Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 995 — a new hope (again)
nem értem itt ezt a nagy ellenségeskedést 😕 erről a szituról mindenkinek megvan a véleménye, így az enyém is... sztem normális ember nem helyez az itthoni gányban játszó játékosokat bármely más, nyugat európai bajnokságban állandó játék lehetőséghez jutó játékosok elé... ha csak valamiért nincsen rá erős indoka.

ez olyan mintha én az nb3-as bivalybasznád fc. ből hamarabb lennék válogatott mint pl. az NB1-ből.

sztem az összes fehérvári kötődésű ember kicsit már túl érzékeny bármiféle ilyesmi témára... meg amúgy is csak keretteagságról beszéltem, nem a kezdő 11-ről. de m1, részemről ennyi 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 049 — Packers Suicide Squad
nem tudja valaki hun lesz közvetítve a copaamerica?sutianap
ha jól emlékszem a sporttv reklámozza

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 414 — capitaine du château de Vienne 1487
nem tudja valaki hun lesz közvetítve a copaamerica?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 414 — capitaine du château de Vienne 1487
hát meglássuk, 1-2 dél amerikai előtt biztosan megnyílna hozzánk az út...Capitano is őt szeretné, szal nem lehet rossz. 😊

Hiddink lehet jobb lenne, dehát ő úgyis Lokomotívba megy....Divat
Agüero? Tevez? Higuain?sutianap
így ebben a sorrendben...persze higany helyett Sanchez 😊Divat
hoppá Sámuel elpájázik
igen, ebben a sorrendben 😉

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Divat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.sutianap
hát meglássuk, 1-2 dél amerikai előtt biztosan megnyílna hozzánk az út...Capitano is őt szeretné, szal nem lehet rossz. 😊

Agüero? Tevez? Higuain?sutianap
így ebben a sorrendben...persze higany helyett Sanchez 😊

|
több mint 13 éve
Divat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.sutianap

Agüero? Tevez? Higuain?

több mint 13 éve

Hiddink lehet jobb lenne, dehát ő úgyis Lokomotívba megy....

|
több mint 13 éve
Divat: - Bielsához mit szólsz? Ezzel Sanchez is meg van valószínű, s jön megint az argentin korszak. Mondjuk én nagyon szeretem az öreg Hectort.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
1. Középpályást eljátszok, sok futással.

2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.Bazzani
Remélem nem sikerül dűlőre jutni. A végén még bajnokok lennének a lilákok.

Egyébként a védő poszt igen távol áll tőlem, de elkaristolok balszélső/csatár poszton, ha megkapom a kellő bizalmat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.Bazzani
Brrrrr... Kapósak a kispesti nevelésű csatárok arrafelé mostanság (Kabát is az volt ugyebár)... Amúgy én úgy emlékszem Torghelle azt mondta, ha Magyarországon első osztályú csapatban játszana, soha nem lépne pályára a Honvéd ellen(amikor kiestünk volt 1 évet az MTK-nál). Szóval Sanyi, ha már vissza akarsz jönni, gyere haza!!! Összeállhatna akkor pl. egy Herczegfalvi-Torghelle páros.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
1. Középpályást eljátszok, sok futással.

2.Torghelle az Újpestel tárgyal. Jujj.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-gervinho-106-millio-fontert-negy-evre-erkezik-sajtohir-2081925
örülünk Vincent,remélem nem kacsa 😀
kell még egy középső védő,ha Clichy megy,akkor egy szélső is
ha Cesc megy,akkor Nasri helyére egy ember,mert ő megy be Cesc helyére,meg egy kis depht és meg is vagyunk 😊

szerk:remélem nem csak 3.számú kapus vagyok 😛,bár alapvetően ott a helyem (mármint a poszt jó 😛),mert gimiben nagyon elbénultam a soccerezés terén és 4.-ben már itt toltam
ahhoz képest,hogy általánosban még iskola válogatott védő voltam 😛 majd árnyékék,ék aztán vkp és végül most kapus 😀

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow - megtisztelő a kerettagság- utoljára high schoolban nyomtam aktivan a soccert. Alapjába véve elől szeretek Klose tipusú csatárként(lesipuskás gólok, kipattanó labda, fejes -ahogy egyszer Patonay Imre mondta nekem, a magasságom megvan hozzá - bár ő a kosárlabdára értette...) nagyot alkotni, de több mint 2 szezonon keresztül inkább mint kapus használtak sokat. Lepkéimmel meg lehetne tölteni egy teljes évadnyi "Come on, man'!-t 😀
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Chelsea szurkolóktól kérdezném, hogy Alexről mi a véleményük.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én is elvileg vmi kapus féleség lennék úgy alapba. 😀. Bár a JC6 által adott bal bekk poszt nagyon tetszik. Figyeljetek a balos keresztekre, csak azokkal operálok 😀.
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀tüsi91
én bal bekket játszok egyébként a klubban, pedig jobblábas vagyok 😊Hurka
Te leszel az új Philipp Lahm 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az én kondim pont megfelel a tartalék szerephez, mintegy 47 mp oldalvonalról integetés után le is ülnék pihenni.

viszont ha pályára kerülnék, abban a fél percben nincs kegyelem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
Én is elvileg vmi kapus féleség lennék úgy alapba. 😀. Bár a JC6 által adott bal bekk poszt nagyon tetszik. Figyeljetek a balos keresztekre, csak azokkal operálok 😀.
Mindenesetre egy jó szöv. kap ebből a keretből minimum egy VB negyeddöntőt kihoz. 😀tüsi91
én bal bekket játszok egyébként a klubban, pedig jobblábas vagyok 😊
több mint 13 éve
Nem fogjuk. Szerintem. Bár ha igaz az a pletyka, hogy csak egy évet írna alá, akkor jobb is. Egy Schembri-féle dobbantás elég volt.

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...Bálesz
Hajrá Kaposváros!!Joci
Oláh még nem is lenne rossz, de ha miatta elbasszuk Lázokot nagyon ideges leszek....

Kvárról amúgy Balázs B., és Kulcsár még jöhetne....persze csak ha viszik helyette Sztanity-ot 😊

|
több mint 13 éve
Gervinho meg végre kiköthet Wengernél...ezzel talán megnyílik az út Fabregas előtt? v mind2-re számíthat?

|
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.Schleck
sztem bontanék egy Moët-t.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.Schleck
Villas-Boas biztosan nem fog elmenni. Hiddink annál inkább. De sok helyen azt írják, hogy még akár 2 hétig is húzódhat az edzőkinevezés.Habi
Jaja, két hetet mondott Gourlay, de én még reménykedem a portugálban kicsit, bár Hiddink is hasonló jó lenne. 😊

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Nem fogjuk. Szerintem. Bár ha igaz az a pletyka, hogy csak egy évet írna alá, akkor jobb is. Egy Schembri-féle dobbantás elég volt.

Majd megint jön egy kaposvári cimbi (Oláh, bár tudom, hogy nem ugyanaz a poszt). Esetleg körbenézhetnénk, hogy ott kinek járt még le a szerződése, máshonnan nem nagyon igazolunk és kevés ex-rákóczi playa van a keretünkben...Bálesz
Hajrá Kaposváros!!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Villas-Boas biztosan nem fog elmenni. Hiddink annál inkább. De sok helyen azt írják, hogy még akár 2 hétig is húzódhat az edzőkinevezés.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Basszus, egyre esélyesebbnek tartják Mark Hughest arra, hogy ő legyen a Chelsea managere. Mondanom sem kell, nem nagyon örülnék neki. Jöjjön már inkább Villas Boas vagy Hiddink, légyszi légyszi.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az Inter tényleg nagyon akarja Sanchezt. Leonardo elmegy, elhozzák Bielsat. Ott az adukártya náluk. sajnos

JT Daniels fan