Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Azért az tetszik, hogy beszélünk itt Videotonról meg minőségi javulásról, azt a gólkirályotok a Bundesliga 2-s Cottbusnak nem kell. 😀 😀 😀 😀Amadeus91
biztos mert van egy jó tizenegyeslövőjük 😊

meg aztán ha választani lehet Böde és Aleves között, ki a ráknak kéne utóbbi?Höri
Komolyra fordítva, én személy szerint, de mások is, nagyon unom már, hogy mindig beadják a "Magyar foci csodát", aztán mindig jön a pofára esés. Ez a Videoton BL is... vicc. Ha be is jutnak, kb mint a Debrecen, pont nélkül zuttyannak majd kifele... ezt minden reálisan gondolkodó embernek be kéne látni... Miriuta nyilatkozata meg hűen festi le a magyar foci szintjét.. az itteni legjobbak a Cottbusba nem férnek be...akkor hol tart a magyar foci?Amadeus91
azért azt ne jelentsük ki, h biztosan nem férne be, de mivel 2*-es áron akarják eladni, ezért ezt nem fogjuk megtudni...

|
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hova jut be a Videoton?

3 csapatot kéne kiverni hozzá, már az első is bravúr lenne. Ha sikerül az upset és megütik a Sturmot, akkor már jól jártak mert a következő fordulós kiesés után átmehetnek az Európa ligába.

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 120
Azért az tetszik, hogy beszélünk itt Videotonról meg minőségi javulásról, azt a gólkirályotok a Bundesliga 2-s Cottbusnak nem kell. 😀 😀 😀 😀Amadeus91

meg aztán ha választani lehet Böde és Aleves között, ki a ráknak kéne utóbbi?Höri
Komolyra fordítva, én személy szerint, de mások is, nagyon unom már, hogy mindig beadják a "Magyar foci csodát", aztán mindig jön a pofára esés. Ez a Videoton BL is... vicc. Ha be is jutnak, kb mint a Debrecen, pont nélkül zuttyannak majd kifele... ezt minden reálisan gondolkodó embernek be kéne látni... Miriuta nyilatkozata meg hűen festi le a magyar foci szintjét.. az itteni legjobbak a Cottbusba nem férnek be...akkor hol tart a magyar foci?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

meg aztán ha választani lehet Böde és Aleves között, ki a ráknak kéne utóbbi?

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 120
el is fogadom, de szted a BL-ben (egy Crespoban is) gondolkodó csapatban pont rá lenne szükség ? a csapatkapitányt elküldték a posztról.gabtsi
Hát Farkas Balázs azért nem az a szint. Darál meg minden, sajnálom is, de ő max egy nb1-ben fér el. Nem tudom Mitrovics jobb-e, de gondolom igen, éppen ezért kellett. Meg nem is fiatal már Balázs, a lényeg, hogy nem hülyeség szerintem ez a vétel, de hát majd kiderül mit mutat.

Egyébként meg ja, Crespoban is gondolkodunk -ezek szerint-, de ez nem jelenti azt, hogy Crespo szintű játékos lesz minden poszton. Nyilván ha őt megszerezzük, akkor a többi poszton megelégszünk azzal is, ha szimplán jobb jön, mint aki volt. Ez most szerintem áll Mitrovics-Farkas esetében.fetomy
Mert Mitrovic aztán Bajnokok Ligája szint. 😀 Bundesliga 2 jóindulattal... ott sem kezdő. Azért az tetszik, hogy beszélünk itt Videotonról meg minőségi javulásról, azt a gólkirályotok a Bundesliga 2-s Cottbusnak nem kell. 😀 😀 😀 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
el is fogadom, de szted a BL-ben (egy Crespoban is) gondolkodó csapatban pont rá lenne szükség ? a csapatkapitányt elküldték a posztról.gabtsi
Hát Farkas Balázs azért nem az a szint. Darál meg minden, sajnálom is, de ő max egy nb1-ben fér el. Nem tudom Mitrovics jobb-e, de gondolom igen, éppen ezért kellett. Meg nem is fiatal már Balázs, a lényeg, hogy nem hülyeség szerintem ez a vétel, de hát majd kiderül mit mutat.

Egyébként meg ja, Crespoban is gondolkodunk -ezek szerint-, de ez nem jelenti azt, hogy Crespo szintű játékos lesz minden poszton. Nyilván ha őt megszerezzük, akkor a többi poszton megelégszünk azzal is, ha szimplán jobb jön, mint aki volt. Ez most szerintem áll Mitrovics-Farkas esetében.
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
azt nem tudom hogy nekik mennyire kell, de azt igen hogy az újpest /egyik/ legfontosabb tagja volt a tavalyi évben
de úgy tűnik a vidi minden évben megveszi az újpest középpályát csak sándor, vaskó, tavalyi dél szláv esetén örültem, de most tényleg egy fontos játékost veszít az újpest
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
el is fogadom, de szted a BL-ben (egy Crespoban is) gondolkodó csapatban pont rá lenne szükség ? a csapatkapitányt elküldték a posztról.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján bejelentette: engedélyt adott Nikola Mitrovicsnak, hogy tárgyaljon az őt szerződtetni kívánó Videotonnal.

haha még egy lila megy majd fehérvárra.idén láttam pár úttest meccset és mitrovics nem volt akkora fos.biztos kell a lóvéJoci
Inkabb nem is kommentalnam, mert felbasz az ideg nagyon! Rohadtul unom mar ezt a mol-orban-fideoszoton bagazst!zavi27
tk ők tartják életben az újpestet ezekkel a nonszensz átigazolásokkal. több száz milliót pumpáltak oda a semmire.gabtsi
ez az eddigiekre igaz volt, de mitrovics pont az egyetlen normális játékos volt végig, kb ő az egyetlen aki felfogja, hogy az ember elé kell tenni a labdát és nem oda ahol volt, ráadásul oda tud tenni egy labdát ahova szeretne
tavaly is annyira látszott hogy ennyivel jobb mint az átlagnál amikor tisza játszott mellette
több mint 13 éve
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján bejelentette: engedélyt adott Nikola Mitrovicsnak, hogy tárgyaljon az őt szerződtetni kívánó Videotonnal.

haha még egy lila megy majd fehérvárra.idén láttam pár úttest meccset és mitrovics nem volt akkora fos.biztos kell a lóvéJoci
Inkabb nem is kommentalnam, mert felbasz az ideg nagyon! Rohadtul unom mar ezt a mol-orban-fideoszoton bagazst!zavi27
tk ők tartják életben az újpestet ezekkel a nonszensz átigazolásokkal. több száz milliót pumpáltak oda a semmire.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Senkit nem kötelező eladni nekünk (vagy másnak). 😉

Egyébként jól telik eddig az offseason. Mitrovics is jónak tűnik, vissza is jöttek kölcsönből jó emberek, csak Andicot sajnálom kissé, bírtam a gyereket. Meg hát kicsi Farkas Balázst is, de szintet kell lépni.
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 969 — Amerikai sportok rajongója

Inkabb nem is kommentalnam, mert felbasz az ideg nagyon! Rohadtul unom mar ezt a mol-orban-fideoszoton bagazst!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

remek bazmeg kozepso kozeppalyasbol amugy is dunat lehet rekeszteni ...
a targyalasok meg biztos azon fognak elakadni h a szeklet nem lesz hajlando eleget kesselni neki :/
igy sztem feher fog a helyen jatszani a bekescsabai coentrao meg marad a helyen a kezdoben
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach

haha még egy lila megy majd fehérvárra.idén láttam pár úttest meccset és mitrovics nem volt akkora fos.biztos kell a lóvé

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Most találtam,bocs ha már volt 😐
http://www.youtube.com/watch?v=gYena66LylE&feature=player_embedded

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 724 — Ajmo Vatreni
Szerintem Boasnál meg túlhypeolás megy. De majd kiderül, én személy szerint nem hiszem, hogy bajnok lehet jövőre a Chelsea.Stez
Nem akarom elkiabálni, de én se látok túl sok esélyt arra, hogy első évében bajnok legyen. Hosszú távon viszont szerintem beválhat :/ - még szerencse, hogy ez a fogalom nem szerepel Abramovics szótárában.vassadi
Szerintem simán nyerhet. Én azoknak a táborába tartozom, akik az MU-t a PL és BL döntő ellenére nem tartja annyira jónak. A tavalyi gyenge PL-t megnyerték, de azt a szarul játszó Chelseat is csak alig előzték meg. Mindenképpen túl van hypeolva VB, de nem lesz annyira nehéz dolga nyerni, mint sokan gondolják.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 629
Szerintem Boasnál meg túlhypeolás megy. De majd kiderül, én személy szerint nem hiszem, hogy bajnok lehet jövőre a Chelsea.Stez
Nem akarom elkiabálni, de én se látok túl sok esélyt arra, hogy első évében bajnok legyen. Hosszú távon viszont szerintem beválhat :/ - még szerencse, hogy ez a fogalom nem szerepel Abramovics szótárában.
több mint 13 éve
imho a dinamo kerete a legerősebb a PL-ben, de európában is top3. én csak azért vagyok szektpikus villas boas-szal, mert erről az emberről 1 éve senki nem tudta h kicsoda, nem is dolgozott komoly helyen, de viszont volt egy jó szezonja.

nemtudom az angol származása mennyit segít, de a PL-t a wigan, a norwich v a stoke city elleni bajnokikon kell megnyerni, és egy idegen kultúrából származó edzőnek ez nem szokott menni. előny h dolgozott a chelseanél, előny h kiválóan beszél angolul, de türelem vele sem lesz több sztem.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 431 — Whoops, looks like something went wrong.
épp a tegnapi buli fáradalmat pihentem ki az álmaim közepette mikor hívott haverom, hogy már a hivatalos oldalon is bejelentették, hihetetlenül örülök neki 😊kristof
Villas Boas lenne a megmentő?Stez
Nem érzem úgy, hogy ide megmentő kellene. A játékosállomány még mindig nem rossz, ide egy motivált és jó edző kell szerintem csak. Ancelotti pedig elhiszem, hogy jó volt Olaszországban, de a Chelseahez nem való, ezt lehetett látni.Schleck
Szerintem Boasnál meg túlhypeolás megy. De majd kiderül, én személy szerint nem hiszem, hogy bajnok lehet jövőre a Chelsea.
Terry egyre szarabb, Lampard is haloványabb és többet sérül, míg Drogbát megy. Kik fogják a hátukon vinni a csapatot? Mert eddig ők tették ezt.. Mert hát van egy olyan érzésem, hogy nem Torres lesz az, aki majd Drogba helyett ontani fogja a gólokat. De persze meglátjuk majd az érkezők után, hogy változik-e a véleményem, bár Abramovics ahhoz meg hülye totálisan, csak a neveket akarja hozni.

több mint 13 éve
Villas-Boas állítólag vinné magával Falcaót a Chelsea-hez, ez megnyithatná az utat Drogba Milánóba igazolása előtt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
véleményem szerint, azon kevés edzők közé tartozik akik alkalmasak a Chelsea kispadjára, hosszú távon, szal igen, mivel a kerettel nincsenek nagy gondok (max a kor) nagyobb igazolás nélkül is bajnok/BL esélyes csapat lettünk az új edzővel.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
😊Schleck
épp a tegnapi buli fáradalmat pihentem ki az álmaim közepette mikor hívott haverom, hogy már a hivatalos oldalon is bejelentették, hihetetlenül örülök neki 😊kristof
Nem érzem úgy, hogy ide megmentő kellene. A játékosállomány még mindig nem rossz, ide egy motivált és jó edző kell szerintem csak. Ancelotti pedig elhiszem, hogy jó volt Olaszországban, de a Chelseahez nem való, ezt lehetett látni.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 431 — Whoops, looks like something went wrong.
Villas-Boas hivatalosan is a Chelsea vezetőedzője,dislike :/ 😛Newman
😊Schleck
Villas Boas lenne a megmentő?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Villas-Boas hivatalosan is a Chelsea vezetőedzője,dislike :/ 😛Newman
😊Schleck
épp a tegnapi buli fáradalmat pihentem ki az álmaim közepette mikor hívott haverom, hogy már a hivatalos oldalon is bejelentették, hihetetlenül örülök neki 😊
több mint 13 éve
Villas Boas a Chelsea edzője, így lehetséges, hogy újra rámegyünk Hulkra, akinek így nagyobb esély is vana távozására.
Neki tudnék még jobban örülni, hiszen fiatal.Stez
Drogba vagy Hulk, nekem mindegy, csak nehogy a két szék közé essünk. Ugyanez igaz Fabregasra és Hamsíkra.