Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Vidi: Tunéziai válogatottnak tettek ajánlatot? (Kamel Zaiem)Lehet,hogy jó lesz ez a Vidi,de nem tudom mennyire lesz szerethető ha televásárolják külföldivel.
több mint 13 éve
legfrisebbek: Orván Vitto bejelentete, hogy állampolgárságot kell adni a dél-amerikába menekülteknek is, az argentin tárgyalásokon előtérbe helyezett egy esetleges Falkaland Kettőt is, ha honfitásainkat elszakadott részeinket nem honosithatjuk. Az argentinából haza program bázisa fehérvár, ahol az esetleges futballtehetségeket is utógondozzák. Nehány csemege a névsorból:K(e)res(ztes)pó(k)
Lüke
Bürücsiga
Kanizsa
Rőtkelme
Maradiné
Karizzó
Bőrdisznó
Garay
Gágog
Leveszi
Kantinaszó
Messzi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivataloshát nem erről volt szó 😕
nem rossz, reméljük felnő a feladathoz, és újra miénk lesz a Scudetto. 😛Divat
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀Na most ebbe pont belenyúltál mert JC egyik kedvenc csapata naná, hogy a Barca 😛 Azaz ezen a dolgon sokat nem kell izgulnia, ha mégis gólt kapnak az is csak a bíró miatt van 😉 (no offens én is Barca fan vagyok) Meg ha jól emlékszem a Fradi is köztük van úgyhogy az meg nem is kérdés maga a tökély :cool:dandeMost komolyan, te ennyire értetlen vagy? Már elnézést. Nem mondtam, hogy szégyen, szó nem volt erről, de azért hárman (!!) ne bolondítsák már meg a fél Videotont. Úgy, hogy a saját térfelükről indulnak. Barátságos? Épp ez az, ha már barátságoson megteszik, mi lesz tétmeccsen? Erre kéne figyelni, nem okoskodni.JC6Nem tudom kik a kedvenc csapataid, gondolom nekik nincsenek hibázásaik, nincsenek olyan bakik, elkúrt akciók, amikből még akár gól is eshetett.fetomy
Alap 😀
..és, hogy tetőzzük, jelenleg a szlovák FTC játékosa vagyok, a Felvidéken 😛
több mint 13 éve
vassadi
15 629
Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivatalos😂 ... Moratti ugyanazt a hibát követte el Leonardóval, mint mi, nem hagyott neki időt - más kérdés, hogy aztán Allegri első szezonjában scudettót nyert. Nem akarok előre inni a medve bőrére, de Gasperini egyelőre tökéletes választásnak tűnik. 😀
több mint 13 éve
Na most ebbe pont belenyúltál mert JC egyik kedvenc csapata naná, hogy a Barca 😛 Azaz ezen a dolgon sokat nem kell izgulnia, ha mégis gólt kapnak az is csak a bíró miatt van 😉 (no offens én is Barca fan vagyok) Meg ha jól emlékszem a Fradi is köztük van úgyhogy az meg nem is kérdés maga a tökély :cool:Most komolyan, te ennyire értetlen vagy? Már elnézést. Nem mondtam, hogy szégyen, szó nem volt erről, de azért hárman (!!) ne bolondítsák már meg a fél Videotont. Úgy, hogy a saját térfelükről indulnak. Barátságos? Épp ez az, ha már barátságoson megteszik, mi lesz tétmeccsen? Erre kéne figyelni, nem okoskodni.JC6Nem tudom kik a kedvenc csapataid, gondolom nekik nincsenek hibázásaik, nincsenek olyan bakik, elkúrt akciók, amikből még akár gól is eshetett.fetomy
több mint 13 éve
😂 😂 http://rszg.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/23/Majdnem_hires/gamerkrfotballista ne a villába akarjon menni, hanem a hotelbe. mondjuk szolnok megyéből nagyobb esélye lenne, az igaz
több mint 13 éve
Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivatalos1 kérdésem lenne: h a francba fogtok 3-4-3-at játszani ?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivataloshogy nem Inter szint az biztos. még felnőve sem.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀JC a foci topic SobrijapeteyEgy ideje töröm a fejem rajta, hogy ez most jó, vagy rossz minősítés..... 😀 😛apeszos
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivataloshogy ki? (Jó ideje követem a focit, de ő nem egy SAF. vagy mégis?)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivatalosnem rossz, reméljük felnő a feladathoz, és újra miénk lesz a Scudetto. 😛
|
több mint 13 éve
Most komolyan, te ennyire értetlen vagy? Már elnézést. Nem mondtam, hogy szégyen, szó nem volt erről, de azért hárman (!!) ne bolondítsák már meg a fél Videotont. Úgy, hogy a saját térfelükről indulnak. Barátságos? Épp ez az, ha már barátságoson megteszik, mi lesz tétmeccsen? Erre kéne figyelni, nem okoskodni.JC6Mi lesz tétmeccsen? Hát remélhetőleg egy tétmeccsen nem zavarja meg a csapatot, hogy félidőben történik 6 csere. Aztán remélhetőleg egy tétmeccsen jobban koncentrálnak majd.
De azt most mondom, hogy a videoton csapata nem Istenekből áll össze. Ebből adódóan várható, hogy nem csak egy random barátságos meccsen fog előfordulni, hogy 1-1 akció nagyon összejön az ellenfélnek. Nem tudom kik a kedvenc csapataid, gondolom nekik nincsenek hibázásaik, nincsenek olyan bakik, elkúrt akciók, amikből még akár gól is eshetett. Barátságos meccsen meg gondolom még vérmesebben állnak hozzá, és aki hibázik a lábát is eltörik. De a videoton csak egy magyar csapat, és előfordulnak még hibák. Még az oly fontos barátságos meccseken is előfordulnak kihagyások.
több mint 13 éve
JC bizonyára örül neki... 😀JC a foci topic SobrijapeteyEgy ideje töröm a fejem rajta, hogy ez most jó, vagy rossz minősítés..... 😀 😛apeszos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JC a foci topic SobrijapeteyEgy ideje töröm a fejem rajta, hogy ez most jó, vagy rossz minősítés..... 😀 😛
több mint 13 éve
RIP!http://focitipp.hu/?content=hirek&id=13032
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan, te ennyire értetlen vagy? Már elnézést. Nem mondtam, hogy szégyen, szó nem volt erről, de azért hárman (!!) ne bolondítsák már meg a fél Videotont. Úgy, hogy a saját térfelükről indulnak. Barátságos? Épp ez az, ha már barátságoson megteszik, mi lesz tétmeccsen? Erre kéne figyelni, nem okoskodni.Lesz még dolga Paulo bácsinak 😀Valóban nagy szégyen döntetlent játszani az ukrán bajnokság legutóbbi 5. helyezettjével. Főleg barátságos meccsen.Schleck
A Lviv gólja ott van a szeren... Mint a fejetlen csirkék...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-remek-megmozdulas-utan-egyenlitett-a-videoton-a-lviv-ellen-2083027JC6
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Számok alapján nagyon nagy szezonja volt... Azok viszont gyakran hazudnak, itt is. Nem lépett ki CR árnyékából és nem is fog.Nani? Még mindig nem lépett ki CR árnyékából? (nem követem az angol focit)Amadeus91Kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de majd meglátjuk, hogyan teljesít. vassadiAnnyira harmatos volt a szélső játékunk a legutóbbi szezonban, hogy muszáj volt igazolni. Nekem meggyőződésem, hogy belül is ezért voltunk rosszak.tüsi91
több mint 13 éve
OK, akkor maradjunk annyiban hogy nézzük meg jövőre is majd az átlagnézőszámokat és a növekedést/csökkenést. Nekem csak annyi rémlik (bár bevallom nem vagyok teljesen biztos benne), hogy a bajnoki cím megszerzésekor sem volt telt ház.DubItthon mikor van teltház? Ha jön a Liverpool max. Egyébként igen, meglátjuk jövőre, nem is mondtam, hogy jövőre már 6000 fölött leszünk, csak azt, hogy jelen pillanatban nem sok fikázni való van a nézőszámon. HA így haladunk, biztos növekedni fog, de azt remélem senki nem várja, hogy egy 100.000 fős város megtölt egy 15.000-s stadiont. Most erről nincs statisztikám, de kétlem, hogy olyan sok helyen lenne 15 %-os néző/lakosság arány. Még egy Barcának is 5% alatt van, pedig 6% lenne a max.
több mint 13 éve
Hurka
4 104
facebookon rengetegen fentvannak, néha látom, hogy ott írogatnak egymásnak 😊Amilyen mázlink van Honma lesz az 1., és minden 25. tweetje lesz magyarul.iktriadKöszi! Ezzel feldobtad a napomat. 😀Schleckegyre jobban várom az első NB1-es játékosok megjelenését twitterenHöri
több mint 13 éve
Dub
1 019
OK, akkor maradjunk annyiban hogy nézzük meg jövőre is majd az átlagnézőszámokat és a növekedést/csökkenést. Nekem csak annyi rémlik (bár bevallom nem vagyok teljesen biztos benne), hogy a bajnoki cím megszerzésekor sem volt telt ház.
több mint 13 éve
Amilyen mázlink van Honma lesz az 1., és minden 25. tweetje lesz magyarul.egyre jobban várom az első NB1-es játékosok megjelenését twitterenHöriez az ami kötelező mindenki számára:Köszi! Ezzel feldobtad a napomat. 😀Schleck
http://rszg.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/23/Twitteren_frocsogni_-_belviszaly_az_Evertonnal/
😀 😀Habi
több mint 13 éve
Miért éppen Fehérvár a bajnokok városa?Érdemes elolvasni. Főleg a szurkolók fikázása előtt.
"A csapatok szurkolók nélkül nem sokat érnek, Ocskay szerint ebben is óriási a város. “Itt mindenki hozzáteszi a maga kis építőtégláját a város sportjához, legyen az tanárember, piaci árus vagy húsboltos”. Szinte egyedülálló. hogy a 100 ezres város 8-10 százaléka kint van a meccseken. A jövőben a hasonló helyzeteket igyekeznek elkerülni, a város próbálja majd koordinálni a meccsidőpontokat. “Előfordult, hogy mindhárom csapat egy időben játszott, és mégis mindenhol ott voltak a szurkolók. Ráadásul mindennel képben vannak, ha kimegyek egy kosármeccsre, engem is folyton megállítanak, hogy mondjam el, ki jön vagy marad a hokicsapatnál.”"
A második kiemelt rész azért nem mindegy, mert mindhárom csapat bajnoki címért harcolt, ahogy a cikkben is szerepel. Vidi és a Volán bajnok, az Albacomp meg a döntő utolsó meccsén kapott ki.