Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
nézte/nézi valaki a Zuhanyhíradót? 😀 Felix hatalmas arc volt az interjúban 😀Hurkanéztem volna de teniszt adtak helyette utána meg kezdődött az éden hotel origins
több mint 13 éve
Hurka
4 104
nézte/nézi valaki a Zuhanyhíradót? 😀 Felix hatalmas arc volt az interjúban 😀
több mint 13 éve
Lesz még dolga Paulo bácsinak 😀Nem tudom, hogy még csak ismerkedsz-e a labdarúgással, de barátságos mérkőzésből, azon is egyetlen akcióból nem szoktunk kiindulni.... 😉 De amúgy akkor azt miért nem mondod, hogy Vasziljevics akkora király gólt lőtt, mint kevesen szoktak? Egyébként nálunk anno Alumona ultrakirály volt barátságos meccseken. Nemtom élesben láttad-e játszani, most Szibériában bányássza az egereket.
A Lviv gólja ott van a szeren... Mint a fejetlen csirkék...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-remek-megmozdulas-utan-egyenlitett-a-videoton-a-lviv-ellen-2083027JC6
Meg egyébként még csak nem is barátságoson, de hallottad, hogy a Manchester United annyira retek csapat, hogy egy Zalaegerszeg megverte? 😮 Képzeld egy Koplárovics Bélát nem tudtak megakadályozni a gólszerzésben, aki se előtte se utána nem csinált semmit.
Most komolyan ebbe kötöttél bele? Már a vidi-fikázás színvonala is egyre csökken 😛
Ja, és gondolom ennek se olvastál te sem utána, mert a gólt azután kaptuk, hogy jópár csere történt, amit Souza is elmondott, hogy eléggé visszavetette az addigi jó játékot.
több mint 13 éve
Lesz még dolga Paulo bácsinak 😀Valóban nagy szégyen döntetlent játszani az ukrán bajnokság legutóbbi 5. helyezettjével. Főleg barátságos meccsen.
A Lviv gólja ott van a szeren... Mint a fejetlen csirkék...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-remek-megmozdulas-utan-egyenlitett-a-videoton-a-lviv-ellen-2083027JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lesz még dolga Paulo bácsinak 😀A Lviv gólja ott van a szeren... Mint a fejetlen csirkék...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-remek-megmozdulas-utan-egyenlitett-a-videoton-a-lviv-ellen-2083027
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
Lelassult csapatépítés... de szépen fogalmaz Egervári.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
Nani? Még mindig nem lépett ki CR árnyékából? (nem követem az angol focit)Annyira harmatos volt a szélső játékunk a legutóbbi szezonban, hogy muszáj volt igazolni. Nekem meggyőződésem, hogy belül is ezért voltunk rosszak.tüsi91Óriási karaj Ashley Young megszerzése. A 15 milla még nem is vészes érte.tüsi91Kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de majd meglátjuk, hogyan teljesít. vassadi
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Annyira harmatos volt a szélső játékunk a legutóbbi szezonban, hogy muszáj volt igazolni. Nekem meggyőződésem, hogy belül is ezért voltunk rosszak.Óriási karaj Ashley Young megszerzése. A 15 milla még nem is vészes érte.tüsi91Kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de majd meglátjuk, hogyan teljesít. vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 629
Óriási karaj Ashley Young megszerzése. A 15 milla még nem is vészes érte.tüsi91Kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de majd meglátjuk, hogyan teljesít. A vételára majdhogynem aprópénz, így szerintem még venni fogunk egy középpályást. Szokatlanul nagy költekezés a Unitedtől, Glazerék ígérete ezek szerint - kissé meglepő módon - mégsem csak üres fecsegés volt. De Gea leigazolását jelentenék már be.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
Coleman azért oltja rendesen a kis Neville-t.ez az ami kötelező mindenki számára:Köszi! Ezzel feldobtad a napomat. 😀Schleck
http://rszg.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/23/Twitteren_frocsogni_-_belviszaly_az_Evertonnal/
😀 😀Habi
több mint 13 éve
egyre jobban várom az első NB1-es játékosok megjelenését twitterenez az ami kötelező mindenki számára:Köszi! Ezzel feldobtad a napomat. 😀Schleck
http://rszg.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/23/Twitteren_frocsogni_-_belviszaly_az_Evertonnal/
😀 😀Habi
több mint 13 éve
ez az ami kötelező mindenki számára:Köszi! Ezzel feldobtad a napomat. 😀
😀 😀Habi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Óriási karaj Ashley Young megszerzése. A 15 milla még nem is vészes érte.tüsi91egyik szemem sír a másik meg nevet. Younggal nagyot húzott a MU, nagyon fasza playa. ami viszont jó, hogy így kb Bent az egyetlen vmire való gólvágó a Villában, szal ő meg így közelebb kerülhet a válogatott kezdőjéhez 😊
szerk. am óriási ez a twitter-fight 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 974
Legalább kiderült belőle, amit eddig csak sejtettem: Phil Neville nem túl okos. 😛
több mint 13 éve
ez az ami kötelező mindenki számára:hát ez óriási 😂
😀 😀Habi
több mint 13 éve
ez az ami kötelező mindenki számára:http://rszg.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/23/Twitteren_frocsogni_-_belviszaly_az_Evertonnal/
😀 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Óriási karaj Ashley Young megszerzése. A 15 milla még nem is vészes érte.
több mint 13 éve
Szeretem azokat a fröcsögőket, akik nulla utánajárással fikáznak 😊 Azért is, mert engem ösztönöznek utánajárni a dolgoknak 😊2010-ben, a tavalyi szezon végén 3402-es átlaggal 6. helyen zártunk úgy, hogy az előző évhez képest 106%-os átlag nézőszám növekedés történt.
2011-ben, tehát az idei szezon végén 4120-as átlaggal 2. helyen zártunk. Csak a fradi előz meg átlag 1.100 nézővel, de nekik is nőtt tavaly óta, akkor nem érte el az 5000-et. Kiszámolhatjuk, hogy tavaly óta 21%-al nőtt az átlag nézőszámunk. Azt is meg kell jegyezni, hogy mindezt úgy, hogy az egész nb1-et nézve -12%-os átlagnézettség változás volt megfigyelhető.
Tehát a 2008-2009-es szezon végi 1650-es átlagnézőszám után az idei szezon végére, 2 év alatt közel 150%-os nézőszám növekedés volt megfigyelhető.
Nem szabad elhanyagolni egy tényt. A Csertői-éra, a kupagyőzelemmel elérte azt, hogy 4000 fölött volt az átlagnézőszám. Az ezt követő évek teljesen tönkretették ezt, mint írtam leesett 1650-re a nézőszám 3 év alatt, mivel semmi fejlődés nem volt várható, Csertőit kirúgták, a tulajok loptak amennyit tudtak, csőd szélén álltunk, a licenc is majdnem nem lett meg 2008-ban.
Aztán jöttek Garancsiék. Nekik köszönhetően lett licensz. Garancsi előttig drasztikusan csökkent a nézőszám, majd a változásnak köszönhetően, az első évben, 2009-végére már csak picit esett. Aztán jött a robbanás, a jó játék, a fejlődés, a remény, és végül a bajnoki győzelem, és ahogy mondtam, KETTŐ szezon alatt újra 4000 fölé mentünk, 150%-os növekedéssel.
Végül pedig elmondanám, hogy összesen 4 csapat mondhatja el magáról, hogy 2011 végére növekedést ért el 2009 végéhez képest:
Vidi (150% 1.620 - 3.402 - 4120 néző - 2.)
Honvéd (kb. 25% 1.407 - 1.507 - 1.707 néző - 11.)
Fradi (12.9% ? - 4.633 - 5.233 néző - 1.)
MTK (kb. 10%, 913-1.187-1.027 néző - 16.)
Úgyhogy nyugodtan lehet fikázni a nézők miatt a vidit, de lehet, hogy inkább utána kéne nézni annak, amibe belekötünk. Vagy esetleg ha olyan nagyon tisztában van azzal valaki, hogy a magyar csapatok játékosállománya szar, nemzetközileg a csapat szar és nem remélhet semmit, akkor esetleg azzal is legyünk tisztában, hogy a nézőszámban sem kell nemzetközileg jó nézőszámot elvárni. Amúgy ha már ez szóba került, a vidi nézőszáma az olasz (14. lenne), francia (17-18.) és spanyol (18.), másodosztályba, a portugál (7.), szlovák (1-2.), osztrák (9. lenne), horvát (2. lenne), cseh (9. lenne), dán (9-10.) első osztályba férne be (nem minden országot nézve). Hozzá tartozik, hogy az nb1 átlag nézőszáma ezekhez a ligákhoz képest sehol nincsen többnyire, csak az egyel lejjebiben férne el esetleg.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
Kiváncsi leszek Fehérváron nézőket is vesznek-e majd, mert a 4100 fős átlagnézőszám az eredmények tekintetében elég sovány 😀 Egyébként én nem most kezdtem el utálni őket, 6-8 éve is ugyanúgy rühelltem őket mint most, mifelénk ennek "hagyományai" vannak. 😊DubViccelsz? A Nemzeti mögött 1 ezresért ajánlják a helyet a Vidi stadionban 😀
több mint 13 éve
Dub
1 019
Kiváncsi leszek Fehérváron nézőket is vesznek-e majd, mert a 4100 fős átlagnézőszám az eredmények tekintetében elég sovány 😀 Egyébként én nem most kezdtem el utálni őket, 6-8 éve is ugyanúgy rühelltem őket mint most, mifelénk ennek "hagyományai" vannak. 😊
több mint 13 éve
JC6: Komolyan mondom, hogy teljesen no offense, de halvány fogalmad nincs a fehérvári helyzetről. A hozzászólásod nagyjából minden mondata tartalmaz valami orbitális hülyeséget.Pl. Az anyagiakat a politikai hatalom szabja meg? Ez a mai divatszemlélet, mert bajnokok lettünk. Orbán 7 éve is ott volt minden meccsen, akkor mér nem volt Fideszoton? Meg tavaly is ott volt minden meccsen, akkor mér nem volt Fideszoton? Akkor mér nem kaptunk pénzt? Nyilván van valami a háttérben, csak nem úgy, mint azt mindenki hiszi, nem arról van szó, hogy azért van ez fehérváron, mert Orbán nyomja ide a pénzt. Az elmúlt években Garancsiék raktak bele annyi pénzt, hogy itt vagyunk.
Helyből nagyot ugrani? Akkor gondolom azt sem figyeled, amiket a vezetőink, edzőink, stb... mondanak, ugye? Már többször elmondták, hogy nem idén akarunk BL-ben dobbantani, hanem hosszú évek alatt szeretnénk egy olyan csapatot, amely stabilan ott van a nemzetközi porondon. Úgy emlékszem, hogy Souza bemutatásakor azt mondták, hogy 3 év múlva szeretnénk a csoportkörbe bekerülni, és ott alkotni valamit. Az addigi években csak azt szeretnénk, hogy stabilan legyünk nemzetközi indulók. Az más kérdés, hogy a média és a fanok hisznek-e az idei csoportkörben, meg nyilván szeretnénk is már most bekerülni, de ha most netán csoportkörig jutnánk, az nem a célunk elérése, hanem jó nagy, váratlan átugrása 😉
A kevés szakértelem alapból hülyeség. Minden téren van szakértelem, akár edzők akár vezetők terén. Nézd meg, hogyan igazolunk. Messze nem úgy, mint más magyar csapat.
Igen, szétszakadt a magyar bajnokság olyan téren, hogy a Fehérvárnak jók a lehetőségei. De ez sem idén lett így, hanem az elmúlt évek kemény munkájával, és az új tulajok elkötelezettségével. Ami hála az égnek már nem a pénz iránt van, hanem a foci, a klub iránt. És ha a vidiből netán pár év múlva messze az nb1 csapatinál jobb, gazdagabb csapat lesz, az max a többi csapat szurkolóinak lesz baj.
A hsz-d második fele meg megint... Itt nem arról van szó, hogy idióták tömik a pénzt befelé, az meg hullik le a süllyesztőn. Folyamatosan jobb játékosokat igazolunk, mint akik voltak, folyamatosan lépünk egyre feljebb a létrán, minden téren. Nem 2011-re varázsütésre lettek azok a körülmények, amik. Ez az elmúlt években alakult ki, folyamatos munkával. Ha szerinted itt nincs semmi ész, csak erő (pénz), akkor megint konstatálnom kell, hogy túl messze laksz ahhoz, hogy bármit is láss, ami a klubon belül történik. Jól mondta Petey, mi itt vagyunk, innen jobban látszanak a dolgok 😊 Nem tudom, hogy egyszer Garancsiék pénze elfogy-e, nem tudom, hogy ha igen, mi lesz a klubbal. De jelen pillanatban a vidi tulajának lenni egy ambíciózus embernek tökéletes. Rengeteg lépcsőfok van még előttünk, és odáig már eljutottunk, hogy látjuk a fokokat, és felléptünk az elsőre. Ha majd egyszer összedől az egész, akkor sajnálni fogom, de az kapitális tévedés, hogy most úgy állna a helyzet, hogy ez fog következni. Mert most úgy áll a helyzet, hogy végre van egy magyar csapat, ahol a tulajok, vezetők, edzők, játékosok is azon vannak, hogy felemeljék a focit, nem azon, hogy PÉNZ. Tudom, hogy ezt távolról nehéz elhinni, meg manapság nehéz elhinni. De Fehérváron elkezdődött valami, amiből vagy lesz valami nagy, vagy nem, de jelenleg nyugodtan lehet optimista mindenki, aki szeretné, hogy akármelyik, de egyik magyar csapat tényező legyen nemzetközi szinten.
több mint 13 éve
A nemzetközi futballban nem jön be a sztálini mondás: erő van, ész nem szükséges. Az erőt itt ugyebár a pénz helyettesíti. Az észt sajnos semmi. Se tehetség, Se hozzáértés. A jó klub, és a jó foci megteremtése minőség kérdése. Ahhoz pedig szakmai hozzáértés kell, minden szinten. Ez teljesen hiányzik a Vidinél. Csak pénz van, de az is provinciális módon, nem piaci szemlélettel megtervezve. Ezért borítékolható a kudarc. De ne legyen igazam. Kívánom, hogy minél előbb lássák meg a fényt az alagút végén, és ne fellángolás legyen ez az egész.Ugye ez nem volt komoly? Mióta átvette Garancsi, mint tulaj a klubot, elképesztő méretű változás jött be ide, kezdve hogy feltárták az elmúlt évek politikai mutyiait, lenyúlásait. Garancsi nem kevés pénzt tolt bele(halló, nem Orbán) hogy egyáltalán ne szűnjünk meg. Aztán apránként kezdődött az építkezés, mind csapat és Front Office szinten, hogy eladható, jól csengő nevet lehassen MAJD eladni, mert ugye ez biznisz. Persze aki csak a Fidesz/Orbán/MOL szentháromságban gondolkodik csak annak ez Fideszoton...szóval te nem itt élsz, nem ismered annyira a hátteret mint mi Tomival. Persze gondolom van a háttérben valami paktum, nem azt akarom mondani hogy eltartja magát a klub a bevételekből, de az sem igaz hogy a Manyup illetve MOL pénzek ideáramolnak a kutakról. Szóval profi szemlélettel dolgoznak(weboldal, fan shop, társadalmi melók, közönségtalik mittomén), Nekem ez tetszik.
És itt most nem újabb vidis témát akarok nyitni.JC6
Mellesleg Viktorunk is volt UTE drukker is, kaptak a lilák stadiont, mégsincsenek sehol, pedig ha jól rémlik nekik is ott virított a MOL a mezükön...szóval nem ezen múlik.
Bocs aki már unja a Vidi témát. Debrecen egy más történet volt.
több mint 13 éve
Azt írják a csapat közeli lapok, hogy Bojanért most 1 millió eurót fizetünk a szezon végén pedig 9et. A Barcának 2 éves opciója van visszavenni 15 millió euróért. Bojan 2,2 millió eurós évi fizetésért ír alá 5 évre. A Barcában források szerint 3 milliós évi fizetése volt. Viszont a weben nagyon sok Barca drukker dühös a vezetésre, hogy elpocsékolták Bojant és félnek, hogy olyanná válik a csapat mint a Real a túlfizetett sztárjaikkal (cikk szerint idéztem).Boriellot 10 millió euróért megvettük, viszont Leonardo továbbra is nagyon akarja vinni a PSGhez, és benne van, hogy tovább is passzoljuk. A következő 2 napban 15 csapattal kell tárgyalnia a vezetőségnek, co-ownership ill kölcsönzések miatt.
Kapuba Viviano vagy Stekelenburg érkezik. Viviano az olcsóbb, de bonyolultabb mert 2 csapat tulajdonában áll.
Shaqiriről is tárgyaltak Sabatiniék, és nagyon jók az esélyeink.
Továbbá a Penarol csatárjáért, Martinucciért is ajánlatot tettünk.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
majd elnézést kérek, hogy én a man utd-nek szurkolok, és 500X több pénz áll rendelkezésre mint a wigannél, vagy Stez te is elmehetsz a picsába a milannal, mint az olasz hatalom csapata.mégis ki faszt érdekel ez ? hogy ki áll mögötte meg ki szurkol neki ? én utálom a glazer familyt, de szívből, de ettől 3 napig hozzám se lehetett szólni a BL döntő után úgy odavoltam.
örüljünk neki, hogy ennyi pénz megy a magyar fociba, bár menne több, és bár lenne még 5 ilyen csapatunk, biztos nem itt tartanánk. én csak és kizárólag mezey doktor miatt voltam ellenszenves a vidivel, de elnyerték a respektemet hogy elzavarták azt a kuruzslót.
piaci szemlélet ? hát muhahaha. az egyszem bayern munchenen kívül mondjál már nekem olyan csapatot, amely piacit alapon működik és nem épp vmi milliárdos tolja bele a pénzt ész nélkül. amikor egy udinei szélsőért akiről ember nem hallott 1 éve, 50 millió eurókat kínálnak csapatok ott milyen piaci szemlélet van ?
kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci. csak 50 éve működik így. jóreggelt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tomi:Előre leszögezem, hogy vannak dolgok, amik nem tetszenek, de nem vagyok Videoton ellenes, még ha az elején annak is tűnt. De véleményem szerint a politikának semmi köze a sporthoz, focihoz. Ez zavar az egészben a legjobban.
...
petey
A Videoton sajnos azért nem szerethető csapat - sokak szerint - mert politikai hatalom áll mögötte. A klub anyagi lehetőségeit is ez a politikai hatalom szabja meg. Kevés szakértelem, magyar viszonylatban sok pénz. Elvárás: helyből nagyot ugrani. De ez így nem fog menni, helyette csak parasztvakítás történik. Nézzétek meg a körülményeket: két részre osztható a magyar foci: Videoton és a többiek. Olyan bázisaik vannak, épületeik, komplexumaik, hogy arról egy Siófok csak álmodhat...Csak áramlik és áramlik a rengeteg pénz, és nem tudni hol a határ?
A nemzetközi futballban nem jön be a sztálini mondás: erő van, ész nem szükséges. Az erőt itt ugyebár a pénz helyettesíti. Az észt sajnos semmi. Se tehetség, Se hozzáértés. A jó klub, és a jó foci megteremtése minőség kérdése. Ahhoz pedig szakmai hozzáértés kell, minden szinten. Ez teljesen hiányzik a Vidinél. Csak pénz van, de az is provinciális módon, nem piaci szemlélettel megtervezve. Ezért borítékolható a kudarc. De ne legyen igazam. Kívánom, hogy minél előbb lássák meg a fényt az alagút végén, és ne fellángolás legyen ez az egész.
És itt most nem újabb vidis témát akarok nyitni.