Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
A stadion családbarát, csak a szurkolók némelyike nem. :-/www.csakfoci.hu/node/144319Kennyoh csak nem a családbarát stadion személyesen? szééépgamerkr
több mint 12 éve
www.csakfoci.hu/node/144319Kennyoh csak nem a családbarát stadion személyesen? szééép
több mint 12 éve
Az ilyen faszkalapok miatt nehéz továbblépni. Mert amíg a sportban is a politikát látják, nem magát a játékot, addig nehéz a jobbra törekedni. Ezek a díszfaszok megrekedtek ott, hogy egymást hibáztatják minden szarért. Bezzeg ha továbbjutottak volna akkor nem a kommunisták miatt lett volna hanem a mostani kormány kemény munkája miatt. persze... Az ilyen szemetet gyártó embereket a sport közelébe nem engednék. Menjen a parlamentbe a nyálát verni, ne a sportpályákra. El kéne dönteni, hogy sportról ír vagy politikáról.
több mint 12 éve
Aki még elolvassa bármi kiokádott hányadékát az vessen magára 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Azt az eget, hát ez az írás komoly munka. Ennyi faszságot összeírni csak nagyon nehezen lehet 😀
több mint 12 éve
erre mondják nálunk a cégnél, hogy nem baj ha hülye vagy, csak ne írd le. nem is hiszem el, hogy ez a majom tényleg leírta ezt.mindennek a legalja ez a szőllősi mindig meg kell állapítsam ha belefutok egy bérírásába.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Gyanítom,hogy partneri kapcsolat ide partneri kapcsolat oda a CFR valahogy bele akarná venni az üzletbe hogy Böde hozzájuk kerüljön.Szerintem ez van a dolog mögött.már Magyarországon, úgy mondta. tudom, és nem tetszett egyáltalán. Vass Fradi-nevelés, jó mentalitású, szívesen játszana nálunk, több tisztelettel kéne róla beszélni. arról nem beszélve, hogy Józsi/Csukics páros bármelyikénél sokkal többet tudna nyújtani, a Pécs ellen nem volt középpálya. szóval remélem Moniz látja ezt, és revideálja az "elvét"deyellmegmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊slowmotionwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
Össze is állhatnak az utóbbi évek legjobb belsővédő párosa Besic-csel.Kenny
Mellesleg én nem vagyok híve az kölcsönbe vételnek.
több mint 12 éve
Megvan, miért estek ki ilyen korán klubcsapataink.......szollosigyorgy.web4.hu/cikk/focikudarcok-nana-hogy-gyurcsany-a-hibas
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
már Magyarországon, úgy mondta. tudom, és nem tetszett egyáltalán. Vass Fradi-nevelés, jó mentalitású, szívesen játszana nálunk, több tisztelettel kéne róla beszélni. arról nem beszélve, hogy Józsi/Csukics páros bármelyikénél sokkal többet tudna nyújtani, a Pécs ellen nem volt középpálya. szóval remélem Moniz látja ezt, és revideálja az "elvét"megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊slowmotionwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Alig várom, hogy ajánlatot tegyenek Iniestáért 😀megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊slowmotionwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
több mint 12 éve
megmondta Moniz is, hogy azért nem veszik meg Vass Ádámot, mert nem ő a legjobb a posztján 😊www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
több mint 12 éve
Eddig még nem kerestek.:-/www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.deyell
több mint 12 éve
Nevetséges jegyárak, pláne a "BL-menetelés" után...a Palinak meg teljesen igaza van.Medvepapaha ilyen jegyárakkal elkelt 8000 jegy (amit erősen kétlek mondjuk, ilyen kamuhíreket akkor szoktak bedobni, ha fel akarják pörgetni a vásárlókedvet), az a szervezők igazát mutatja, teljesen mindegy, hogy divatfanokkal vagy kikkel telik meg a stadion
inkább az a vicc, hogy megint úgy kötöttek le egy meccset, hogy nem volt minden feltétel adott...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nevetséges jegyárak, pláne a "BL-menetelés" után...a Palinak meg teljesen igaza van.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Hahawww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-nem-jarulnak-hozza-az-eto-meccs-modositasahoz-2266815
Egy ETO szurker, nah valahogy így kéne hozzáállni szerintem a dolgokhoz
"Előre bocsátom, ETO bérletes szurkoló vagyok már több, mint 15 éve. Szerintem ez a Bayern meccs rohadtul nem hiányzik egyik félnek sem. Én ki se megyek rá, menjenek a divatok (ahogy olvastam a hétvégi újságban, már 8000 jegyet el is adtak rá). Nem azért, mert nem tehetem meg, hanem mert egyáltalán nem értek egyet a jegyárakkal (hány szomorú kisgyerek lehet, akiknek a szülei még a jegyárak közzététele előtt megígérték, hogy kiviszik őket és csalódniuk kellett). És teljes mértékben megértem a Fradi álláspontját. Abban az időpontban én ETO-Fradit szeretnék látni, nem ETO-Bayern lötyögést. Szerintem/remélem nem vagyok ezzel egyedül."
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751akkor már csak Vass Ádámot kell leigazolni.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751Pali már Madridba van, kárh a csávó meg a tengerentúlon az első csapattal....bármennyire is jó lenne, ez még szvsz Sno-nál is nagyobb bukta lesz!
|
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-megtettek-az-ajanlatot-a-spanyol-vedo-szivesen-jonne-2266751Össze is állhatnak az utóbbi évek legjobb belsővédő párosa Besic-csel.
több mint 12 éve
meglepő hogy ilyen gyengus volt a honvéd.KennyEz alapján sajnos nem
csak.blog.nepsport.hu/archives/2013/07/29/Erre_aludni_kell_meg_legalabb_egyet/
Ja mai Honvédos hír Délczeg -> NBIII
több mint 12 éve
Domonyai rohadj meg...EL helyen a csapat, na most kéne lefújni a szezont 😀 Komoly lesz ha Pál Andris marad az Ék
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!