Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
ez a győr idén ilyen védelemmel biztos nem lesz bajnok

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Makkabi, ezt tényleg így kell kiejteni?

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
na a kis deutsch idén Pécsett fogja rontani a levegőt, Bild.de linkem nincs róla sajnoseaglesmcnabb
hogy ki?

www.transfermarkt.de/de/bence-deutsch/profil/spieler_149750.html

azt hitted kifoghatsz rajtam? 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
na a kis deutsch idén Pécsett fogja rontani a levegőt, Bild.de linkem nincs róla sajnos

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Remélem nem volt még 😂

több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
jöhet! 😉
csoda lesz ha nem esunk ki.... 😕

mar Szabi is ilyeneket nyilatkoz....
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
preseason mb1 power ranking
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NB1 sorrend - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

ha lesz rá igény, augusztusban nyomok egy mb2est is.

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Gondolom mindenki nézte a női foci eb-n a negyeddöntőt😊 Durva volt ez a fra-den meccs😊 Egyébként most már az a szakasz jön amit mi pasik is kibírunk, plusz 3 skandináv plusz a német csapat van bent a legjobb 4-ben szóval jó csajok lesznek dögivel!NB2
komoly volt 😊 a legszebb, hogy sorsolással jutottak tovább a dánok, na meg rendes játékidőben nem nyertek még meccset 😂

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
Gondolom mindenki nézte a női foci eb-n a negyeddöntőt😊 Durva volt ez a fra-den meccs😊 Egyébként most már az a szakasz jön amit mi pasik is kibírunk, plusz 3 skandináv plusz a német csapat van bent a legjobb 4-ben szóval jó csajok lesznek dögivel!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 108 — #NoStress
Megy Hiddink.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Tito, Tata, Tutu?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
de csak mert Chank Yan-Chi inkább a Vácot választotta, Döme pedig nem szereti a spanyol borokat...

|
több mint 12 éve
Ha minden igaz Tata Martino lesz a Barca új edzője.
Örülünk, Vincent?Sinisa
jöhet a Tiki-Tata
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Örülünk, Vincent?Sinisa
Én nem alkotok véleményt mert nem ismerem az illetőt,térjünk vissza rá 10 forduló és 2-3 BL meccs után.

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Örülünk, Vincent?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!

bemutatkozott 😀

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
Ok, köszönöm

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
valakinek van egy tippje, hogy a sport tv-s mb1.es meccseket milyen streameken lehet nézni?peach
 onlinetvkeresre.eu itt biztosan mindegyik lesz
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
valakinek van egy tippje, hogy a sport tv-s mb1.es meccseket milyen streameken lehet nézni?peach
 onlinesport.goltipp.com/index.php
ha nincs az alap csatornán, keresd majd a prémiumon vagy az extrán, általában szokták streamelni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
valakinek van egy tippje, hogy a sport tv-s mb1.es meccseket milyen streameken lehet nézni?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
@Stez, Milánóban drága a Honda?Amadeus91
Já voll.
Honda 4-5 millióért elhozható Moszkvából, viszont Galliani zsidózik megint és csak 2 milliót hajlandó megadni érte.
Igazából abban reménykedik, hogy Honda valamelyik szponzora kipengeti ma hiányzó 2-3 millát a Milan helyett, mivel az Ázsiaiaknak hatalmas sztori lenne Honda a Milanban, így azt mondták, mindenképp segítik majd a transzfert, csak szerintem ezt nem 2-3 milliós kipótlással gondolták. Szerintem januárban fog jönni, amivel mi csak szarul járunk majd. Nem játszhat majd BL-ben, a selejtezőn sem most, ha továbbmegyünk, a csoportmeccseken sem, valamint a bajnokságban sem. Össze lehet számolni, hogy így majd hány milliót fogunk bukni a fél év zsidózással, legalább a 2-3 millió háromszorosát. És az egészben az az undorító, hogy a Moszkvával baszakszunk, amikor ők kiffejezetten korrektek velünk és tiszteletben tartják, hogy Honda a Milanban akar játszani, így adnák el nekünk 4-5 millióért már, amikor két hete az Everton 7 milliót kínált érte, de visszautasították miattunk. Szokás szerint büdös féreg a vezetőség.
Egyébként most 2-3 napja Eriksent emlegetik nagyon, akinek én személy szerint kibaszottul örülnék. De hát ez a Milan, max ha ingyen jön... 😀
A lentebb vázolt top25-be pedig annyiban kötnék csak bele, hogy a Milan nyugodtan mehet hátrébb, mert vicc, amit az idei mercatoban is leművelünk, a nyilvánvaló hiányposztokra sem igazolunk, az embereket viszont csak engedjük el, sok szar pedig rajtunk marad, ráadásul Pazzini pedig alapból sérült például.
A Milant jelenleg a Valencia-Galatasaray-Tottenham-Benfica-Porto-Atletico Madrid-Arsenal-Lazio csoport is üti, de még a Napolit is elénk raknám, mivel Cavani árából fog érkezni megfelelő pótlás. Sőt, Gomezzel még a Fiorentinát sem vélem sokkal gyengébbnek nálunk.

Moyes pedig szerintem remek edző, vele is jó lesz az MU. Azt adom, hogy a Chelsea és talán a City az új rezsimmel a nyomukban lehet, de a Tottenham szerintem nem.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Na a német bajnokság is kurva izgalmas lesz megint. Az eddig is mindenkinél sokkal jobb Bayern még megkapta ezt a szerény 60 millás BL tőkeinjekciót nyílván veresége sem lesz. De ugyanez vár alighanem az összes top bajnokságra.
Juve/Barca és Real/PSG/MU megint magasan visz mindent. Talán az angol lesz egyedül izgalmasabb. Kellenek az 5-6 gólos győzelmek.
Ez amúgy az adott csapat drukkerein kívül bárkinek is jó?Bazzani
Azért az a MU főleg Moyessal nem lesz olyan kiemelkedő, Chealsea, Tottanham (ha marad Bale) , City mind szorongatni fogják a töküket.
több mint 12 éve
@Stez, Milánóban drága a Honda?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
Nem nézem csak kapcsolgattam és megláttam az eredményt. Jóideje már csak magyar bajnokit nézek meg Samp meccseket. Max egy angol rangadót.
Ez a BL teljesen tönkretette a bajnokságok izgalmát.
(BL-t sem néztem már idén.)