Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=8MJhHq7outc+1
a negyedik gólért Dos Santos most azonnal megkaphatná a Puskás-díjatJJ
Miért adogatja kölcsön állandóan a Tottenham?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=8MJhHq7outcHoward egy kicsit kiakadt utánna,meg is értem... 😀
a negyedik gólért Dos Santos most azonnal megkaphatná a Puskás-díjatJJ
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=8MJhHq7outca negyedik gólért Dos Santos most azonnal megkaphatná a Puskás-díjat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jó kis meccs volt, kár hogy a füstösképüek végül behúzták. Remélem Adu se lesz már sokáig a török másodosztályban. 😉
több mint 13 éve
Ez az, így jár, aki igazságtalanul nem viszi el a denverieket. 😛Mint ahogy az U17-es válogatott is, csak harmadikok lettek a csoportban, valószínűleg nem jutnak tovább, csak mert Serna-t minden meccsen padoztatták.
több mint 13 éve
a konföderációs kupa döntőben 2-0-ról sikerült kikapni a favágó brazilok ellen, merem remélni, hogy az ügyetlen mehikóiak ellen nem ismétlődik ez meg...szünetben 2-2
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
edzőmeccsre mennyi a belépő ?Höriingyé' van
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kimentem a rimaszombat elleni edzőmeccsre, hát eléggé felemás érzéseim voltak. tudni kell, h a héten kezdtük a felkészülést, és nyaral a vezetőedzőnk, szal nem pörögtünk annyira. védekezés érdekes volt, 2-3 nagy helyzetet összehoztunk a vendégeknek abból egy gól, egy kapufa lett. támadás jól ment ha kicsit összeszedtük magunkat, de általában csak lötyögtek a játékosok a pályán, megfűszerezve néhány kapitális technikai hibával. igazából jót elröhögtünk a haverokkal a pályán látottakon ill a nézőtérről hallottakon (800an voltak kint, szal volt kitől hallani 😊 ) de ez még az OTP Ligában is kurvakevés lesz.remélem ha hazaér Miki bá' majd megrázza a fiúkat, mert sokkal több van bennük
több mint 13 éve
Hát jó, de ha már kölcsön, kölcsönből visszajött Présinger és Horváth Gabi is 😊 No meg Ponczók és Sitku Illés, de hát szerintem ők nem nagyon maradnak/lesznek stabil kerettagok 😊 Sitku legalábbis tuti nem.
több mint 13 éve
Vujovics is visszatért kölcsönből + Osei is alighanem Vidi játékos lesz. 😉
több mint 13 éve
Jajj tényleg Mitrovicsot elfelejtettem 😊 27 játékosból 10 volt külföldi. Ebből elment Andic, Djordic, Milanovic, és most jöttek 4-en, plusz a tunéz. De amúgy a meccsekre utazó keretben 5 légiós szokott lenni, és max 4 van a kezdőben. Ez jövőre biztos, hogy valamivel nőni fog, de muszáj is, ha nemzetközi téren is akarunk valamit produkálni.Egyébként a sok katalán játékos nem véletlen, mivel a másodedzőnk tavaly még az Espanol másodedzője volt 😊 Meg az erőnléti vagy milyen edzői is.
Ja, és 7.500-an voltak a Kaposvár elleni, bajnoki címről döntő meccsen. (ezt már nemtom ki kérdezte 😊)
több mint 13 éve
Ma éjjel végre lesz egy valamirevaló sportesemény. Mivel a mexikóiaknak a kb 86 ezer drukkerük előtt(5 ezer gringót tippeltem a nézőtérre) muszály lesz támadni, jó kis meccs lesz ebből. Köcsögito levédekezése létfontosságu lesz, másképp sima sombrero-siker. Ha Bradley-nek van egy kis esze, akkor most nem Bedola-k és Kjelstanok kezdenek, hanem Adu és Donovan helyettük. Mondjuk kurva jó edző, tudja h mit csinál.
több mint 13 éve
Ha jól emlékszem amúgy annyira még nem durván sok a külföldi, mert 4 jött(a tunézzal), és 3 ment. fetomy3spanyol,a tunéz + Mitrovics.
De van több próbajátékos.
Meg ugye eleve volt Alves,Bozsovics,Vasziljevics,Nikolics tudjafaszom.
több mint 13 éve
Ha jól emlékszem amúgy annyira még nem durván sok a külföldi, mert 4 jött(a tunézzal), és 3 ment. De hát biztos, hogy sok külföldi lesz, engem mondjuk nem zavar. Sajnos így lehet erős csapatot építeni csak.Amúgy elméletben azért főleg külföldit igazolunk, mert úgy tudom,hogy magyar szinten inkább a saját utánpótlásból akarnak felhozni 1-1 embert. Jó magyar játékost venni meg nem lehet. Aki jó, az rohan külföldre az első csapathoz akinek kell.
Egyébként állítólag Souza kissé keményebb edzésmunkát követel a játékosoktól, és mindenki részt vesz mindenféle edzésen (csatárok-védekezés, védők-támadások). Ami király, remélem a pályán is megmutatkozik a fejlődés 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
azért az olasz U válogatottak elől vannak még most is...az más kérdés, h az utóbbi pár évben a öregek játszottak és szarok voltak, de most Prandelli fiatalítás jót tesz a nagyválogatottnak.DivatLáttuk most a megfiatalított válogatottat a VB-n. Azért elég sokat elárul az olasz utánpótlásról, hogy Balotelli az egyetlen igazán kiemelkedő játékosa. Giovinico szépen elsüllyed, a fiatal olasz védők meg... Criscito kivételével 0 mind. (Chiellini-t már nem venném az utánpótláshoz). Kapus dettó nincs.
Ehhez képest a Barca fossa a tehetségeket. (vagy az Ajax)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
azért az olasz U válogatottak elől vannak még most is...az más kérdés, h az utóbbi pár évben a öregek játszottak és szarok voltak, de most Prandelli fiatalítás jót tesz a nagyválogatottnak.
|
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
Inter miért is? mostanában szinte csak olaszokat igazolunk...DivatHát most már. De, azért az olasz foci színvonala sem veri az álomkategóriát. Az a véleményem, hogy az, hogy a Seria A és a PL csapatai pusztán légiósokra építettek, faszán agyonverte az utánpótlásukat, ami már kiüt a válogatott szereplésen. Na, most ugye a Seria A-ban már a bajnokságot is üti, mert a Bundesliga pl már beelőzött.
Németek, spanyolok (Barca főleg), Franciák, Oroszok, Hollandok csinálják jól. Bivaly kemény utánpótlás.
több mint 13 éve
Inter miért is? mostanában szinte csak olaszokat igazolunk...
|
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
Arsenal, Inter..az MU sem véletlen brit játékosokban gondolkodik eddig az átigazolási szezonban. Kb a komplett Premier League-nek reszeltek.. de legalább most a bajnokságban is visszaköszön majd, hogy mekkora 0 az angol foci. (Lásd válogatott)A Honvéd pedig nagy bajba kerülne, mert fel kéne hozni a csodálatos aranylábú akadémistáinkat, akik nem tudnak megragadni segítség nélkül a betonkemény NB II-be se..iktriad6+5s szabály....Amadeus91Akkor a Győr fel is oszlik 😀Höri
több mint 13 éve
A Honvéd pedig nagy bajba kerülne, mert fel kéne hozni a csodálatos aranylábú akadémistáinkat, akik nem tudnak megragadni segítség nélkül a betonkemény NB II-be se..Akkor a Győr fel is oszlik 😀HöriVidi: Tunéziai válogatottnak tettek ajánlatot? (Kamel Zaiem)6+5s szabály....Amadeus91
Lehet,hogy jó lesz ez a Vidi,de nem tudom mennyire lesz szerethető ha televásárolják külföldivel.Bazzani
több mint 13 éve
hát eleinte nagyon nem, de végére csak ő és Hiddink maradt.Inter: Gian Piero Gasperini a milánóiak új edzője - hivataloshát nem erről volt szó 😕sutianap
nem rossz, reméljük felnő a feladathoz, és újra miénk lesz a Scudetto. 😛Divat
3-4-3? hát nemtom, vannak jó szélső védőink akikeket feljebb lehet tolni, Cuchuék elszűrnek így is talán....arra leszek kíváncsi Eto'o és Sneijder, h viszonyul majd ehhez...nagyon remélem, h nem távolodnak el jobban.
|
több mint 13 éve
Akkor a Győr fel is oszlik 😀Vidi: Tunéziai válogatottnak tettek ajánlatot? (Kamel Zaiem)6+5s szabály....Amadeus91
Lehet,hogy jó lesz ez a Vidi,de nem tudom mennyire lesz szerethető ha televásárolják külföldivel.Bazzani
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 121
Vidi: Tunéziai válogatottnak tettek ajánlatot? (Kamel Zaiem)6+5s szabály....