Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

en itt leszek a kovetkezo szezonban is. es te ?

😂
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 361 — Je suis kobranadrág
Én Hurkát hiányolom 😮eaglesmcnabb
Én meg nDrot meg magamat 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hát nem gyorsul a védelem úg ylátom 😂

Mellesleg én pont jobb szélső hátvéd voltam 100 kilóval és kb. annyi évvel ezelőtt 😂 Ja, meg mielőtt kapus lettem 😀 Egyébként kösz a bizalmat mester 😀fetomy
nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮Divat
Don Emilio Östreicher nem megy fel a pályára

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Mellesleg én pont jobb szélső hátvéd voltam 100 kilóval és kb. annyi évvel ezelőtt 😂 Ja, meg mielőtt kapus lettem 😀 Egyébként kösz a bizalmat mester 😀fetomy
nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮Divat
Én Hurkát hiányolom 😮

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

nembaj középen megoldjuk, elöl meg Sobri vagdossa majd a gólokat...Höri be se fér? 😮

|
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Mellesleg én pont jobb szélső hátvéd voltam 100 kilóval és kb. annyi évvel ezelőtt 😂 Ja, meg mielőtt kapus lettem 😀 Egyébként kösz a bizalmat mester 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
Rudolf mit tett, hogy kikerült?
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Bodnár lehet, hogy játszott fél évet Ausztriában, de előtte fél évig nem volt klubja.
Márpedig a csapatépítés akkor zajlott. Lázár legalább össze van szokva Liptákkal 😀 (utóbbit én például nem tartom rossznak, de látom ti igen. Lázárnál tuti többre hivatott, csakhát belső védő, nagyobb a merítési lehetőség)

Mohl igen, KTE power, nem igen volt olyan, hogy ne kapjanak gólt. Nem mintha minden az ő hibája volna, de azért...
Leandro amíg Cipruson van, nem fog játszani. Ezt Sanyi bá világosan leírta mikor Cicó igazolásáról kérdezték.

Nem mintha balbekk kérdésben olyan jól állnánk, az Nb1-ből tán Völgyi és Hajdu számít a legjobbnak, de ők se védők, csak oda vannak betéve. Lásd Heffler, Laczkó.

Csizi meg... direkt nem írtam be. Hybrid védő, itthon hasznos, de elég 1 Vanczák Vili is a keretbe 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nálam a kezdő:

Bogdán - Bodnár, fetomy, Divat, tüsi91 - Gera, JC6, Schleck, Anji - Szalai, Sobri

Szövkap: JJ. bár se papírja, meg nem is ért annyira hozzá.

😂
több mint 13 éve
Ja azt bírtuk mi is nagyon, hogy a rákvörös fején ott virít a fehér haj 😀

Egyébként itt a vidiben játszott Mohl Dávid régebben. Na belőle kurvajó védő lehetett volna, mert nagyon ügyes srác volt előre-hátra egyaránt, csak mivel nagyon fiatal volt, sokat hibázott. Ő most valószínű már alapembere lett volna a védelmünknek -akkor is az volt-, de úgy döntött, hogy jobban szeretné a cigisvárosban koptatni a padot. Volt benne potenciál, csak senki nem mondta neki, hogy az egyetlen dolog, amire szüksége van, a meccsrutin, tapasztalat, ami majd stabilizálja kicsit a játékát.fetomy
ha már kondások, akkor Bódi? v az jobb szélső kp? Mohl tavaly Kecsón volt asszem, nem rossz.

|
több mint 13 éve
Ja azt bírtuk mi is nagyon, hogy a rákvörös fején ott virít a fehér haj 😀

Egyébként itt a vidiben játszott Mohl Dávid régebben. Na belőle kurvajó védő lehetett volna, mert nagyon ügyes srác volt előre-hátra egyaránt, csak mivel nagyon fiatal volt, sokat hibázott. Ő most valószínű már alapembere lett volna a védelmünknek -akkor is az volt-, de úgy döntött, hogy jobban szeretné a cigisvárosban koptatni a padot. Volt benne potenciál, csak senki nem mondta neki, hogy az egyetlen dolog, amire szüksége van, a meccsrutin, tapasztalat, ami majd stabilizálja kicsit a játékát.
több mint 13 éve
Nálam a kezdő: Király (bocs 😀) - ismeretlen, Horváth, Juhász, ismeretlen (régi Huszti) - Vadócz, Vass Á. - Gera, Hajnal, Halacskai - Szalai
Speciel utálom ezt az egcsatáros buziságot, főleg egy nálunk gyengébb nemzet ellen, de 4-4-2ben komoly problémát jelentene összeállítani egy jó kezdőt.tüsi91
vazze mit törtem a koponyám, h kiaza Halacskai, mondom tuti vmi u20-as h még sose hallottam róla...de qrva nagyot koppant, mikor hiányoltam Dzsudzsit... 😀

Nálam a kezdő: Király (bocs 😀) - Bodnár, Horváth, Juhász, Leandro - Vadócz, Elek - Gera(C), Koman, Dzsudzsáksson - Szalai

Labdaszedők: Fülöp, Vanczák, Laczkó, NK9 ,Torghelle

|
több mint 13 éve
Divat: Igen tudom 😀 Nem is mondom, hogy nem jobb Lázárnál, csak hát szerintem sokkal előrébb nem lennénk vele 😊 Egyébként itt a vidiben bírtam, mert robotol mint a gép, sprintelt mindig addig amíg már kiköpte a tüdejét. Emiatt alapból nem szólnék egy szót sem ha beválogatnák 😊 Csak sajna a roboton túl nem mutat semmit. De jó, 1-nek vegyük Csizit 😀fetomy
milyen vörös szokott lenni a burája mindig...néha még 30-40-ről is rásüti. én is bírom, bár néha töketlenkedik rendesen... 😊

|
több mint 13 éve
Divat: Igen tudom 😀 Nem is mondom, hogy nem jobb Lázárnál, csak hát szerintem sokkal előrébb nem lennénk vele 😊 Egyébként itt a vidiben bírtam, mert robotol mint a gép, sprintelt mindig addig amíg már kiköpte a tüdejét. Emiatt alapból nem szólnék egy szót sem ha beválogatnák 😊 Csak sajna a roboton túl nem mutat semmit. De jó, 1-nek vegyük Csizit 😀
több mint 13 éve
Grúzról vélemény? Azt olvastam egy fanatikus - minden meccsen ott levő - rákóczi szurkolótól, hogy nagyon örül neki, hogy lelép, mert az utóbbi 2 évben fabatkát sem ért...JC6
változó, meglássuk új közeg milyen lesz neki...én azért örülök neki, mivel kellet védekező szellemű játékos, és ő több poszton bevethető, holland Otten gyerekre leszek nagyon kíváncsi.

|
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azért Lothar király átesett a ló túlsó oldalára is, mert Kapcsos Vincéket azért nem kellett volna beválogatni. 😀. De szó se róla próbálkozott és legalább volt egy meccs a svédek ellen, amikor TÉTmeccsen JÓ csapat ellen élvezetes, jó, támadó futballt csináltunk. Az más kérdés, hogy jött Zlatan. Kibaszták. Várhidinek volt még 1-2 jó meccse, a fiatalokkal. Kibaszták. Ők próbáltak újat húzni. Rajtuk kívül játszik ahogy írtátok a 10 ember + az aktuális szöv. kap. hozza a saját embereit. Most pl. Töki, Koltai. De ha Bagoly vagy Lengyel Ferenc aktív lenne a Dunaferrből ők várhatnák a meghívót. Égert már sanszosnak is érzem 😀.

Nálam a kezdő: Király (bocs 😀) - ismeretlen, Horváth, Juhász, ismeretlen (régi Huszti) - Vadócz, Vass Á. - Gera, Hajnal, Halacskai - Szalai
Speciel utálom ezt az egcsatáros buziságot, főleg egy nálunk gyengébb nemzet ellen, de 4-4-2ben komoly problémát jelentene összeállítani egy jó kezdőt.
több mint 13 éve
Csizi 😀 A motor megvan, talán nem is hülyeség, de azért őt is láttam eleget ahhoz, hogy tudjam, nem válogatott szint 😊 Persze azóta fejlődhetett, de azért benne sem vagyok biztos, hogy tuti jobb lenne, inkább olyan tök mindegy melyik szint. 😊fetomy
pedig Vidistaként válogatott kerettag volt...😛
sztem egy próbát megérne, Vanczáknál és Lázárnál sztem biztosan jobb, más meg tényleg nincs 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Grúzról vélemény? Azt olvastam egy fanatikus - minden meccsen ott levő - rákóczi szurkolótól, hogy nagyon örül neki, hogy lelép, mert az utóbbi 2 évben fabatkát sem ért...
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 117 — Csodabogár
peach, szeretem amikor simán leugatsz bárkit, pláne a Torghelle sigeddel. Az hogy Gellei fiának szájából hangzott el akkor tényleg TÉNY, mi jogunk van kételkedni benne, pláne ha te mondtad.
Mi lenne itt ha mondjuk Lencse is bent lenne a kezdőben 😀 Amire nagyon kicsi az esély.

Lázár Pali sajnos sokszor vét idegesítő helyezkedési hibákat, viszont sokat fejlődött amíg itt volt. De jelenleg Höri listájáról nem tudnék jó szívvel bárkit a helyére képzelni. Vaskót felejtsük el nagy ívben. Juhász-Kispera szerintem is jó lenne, Lipinek valami rettentő szart kéne produkálnia hogy ne ő kezdjen.
Mivel elég gyenge a D-nk jó lenne már a kp-án megszűrni vagy akadályozni a támadásokat, de ki lenne az aki végigrobotol egy meccset Gattuso szinten... :rolleyes:

több mint 13 éve
Hát de ezaz 😀 Viszont nem csak te nem mondtál másokat 😊 Peach mondott 1-2-t akik hasonlók, de az nem érv az Orbánkéz elmélet mellett, mert két egyforma közül tök mindegy kit választunk 😊

Bodnár szerintem erősen túlhypeolt. Nem mondom, hogy egy próbát nem érne meg, de az az igazság, hogy volt már próbálva, és ha annyira bevált volna, most ott lenne. De amúgyis, sosem voltunk híresek arról, hogy próbálgatnánk a játékosokat. Matthaus volt, aki meg akarta találni a legjobbakat (persze nem tudta, hogy előbb őszül meg 😀), de rajta kívül mindenki azt csinálta, hogy berakott 10-15 nevet, akik nem változtak akármit csináltak, max 1-1 új jött.

Csizi 😀 A motor megvan, talán nem is hülyeség, de azért őt is láttam eleget ahhoz, hogy tudjam, nem válogatott szint 😊 Persze azóta fejlődhetett, de azért benne sem vagyok biztos, hogy tuti jobb lenne, inkább olyan tök mindegy melyik szint. 😊
több mint 13 éve
FTC - három védővel játszanak, rendszeridegen 😀
Höri
azért jó párszor volt 4 védő is, és Csizi simán beférne(hát mégha megtanulna beadni is, dehát Dani Alves se tud... 😀 ), ill. ha Tanár Úr játszatta volna, akkor talán Rodenbücher(bár végére ő is fos volt)

akkor ha már így belekezdtem még pár ződ hír:
-Heinz visszatért az Olomuchoz
-Schembri(ingyen mivel lejárt szerződése, grat vezetőség!) és Haber is távozik
-Lázok már majdnem jött, mikor visszatáncoltunk, és inkább Oláh "tippmix" Lóri kell nekünk
-Grúz Rákocziból (kaposvéri fakó leszünk a végén...)
-Mark Otten jön holland első osztályból(NEC,Feyenoord) - őt nagyon dícsérik, jó fogásnak tűnik
-Jovanovic bosnyák szerb szélső is jön
-és még szó van egy 195 centis brazil ERŐcsatárról, aki 2 éve BL-ben 5 meccsen 4 gólt rúgott, viszont tavaly egyet se... 😊
-akikkel még tárgyalunk: Szatmári(Reggina), Tischler, Kovács J.(angol 4. asszem), 2 brazil/argentin csávó jutyúbról 😊

Lázokot elbasszuk nagyon ideges leszek.....v legalább Tischler jöjjön

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3-4 név....Ahhoz meg kell nézni 100 NB1-es meccset, ami szerintem öngyilkosság. Amúgy meg hiába, hogy 2 vidis van hátul, a védelem ugyan olyan szar, úgyhogy játszhat ott bárki...JC6
Ez oké. Csak akkor lehet azzal jönni, hogy szar a játékosállomány. De azzal nem, hogy mér a vidis van ott. Azt akkor lehet felhozni, ha helyette sorolom a jobb alternatívákat, mert különben üres fikázás az egész. 😊fetomy
Ez igaz, de jól feladtad a leckét 😀 Nem, hogy 3-4 jobbat, egy jobbat nem tudok említeni...bár lehet azért van, mert nem bírok NB1-et nézni, max rangadókat 😀
De Bodnár szerintem kaphatna még egy esélyt...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az egész védekezésünk szar. Nem csak a védő négyesé. Középpályán szerintem rohadt kevés labdát szerzünk, marha kevés párharcot nyerünk, nem beszélve arról, hogy a szélső kp-k maradjunk annyiban előre szívesebben futnak, mint vissza. Emellett még sikerül egy komoly csapat ellen amatőr helyezkedési hibákat véteni, amit büntetnek is. Lázár is rossz, de nagyon jobb sincs valóban, Laczkó lerágott csont, ő konkrétan bűn rossz. Én is a Juhász - Horváth G. párost favorizálnám belül, dehát most Lipták a kedvezményezett. Bárhogy ki lesz az ő párja szeptemberben az jó kérdés. Vaskó??? Jó gyors kettős lenne...tüsi91
Igaz a mondás, hogy az egész csapat védekezik és az egész csapat támad is. Ezt kéne megtanulni, ha már nincsenek is klasszisaink...
több mint 13 éve
3-4 név....Ahhoz meg kell nézni 100 NB1-es meccset, ami szerintem öngyilkosság. Amúgy meg hiába, hogy 2 vidis van hátul, a védelem ugyan olyan szar, úgyhogy játszhat ott bárki...JC6
Ez oké. Csak akkor lehet azzal jönni, hogy szar a játékosállomány. De azzal nem, hogy mér a vidis van ott. Azt akkor lehet felhozni, ha helyette sorolom a jobb alternatívákat, mert különben üres fikázás az egész. 😊
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintem az egész védekezésünk szar. Nem csak a védő négyesé. Középpályán szerintem rohadt kevés labdát szerzünk, marha kevés párharcot nyerünk, nem beszélve arról, hogy a szélső kp-k maradjunk annyiban előre szívesebben futnak, mint vissza. Emellett még sikerül egy komoly csapat ellen amatőr helyezkedési hibákat véteni, amit büntetnek is. Lázár is rossz, de nagyon jobb sincs valóban, Laczkó lerágott csont, ő konkrétan bűn rossz. Én is a Juhász - Horváth G. párost favorizálnám belül, dehát most Lipták a kedvezményezett. Bárhogy ki lesz az ő párja szeptemberben az jó kérdés. Vaskó??? Jó gyors kettős lenne...