NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Philadelphia Eagles
151
11
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/fiorentina-le-a-fulbevalokkal-es-a-hajpantokkal-2164623Nem mai szokás a nacifeltűrés pedig. 😊
Ez a nadrágot feltűrik, hogy lebarnuljon a combjuk csak nekem új? 😀Schleck
több mint 13 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/fiorentina-le-a-fulbevalokkal-es-a-hajpantokkal-2164623Ez a nadrágot feltűrik, hogy lebarnuljon a combjuk csak nekem új? 😀
több mint 13 éve
a négy meccs akkor is rengeteg...4 meccs második sárgás pirosra, ez mi faszom?????szerintem az elég gusztustalan reklamálás/hiszti kombóra kapta. (mondjuk lehet nekem is eldurrant volna az agyam egy olyan kamu-tizi után 😀)kristof
nem kellett volna megverni a pártállam csapatát vagy mi???
nevetséges...
Lesz kormányváltás, utána NB2-be süllyedt vidéki kiscsapat...gabokocka
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
4 meccs második sárgás pirosra, ez mi faszom?????szerintem az elég gusztustalan reklamálás/hiszti kombóra kapta. (mondjuk lehet nekem is eldurrant volna az agyam egy olyan kamu-tizi után 😀)
nem kellett volna megverni a pártállam csapatát vagy mi???
nevetséges...
Lesz kormányváltás, utána NB2-be süllyedt vidéki kiscsapat...gabokocka
több mint 13 éve
nagyon szeretnéd?Ribéry meg lehet megy Breno után a börtönbe.Amadeus91semmi dajcse cikk? így el se hisszük... 😊Divat
több mint 13 éve
4 meccs második sárgás pirosra, ez mi faszom?????nem kellett volna megverni a pártállam csapatát vagy mi???
nevetséges...
Lesz kormányváltás, utána NB2-be süllyedt vidéki kiscsapat...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
kemenes 4 meccs ?! wtf legalább lovric parádézhat!Nevetséges az a 4meccs.
szóza is kapott 1 meccset... 😊Divat
Mondjuk az Újpest új igazolása is 3at kapott, pedig egy percet nem játszott előtte Mo.-on.
több mint 13 éve
kemenes 4 meccs ?! wtf legalább lovric parádézhat!szóza is kapott 1 meccset... 😊
|
több mint 13 éve
Ribéry meg lehet megy Breno után a börtönbe.Amadeus91semmi dajcse cikk? így el se hisszük... 😊
|
több mint 13 éve
Ribéry meg lehet megy Breno után a börtönbe.
több mint 13 éve
Annyit hozzátennék, hogy nálunk Csongrád megyében jobban lehet keresni megye1ben mint NB3ban. 100 fölött símán.
több mint 13 éve
Az új sporttörvényről és a TÁO-s pénzekről nem is beszélve. Ezek iszonyatos pénzek, bocsánat hogy mindig személyes példát hozok, de csak a Gyöngyösi KK kapott ez évre 72 milliót fejlesztésre és utánpótlásra.HanniHa önkormányzattól akkor annak kapu is. Pályabérleti díj, akkor kis renoválás itt-ott, szigorúan a polgármester úr érdekeltségi körében lévő céget megbízva és kb el is pukkant. Abból jó ha 2 (mű)bőr labda a jut a kis srácoknak.
A közeg az ami a nagy probléma. Olvastam annak idején egy véleményt, amit a végén a kommentelő elég egyszerűen summázott "hamarabb fogod megtudni az amerikai atomtöltetek indítókódját, mint, hogy áttekinthetővé váljon Magyarországon a (sport)finanszírozás"
Én személy szerint úgy csinálnám, hogy az amatőr bázist duzzasztanám. Igenis épüljenek műfüves pályák, foci, kosár, amerikai foci, kézi, lehessen kulturált körülmények közt szabadidőben rohangálni, focizni, dobálni a tojást stb... aztán majd onnan ki fog tudni tűnni egy-két srác. Ez az alapja mindennek. Megszerettetni a játékot és elérni, hogy közösség formáló ereje legyen. A mostani rendszert meg úgy ahogy van, lerombolni. Legyen egy 8 csapatos Nb1 (nyugodtan mehet a picsába az összes már csak a nevéből agonizáló klub) és az alatt meg özönvíz, amatőr bázis. Ez a rendszer pazarló, fenntarthatatlan, kontra produktív, átláthatatlan.
De miről is beszélek, ez senkinek sem érdeke.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerk.: a fradinál játszik két jó ismerősöm, tőlük is tudok egy s mást.Egyik az, hogy minden játékos kap lakást, illetve szolgálati (wtf?) autót.
A másik: az újpesti haverom meg azt mondta, hogy bizonyos edzőknél a havi fizud 10-20%-át -változó- át kell utalni az edzőnek, ha játszani akarsz. nem vicc, azóta több helyről hallottam.
nevekkel nem dobálóznék, de mind a hárman a felnőtt csapat tagjai.
több mint 13 éve
Fül és szemtanú is voltam a forrásaim mellett:Ennél jobb összefoglalót nehéz lenne írni. 😊
NB1: 200k és 7 millió között. A fiatalok keresnek ilyen 2-3k között, a többi mind milliós tétel. +fogadások
NB2: 150K-tól 1millióig. Keretenként változó. A sportfogadásról nem is beszélve...minden edzésen azt hallottam, ki mire mikor hol...
NB3: nem ritka a 2K-s fizetés sem.
Megye 1: 10-80 ezerig. A Nógrád megyei bajnoknak a mostani elnöke vállalkozó, a csapat NB3-ban indul, 100 és 500K közötti fizetések mozognak. Plusz a pesti játékosoknak albérlet.
Iszonyat nagy pénz van a magyarországi fociban. Szert teszel 1-2 remek kapcsolatra és a lötyögéssel simán elvegetálsz évekig pár száz ezerért...
JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fül és szemtanú is voltam a forrásaim mellett:NB1: 200k és 7 millió között. A fiatalok keresnek ilyen 2-3k között, a többi mind milliós tétel. +fogadások
NB2: 150K-tól 1millióig. Keretenként változó. A sportfogadásról nem is beszélve...minden edzésen azt hallottam, ki mire mikor hol...
NB3: nem ritka a 2K-s fizetés sem.
Megye 1: 10-80 ezerig. A Nógrád megyei bajnoknak a mostani elnöke vállalkozó, a csapat NB3-ban indul, 100 és 500K közötti fizetések mozognak. Plusz a pesti játékosoknak albérlet.
Iszonyat nagy pénz van a magyarországi fociban. Szert teszel 1-2 remek kapcsolatra és a lötyögéssel simán elvegetálsz évekig pár száz ezerért...
több mint 13 éve
Az új sporttörvényről és a TÁO-s pénzekről nem is beszélve. Ezek iszonyatos pénzek, bocsánat hogy mindig személyes példát hozok, de csak a Gyöngyösi KK kapott ez évre 72 milliót fejlesztésre és utánpótlásra.
több mint 13 éve
+ szponzorok, tv-szerződés és persze a sportfogadásMég így is jobban megtérülnek a soccerbe fektetett pénzek, mint ha a sikersportágainkra költene annyit a kormány. Mi lenne itt, ha tényleg sikerülne fejleszteni a soccert?
ezt a "miért a labdarúgásba ömlik a pénz és nem a sikersportágakba" vitát meg az olimpia alatt lejátszottuk már, demagóg-populista szöveg, mikor a nagy igény miatt (bármilyen viccesen is hangzik a jelenlegi magyarfocival kapcsolatban ez a kifejezés) szinte az összes nb1-s meccset élőben adja a tv, a vívást, tornát, dzsúdót, stb. meg le se szarják 4 évig az emberek...jjncaa
Ráadásul a mostani kormány eléggé sportbuzi, úgyhogy nagy hülyeség, hogy csak a soccerbe fektetik bele a pénzt, mert ha nem is ugyanannyit, de a többi sportba is megy, nem véletlen nyilatkozta több sportolónk is, hogy egyre jobbak az edzési körülmények, és ezért jobbak az eredmények...
több mint 13 éve
+ szponzorok, tv-szerződés és persze a sportfogadásezt a "miért a labdarúgásba ömlik a pénz és nem a sikersportágakba" vitát meg az olimpia alatt lejátszottuk már, demagóg-populista szöveg, mikor a nagy igény miatt (bármilyen viccesen is hangzik a jelenlegi magyarfocival kapcsolatban ez a kifejezés) szinte az összes nb1-s meccset élőben adja a tv, a vívást, tornát, dzsúdót, stb. meg le se szarják 4 évig az emberek...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Úristen mik ezek a fizetések?!?!!? Gyöngyös NB3 20-80ezer+3-5ezer győzelmi pénz. Nem jut mindenhova...
több mint 13 éve
Azt nem értem csak, hogy ezek a csapatok miből termelnek ki ekkora fizetést? Nekem ne mondja senki, hogy Budaörsön ekkora biznisz a foci. Létezik, hogy ilyen mennyiségű állami pénz (=a ti Magyarországon befizetett adótok) megy el erre?Egy focicsapat kiváló hely pénzmosásra
Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szűcs Lali 2-3 éve havi másfél milliós fizetésért védett Pápán, szerintem ez azóta nem lett kevesebb, Lászka Balázs amúgy az NB2-es Budaörsben simán megkeresett - igaz prémiumokkal - 1 millát havontaAzt nem értem csak, hogy ezek a csapatok miből termelnek ki ekkora fizetést? Nekem ne mondja senki, hogy Budaörsön ekkora biznisz a foci. Létezik, hogy ilyen mennyiségű állami pénz (=a ti Magyarországon befizetett adótok) megy el erre?
jjncaa
2003ban még Békéscsabán a Keresztúri Bandiék voltak szomszédaink. Akkor kapott olyan 4-500k fizut/hó az öreg, Nb1-ben.
több mint 13 éve
Itt egyik haverom édesapja mondta ezeket a fizetéseket. Neki klubtól mesélte valaki. Kicsit soknak tűnik, de akár elképzelhető is lehet. Bár igazából leszarnám mennyit keresnek ha a feljutásért küzdenének és nem a zöld asztalon tudnak csak bennmaradni...
több mint 13 éve
Szűcs Lali 2-3 éve havi másfél milliós fizetésért védett Pápán, szerintem ez azóta nem lett kevesebb, Lászka Balázs amúgy az NB2-es Budaörsben simán megkeresett - igaz prémiumokkal - 1 millát havontaja és muszáj menőznöm egy sort: Komannal összefutottunk szombaton az Ötkertben, haverom elég jóban van vele, és kihívott minket Oroszországba tiszteletjeggyel egy hazai meccsre 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
irónia volt. NB2ben 1 milliós fizetés az álomkategória.Amadeus91Azért nem kell félni, volt már rá példa, hogy páran ebben az álomvilágban éltek. 😊 De tényleg nem jellemző.