Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Usa - Panama 1-0 G: Dempsey (A: Donovan, Adu)HöriAdu zseniális volt abban a félórában, amit kapott, remélem Mexikó ellen kezdő lesz. Őt kéne a Vidi megvegye. 😉
több mint 13 éve
Milan: Galliani kizártnak tartja Hamsík és Drogba érkezését - most akkor ez hogy van ez Stez kollega?Hogy lenne?
nekünk pedig Tevezünk biztosan nem lesz, ill Hiddink vs Gasperini.Divat
Emlékszel az előző nyárra?
Galliani erőteljesen már hetekkel az átigazolási időszak vége előtt azt mondta, végleges a keret és senki sem érkezik.
Augusztus 31-én jött Ibra, Robinho, előtte néhány nappal Boateng.
Hát így van ez. 😊 De egyébként már napok óta mondja Galliani, hogy meglesznek az igazolások, de valszeg csak augusztusban, vagy az utolsó napokban fogják őket bejelenteni és várnak vele. Azért nehogy már elhidd, amit Galliani mond. Nálunk ez így megy, szó szerint hólyítjüka népet. 😊 Aki egyik nap kell, a másik nap már cáfoljuk is, majd kiderül, hogy jaa, mégis a játékos után fotkosunk. Porhintések ezek, mint ahogyan az is, hogy elmondták, hozunk idén egy sztárt, Gallianiék Mr. X-nek hívják, megy a találgatás, ki lesz az.
Elmondták, hogy 183-184 cm, sötéthajú, blah blah.. Nah most megy a találgatás, a kiadott adatok ráillenek Balere, Hamsíkra és még sorolhatnám... 😊 Nem adnék sokat ezekre a kijelentésekre a helyedben. És szerintem Drogba és Hamsík is nálunk köt ki, vagy Drogba+Fabregas lesz. Valamelyik kp jönni fog szerintem.
több mint 13 éve
Na jo azt a 2 meccset a Sturm ellen meg elvezzettek ki😊En azoknak sem orultem , hogy elvittek minden kulcsjatekosunkat. Nem fikazom a Vidit, csak nagyon unszimpatikus ez a nemzeti, politikai osszefonodas, meg buta modon veghezvitt koltekezes a magyar focira, hogy most akkor pumpaljunk midnen letezo penzt, tamogatast oda aranytalanul, es akkor most par evig igazzuk le a magyar mezonyt ebbol, mert nemzetkozi eredmenye ugyse lesz, hiaba papolnak itt az alakulo csapatrol. max annyi lehet mint Debrecenben, par evig bajnoki cimek, aztan szep alssan kipukkadas. Magyar fociban sosincsenek hosszutavu, ertelmes epitkezesek. Abbola hatalmas penzbol amit a Kosaek inteztek el most a Lokinak stadionra, minden NB1es palyat futhetove lehetne tenni pl., hogy lehessen telen is jatszani.
Amugy meg sokkal duhosebb vagyok az ujpesti fantomtulajdonosra, es vezetokre, akik hosszu evek ota hulyitenek minket, nem vegzik jol a dolgukat, es atvagjka az Ujpest szurkolokat. Nme is Mitrovics szemelye a verlazito maost nalunk, hanem a tobb eve tarto hitegetes, rossz folyamatok. Ennek a kicsucsosodasa ez az igazolas is, vegul is Vidinek van ra most lehetosege, jogos ha megteheti, csak a mi reszunkrol vagyok nagyon elkeseredve, ahogy olvasom nem egyedul az Ujpest szurkolok koreben. Forradalom varhato lassan!! 😊
több mint 13 éve
Tomi:engem szórakoztat hogy fikázzák a Vidit, de senki nem tudja ezt utánuk csinálni eddig, és nem Vityka miatt. A mighty Paks is a Nemzet Csapata(Muhaha) és a Majd Jövőre Dózsa TE előtt végzett 😂 Lépjetek már túl rajta. Aki meg jobb mint az átlag persze hogy megveszi egy jobb csapat hogy még jobb legyen, nem csak nálunk. Ez van hokiban, kosárban is.
Tavaly a lilák röhögtek teli szájjal Vaskó, Lipták, Lázár, Sándor stb elhozatalán, most meg ezt hánytorgatják fel. Szánalmas.
Mondjuk vissza a BL selejtezőt, esetleg a csoportkört ha bejutunk, zavi?
/rant off
több mint 13 éve
OT után a luchador brigád is bejutott a döntőbe, vasárnap eldől ki a keményebb
több mint 13 éve
gsn
3 548
A Santos megnyerte a Libertadores Kupát, persze tömegverekedés volt a végén. 😀 Innentől Neymarnak és Gansonak nincs igazán mit nyernie Dél-Amerikában, szóval szinte biztos Európa. Nyertek két paulista ligát, ami helyileg többet ér, mint a brazil bajnoki cím, plusz megvan a kontinentális trófea is. A brazil bajnokságot mindig az nyeri kis túlzással, aki a végén jobban bundázik. 😀 A Santos A csapata még nem játszott a bajnokságban meccset pedig már egy hónap lement, a két sztár egyáltalán nem szerepelt.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
USA 2-1-re kikapott Üzbegisztántól az U17-es VB második csoportmeccsén, Serna megint nem játszott, szóval meg is érdemli a sok beképzelt kis fasz. 😛
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 120
Torres meg már ma Viktorral vacsorázott.Mi ez a spanyolosítás a Vidiben? Most olvasom, aláírt a harmadik...JC6mondom én Fabregas előkészítése...Xavival is tárgyalnak már, de még nem dőlt el mennyit kéne ráfizetni Alves kivásárlási áráért. 😛Divat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Divat 😀
több mint 13 éve
Mi ez a spanyolosítás a Vidiben? Most olvasom, aláírt a harmadik...JC6mondom én Fabregas előkészítése...Xavival is tárgyalnak már, de még nem dőlt el mennyit kéne ráfizetni Alves kivásárlási áráért. 😛
|
több mint 13 éve
Mi ez a spanyolosítás a Vidiben? Most olvasom, aláírt a harmadik...JC621 éves, ő is Barcánál nevelkedett. Hát, már csak egy spanyol kapus kell, aztán szinte mindenhova van spanyolunk 😀
Egyébként mondom, Souza gondolom azt a területet jobban ismeri/jobbra tartja. Jobban örülök, mintha ugandai ultrasztárokat hoznánk, de hát meglátjuk mire képesek.
Divat: Ú tényleg, Sneijder helyébe semmiképp nem kellene. Viszont ha valahogy mellé hoznánk, nem feltétlen lenne baj szerintem, ha a ráköltött pénz miatt nem szopunk mással.
több mint 13 éve
több oldalról is hallana ilyeneket, szal sztem elég komoly...korábban örültem volna neki, de most már nem igazán, ha jönne akkor Sneijder tuti megy, aminek meg végképp nem örülnék...Milan: Galliani kizártnak tartja Hamsík és Drogba érkezését - most akkor ez hogy van ez Stez kollega?a Szar iránti érdeklődésünk mennyire létező/komoly? Azt hallottam 30 misit kínálunk, aminél visszont többet kér a Reál.
(mivel ritkán hangoztatom: Inter, és mivel tán nem egyértelmű: Kaká😛)fetomy
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi ez a spanyolosítás a Vidiben? Most olvasom, aláírt a harmadik...
több mint 13 éve
Milan: Galliani kizártnak tartja Hamsík és Drogba érkezését - most akkor ez hogy van ez Stez kollega?a Szar iránti érdeklődésünk mennyire létező/komoly? Azt hallottam 30 misit kínálunk, aminél visszont többet kér a Reál.
(mivel ritkán hangoztatom: Inter, és mivel tán nem egyértelmű: Kaká😛)
több mint 13 éve
Milan: Galliani kizártnak tartja Hamsík és Drogba érkezését - most akkor ez hogy van ez Stez kollega?nekünk pedig Tevezünk biztosan nem lesz, ill Hiddink vs Gasperini.
|
több mint 13 éve
OK, meglátjuk! Csak nehogy olyan sikeres legyen majd az alakulás, mint a fociakadémiák, és az onnan kijővő szupertehetségek..Azért ezt is 30 éve halljuk már a magyar fociban, hogy áá most még alakulunk, majd 3-5 év múlva kijutunk, meg 2 év múlva kell stabil BL csapat lennünk stb. Te még ezt beveszed, hogy MOST még alakulunk, majd jövőre kell bejutni? Sajnos ez van már 30 éve válogatott szinten is.zavi27Csak a különbség, hogy máshol szarrá lopják magukat, és nem látsz semmit abból az alakulásból, nálunk meg befele pumpálják a pénzt, és látom a fejlődést. Ha te nem látod, hogy a vidi mekkora fejlődésben van a tulajváltás óta, akkor vagy nem figyeled, vagy nem értesz hozzá egyáltalán.
Nem azt mondtam mellesleg, hogy 3 év múlva BL győztesek leszünk, hanem azt, hogy még csak alakul a csapat. Ennek itt van bizonyítéka, ezért elhiszem. Neked nem muszáj, de attól még vannak tények. Alig pár éve volt a tulaj- és szemléletváltás, ez még bőven a formálódás időszaka.fetomy
több mint 13 éve
Azért ezt is 30 éve halljuk már a magyar fociban, hogy áá most még alakulunk, majd 3-5 év múlva kijutunk, meg 2 év múlva kell stabil BL csapat lennünk stb. Te még ezt beveszed, hogy MOST még alakulunk, majd jövőre kell bejutni? Sajnos ez van már 30 éve válogatott szinten is.zavi27Csak a különbség, hogy máshol szarrá lopják magukat, és nem látsz semmit abból az alakulásból, nálunk meg befele pumpálják a pénzt, és látom a fejlődést. Ha te nem látod, hogy a vidi mekkora fejlődésben van a tulajváltás óta, akkor vagy nem figyeled, vagy nem értesz hozzá egyáltalán.
Nem azt mondtam mellesleg, hogy 3 év múlva BL győztesek leszünk, hanem azt, hogy még csak alakul a csapat. Ennek itt van bizonyítéka, ezért elhiszem. Neked nem muszáj, de attól még vannak tények. Alig pár éve volt a tulaj- és szemléletváltás, ez még bőven a formálódás időszaka.
több mint 13 éve
zavi: Nem, nem hiszik, hogy BL lesz. Idén még nem. Az egy másik csapat, aki mindig midnenre azt hiszi, hogy namajdmost 😉 Mellesleg Farkas helyére hozták, ami a kezdő.Azért ezt is 30 éve halljuk már a magyar fociban, hogy áá most még alakulunk, majd 3-5 év múlva kijutunk, meg 2 év múlva kell stabil BL csapat lennünk stb. Te még ezt beveszed, hogy MOST még alakulunk, majd jövőre kell bejutni? Sajnos ez van már 30 éve válogatott szinten is.
Amadeus: Még annyit a Cottbus témához, hogy olvasd el figyelmesen azt a Miriuta cikket:
"– Mennyit tudnának adni?
– Hát úgy a felét. Mi csak másodosztályú klub vagyunk, azok között sem tartozunk a legnagyobbak közé. A Bundesliga II.-ben amúgy sincs annyi pénz."
Tehát nem TUDNAK adni érte annyit. Nem pedig nem fér be hozzájuk. Kicsit tán nem mindegy.
JJ: Én ne tudnám? 😀 De psssszt, még kiszivárog 😊fetomy
több mint 13 éve
zavi: Nem, nem hiszik, hogy BL lesz. Idén még nem. Az egy másik csapat, aki mindig midnenre azt hiszi, hogy namajdmost 😉 Mellesleg Farkas helyére hozták, ami a kezdő.Amadeus: Még annyit a Cottbus témához, hogy olvasd el figyelmesen azt a Miriuta cikket:
"– Mennyit tudnának adni?
– Hát úgy a felét. Mi csak másodosztályú klub vagyunk, azok között sem tartozunk a legnagyobbak közé. A Bundesliga II.-ben amúgy sincs annyi pénz."
Tehát nem TUDNAK adni érte annyit. Nem pedig nem fér be hozzájuk. Kicsit tán nem mindegy.
JJ: Én ne tudnám? 😀 De psssszt, még kiszivárog 😊
több mint 13 éve
fetomy, nem tudtad hogy a fidesz intézte el a Paksnak is a második helyet, hogy minimum egy nemzetközi meccsel többet rendezzenek Fehérváron? de naíííív vagy...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Igen, ezért sjanálom én is ennyire. Fiatal a semmiből kifogott szimpatikus légiós volt, erre elviszik 20. középpályásnak oda, mert most éppen megtehetik a belepumpállt lóvé miatt, nevetséges. Azt hiszik BL lesz majd?' Muhaha!ez az eddigiekre igaz volt, de mitrovics pont az egyetlen normális játékos volt végig, kb ő az egyetlen aki felfogja, hogy az ember elé kell tenni a labdát és nem oda ahol volt, ráadásul oda tud tenni egy labdát ahova szeretneInkabb nem is kommentalnam, mert felbasz az ideg nagyon! Rohadtul unom mar ezt a mol-orban-fideoszoton bagazst!zavi27tk ők tartják életben az újpestet ezekkel a nonszensz átigazolásokkal. több száz milliót pumpáltak oda a semmire.gabtsi
tavaly is annyira látszott hogy ennyivel jobb mint az átlagnál amikor tisza játszott melletteOrk
több mint 13 éve
Nem mind1, hogy valakit 120 millióért nem veszel meg, vagy 1 millióért nem.Amadeus91Egyrészt nem mindegy, hogy ki nem fizet ki 1 milliót (feltételezem a Cottbus nem 100-200 millióval áll neki egy átigazolási időszaknak). Másrészt pedig azért, mert az csak 1 milla, még nem jelenti azt, hogy valaki ki fogja fizetni, ha a játékos 500k-t ér. Gondolom te sem veszel meg semmit a boltban dupla árért, holott azok semmi pénzek. Harmadrészt meg nem tudom, honnan van az 1 milla, de éppen ma/tegnap olvastam valahol, hogy az elmúlt nemtom 1-2 évben terjengő átigazolási áraink (ki mennyiért jött-ment, mennyit ajánlottak) egyáltalán nem azok voltak, amik a hírekben szerepeltek. Amire alap pl. az is, hogy a transfermarkt szerint pl. 1.3 millát ér, tehát kétlem, hogy ennyiért árulnánk.
Hmm. A Cottbusban van 5 darab olyan játékos, akik egyáltalán elérik az 1 milliós értéket (Alves 1.3-ával a kapus mögött a 2. legértékesebb játékos lenne). Egy 4 millás csatáruk volt, Petersen, akit most vett meg a Bayern 2.8 millióért... Tehát feltételezem jelentős áldozat lenne nekik még az az 1.3 milla is.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 120
De ki mondta, hogy Mitrovics BL szint? Ki mondta, hogy bármit is elérnénk idén a BL-ben? Azt mondtam, hogy Mitrovics jobb, mint Farkas, és Mitrovicsot annyira nem ismerem, de Farkas nemzetközi szinten nulla, csak itt lehet darálni. A BL-ben meg ha netán eljutnánk a csoportkörig, igen kb. Loki esélyekkel indulnánk, és? Bakker pár éve álmodni nem lehetett arról, hogy magyar csapat bekerül a BL csoportkörbe, most meg már ott tartunk, hogy ha a vidi bejut, akkor pont nélkül kizuhan a picsába... Hát ne haragudjál, de ha bejutunk a csoportkörbe, konkrétan magasról leszarom, hogy pont nélkül esünk ki, mert az isteni úttest meg fagyika meg hasonló szenzációs csapatoknak közük nincs ahhoz, hogy egyáltalán selejtezhetne a bl-be. De egyébként nem hiszem, csak remélem, hogy eljutunk a csoportkörig. Tudod ez a fehérvári csapat még alakulóban van. Más kérdés, hogy az alakulás közepén is dominált a magyar bajnokságban, de még nincs kész. Idén nem dobbantunk a BL-ben, de ez nem is célja a csapatnak. Lehet, hogy sok magyar mint mindig azt hiszi, de ez nem így van. A klub részéről már többször lenyilatkozták, hogy alakulóban van a csapat, és nem rövidtávú cél az, hogy nemzetközi szinten is letegyünk valamit. De mégegyszer mondom, hogy ha az első bajnoki címünk után, az alakulgatás idején netán csoportkörig jutunk, az kurvanagy teljesítmény, és ha 20-0-ra kikapunk mindenkitől, akkor is kurvanagy teljesítmény lesz.Nem mind1, hogy valakit 120 millióért nem veszel meg, vagy 1 millióért nem.
Egyébként meg én elhiszem, hogy szerinted a Cottbus edzői stábja maga az Isten, és aki nekik nem kell az máris szar, azért én már láttam párszor olyat, hogy valaki nem kellett X csapatnak, aztán mégis kiderült, hogy nem szar az illető. Az meg a másik, hogy lehet, hogy ma Magyarországon úgy mérik a jó játékost, hogy mekkora csapat viszi el, nálam inkább az, hogy mit mutat a csapatban. Lehet, hogy neked akkor lenne jó játékos Alves, hogyha a Bayern München bejelentkezne érte, nekem attól jó játékos, hogy szarja a gólokat, és új színt hozott ebbe a csapatba. Remélem is, hogy nem kell senkinek sem, annál tovább segít minket.
edit: Amit divat mond, az meg egy nagyon fontos szempont. Miután érdeklődött utána a Cottbus, eléggé érdekes szemlélet, hogy nem férne be hozzájuk, mert elmondom, hogy ha egy csapat megkeres valakit, akkor már feltételezhető, hogy számolnak vele. Csak a vidi nem úgy intézi a játékoseladást, mint Magyarország egyéb klubjai, hogy ha jön egy ajánlat viheted, mert a labdára nincs pénz. Alvest nem fogjuk a piaci értékének összegéért eladni. Ha ezt tennék, akkor idióták lennénk. Milliószor elmondtam, hogy ennek a vidinek az offseason politikája nagyon tetszik, és éppen azért, mert nem árusítjuk ki azokat, akik érnek valamit. A Cottbusnak értékén felül nem kellett. Azért nagy sztárt is láttunk már, hogy nem vett meg valaki, mert többet kértek érte, mint amennyit valójában ér. Ez a lényege annak, ha nem akarom eladni a csapatot, hanem meg akarom tartani a magot. Ha dupla árat adnak érte, mehet. Máskülönben eszünk ágában nincs gyengítve magunkat, segíteni egy német csapatot.
Pl. Messit is biztosan nagyon sok csapat nem venné meg annyiért, amennyiért a barca eladná. Ami nem jelenti azt, hogy Messi pl. nem férne be a Hapoel Tel Avivba sem.fetomy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
De ki mondta, hogy Mitrovics BL szint? Ki mondta, hogy bármit is elérnénk idén a BL-ben? Azt mondtam, hogy Mitrovics jobb, mint Farkas, és Mitrovicsot annyira nem ismerem, de Farkas nemzetközi szinten nulla, csak itt lehet darálni. A BL-ben meg ha netán eljutnánk a csoportkörig, igen kb. Loki esélyekkel indulnánk, és? Bakker pár éve álmodni nem lehetett arról, hogy magyar csapat bekerül a BL csoportkörbe, most meg már ott tartunk, hogy ha a vidi bejut, akkor pont nélkül kizuhan a picsába... Hát ne haragudjál, de ha bejutunk a csoportkörbe, konkrétan magasról leszarom, hogy pont nélkül esünk ki, mert az isteni úttest meg fagyika meg hasonló szenzációs csapatoknak közük nincs ahhoz, hogy egyáltalán selejtezhetne a bl-be. De egyébként nem hiszem, csak remélem, hogy eljutunk a csoportkörig. Tudod ez a fehérvári csapat még alakulóban van. Más kérdés, hogy az alakulás közepén is dominált a magyar bajnokságban, de még nincs kész. Idén nem dobbantunk a BL-ben, de ez nem is célja a csapatnak. Lehet, hogy sok magyar mint mindig azt hiszi, de ez nem így van. A klub részéről már többször lenyilatkozták, hogy alakulóban van a csapat, és nem rövidtávú cél az, hogy nemzetközi szinten is letegyünk valamit. De mégegyszer mondom, hogy ha az első bajnoki címünk után, az alakulgatás idején netán csoportkörig jutunk, az kurvanagy teljesítmény, és ha 20-0-ra kikapunk mindenkitől, akkor is kurvanagy teljesítmény lesz.Egyébként meg én elhiszem, hogy szerinted a Cottbus edzői stábja maga az Isten, és aki nekik nem kell az máris szar, azért én már láttam párszor olyat, hogy valaki nem kellett X csapatnak, aztán mégis kiderült, hogy nem szar az illető. Az meg a másik, hogy lehet, hogy ma Magyarországon úgy mérik a jó játékost, hogy mekkora csapat viszi el, nálam inkább az, hogy mit mutat a csapatban. Lehet, hogy neked akkor lenne jó játékos Alves, hogyha a Bayern München bejelentkezne érte, nekem attól jó játékos, hogy szarja a gólokat, és új színt hozott ebbe a csapatba. Remélem is, hogy nem kell senkinek sem, annál tovább segít minket.
edit: Amit divat mond, az meg egy nagyon fontos szempont. Miután érdeklődött utána a Cottbus, eléggé érdekes szemlélet, hogy nem férne be hozzájuk, mert elmondom, hogy ha egy csapat megkeres valakit, akkor már feltételezhető, hogy számolnak vele. Csak a vidi nem úgy intézi a játékoseladást, mint Magyarország egyéb klubjai, hogy ha jön egy ajánlat viheted, mert a labdára nincs pénz. Alvest nem fogjuk a piaci értékének összegéért eladni. Ha ezt tennék, akkor idióták lennénk. Milliószor elmondtam, hogy ennek a vidinek az offseason politikája nagyon tetszik, és éppen azért, mert nem árusítjuk ki azokat, akik érnek valamit. A Cottbusnak értékén felül nem kellett. Azért nagy sztárt is láttunk már, hogy nem vett meg valaki, mert többet kértek érte, mint amennyit valójában ér. Ez a lényege annak, ha nem akarom eladni a csapatot, hanem meg akarom tartani a magot. Ha dupla árat adnak érte, mehet. Máskülönben eszünk ágában nincs gyengítve magunkat, segíteni egy német csapatot.
Pl. Messit is biztosan nagyon sok csapat nem venné meg annyiért, amennyiért a barca eladná. Ami nem jelenti azt, hogy Messi pl. nem férne be a Hapoel Tel Avivba sem.