyhaza meg a hires vaduznal is kemenyebb ellenfelek belatom 😀 (3) mikor vettetek a szatokra a fotablat ? oregem mccabe meg meg sem vette a csapatot de ti mar arra vertetek az nb2ben magatokat h itten 1 ev mulva fotabla lesz 😂 ejnye de gyorsan felejt valaki ha arrol van szo.
(4) mccabe megmentette a klubot lol hat akkor mar eleg alacsonyan lehet az igenyszintetek 😀
(5) ezt komolyan kepes voltal leirni h 4 magyar ? 😀 inkabb probaltad vna ezt a tenyt agyonhallgatni jobban jartal vna.
es ki volt az a 4 ? lisztes, csizmadia,balogh meg meg biztos vmi 35 eves fazon. ez a magyar futball jovoje gondolom 😀
(6) hat igen ez pedig mindent elmond. amikor szetbassza a gyor keziben a dragalatos kinizsid szajat akkor megy a vinnyogas h a zsoldosok de a voros lobogonal a maltai golszoroval semmi problema 😀 jol at is baszott titeket a palankon mert meg is erdemlitek. remelem a hasonloan joarc lazok jancsikat sikerul azert magatokhoz edesgetni. vihetne magaval a faszszopo kabatot is es akkor osszeaallhatna az aranycsapat 😂

több mint 13 éve
idei szerelésünk:

nekem mindhárom bejön

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A vidi védelemnek nem kell tartania attól a Szabicstól, akit én láttam a válogatott meccsen, mert az nagyon gyenge volt 😀
több mint 13 éve

senkit nem érdekel hogy edző buktatás vagy nem,4-0ra kikapni hazai pályán egy ilyen fostalischkától nem lehet.
az nb2-re gondolsz ahova KIZÁRTAK minket?sajnos 3 évet(van akiket kizárnak ez a Fradi,és van aki magától szokott kipottyanni,ez az úttest)
mikor vettük először a szánkra a BL főtáblát?fogalmam sincs,gondolom a BL kezdete óta.
mccabe megmentette a klubbot aztán bebuzult,úgyhogy szerencsére már sehol nincs,próbálja eladni mindenét.
hány magyar játszik a csapatban?a DAC elleni kezdőcsapatban 4 magyar volt
kinek a szája sír?pl az enyém mert a legjobb támadónk volt,és a góllövő listán is 2. lett

több mint 13 éve
a közszolgálat nevében köszönjük fék!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a grazi UPC Arenábapetey
az nem svejcinéger stadion ? vagy a szponzor ekkora úr ?gabtsi
Már elvették tőle anno valami balhé után, most nem emlékszem, de mintha megsértődtek volna rázolika26
2005 decembereben nem adott kegyelmet annak a stanley tookie williamsnek aki a snoop doggot is kinevelo la-i crips
nevu banda egyik alapitoja volt es a halalsoron ult tobbrendbeli gyilkossagert. ugye ez europaban annyira nem divatos h csak ugy kivegezzenek embereket igy elkezdtek errol beszelni a labancoknal h most ez mennyire peldamutato h egy kvazi gyilkos nevet viselje a stadion. par nappal kesobb rambo annyira bemorcult erre h megvonta a szulovarosatol a nevhasznalati jogot igy 2005 dec 26an szep karacsonyi ajandekkent le is szedtek a nevet a stadionrol aminek utana egy ideig Stadion Graz-Liebenau volt a neve majd 2006 februar 18an kapta a UPC Arena nevet.

(wiki szabadforditas)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

hany magyar jatszik a csapatotokban ? kinek a szaja sir maltai fostartalyokert ?
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
a grazi UPC Arenábapetey
az nem svejcinéger stadion ? vagy a szponzor ekkora úr ?gabtsi
Már elvették tőle anno valami balhé után, most nem emlékszem, de mintha megsértődtek volna rá

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
a grazi UPC Arenábapetey
az nem svejcinéger stadion ? vagy a szponzor ekkora úr ?

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 978 — Illegális gyakorló
A Vidi nem panaszkodhat a túrákra 😊 Tavaly Maribor, idén Ausztria 😊

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 117 — Csodabogár
Vidi nem Grazban hanem Klagenfurtban fog játszani, ugyanis a grazi UPC Arenában zajlanak az amerikaifutball-vb B-csoportjának küzdelmei.

+párszáz km. De a stadionjuk az nem szerény: http://www.sportpark-klagenfurt.at

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
egyébként kezdhetnek majd műfüvön edzeni a fradisták, az Aalesund stadionját ugyanis ez borítja 😊 de hol van ez még mondjuk
kazah túra megint, mint 2 éve a Halinak Pavlodarba kellett mennie
több mint 13 éve
akkor most linkeljük be a legnagyobb magyar égéseket a nemzetközi porondon, majd jöhet a többoldalas trash arról, hogy "illik-e" magyar csapat ellen szurkolni a kupákban vagy semJJ
A Vidinek, Paksnak, Kecskemetnek tiszta szivembol drukkolok majd! 😊zavi27
Ti kit is kaptatok? Ja, értem...

több mint 13 éve
Nabazz...norvés/walesi. Egyik se buszos túrázós helyszín 😕 Persze előbb tovább kell lépni az örményeken is.

több mint 13 éve
jó sorsolást zártak a csapataink. pár éve azért izgultunk mikor lesz csapat amely megéri a tavaszt, idén talán lesz aki megéri az augusztust.

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 968 — Amerikai sportok rajongója
akkor most linkeljük be a legnagyobb magyar égéseket a nemzetközi porondon, majd jöhet a többoldalas trash arról, hogy "illik-e" magyar csapat ellen szurkolni a kupákban vagy semJJ
A Vidinek, Paksnak, Kecskemetnek tiszta szivembol drukkolok majd! 😊
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 934 — no es importante
Kecskemétnek kazah túra, szopcsi.Schleck
mondtam én, a kazah túra klubcsapatainknak olyan, mint a válogatottnak a svédek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Paks: Daugva Daugavpils/Tromsö
Nem lesz egyszerű.Schleck
fair play miatt indulhatnak. talán annyira nem jók 😊Höri
Azért a Tromsönek van neve. A fradi norvég vagy walesi csapatot kapott, szurkolóknak nem jó, de talán továbbjuthatnak.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem lesz egyszerű.Schleck
fair play miatt indulhatnak. talán annyira nem jók 😊

Kecskemét legalja 😕

Fradi is norvég/wales

több mint 13 éve
Nem lesz egyszerű.

Kecskemétnek kazah túra, szopcsi.