Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Csak a látszat miatt Petey 😊 Hogy legyen mivel védekezni, de mindenki tudja, hogy az első forduló idején lesz akciós a kóla siófok-szabadifürdőn, ezért csalták el a sorsolást, hogy csak a vidi élvezhesse eme rettentő hatalmas erőfölényt 😛

Az meg lol, hogy mindig nekünk kell utoljára átkelni az Úttesten 😛
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 118 — Csodabogár
szopjon le az emelesz.persze hogy a fidi mehet az első fordulóban siófokra :mad:Joci
Ez most miért jó a fidinek?tenorx
A Fradi drukkereknek rossz,hogy nem ők. 😉Bazzani
már megint a konteók 😂

A Siófok azt kérte, hogy nyáron érkezzen a Videoton, a Dózsa és a Fradi.
"...Az első kör párosítását nem kellett kisorsolni, mert az egyesületek közül kilenc előzetesen megjelölte, melyik riválissal szeretne játszani, az MLSZ pedig egyik csapat kérését sem utasította el – adta hírül az MTI."

Horváth Károly:
Tudtuk, hogy a Videoton nyáron látogat hozzánk, de azt kértük az MLSZ vezetőitől, hogy az Újpestet és a Ferencvárost is a nyáron fogadhassuk. Kérésünket sajnos csak félig teljesítették.

Mi azt kértük hogy mehessünk Pápára és Kecskemétre nyáron, nem az lett 😊 szóval?
Az UTE már tényleg vicc utolsónak.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
szopjon le az emelesz.persze hogy a fidi mehet az első fordulóban siófokra :mad:Joci
Ez most miért jó a fidinek?tenorx
A Fradi drukkereknek rossz,hogy nem ők. 😉

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 402 — Wrath of Khan
Ez most miért jó a fidinek?
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
Harmadik éve Vidi-Újpest a záróforduló.
Éljenek a véletlenek.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szopjon le az emelesz.persze hogy a fidi mehet az első fordulóban siófokra :mad:

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én fenntartással kezelem a 31 éves Spanyol "u" válogatott gyereket... szerintem ezt a színvonalat amit mindig igazolnak, bőven ki tudná termelni a magyar utánpótlás is, ha normálisan csinálnák.Amadeus91
126 meccset játszott a spanyol elsőosztályban. Azt hiszem ez nagyobb dolog, mint hogy utánpótlás spanyol válogatott volt. Persze ettől még lehet rossz, de egy spanyol már bejött a DVTK-nak, bejöhet még egy. 😉

Villas-Boas pedig már biztos, hogy elhagyja a Portot. Saját maga fizette ki a 15 millás lelépési díját, nagyon remélem hogy erre a Chelsea adta a pénzt, és jön a hivatalos bejelentés mindjárt, hogy a Chelsea az új csapata. Rettentően örülnék neki. 😊Schleck
Mondjuk én alapjáraton vagyok pesszimista a latin sztárokkal szemben.

A Chelsea-t meg nem értem..hagyni kéne az edzőket dolgozni. Simán jó csapat lenne, ha nem küldenék el az edzőket zsinórban.
Chelsea drukker vagy? Mit gondolsz, Arnesen-nel a HSV nagy csapat lesz újra?Amadeus91
Én jobban bízom ezekben a játékosokban, mint a huszadvonalas afrikaiakban. Ebbe a bajnokságba egyelőre még nincs szükség nagy sebességre, de a technikai tudásuk valószínűleg nem kopott sokat az évek során, szóval segíthetnek szerintem. Egyébként a két diósgyőri spanyol komolyabb múlttal rendelkezik, mint akit most írt fetomy a Vidihez.

Persze hagyni kéne, csak ne Ancelottit, rövid idő alatt is sikerült számomra bebizonyítania, hogy totálisan alkalmatlan a Chelsea irányítására. Arnesen szerepét meg nem nagyon látom, hogy pontosan mi volt a csapatnál, bár beismerem, hogy mostanában nem is követtem annyira a klub dolgait. De ahogy tudom, főleg az ificsapat környékén tevékenykedett, amit Mourinho kritizált is párszor, hogy nem tud klasszisokat adni a csapatnak, és ebben igaza is volt szerintem, bár az utóbbi években mintha változtak volna a dolgok. Szóval ha csak az ifiakadémánál végzett munkáját nézed, akkor nem volt valami hú de nagy szerepe a klub sikereiben, de biztosat nem tudok mondani.

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A csehek ellenit adta felvételről, nem tom élőben igen-e. Ráadásul kihagynak részeket(1 óra 15 perc volt reklámokkal) együtt és délután nyomják ezeket az összefoglalókat, úgyhogy abszolút nézhető.valaki2
Az akkor nem nekem való, mert én csak élőben nézek meccseket, lehetőleg az éjszaka közepén, és a távirnyó se került elő. 😊

Amúgy örülök, hogy sokakat érdekel a Gold Cup, nem feltétlenül csak közületek, hanem úgy általában Mo-on, mert azt néztem, hogy a Denver Sports Blog-ra az elmúlt napokban relatíve sokan látogattak el a Gold Cup keresőszavakkal - a "bazd meg anyád filip"-kifejezés mellett 😀 - szóval úgy látszik van rá érdeklődés. Örülök neki, már csak Rapids-szurkolókat kéne toboroznom, nem nagyon akarnak gyűlni, pedig egy MLS-bajnoki címnél jobb reklámot nem tudok.

Ha már szóba került Torghelle, őt el tudnám képzelni Casey mellett is, örülnék, ha hozzánk igazolna, vagy ha pár éven belül az isteni Conor az NBI-be jönne levezetni, akkor engem is nagyon érdekelne a sportág. 😀

A Galaxy elleni meccsünk összefoglalója:
http://denversports.blog.hu/2011/06/21/rapids_elvesztettuk_a_rangadot

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 118 — Csodabogár
Hmm.. Paolo Souza úgy látszik a spanyolokat favorizálja 😊 Hector Sanchez után most Álvaro Brachi is spanyolországból érkezik. Nem valami nagy nevek, de kíváncsi leszek mit tesznek hozzá a játékhoz. Mindenesetre Crespo beleillik a mediterrán vonalba 😀fetomy
Crespo-t majd ha hivatalosan bejelenti a klub, addig csak rumor. Lázár is maradt, cáfolva a "tuti" infokat a Samsunsporról 😉

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 120
Én fenntartással kezelem a 31 éves Spanyol "u" válogatott gyereket... szerintem ezt a színvonalat amit mindig igazolnak, bőven ki tudná termelni a magyar utánpótlás is, ha normálisan csinálnák.Amadeus91
126 meccset játszott a spanyol elsőosztályban. Azt hiszem ez nagyobb dolog, mint hogy utánpótlás spanyol válogatott volt. Persze ettől még lehet rossz, de egy spanyol már bejött a DVTK-nak, bejöhet még egy. 😉

Villas-Boas pedig már biztos, hogy elhagyja a Portot. Saját maga fizette ki a 15 millás lelépési díját, nagyon remélem hogy erre a Chelsea adta a pénzt, és jön a hivatalos bejelentés mindjárt, hogy a Chelsea az új csapata. Rettentően örülnék neki. 😊Schleck
Mondjuk én alapjáraton vagyok pesszimista a latin sztárokkal szemben.

A Chelsea-t meg nem értem..hagyni kéne az edzőket dolgozni. Simán jó csapat lenne, ha nem küldenék el az edzőket zsinórban.
Chelsea drukker vagy? Mit gondolsz, Arnesen-nel a HSV nagy csapat lesz újra?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Hmm.. Paolo Souza úgy látszik a spanyolokat favorizálja 😊 Hector Sanchez után most Álvaro Brachi is spanyolországból érkezik. Nem valami nagy nevek, de kíváncsi leszek mit tesznek hozzá a játékhoz. Mindenesetre Crespo beleillik a mediterrán vonalba 😀
több mint 13 éve

Villas-Boas pedig már biztos, hogy elhagyja a Portot. Saját maga fizette ki a 15 millás lelépési díját, nagyon remélem hogy erre a Chelsea adta a pénzt, és jön a hivatalos bejelentés mindjárt, hogy a Chelsea az új csapata. Rettentően örülnék neki. 😊

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 120
Én fenntartással kezelem a 31 éves Spanyol "u" válogatott gyereket... szerintem ezt a színvonalat amit mindig igazolnak, bőven ki tudná termelni a magyar utánpótlás is, ha normálisan csinálnák.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én se mondom h tuti jön crespo, csak azt mondom h ez az irány jó lenne.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 560 — Lájkold a zsűrit!
Crespot mondjuk motiválhatja is a nemzetközi kupa, ő tipik az a csatár volt mindig is aki a fontos meccseken játszott igazán jól. Mondjuk kissé szkeptikus vagyok én is tavaly ugye az volt rumour h Carew jön Vidihez.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
gabtsi, az addig rendben van, hogy jöjjenek az ilyenek, de Crespo miért jönne ide addig, amig még bírja az olasz elsőt is?
Majd ha onnan kirúgdossák, akkor lehet, hogy kiköt errefelé 38-40 évesen, addig szerintem sansztalan.Bálesz
pénzért, meg talán ha olyan ember h motiválja akkor a nemzetközi kupáért.
ha pl garancsi ki tudott dobni nulla emberekre svédországból fél millió eurót (azóta is kedveli mezeyt sztem), vagy lencsét 1M USD-ért elvitte a maccabi elől, akkor ki tudja gazdálkodni crespo pénzét is.

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 978 — Illegális gyakorló
gabtsi, az addig rendben van, hogy jöjjenek az ilyenek, de Crespo miért jönne ide addig, amig még bírja az olasz elsőt is?
Majd ha onnan kirúgdossák, akkor lehet, hogy kiköt errefelé 38-40 évesen, addig szerintem sansztalan.

több mint 13 éve
Röhögjön mindenki nyugodtan. 35 évesen Crespo pontosan az az ember, aki nem is öregedett még annyira ki, de nem is reménykedhet vezető európai csapatról. Nem kell úgy előadni mintha Messit hoznánk ide. Én is olvastam mindenfele erről idióta hozzászólásokat, amiket nyugodtan meg lehet tenni. Ettől függetlenül nagyon remélem, hogy nem csak kacsa - bár tőlünk nem annyira szeretnek kiszivárogtatni ilyeneket, úgyhogy fene tudja - mert k.vajó lenne, ha azért néha ide is jönne levezetni 1-1 korábbi sztár.

Mellesleg nemtom mit kell a pénz miatt agonizálni. Átigazolási díj nincsen, a fizetését meg kétlem, hogy a legjobban álló magyar klub ne tudná kitermelni egy 36 éves játékosnak. És neki meg miért ne érné meg idejönni? Ő már nem mehetne olyan klubcsapatba, ami európai kupában játszik, és nem kis csapat. Ha jön a vidihez, az is biztos benne lesz, hogy egyáltalán van esély arra, hogy BL-ben indulunk, ahol azért villanthatna a nagyoknak, hogy még ér valamit.

Majd meglátjuk, hogy a nagy röhögés után tátva marad-e néhány száj... 😊
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 560 — Lájkold a zsűrit!
Signorit is leigazolta anno a Sopron 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Biztos én vagyok túlzottan optimista, de tetszik ez az irány amerre elindulni látszik a magyar bajnokság. A diósgyőri spanyolok is jónak tűnnek, és Crespo leigazolása tényleg hihetetlen lenne.Schleck
ahogy elkezdtek valódi pénzemberek belépni a játékba úgy lesz ez egyre jobb (elméletileg). garancsi és tarsoly mindenképpen ilyen, és nagyon jó a magyar focinak, hogy diósgyőrbe is top5ben lévő ember (leisztinger) szállt be. még kell 3-4 ilyen tulaj és akkor lesz konkurencia. elkezdődik (ha elkezdődik) Crespoval, és a többieknek is előbb utóbb lépni kell, ennek pedig már középtávon eredménye kell legyen.

a másik fontos, hogy így talán meg lehet akadályozni h a legjobb 16-7 éves gyerekek kis pémnzért azonnal elhúzzanak külföldre, ahol 90%-uk el is tűnik, ahelyett h a magyar bajnokságot erősítené legalább néhány. egyszerűen nonszensz h nem látsz 18 év körüli gyerekeket akik kiemelkednének a felnőtt bajnokságból. egyet sem.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pedig vicces. Az egész ügy.
Majd idejön Crespo. Ez egy nagy 😂
több mint 13 éve
biztos csak én nem látom h mi ebben a fun...
Crespo egy világklasszis center, amelyhez foghatóra sem emlékszem a magyar bajnokságból. sok alacsony színvonalú bajnokságnál kezdték úgy az építkezést, hogy kiöregedő világklasszisokat vittek, akik egyrészt emeltek a színvonalon másfelől azért a fiatalok is láthattak ezt azt. törökország is így indult pl, aztán most már egész erős csapatok vannak, de pl dejan savicevic is lehúzott a milanos idő után pár évet a sógoroknál, nem is szarul.

már sokkal korábban kellett volna ilyen embereket idecsábítani, ha lesz ebből a dealből vmi ha nem.gabtsi
Teljesen egyetértek. Biztos én vagyok túlzottan optimista, de tetszik ez az irány amerre elindulni látszik a magyar bajnokság. A diósgyőri spanyolok is jónak tűnnek, és Crespo leigazolása tényleg hihetetlen lenne.

több mint 13 éve
biztos csak én nem látom h mi ebben a fun...
Crespo egy világklasszis center, amelyhez foghatóra sem emlékszem a magyar bajnokságból. sok alacsony színvonalú bajnokságnál kezdték úgy az építkezést, hogy kiöregedő világklasszisokat vittek, akik egyrészt emeltek a színvonalon másfelől azért a fiatalok is láthattak ezt azt. törökország is így indult pl, aztán most már egész erős csapatok vannak, de pl dejan savicevic is lehúzott a milanos idő után pár évet a sógoroknál, nem is szarul.

már sokkal korábban kellett volna ilyen embereket idecsábítani, ha lesz ebből a dealből vmi ha nem.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak pár komment az NSO-ról, amiken többnyire besírtam, ezzel a hírrel kapcsolatban :

"Crespo nagyálma végre valóra válhat és pályára léphet a magyar bajnokságban.Már láttom előre ahogy lenyilatkozza egy MK meccs után hogy mondjuk a bőcsi atmoszférához foghatott nem tapasztalt soha. Hagyjuk már........"

"Crespo röhög egyet, hogy egy tv márkától kap ajánlatot."

"A Kaposvölgye olyan ajánlatott tett a Barcelonának és Lionel Messinek, hogy az már visszautasíthatatlan. Messi a következő évben a Kaposvölgye csapatát fogja erősíteni. A fizetése havonta 3 dinnye és 10 kg alma lesz. A klasszis 12+1 évre írt alá a magyar sztárcsapathoz."

"Júl. 17. - Crespo a mecccs után megmártózik a Balatonban, vesz egy főtt kukoricát a strandon, a lángosos pedig átvágja 200 forinttal."

"Crespo már öreg! Szerezzétek meg inkább Messit vagy Tevezt. Bohócok!Miből lesz fizetve a bére? Megemeli 600ft-ra a MOL a benyát?"

"Nagy csapat lenne tényleg. Détári iszik, Maradona szippant, Én még leigazolnám Gascoigne-t is. Ütős kis csapat lenne..."

"Alves árából megszerezhetnék Torghelle Sanyit, a Crespo–Torghelle csatárduó rettegésben tartaná Európát!"

😂 😂 😂
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 550 — Vikings fan
állítólag Crespoval tárgyal a fidi. az szép húzás lenne.
http://www.pepsifoci.hu/napi/node/93213gabtsi
😂 😂 😂JC6
Nyugi mar Ze Robertoért is bejelentkeztek. 😀
De hogy minek ? Pénzük biztos lesz majd Orbán közbeszerzési pályázatot ír ki a vidi felviragoztatására. 😀

Ui.(ne vedd komolyan mert nincs kedvem 3 oldalas a vidi nem is fidi vitához)