Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Mikey
18 629
Végre hívtak egy jó vendéget. Ronnie Whelan. :cool:
több mint 14 éve
Most már nem tudom tovább tartani magam, hogy ne kérdezzem meg.pedig létezik...csak tudod van az a pénz 😊
Olaszországban létezik az a fogalom, hogy RIVÁLIS?Little Jarry
szerk: (L)
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most már nem tudom tovább tartani magam, hogy ne kérdezzem meg.Olaszországban létezik az a fogalom, hogy RIVÁLIS?
szerk.
ez a műsorvezető csaj se fospermet 😛
több mint 14 éve
EL-sorsolás Eurosporton! Lássuk.
több mint 14 éve
Azt máig nem tudom, hogy a Real miért nem volt velük kitartó, amikor Pérez már az elején megmondta, hogy ezért a duóért hatalmas összeget hajlandó fizetni.. Lehet Morattin hasalt el a dolog, aki rájött, hogy hiába kap hatalmas pénzt, de enélkül a két játékos nélkül az Inter nem nyerné meg a bajnokságot sem, még ha rajtuk kívül sem gyenge a keret. Vagy lehet befuccsolt Pérez egyik pénzmosó irodája és ez pont annyi plusztól fosztotta meg őt, hogy kiperkáljon egy brutális összeget a két játékosért.Ennyit a Diego marad történetről is, elment a Wolfsburgba 4 évre.és Maicon+Milito történet? vagy még várjuk ki? 😊Divat
Akárki akármit mond, ezt is sejteni lehetett, nem hiába hozott két, Diego posztján játszó játékost is a Juve az utóbbi hetekben.Stez
Viszont legalább a Juve gyengült, reméljük Krasic sem találja meg a formáját, illetve a Juvénak nem sikerül megszereznie Dzekot. A Roma viszont nagyott fogott Santa Cruzzal, hiába sérülékeny, de mindig benne van a gól, Pippo 2.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ezzel egyetértek, Huntelaar szvsz nem kallódott el, inkább úgy mondanám "lazán veszi a dolgokat" az Ajax után 😕Azt se feledd, hogy Huntelaar egyelőre egy rohadt nagy semmi, ezt viszont köszönd a Realnak, ahol elkallódott, ez van. Stezúgy,mint Robben meg Sneijder?...ne szórakozzunk mármaximilien
több mint 14 éve
Azt se feledd, hogy Huntelaar egyelőre egy rohadt nagy semmi, ezt viszont köszönd a Realnak, ahol elkallódott, ez van. Stezúgy,mint Robben meg Sneijder?...ne szórakozzunk már
több mint 14 éve
Ennyit a Diego marad történetről is, elment a Wolfsburgba 4 évre.és Maicon+Milito történet? vagy még várjuk ki? 😊
Akárki akármit mond, ezt is sejteni lehetett, nem hiába hozott két, Diego posztján játszó játékost is a Juve az utóbbi hetekben.Stez
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Olyat teszek ma, amit 3 éve nem. Kimegyek a jóféle Vasas-Siófok szenvedésre 😊Ha jól láttam az Újpest elleni meccsen, külön Benounes-fan club van már. Höri erről mit tudsz? 😀
több mint 14 éve
Mikey
18 629
Hivatalos szurkolói klub tagok vagytok vagy van fancardotok/membership kártyátok?dehogy is nem akarok ekkora paraszt lenni, meg egyébként is chelsea szurkerekkel mennénk természetesen a vendégszektorba. csak kérdés mennyit kapunk Mo-ra a klubtól.kristofvkinek van tapasztalata bl meccsekről vendégszektorból? zsolna-chelsea szeptember 15.-én lesz nagyon remélem h ki tudunk menni 😊😀kristofjónagy geciség ilyen meccsekre elmenni, van egy város 100 éve erre vár, és te elveszed egy helyi elől a jegyet, aztán tapsolsz a chelsea gólnál, hogy milyen szép volt. akkor ok ha vendégszektorba van jegyed. szokás szerint várom az anyázástgameover
Ha egyikse, akkor ne nagyon reménykedjetek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
dehogy is nem akarok ekkora paraszt lenni, meg egyébként is chelsea szurkerekkel mennénk természetesen a vendégszektorba. csak kérdés mennyit kapunk Mo-ra a klubtól.vkinek van tapasztalata bl meccsekről vendégszektorból? zsolna-chelsea szeptember 15.-én lesz nagyon remélem h ki tudunk menni 😊😀kristofjónagy geciség ilyen meccsekre elmenni, van egy város 100 éve erre vár, és te elveszed egy helyi elől a jegyet, aztán tapsolsz a chelsea gólnál, hogy milyen szép volt. akkor ok ha vendégszektorba van jegyed. szokás szerint várom az anyázástgameover
több mint 14 éve
Ennyit a Diego marad történetről is, elment a Wolfsburgba 4 évre. Akárki akármit mond, ezt is sejteni lehetett, nem hiába hozott két, Diego posztján játszó játékost is a Juve az utóbbi hetekben.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
kivételesen egyetértek veled. 😉vkinek van tapasztalata bl meccsekről vendégszektorból? zsolna-chelsea szeptember 15.-én lesz nagyon remélem h ki tudunk menni 😊😀kristofjónagy geciség ilyen meccsekre elmenni, van egy város 100 éve erre vár, és te elveszed egy helyi elől a jegyet, aztán tapsolsz a chelsea gólnál, hogy milyen szép volt. akkor ok ha vendégszektorba van jegyed. szokás szerint várom az anyázástgameover
egyébként elég olcsón lehet már Angliába is utazni meccset nézni.
több mint 14 éve
gameover
20
vkinek van tapasztalata bl meccsekről vendégszektorból? zsolna-chelsea szeptember 15.-én lesz nagyon remélem h ki tudunk menni 😊😀kristofjónagy geciség ilyen meccsekre elmenni, van egy város 100 éve erre vár, és te elveszed egy helyi elől a jegyet, aztán tapsolsz a chelsea gólnál, hogy milyen szép volt. akkor ok ha vendégszektorba van jegyed. szokás szerint várom az anyázást
bocs ha megbántottalak, tényleg nem direkt csinálom.
több mint 14 éve
Mikey
18 629
vkinek van tapasztalata bl meccsekről vendégszektorból? zsolna-chelsea szeptember 15.-én lesz nagyon remélem h ki tudunk menni 😊😀kristofÉn voltam tavaly Debrecen-Liverpool meccsen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vkinek van tapasztalata bl meccsekről vendégszektorból? zsolna-chelsea szeptember 15.-én lesz nagyon remélem h ki tudunk menni 😊😀
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Nem tudom mi lenne jó a Lokinak, ha midnen kalapból olyanok jönnének akik nagy nevek és semmi esélye a Lokinak, vagy olyanok akik ellen van valamicske a realitások talaján maradva, de nem azok a ki mondott sztárcsapatok. A legrosszabb a köztes lenne az biztos.
több mint 14 éve
nem is értem.. BL után a Debrecen most az EL csoportkörbe is bejut, erre ilyen koefficiens vagy mi alapján 48-ból 47-ek, vicc..Hurkaemúlt 5 évet számolják.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/mascherano-negy-evig-a-katalanok-jatekosa-lesz-2042594/szerk.: lassú voltam 😛
több mint 14 éve
Mikey
18 629
a +6 az mit takar? úgy mitn az nfl-ben, hogy mondjuk 45millió percet játszik, akkor érvényes?a.kacsaVégül is olyasmi, mint az NFL-ben a játékosok fizetése. Ha teljesülnek az adott kritériumok, akkor részletekben kaphatunk még +6 milliót érte.
több mint 14 éve
marci
1 023
nem is értem.. BL után a Debrecen most az EL csoportkörbe is bejut, erre ilyen koefficiens vagy mi alapján 48-ból 47-ek, vicc..HurkaKoefficienst az előző 5 évre adják, egy 6 vereséges BL-csoportkör nem dobja meg különösebben.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2010.html
Ha ránézel a 2011-es rangsorra (melyet az eddig lezajlott meccsek alapján csináltak), a Loki 15-20 hellyel előrébb van.
több mint 14 éve
nem is értem.. BL után a Debrecen most az EL csoportkörbe is bejut, erre ilyen koefficiens vagy mi alapján 48-ból 47-ek, vicc..Hurkaszutyok a magyar bajnokság... erre tudnám visszavezetni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
a +6 az mit takar? úgy mitn az nfl-ben, hogy mondjuk 45millió percet játszik, akkor érvényes?
több mint 14 éve
nem is értem.. BL után a Debrecen most az EL csoportkörbe is bejut, erre ilyen koefficiens vagy mi alapján 48-ból 47-ek, vicc..
több mint 14 éve
Mikey
18 629
"Liverpool Football Club have agreed terms for the transfer of Javier Mascherano to FC Barcelona.The Spanish club have now been given permission to speak to the Argentina midfielder." - liverpoolfc.tv
Ebben egy dolog a szánalmas már megint a klubvezetés részéről.
16+6 millió fontért viszi a Barca. Ez így nagy lehúzás az ő részükről.
Persze, nem is vártam mást.