Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
állítólag Crespoval tárgyal a fidi. az szép húzás lenne.😂 😂 😂
http://www.pepsifoci.hu/napi/node/93213gabtsi
több mint 13 éve
Hurka
4 104
a Duna TV-től vették meg a jogokat gondolom.csak nekem új, hogy idén az m1 is közvetít meccseket? 😀Siófok-Videoton (m1, vasárnap 16:00)zsír, királyak ezek a nyári siófoki túrák 😊petey
Hurka
kár hogy idén nem nagyon fogom nézni, mert nincs akinek drukkolni az NB1ben.eaglesmcnabb
nem tetszik, hogy az Újpest ellen kezdünk, semmiképpen sem őket szerettem volna 1. fordulóban
egyébként a Pápa-Siófokra jöjjön el, aki tud, azon a meccsnek a szünetében lesz az éremátadás, amiért az U17 II. osztály észak-nyugati csoportjában 3. helyen végeztünk 😊
több mint 13 éve
állítólag Crespoval tárgyal a fidi. az szép húzás lenne.http://www.pepsifoci.hu/napi/node/93213
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
csak nekem új, hogy idén az m1 is közvetít meccseket? 😀Siófok-Videoton (m1, vasárnap 16:00)zsír, királyak ezek a nyári siófoki túrák 😊petey
Hurka
kár hogy idén nem nagyon fogom nézni, mert nincs akinek drukkolni az NB1ben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
évzáró miatt már hajnalban felkeltem, de legalább tudom követni a sorsolást. hát a Diósgyőré eddig elég fasza1. - ZTE (H)
2. - Fradi (I)
3. - KTE (H)
4. - Vidi (I)
5. - Pápa (H)
6. - Újpest (I)
7. - Siófok (H)
első 7 fordulónkból 6 tv-s (csak a haza Pápa ellenit nem adják) és még sok pontot szerezni is van esélyünk, itthon mindegyik ellenfél verhető, idegenben Fradi,Vidi,Újpest egymás után, ebből az első kettő addig még az európai kupákra koncentrál szal bármi lehet
:cool:
több mint 13 éve
Siófok-Videoton (m1, vasárnap 16:00)zsír, királyak ezek a nyári siófoki túrák 😊
Hurka
több mint 13 éve
A két Európa Liga szereplő már az első fordulóban összekerült. Micsoda csemege, hát ha ezért nem gyalogolok le a pályáig, akkor száradjak ki 😀 (szaba megyünk őrjöngeni?)
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Hurka
4 104
sorsoltak az NB1-ben, az 1. forduló:július 15-17:
DVSC-TEVA-Vasas-Híd (Sport M, péntek 17:45)
DVTK-ZTE (Sport1, szombat 17:45)
Paks-KTE-Ereco
Bp. Honvéd-Győri ETO
Pécs-Haladás
Újpest-Lombard Pápa (Sport1, szombat 20:00)
Siófok-Videoton (m1, vasárnap 16:00)
Kaposvár-Ferencváros (Sport2, vasárnap 17:45)
több mint 13 éve
Akkor végül is így Hiddink Frank Arnasen helyére jönne, nem? Úgy tudom Ő volt a sportigazgató, csak elment Hamburgba. Mondjuk Ő is egy nagyon jó szakember, nehéz lesz pótolni. Hiddinknek meg ez kb álommunka 😀Ohh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.Schleckmost olyat olvastam, h Hiddink sportigazgató lenne és VB az edző. nemtudom ez miért jó nekünk, v h Guus mennyire hagyná dolgozni Andrét, meg kurvadrága is lenne, DE eddig Diósgyőrben is jól működik a hasonló módon felépített Szentes-Benczés páros
kíváncsi vagyok mi lesz a vége...kristof
nem emlékszik vagy tudja valaki, hogy mikor van a sorsolás a serie A-ban?ZsocaThe new Serie A fixtures will be out in August.
A 2011-12-es bajnoki szezon augusztus 28-án kezd majd és május 13-án ér véget.
Az első fordulóban két szombati mérkőzést rendeznek majd, egyet 19 órakor, a másikat pedig 21 órakor, majd vasárnap 19 órakor is lesz egy mérkőzés, míg a maradék találkozóra 21 órakor kerül sor.
A karácsonyi szünet december 19-én kezd és január 7-ig tart majd. Az utolsó forduló mérkőzéseit egységesen 21 órakor rendezik.
Az Olasz Kupa küzdelmei augusztus 14-én kezdődnek majd és az elsőosztályú csapatok novemberben csatlakoznak a küzdelmekhez. A győztes kiléte egy mérkőzésen dől majd el, melyet Rómában rendeznek május 20-án.
A másodosztályból a Siena, az Atalanta és a Novara jutott fel.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
A csehek ellenit adta felvételről, nem tom élőben igen-e. Ráadásul kihagynak részeket(1 óra 15 perc volt reklámokkal) együtt és délután nyomják ezeket az összefoglalókat, úgyhogy abszolút nézhető.Végignéztem az amerikai u17-es keretet. Remélem Fernando PINA-t is láthatjuk majd élőben au eurosport2-n. 😀 Kiváncsi vagyok h vágja ki magát a magyar kommentátor. 😛valaki2Adja az eurosport2 az amerikai meccseket? Mikor lesz a következő? Lehet nézném ott, ha játszik Serna, mert csoportmeccsekre kétlem, hogy van stream, bár szerintem idén még be se kapcsoltam a tv-met, szóval a távirányítóm helyét és a csatornaszámot is megmondhatná valakit. 😊TheMileHighCity
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ohh, könyörgöm legyen így. Csak az a Hiddink+ő ne valósuljon meg, mert az ultrabalfaszság lenne.Schleckmost olyat olvastam, h Hiddink sportigazgató lenne és VB az edző. nemtudom ez miért jó nekünk, v h Guus mennyire hagyná dolgozni Andrét, meg kurvadrága is lenne, DE eddig Diósgyőrben is jól működik a hasonló módon felépített Szentes-Benczés páros
kíváncsi vagyok mi lesz a vége...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. dehogy vedem en az ujpestet. en a sokevi inseg utani rangadot kiveve azon a vaduz meccsen voltam utoljara ujpest1 meccsen mert hiaba gyuloltem bercibacsit es fogom is szamomra ott nem 4x forgattak meg a kest a szivemben hanem 114x. pontosan tudtam h mirol van szo kb 10 perc utan es tudta az egesz lelato is de ez nemhogy enyhito korulmeny hanem meg ra is tett par lapattal arra h hogyan gondolok vissza arra a "meccsre".1. nehogy már védd a vaduzt 😀 ,persze még a végén óriási hőstett lesz a dózsácskától hogy csak 4-et kaptak otthon.igazi hősök ezek a gyerekek.köszönjük a magyar futball hírnevének öregbítését!6-0?jó akkor én meg azt mondom 11-1 😉 csináltassunk mi is pólókat meg újságot?(1)igen errol beszelek en is. nekem egy kicsit neccesebb elmeny volt az mint neked a korulmenyek ismereteben is.
(1)senkit nem érdekel hogy edző buktatás vagy nem,4-0ra kikapni hazai pályán egy ilyen fostalischkától nem lehet.
(2)az nb2-re gondolsz ahova KIZÁRTAK minket?sajnos 3 évet(van akiket kizárnak ez a Fradi,és van aki magától szokott kipottyanni,ez az úttest)
(3)mikor vettük először a szánkra a BL főtáblát?fogalmam sincs,gondolom a BL kezdete óta.
(4)mccabe megmentette a klubbot aztán bebuzult,úgyhogy szerencsére már sehol nincs,próbálja eladni mindenét.
(5)hány magyar játszik a csapatban?a DAC elleni kezdőcsapatban 4 magyar volt
(6)kinek a szája sír?pl az enyém mert a legjobb támadónk volt,és a góllövő listán is 2. lettJoci
mellesleg az a vaduz nem volt akkora fosch am de ez reszletkerdes.
(2)igen arra az nb2re gondolok ahova lehet h kizartak titeket de aztan magatoktol maradtatok meg elvezni a vendegszeretetet tovabbi 2 evre 😀 hiaba a mighty szolnok meg a nyiregyhaza meg a hires vaduznal is kemenyebb ellenfelek belatom 😀 (3) mikor vettetek a szatokra a fotablat ? oregem mccabe meg meg sem vette a csapatot de ti mar arra vertetek az nb2ben magatokat h itten 1 ev mulva fotabla lesz 😂 ejnye de gyorsan felejt valaki ha arrol van szo.
(4) mccabe megmentette a klubot lol hat akkor mar eleg alacsonyan lehet az igenyszintetek 😀
(5) ezt komolyan kepes voltal leirni h 4 magyar ? 😀 inkabb probaltad vna ezt a tenyt agyonhallgatni jobban jartal vna.
es ki volt az a 4 ? lisztes, csizmadia,balogh meg meg biztos vmi 35 eves fazon. ez a magyar futball jovoje gondolom 😀
(6) hat igen ez pedig mindent elmond. amikor szetbassza a gyor keziben a dragalatos kinizsid szajat akkor megy a vinnyogas h a zsoldosok de a voros lobogonal a maltai golszoroval semmi problema 😀 jol at is baszott titeket a palankon mert meg is erdemlitek. remelem a hasonloan joarc lazok jancsikat sikerul azert magatokhoz edesgetni. vihetne magaval a faszszopo kabatot is es akkor osszeaallhatna az aranycsapat 😂
Hoy, mañana y siempre con el 6-0 en el corazon 😉Fake
2.szégyen a 3 év persze,de amilyen retardált keretünk volt nem csodálom hogy ennyit szenvedtünk,akasztani mindet.
3.jó,ti meg idén bajnokok lesztek
4.mccabe adta a lovettát hogy ne haljunk éhen
5.fülöp,grúz,béla király,lisztes.fülöp grúz meg béla király még lehet a magyar foci jövője 😀
6. mi nem luxus zsoldosokat igazolunk mint ahogyan a győr,nekünk sajna mindig csak az alja marad.és elhiheted szerintem is szánalom hogy ilyen kevés magyar van a kezdőben,mert a csapat több mint fele azt sem érti mit szurkolunk.de sajnos ez van,a légiósok olcsóbbak mint a jó magyar focisták 😕Joci
teljesen mind1, az edzőbuktatás még nagyobb szégyen, mintha küzdöttek volna és úgy szopnak. ha én vagyok a tulaj másnap zavarom el az összeset a gecibe!!!gabtsipontosan foleg h azelott kb 1 honappal a puskasban vesztettuk el a bajnoki cimet. a minimum az lett vna h az a csapat kocsog a belet kihajtja a palyan de ehelyett azt kapta a pofajaba az ember amit. mellesleg annak a bandanak a hangadoja aki gyanitom kb annyira volt artatlan ebben a manoverben mint p. pilatus a nazareti megfingatasaban ma az ujpest fc sportigazgatoja vagy mi a faszom. na ilyen kornyezetben ahol ennyire meglehet tenni majdnem barmit lehet barki elpofatlanodna ennyire nemhogy egy rakas taplo.
de az a vaduz barmilyen viccesen hangzik nem annyira szar csapat am foleg ha a magyar nb1 mezonyevel vetjuk ossze ezt ha kiszopunk 0-4re ha nem akkoris tartanam. jo nagy flikk flakkokat nyilvan nem adtak de amit tudtak azt halal vallalhatoan jatszottak es nem voltak restek futni sem.
2. ezt asszem tultargyaltuk. bar mondjuk vicces h mostmar belatod h micsoda retard brigad volt az de ha akkor ugyanezt megkerdem toled sztem nagyjabol ugy valaszoltal vna mintha a lipicai meg a dragoner 4x aranylabdasok lennenek mindketten es akkor meg a tobbirol ne is beszeljunk 😀
3. na ez a faszsag amugy viccnek jo ha egy fradista ezzel jon meg rohogok is rajta foleg h manapsag egyertelmu h nincs lehetosegunk a bajnoksagra menni. de ez a szar azert terjeng amugy az agyatokban mar 2-3 eve mert a klubhazban hiaba mondjak h nem celunk a bajnoki cim csak mondjuk az elso hat ha ezt a kibaszott ns keptelen meghallani es folyamatosan az ellenkezojet magyarazzak a kocsog firkaszok. es akkor meg a zh jotekony hatasarol nem is emlitettem szot ahol bazdmeg boborjan pofazza barmikor a legtobbet arrol h marpedig a newte mekkora jo lesz tavasszal/jovore/barmikor ahelyett h a realitassal foglalkozna es o pofazik mindig h marpedig a csapat mindig bajnoki cimert megy. igen koszonjuk a bajnoki cimet meg a bronzermet is ami szvsz meg nagyobb teljesitmeny volt 99ben de mostmar kurvara elegem van beloled te szovetseg- es szenzaciohajhaszberenc fasz. tehat en annak mar orulnek ha csipnenk egy kupat azzal pedig boven kilennek egyezve ha eros kozepcsapat lennenk evrol-evre felteve ha ugyanaz marad a jatekospolitika mint a tavaly evben es nem igazolnank vissza kabat petiket meg ilyesfajta nyomorekokat.
4. hala istennek akkor. a prerifarkas nelkul is kurva unalmas lenne h a gyalogkakukk csak ugy kergetozik magaban 😀
5. nice job. ertekelheto fiatal kulfolditek gondolom ennel is kevesebb van.
6. de a luxus zsoldos csak elore viszi a dolgokat hiszen latja a fiatal magyar jatekos h meddig juthat el ha kemenyen melozik, normalisan el es megbecsuli magat, arrol nem is beszelve h a luxuszsoldos sztem par esetben tobbet tud a jatekrol mint az uefa mitrill-licenszes hazai edzo es ezt a tudast atadhatja a hazainak. nem ertem ezzel mi a baj. aljanepeket hozni afavisszaigenylesre viszont a legnagyobb ongol amit megtehetsz. mit tanul el tole a magyar fiatal ? semmit joesetben. viszont latja azt h barmit csinal, az eletben nem kerul a csapat kozelebe sem. ez h ien moralszetbaszo elemeket vasarolnak a csapatok nyakrafore sztem van olyan kartekony dolog mint az h az osszes nimand parasztot akinek a magyar foci tonkremenetelehez koze van ugyanaz a vizfej rohogve tartja el mar evtizedek ota.
több mint 13 éve
Végignéztem az amerikai u17-es keretet. Remélem Fernando PINA-t is láthatjuk majd élőben au eurosport2-n. 😀 Kiváncsi vagyok h vágja ki magát a magyar kommentátor. 😛valaki2Fülöp Laci a spanyol bajnokságban szereplő névrokont pinyának mondja.
több mint 13 éve
Hurka
4 104
bocs, ha mr volt beírva, de a meccs szempontjából ez lényegtelen, mert Klagenfurtban lesz a találkozó 😊2005 decembereben nem adott kegyelmet annak a stanley tookie williamsnek aki a snoop doggot is kinevelo la-i cripsAnnyit fűznék csak hozzá, hogy nem elsősorban magáért a halálos ítélet végrehajtásáért vették le a nevét, hanem mert egy olyan embernek nem változtatta életfogytiglanra a halálbüntetését, aki 25 éve ült a siralomházba és közbe béke Nobel-díjra jelölték (talán többször is ebbe nem vagyok biztos) a könyvei miatt (a bandaélet hátrányairól meg ilyesmikről írt, kvázi jó útra tért).Dub
nevu banda egyik alapitoja volt es a halalsoron ult tobbrendbeli gyilkossagert. ugye ez europaban annyira nem divatos h csak ugy kivegezzenek embereket igy elkezdtek errol beszelni a labancoknal h most ez mennyire peldamutato h egy kvazi gyilkos nevet viselje a stadion. par nappal kesobb rambo annyira bemorcult erre h megvonta a szulovarosatol a nevhasznalati jogot igy 2005 dec 26an szep karacsonyi ajandekkent le is szedtek a nevet a stadionrol aminek utana egy ideig Stadion Graz-Liebenau volt a neve majd 2006 februar 18an kapta a UPC Arena nevet.
(wiki szabadforditas)Fake
több mint 13 éve
3. ja tényleg,mindig jövőre!1-2. ez no comment, mint ahogy a mi NB2-es szereplésünk az akkori hírős utánpótlásunkkal, és a buzi nyolcadosztályba való angolokkal......Fake1. nehogy már védd a vaduzt 😀 ,persze még a végén óriási hőstett lesz a dózsácskától hogy csak 4-et kaptak otthon.igazi hősök ezek a gyerekek.köszönjük a magyar futball hírnevének öregbítését!
2.szégyen a 3 év persze,de amilyen retardált keretünk volt nem csodálom hogy ennyit szenvedtünk,akasztani mindet.
5.fülöp,grúz,béla király,lisztes.fülöp grúz meg béla király még lehet a magyar foci jövője 😀
6. mi nem luxus zsoldosokat igazolunk mint ahogyan a győr,nekünk sajna mindig csak az alja marad.és elhiheted szerintem is szánalom hogy ilyen kevés magyar van a kezdőben,mert a csapat több mint fele azt sem érti mit szurkolunk.de sajnos ez van,a légiósok olcsóbbak mint a jó magyar focisták 😕Joci
3. idén? nem jövőre?!
4. McCabe nem lenne, jövőre jó esetben BLASZ3-4 lenne...az más kérdés h igazolásokra 0 fillér volt.
5. 1. félidőbe 4, 2.-ba további 6 + ugye vannak sérültek is...és ha nekünk is lenne olyan jó az utánpótlásunk, mint nektek, akkor mi is jobban állnánk, de sajnos nekünk nincsenek Lázáraink, Németheink és Barcziaink, ez sajnos ránk nézve szomorú...dehát ez van.
na majd Oláh Lóri villan örményföldön...Divat
több mint 13 éve
nem emlékszik vagy tudja valaki, hogy mikor van a sorsolás a serie A-ban?
több mint 13 éve
Végignéztem az amerikai u17-es keretet. Remélem Fernando PINA-t is láthatjuk majd élőben au eurosport2-n. 😀 Kiváncsi vagyok h vágja ki magát a magyar kommentátor. 😛valaki2Adja az eurosport2 az amerikai meccseket? Mikor lesz a következő? Lehet nézném ott, ha játszik Serna, mert csoportmeccsekre kétlem, hogy van stream, bár szerintem idén még be se kapcsoltam a tv-met, szóval a távirányítóm helyét és a csatornaszámot is megmondhatná valakit. 😊
több mint 13 éve
Yeah, idetaláltam:http://www.fifa.com/u17worldcup/matches/round=255973/match=300151857/index.html
Nem játszott Serna (az az U17 Gold Cup-döntő volt, ahol az 54. percben cserélték le 😀), ez esetben bekaphatják a köcsög csalók. 😛
több mint 13 éve
Végignéztem az amerikai u17-es keretet. Remélem Fernando PINA-t is láthatjuk majd élőben au eurosport2-n. 😀 Kiváncsi vagyok h vágja ki magát a magyar kommentátor. 😛
több mint 13 éve
1-2. ez no comment, mint ahogy a mi NB2-es szereplésünk az akkori hírős utánpótlásunkkal, és a buzi nyolcadosztályba való angolokkal......Fake1. nehogy már védd a vaduzt 😀 ,persze még a végén óriási hőstett lesz a dózsácskától hogy csak 4-et kaptak otthon.igazi hősök ezek a gyerekek.köszönjük a magyar futball hírnevének öregbítését!
3. idén? nem jövőre?!
4. McCabe nem lenne, jövőre jó esetben BLASZ3-4 lenne...az más kérdés h igazolásokra 0 fillér volt.
5. 1. félidőbe 4, 2.-ba további 6 + ugye vannak sérültek is...és ha nekünk is lenne olyan jó az utánpótlásunk, mint nektek, akkor mi is jobban állnánk, de sajnos nekünk nincsenek Lázáraink, Németheink és Barcziaink, ez sajnos ránk nézve szomorú...dehát ez van.
na majd Oláh Lóri villan örményföldön...
|
több mint 13 éve
Baszd meg, valami U17-es Gold Cup eredményeket dobott be, amikor a concacaf oldalon az U17-re mentem, azt hittem az a VB, meg láttam, hogy 3-0 Kanada ellen OT-ban, azt hittem nem lehet döntetlen már a csoportban sem. 😀Viszont ehhez még mindig nem találtam boxscore-t.
több mint 13 éve
Jobb volt az USA a tegnapi meccsen, mondjuk Cummings egyedül lerakta volna őket, de ez most mellékes. Innen könnyen összejöhet a Mexikó-USA döntő, de mindkét csapatnak komolyan kell vennie az elődöntőt, ha nem akarnak beégni Honduras és Panama ellen, mert nem rossz csapatok.Pont akartam én is kérdezni hogy mit szívtál ? 😀
Az U17-es VB-n az amerikaiaknak szurkolok, mert oda elvitték a coloradói tehetséget, és az első csoportmeccsen hosszabbításban győztek 3-0-ra Kanada ellen, a mi kutyánk kölyke, Dillon Serna 54 percet játszott kezdőként.TheMileHighCity
Csak mert a csoportmeccsen hosszabításos győzelem és a USA-Cseh meccs USA-Kanadának nézését nem teljesen értettem. 😀 Biztos a sok hajnali meccsnézés az oka 😊
több mint 13 éve
Jobb volt az USA a tegnapi meccsen, mondjuk Cummings egyedül lerakta volna őket, de ez most mellékes. Innen könnyen összejöhet a Mexikó-USA döntő, de mindkét csapatnak komolyan kell vennie az elődöntőt, ha nem akarnak beégni Honduras és Panama ellen, mert nem rossz csapatok.A csehek ellen nyertek 3-0-ra, nagyon meggyőző játékkal. Az egészben csak annyi a szépséghiba, hogy a "földidnek" a nevét se lehetett hallani és többnyire KALIFORNIAI csikánó kölykek villogtak. 😛 Meg egy Joseph Amon nevű Dél-karolinai feka csávó, belőle nemzetközi szintű jobbhátvéd lehet szerintem.
Az U17-es VB-n az amerikaiaknak szurkolok, mert oda elvitték a coloradói tehetséget, és az első csoportmeccsen hosszabbításban győztek 3-0-ra Kanada ellen, a mi kutyánk kölyke, Dillon Serna 54 percet játszott kezdőként.TheMileHighCity
több mint 13 éve
Jobb volt az USA a tegnapi meccsen, mondjuk Cummings egyedül lerakta volna őket, de ez most mellékes. Innen könnyen összejöhet a Mexikó-USA döntő, de mindkét csapatnak komolyan kell vennie az elődöntőt, ha nem akarnak beégni Honduras és Panama ellen, mert nem rossz csapatok.Az U17-es VB-n az amerikaiaknak szurkolok, mert oda elvitték a coloradói tehetséget, és az első csoportmeccsen hosszabbításban győztek 3-0-ra Kanada ellen, a mi kutyánk kölyke, Dillon Serna 54 percet játszott kezdőként.
több mint 13 éve
vassadi
15 629
Szerintem a lehető legjobb. Fiatal, tehetséges és ami a legfontosabb, még biztosan motivált is. Csak adja meg neki a megfelelő szabadságot és türelmet Abra, és akkor nagyon jó lesz. Legalábbis bízom benne. 😊SchleckNem arról híres.