Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Villas Boas a Chelsea edzője, így lehetséges, hogy újra rámegyünk Hulkra, akinek így nagyobb esély is vana távozására.Kell erőcsatár, elismerem a lovat, de elegem van a vén veterán igazolásokból.empty taxiNekem Drogba nem hiányzik, ink vegyünk még 1 kp-t, egyébként egyet értek.empty taxiFrászt nem, Drogba kell nekünk. Ha csak 2 évre is. Ibrával mindketten életveszélyesek, erőcsatárok, playmakerek, ráadásul így lehetne pihentetni is, ami nem hátrány, tekintve, hogy Ibra nagyon elfáradt szezon végére. Cassanot meg el fogjuk adni.Stez
Neki tudnék még jobban örülni, hiszen fiatal.
Közben úgy néz ki, hogy Astorit elszórakozzuk és 4 millióért átengedjük a játékjogát a Cagliarinak.
Ez fos viszont :/
több mint 13 éve
Kell erőcsatár, elismerem a lovat, de elegem van a vén veterán igazolásokból.Frászt nem, Drogba kell nekünk. Ha csak 2 évre is. Ibrával mindketten életveszélyesek, erőcsatárok, playmakerek, ráadásul így lehetne pihentetni is, ami nem hátrány, tekintve, hogy Ibra nagyon elfáradt szezon végére. Cassanot meg el fogjuk adni.StezA Barca egyre távolabb Fabregastól és mivel Berlusconi kedvence, így mi vadászunk rá már egy ideje. Érte megmondta Berlu, hogy a zsebébe nyúl. De amúgy egy olaszban élő Milan fan mondta, hogy most az ő érkezésére van a legnagyobb esély, ő pedig egy Milanos újságírótól hallotta, vele beszélgetett, aki pedig eléggé bennfentes, ami a Milanos híreket és moccanásokat illeti.Nekem Drogba nem hiányzik, ink vegyünk még 1 kp-t, egyébként egyet értek.empty taxi
De ha nem Fabregas, akkor Hamsík jön, akinek még jobban is örülnék, illetve Drogba is velünk szimpatizál a BL miatt.
Még jöhetne Astori, ezzel a 3 érkezővel már a BL-ben is lenne keresnivalónk.Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Magyar-Svédre lehet már jegyeket venni?
több mint 13 éve
én mint örök rosszindulatú szkeptikus lájkolom boas érkezését 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
vassadi
15 629
A Barca egyre távolabb Fabregastól és mivel Berlusconi kedvence, így mi vadászunk rá már egy ideje. Érte megmondta Berlu, hogy a zsebébe nyúl. De amúgy egy olaszban élő Milan fan mondta, hogy most az ő érkezésére van a legnagyobb esély, ő pedig egy Milanos újságírótól hallotta, vele beszélgetett, aki pedig eléggé bennfentes, ami a Milanos híreket és moccanásokat illeti.Csak emiatt bízom abban, hogy talán le lehetne csapni rá. De szerintem ha a Barca nem jön össze neki, akkor mindenáron maradni akar majd az 'ágyúsoknál'. Én is elégedett lennék Hamsíkkal, ráadásul ő lényegesen kevesebbe kerülne.
De ha nem Fabregas, akkor Hamsík jön, akinek még jobban is örülnék, illetve Drogba is velünk szimpatizál a BL miatt.
Még jöhetne Astori, ezzel a 3 érkezővel már a BL-ben is lenne keresnivalónk.Stez
több mint 13 éve
Villas-Boas hivatalosan is a Chelsea vezetőedzője,dislike :/ 😛Newman😊
több mint 13 éve
Villas-Boas hivatalosan is a Chelsea vezetőedzője,dislike :/ 😛
több mint 13 éve
Frászt nem, Drogba kell nekünk. Ha csak 2 évre is. Ibrával mindketten életveszélyesek, erőcsatárok, playmakerek, ráadásul így lehetne pihentetni is, ami nem hátrány, tekintve, hogy Ibra nagyon elfáradt szezon végére. Cassanot meg el fogjuk adni.Nekem Drogba nem hiányzik, ink vegyünk még 1 kp-t, egyébként egyet értek.empty taxiÉn is, de szerintem ez megint csak egy híresztelés a sok közül. Két éve már odáig is jutottunk, hogy egyesek biztosan állították, a Juve elleni Berlusconi-kupa meccs után bejelentik Fabregas leigazolását, aztán...vassadiA Barca egyre távolabb Fabregastól és mivel Berlusconi kedvence, így mi vadászunk rá már egy ideje. Érte megmondta Berlu, hogy a zsebébe nyúl. De amúgy egy olaszban élő Milan fan mondta, hogy most az ő érkezésére van a legnagyobb esély, ő pedig egy Milanos újságírótól hallotta, vele beszélgetett, aki pedig eléggé bennfentes, ami a Milanos híreket és moccanásokat illeti.
több mint 13 éve
Végignéztem az amerikai u17-es keretet. Remélem Fernando PINA-t is láthatjuk majd élőben au eurosport2-n. 😀 Kiváncsi vagyok h vágja ki magát a magyar kommentátor. 😛valaki2Ha most a digisportra kapcsolsz, akkor láthatod cselgáncsozni Joao Pina portugál dzsúdóst és teljesülhet minden örömöd. 😀
több mint 13 éve
nehezen hiszem, hogy fabregasnak másra is kell a milan, mint a barca ijesztgetésére de majd meglátjuk.nálunk úgy néz ki, hogy a cityvel lesz bidwar sneijderért, ami egyfelől sok jót nem jelent, másfelől csak van annyi esze, hogy nem megy egy parvenü vesztőhelyre, főleg nem mancinihez.
30M font, no brainer.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
nagyon jó igazolás lenne, nem örülnék neki, ha hozzátok menne... 😊Krkic,Roma?örülök is neki. már csak a kondíciókat lenne jó megtudni, mert mindenki mást ír. Igazából a kölcsönös variáció is tetszik, meg a 10 misis is, de nem mind1, hogy mennyi költőpénz marad 😀
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/bojan-krkic-az-as-romahoz-igazol-sajtohir-2082753/
nagy fogás lehet...Newman
állítólag Ricky Alvarez érkezését is bejelentik pár napon belül. Óriási vétel lehet 😊Habi
Fabregas úgyis a Videotonba megy, a mostani spanyol áramlás miatt, meg amúgyis álma volt, hogy piros-kékbe öltözhessen. 😛
|
több mint 13 éve
Nekem Drogba nem hiányzik, ink vegyünk még 1 kp-t, egyébként egyet értek.A Barca egyre távolabb Fabregastól és mivel Berlusconi kedvence, így mi vadászunk rá már egy ideje. Érte megmondta Berlu, hogy a zsebébe nyúl. De amúgy egy olaszban élő Milan fan mondta, hogy most az ő érkezésére van a legnagyobb esély, ő pedig egy Milanos újságírótól hallotta, vele beszélgetett, aki pedig eléggé bennfentes, ami a Milanos híreket és moccanásokat illeti.Fabregas állítólag Milan lesz..Én is, de szerintem ez megint csak egy híresztelés a sok közül. Két éve már odáig is jutottunk, hogy egyesek biztosan állították, a Juve elleni Berlusconi-kupa meccs után bejelentik Fabregas leigazolását, aztán...vassadi
Tudnék neki örülni! 😊Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Alapból 60 milláért adja az Arsenal, míg a Barca 40-et ajánl és nem hajlandóak emelni. Így kerülhetünk mi a képbe ismét, márpedig ha Berlu CR7-et vagy Messit zsebből kifizetné, mert imádja, így Fabregas 50-60 milláját is simán..Meglepődnék,ez csak akkor valósulhat meg szvsz,ha meglehetősen túlfizetitek.NewmanÉn is, de szerintem ez megint csak egy híresztelés a sok közül. Két éve már odáig is jutottunk, hogy egyesek biztosan állították, a Juve elleni Berlusconi-kupa meccs után bejelentik Fabregas leigazolását, aztán...vassadiA Barca egyre távolabb Fabregastól és mivel Berlusconi kedvence, így mi vadászunk rá már egy ideje. Érte megmondta Berlu, hogy a zsebébe nyúl. De amúgy egy olaszban élő Milan fan mondta, hogy most az ő érkezésére van a legnagyobb esély, ő pedig egy Milanos újságírótól hallotta, vele beszélgetett, aki pedig eléggé bennfentes, ami a Milanos híreket és moccanásokat illeti.
több mint 13 éve
Meglepődnék,ez csak akkor valósulhat meg szvsz,ha meglehetősen túlfizetitek.A Barca egyre távolabb Fabregastól és mivel Berlusconi kedvence, így mi vadászunk rá már egy ideje. Érte megmondta Berlu, hogy a zsebébe nyúl. De amúgy egy olaszban élő Milan fan mondta, hogy most az ő érkezésére van a legnagyobb esély, ő pedig egy Milanos újságírótól hallotta, vele beszélgetett, aki pedig eléggé bennfentes, ami a Milanos híreket és moccanásokat illeti.Fabregas állítólag Milan lesz..Én is, de szerintem ez megint csak egy híresztelés a sok közül. Két éve már odáig is jutottunk, hogy egyesek biztosan állították, a Juve elleni Berlusconi-kupa meccs után bejelentik Fabregas leigazolását, aztán...vassadi
több mint 13 éve
A Barca egyre távolabb Fabregastól és mivel Berlusconi kedvence, így mi vadászunk rá már egy ideje. Érte megmondta Berlu, hogy a zsebébe nyúl. De amúgy egy olaszban élő Milan fan mondta, hogy most az ő érkezésére van a legnagyobb esély, ő pedig egy Milanos újságírótól hallotta, vele beszélgetett, aki pedig eléggé bennfentes, ami a Milanos híreket és moccanásokat illeti.Fabregas állítólag Milan lesz..Én is, de szerintem ez megint csak egy híresztelés a sok közül. Két éve már odáig is jutottunk, hogy egyesek biztosan állították, a Juve elleni Berlusconi-kupa meccs után bejelentik Fabregas leigazolását, aztán...vassadi
Még jöhetne Astori, ezzel a 3 érkezővel már a BL-ben is lenne keresnivalónk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetomy, petey! szóljatok már Souzának, hogy 1-2 középpályást is igazoljon. csak ne sántagyuri játsszon. akkor fogok nektek szurkolni 😀
több mint 13 éve
Krkic,Roma?örülök is neki. már csak a kondíciókat lenne jó megtudni, mert mindenki mást ír. Igazából a kölcsönös variáció is tetszik, meg a 10 misis is, de nem mind1, hogy mennyi költőpénz marad 😀
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/bojan-krkic-az-as-romahoz-igazol-sajtohir-2082753/
nagy fogás lehet...Newman
állítólag Ricky Alvarez érkezését is bejelentik pár napon belül. Óriási vétel lehet 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Krkic,Roma? http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/bojan-krkic-az-as-romahoz-igazol-sajtohir-2082753/
nagy fogás lehet...
több mint 13 éve
vassadi
15 629
Fabregas állítólag Milan lesz..Én is, de szerintem ez megint csak egy híresztelés a sok közül. Két éve már odáig is jutottunk, hogy egyesek biztosan állították, a Juve elleni Berlusconi-kupa meccs után bejelentik Fabregas leigazolását, aztán...
több mint 13 éve
Fabregas állítólag Milan lesz..Tudnék neki örülni! 😊
több mint 13 éve
http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_6999591,00.htmlZsírabuli :cool:
Falcaotól pedig tartok egy hangyányit, de hát ki tudja :rolleyes:
több mint 13 éve
így van....és tavaly is ők mentek siófuckra(5000néző, idén vajon több lesz? 😊 )....ez nem ér 😕 😀A Fradi drukkereknek rossz,hogy nem ők. 😉Bazzaniszopjon le az emelesz.persze hogy a fidi mehet az első fordulóban siófokra :mad:JociEz most miért jó a fidinek?tenorx
|
több mint 13 éve
Na ezt azért nem kéne.Én eléggé csípem Crespót, nem kéne, hogy most idejöjjön aztán el kelljen kezdenem szurkolni a Vidinek 😛 igazoljon a KTE-be, a Vidi meg megkapja Biciklit. Mindenki jól jár