Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Azért van pozitív hozadéka is annak, hogy egyetlen "magyar" csapat sem szerepel ebben a szezonban nemzetközi kupában!
Az érintett csapatok hc-i, illetve a szövkap sem tud majd arra hivatkozni egy-egy nemvárt eredményt hozó összecsapás után, hogy:
Játékosaimat kimerítette a több fronton való helytállás,nem voltunk képesek felvenni a szerda-szombat ritmusát, amiről egyébként az mlsz is tehet, ugyanis nem engedték, hogy elhalasszuk a hétvégi bajnoki találkozót. Bla-bla-bla
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan

Orbán FB oldaláról.Amadeus91
A miniszterelnök nevezte ki a szövetségi kapitányt? 😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan

Orbán FB oldaláról.Amadeus91
valakinek itt nagyon barna lett a nyelve. ennél már csak az a néni viccesebb, aki annak a ferencvárosi főköcsögnek az összes faszbúkos megnyilvánulásához ír valami dörgölőzős kommentet.
több mint 12 éve
Ez a Hibernian-Malmö 0-7 ez mi? Kicsit soknak tűnik egy skót meg egy svéd csapat között.Vrijbloed
a skót fociból megy ki a pénz, a Rangers visszasorolása betett nekik.
másik oldalról Jockéknál még nem kezdődött el az idény, svédek meg most vannak a közepén, ők nem a strandról estek be.
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Úgy fest a magyar labdarúgás 9/11 vagy Csernobilja 2013.07.25.-én úgy 22.45.-kor eljött. A hazai labdarúgás képviselői gyorsan, mindannyian kiíratkoztak erre a szezonra a nemzetközi osztályból! Lehet nyugodtan készülni a magyar bajnokságra! Új tetoválásokat varratni, nagy zsíros terepjárókat vásárolni, meg díszes csatos bőröveket, közben kicsit tippmixelni. Finoman kamuzgatni, milyen jól sikerült a felkészülés, és a zenbéegy mennyire kiveszi az energiát a vitézekből! Óh igen!!!
Innentől szabad röhögni azokon a hülyéken, akik novemberben meg decemberben a BL-ben rohangálnak. Nem jobb ez így srácok? NB1. Így szeretünk titeket!
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
Horti mester abszolút jól látja, stílusa valóban egyedi. Nem egy meghunyászkodó, a magyar fociról csak jót, és szépet, az nb1 színvonal emelkedés , nézőszám növekedés stb. hulladék információt közlő kommentátor.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 180

Orbán FB oldaláról.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 247 — no es importante
Őszintén mit érezhet egy úszó egy kajakos, aki ennek a pénznek a töredékét kapja? Mert nem csak Kovácsok, Gyurták vannak, van olyan kajak-kenus aki a hatalmas felhozatal miatt oda sem jut a tűz közelébe? Pedig szerintem 3x többet gürizik mint bármelyik focista. És mégis mi hülyék nézzük továbbra is ezeket a botlábúakat és vesszük a jegyet a meccsekre és szurkolunk nekik, pedig inkább le kéne őket ....ni.NB2
ilyen ez a fránya kapitalizmus, levele

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Nekem nem is azzal van a bajom, hogy kihullott minden magyar csapat még júliusban. Ez benne van a pakliban, voltak már nagyobb égések is. Az én problémám az a borzasztóan kilátástalan játék, amit minden csapatunktól láthattunk. Egyszerűen nem értem az egészet, miért gondolják azt az edzők, játékosok, hogy ha beállunk a térfelünkre és fölrugdossuk a labdákat, majd továbbjutunk. Még ha felfedezhető lenne helyenként egy-két olyan dolog a csapataink játékában, ami arra utal, hogy valami taktikája van a csapatnak.. De így.. Szégyen ez a produkció.

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
Őszintén mit érezhet egy úszó egy kajakos, aki ennek a pénznek a töredékét kapja? Mert nem csak Kovácsok, Gyurták vannak, van olyan kajak-kenus aki a hatalmas felhozatal miatt oda sem jut a tűz közelébe? Pedig szerintem 3x többet gürizik mint bármelyik focista. És mégis mi hülyék nézzük továbbra is ezeket a botlábuakat és vesszük a jegyet a meccsekre és szurkolunk nekik, pedig inkább le kéne őket ....ni.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 903 — Lucas Scott
"2013–14-es idény: július 25. (kupaindulóink: Győri ETO, DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd) Egyedül a Honvéd tudott párharcot nyerni. Sosem estek ki a magyar csapatok ily korán – még júliusban, egy nappal az NB I rajtja előtt."Kenny
ez is mutatja, hogy a mennyei a legfontosabb, mki arra készül!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
"2013–14-es idény: július 25. (kupaindulóink: Győri ETO, DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd) Egyedül a Honvéd tudott párharcot nyerni. Sosem estek ki a magyar csapatok ily korán – még júliusban, egy nappal az NB I rajtja előtt."

több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ejj még mindig nem működik a válasz opció.

Elfogadom hogy van egy értékrend, amibe nem fér bele a fütyülgetés, csak nehéz azt egy olyan közegre ráhúzni, aminek minden szinten része ez a kezdetek óta. Megye 3-tól kezdve. Ez nem a szép része a sportnak, de a része.
Vagy azzal van a probléma hogy valakinek szíve joga hogy egy játékos ne legyen neki szimpatikus, és ennek hangot ad fütyüléssel? Vagy nem értem. A huhogás, meg a cigányozás, meg a kurvaanyázás szereplése a tiltolistán világos, de mostantól érzelmet se lehet a lelátóra vinni, meg csak eu norma szerint lehet kifejezni ha véletlenül valami a zsebedben marad belőle. Fizessél,bólogassál, de soha se jusson eszedbe kérdezni, hogy mi ez a szemét, meg viselkedj úgy mint egy robot, érzelmek nélkül.
Tényleg megértem hogy az érzelmet ne nyílvánítsuk ki megbontrákoztatóan, de ha mondjuk egy gyerek kérdezné, hogy miért fütyülik ki a bácsit, akkor arra van normális, és elfogadható magyarázat szvsz.
A profizmust idehozni meg nem szerencsés addig, amíg egy El Classicon van fütyülés, a Loki meccsen meg nincs színvonal. Mondjuk az tény hogy mindenért a csúnya sportszerűtlen szurkoló a hibás, de Bundesligába illő szurkolás az legyen...

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 247 — no es importante
ezért volt kár megszüntetni az intertotó-kupát, az EL lett a tipszmiksz-liga

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ez a Hibernian-Malmö 0-7 ez mi? Kicsit soknak tűnik egy skót meg egy svéd csapat között.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
ezek kajak eladták ezt a meccset,hogy lehet 4szer az ötösről 3méterrel fölé lőni?HOGY?

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
lányoknál hosszabbítás!
több mint 12 éve
Úgy fest a magyar labdarúgás 9/11 vagy Csernobilja 2013.07.25.-én úgy 22.45.-kor eljött. A hazai labdarúgás képviselői gyorsan, mindannyian kiíratkoztak erre a szezonra a nemzetközi osztályból! Lehet nyugodtan készülni a magyar bajnokságra! Új tetoválásokat varratni, nagy zsíros terepjárókat vásárolni, meg díszes csatos bőröveket, közben kicsit tippmixelni. Finoman kamuzgatni, milyen jól sikerült a felkészülés, és a zenbéegy mennyire kiveszi az energiát a vitézekből! Óh igen!!!
Innentől szabad röhögni azokon a hülyéken, akik novemberben meg decemberben a BL-ben rohangálnak. Nem jobb ez így srácok? NB1. Így szeretünk titeket!
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
A lényegen nem változtat, de menjen már ez a tróger a kurva anyjába 9/11-éssel meg csernobilozással. Üvöltözzön a Barcelona TV-ben, ott sem fogom ugyan nézni, de legalább hülyeségeket ne írogatna.berger90
miért is?Mi akik EB-t akarunk rendezni,ki akarunk jutni a VB-re,nem éljük meg az AUGUSZTUST a nemzetközi kupaporondon.Szerintem ez simán több mint katasztrófa.Kenny
És jobb lett volna, ha egy Liverpool (fogalmam sincs ott vannak-e, mondtam egy kvázi európai topcsapatot) picsázza ki bármelyik magyar csapatot augusztusban? Vagy a csoportkörben egy Sturm Graz csipkézi ki a picsájukat? Vagy megint egy Fiorentina-bundameccs, mint négy éve? Ugye, hogy nem.berger90
Sturm Graz mondjuk pont nem tudja, 0-0, 0-1-gyel (a hazai meccs lett a bukó) sikerült kizúgniuk egy izlandi csapat ellen.
a mi hadaink legalább a kaput is eltalálták...
több mint 12 éve
amúgy a mladost podgorica továbbment a senica ellen is 😀#1patsfan
sőt, azért a holland valahanyadik kiesett egy luxemburgi csapat ellen, meg ugye az grazi vihar is csak egy biliben létezett. ha ehhez hozzávesszük, hogy a dán ötödik most készül kiszopni a grúz második ellen (van ott egynél több csapat?!), akkor azt mondhatjuk, a mi focinkkal még talán nincs is olyan nagy baj...slowmotion
a világ legesetlegesebb játékában ilyen dolgok előfordulnak 😉 a beszariság viszont mindig megbosszulja magát, mikor hallottam kondás nyilatkozatát, hogy "ez egy gólos meccs lesz", már borítékoltam a kieséstjjncaa
Kondás, pfff... még mindig a két évvel ezelőtti veretlen szezonból akar élni, aztán mondjuk simán előfordulhat, hogy idén sem lesz meg a dobogó, mert az ETO meg a Vidi előttük végez, de még a Fradi is simán odaérhet...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 180
"Videó: szerencsés gólokkal vezetnek a norvégok a Loki ellen" - nso

😀 here we go
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
De azért ezek a csapatok nem világverő gárdák! Egyiket másikat ütni kellett volna! És így mivel mindenki kizúg igenis k...a nagy szégyen!NB2
érdemes lesz holnap megvenni a sportot és nagyon komoly fejjel vagy éppen szórakozva kinek mi tetszik kicsit böngészgetni hogy milyen nevű csapatok lesznek még bent
ezekben a ligákban...
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Fel nem fogom mi a probléma a kifütyüléssel. Ha profi vagy akkor ne sírjál miatta. Nem színház a lelátó, más az illem...
Geeri
Gratulálok. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
Kovács Péter elég nagy tukó nyilatkozatot tolt én is fütyülném!

NB2
szvsz, azon kéne elgondolkodni, hogy mégis miért nem fért be ez az ember évekig a válogatottba? Magas, erős, küzd, megvan minden a karakterében amit hiányolunk a mai magyar "profikból".Amadeus91
ez a szerep már köztudottan foglalt örökre a magyar labdarúgásban...
azt hiszem nevet sem kell mondanom.. 😊
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Menjen má' nyugdíjba ez a köcsög speaker, mit nem lehet azon érteni, h kurva gyenge?
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Kovács Péter elég nagy tukó nyilatkozatot tolt én is fütyülném!

NB2
szvsz, azon kéne elgondolkodni, hogy mégis miért nem fért be ez az ember évekig a válogatottba? Magas, erős, küzd, megvan minden a karakterében amit hiányolunk a mai magyar "profikból".Amadeus91
elmondom én neked,majd minden kapitány azzal takarózott,hogy messzi földi bajnokságban játszik és nem tudják követni a teljesítményét.
Érted a 21. században nem tudják követni a teljesítményét..Kenny
Matthaus anno kipróbálta de szar volt, persze nem sok esélyt kapott

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 446 — Amerikai sportok rajongója
Hála az égnek, de jól döntöttem, hogy a tegnapi és a mai kalap szar játék, leszereplések helyett, 2 bowl gamet néztem inkább. Na azok SPORTÉLMÉNYEK voltak gazdagon!😊