Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
akkor most linkeljük be a legnagyobb magyar égéseket a nemzetközi porondon, majd jöhet a többoldalas trash arról, hogy "illik-e" magyar csapat ellen szurkolni a kupákban vagy sem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én még emlékszem, hogy az MTZ Ripo Minsz ellen mi volt 😊túlértékeled a fraditmegint zöldeket beszélsz rigginsJoci
szenvedés lesz ez, a legcsúnyább fajtábólHöri
több mint 13 éve
túlértékeled a fraditmegint zöldeket beszélsz riggins
több mint 13 éve
Hurka
4 104
gratuláloktúlértékeled a fraditremelem ki is pottyannak szepen 😊zavi27
több mint 13 éve
túlértékeled a fraditremelem ki is pottyannak szepen 😊
több mint 13 éve
túlértékeled a fraditszenvedés lesz ez, a legcsúnyább fajtából
több mint 13 éve
Én imádom Hiddinket, de Villas-Boas is jó lesz 😊Még a végén jövőre megint követni fogom a soccert, azon belül is a Chelseat természetesen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vidi: sucks, én már most leírtam őket, remélem nem így leszPaks: fuckyeah, kötelező továbbjutás és szép helyet is látnak közben 😊
Fradi: utazás szempontjából szívás, de a továbbjutás kb megvan
Chelsea: v Villas-Boas v Hiddink, nekem kb mindegy, csak ne egyszerre a kettő.
több mint 13 éve
hát ha tényleg összejön a Chelseanek Villas Boas, akkor lehet tartani egy fesztivált Londonban. Legjobb fiatal edző.Szerintem a lehető legjobb. Fiatal, tehetséges és ami a legfontosabb, még biztosan motivált is. Csak adja meg neki a megfelelő szabadságot és türelmet Abra, és akkor nagyon jó lesz. Legalábbis bízom benne. 😊SchleckOhh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.Schleckszted jó döntés ?gabtsi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Tudnék örülni egy holland, vagy dán kiruccanásnak is 😊akkor ha már most így kibasztak velünk remélem a 2.körben Austria Wien lesz 😊Jocipersze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕JociCsak 3000km 😀Bálesz
több mint 13 éve
nincsenek ezek belátással azokra, akik aludni szeretnének nappal...14:20-at mondott az infantilis ha jól hallottam.Schlecka 2. kört nem most sorsolják?Hurkade. bele is döglök már a várakozásbaHöri
több mint 13 éve
14:20-at mondott az infantilis ha jól hallottam.a 2. kört nem most sorsolják?Hurkade. bele is döglök már a várakozásbaHöri
több mint 13 éve
a 2. kört nem most sorsolják?Hurkade. bele is döglök már a várakozásba
több mint 13 éve
Hurka
4 104
a 2. kört nem most sorsolják?
több mint 13 éve
Szerintem a lehető legjobb. Fiatal, tehetséges és ami a legfontosabb, még biztosan motivált is. Csak adja meg neki a megfelelő szabadságot és türelmet Abra, és akkor nagyon jó lesz. Legalábbis bízom benne. 😊szted jó döntés ?gabtsihttp://portoisarkanyok.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/20/BRKING_Villas-Boas_a_CHELSEA-ben/zinedine5Ohh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.Schleck
több mint 13 éve
szted jó döntés ?http://portoisarkanyok.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/20/BRKING_Villas-Boas_a_CHELSEA-ben/zinedine5Ohh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.Schleck
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
http://portoisarkanyok.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/20/BRKING_Villas-Boas_a_CHELSEA-ben/zinedine5Ohh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.
több mint 13 éve
ebben a kettőben bízom én is.közel is van és a hangulat is garantáltZsolna kéne 😀HöriCsak 3000km 😀Báleszakkor ha már most így kibasztak velünk remélem a 2.körben Austria Wien lesz 😊Joci
több mint 13 éve
Zsolna kéne 😀akkor ha már most így kibasztak velünk remélem a 2.körben Austria Wien lesz 😊Jocipersze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕JociCsak 3000km 😀Bálesz
több mint 13 éve
akkor ha már most így kibasztak velünk remélem a 2.körben Austria Wien lesz 😊persze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕JociCsak 3000km 😀Bálesz
több mint 13 éve
persze hogy egy világvégi örményfost kapunk 😕JociCsak 3000km 😀
több mint 13 éve
azért ez egy vicc h az europa liga keretében szinte csak ázsiai ellenfeleket kaphattunk volna, persze jött is. paks legalább szép helyre megy.
ami nem hajlik, az törik!