Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
na ilyet még soha életemben nem mondtam és szégyellem is magam, de most hajrá Portugália!
mindegy, csak ne a dojcsok 😀Stez
Jo lenne egy x. Holland Dán továbbjutást szeretnékDuff
De jó is lenne. Egy beleszarós banda, ahol Samaras lenne a legjobb játékos meg egy másik akik annyira támadó szelleműek és kreatívak mint a görögök kettős emberhátrányban vezetésnél. mmmmmm finiii :cool:fetomy
Nem azért mondom. német portugál duót rühellem.
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 598 — No 1 Lijiao Gong fan
Remélem Gomez lehoz egy Samaras/RvP-féle estét.. ha valakin szívesen röhögnék tiszta szívemből akkor ő az (és ha ez történik, talán Klose-t beteszik a második meccsre)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
na ilyet még soha életemben nem mondtam és szégyellem is magam, de most hajrá Portugália!
Jo lenne egy x. Holland Dán továbbjutást szeretnékDuff
De jó is lenne. Egy beleszarós banda, ahol Samaras lenne a legjobb játékos meg egy másik akik annyira támadó szelleműek és kreatívak mint a görögök kettős emberhátrányban vezetésnél. mmmmmm finiii :cool:
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
A németekkel nem lesz baj. Simán nyernek ma este és a végén is.
A portugálok meg majd állandóan csak CR-et keresik majd a labdával. Mi szépen kikapcsoljuk a játékból a többiek meg labdába sem rúgnak.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Jo lenne egy x. Holland Dán továbbjutást szeretnék
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jó hogy csak 3 bíró van, aki éppen nem látta a tizit. 😀Sinisa
és persze nem az ellentétes oldalon kell álljon, mint a partjelző..ezt nem vágom de biztos jópetey
Így tudnak beszélgetni a sarokban 😉

btw moslék ez a holland banda. Robben meg nem elátkozva van, hanem szimplán egy önző fasz, aki emellé még szar is 😀

Jujj de jó ez a Fritz kezdő, reméljük ez a 3 csatár kicsit normálisabb lesz előrefele mint amiket eddig láttunk
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
gyengusz volt a gorenje, mondjuk ez a Kjaer-Agger belső védőpáros azért nem gyenge.empty taxi
pont erre gondoltam, hogy egész korrekt ez a Kjaer-Agger duó.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
mindegy, csak ne a dojcsok 😀

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
gyengusz volt a gorenje, mondjuk ez a Kjaer-Agger belső védőpáros azért nem gyenge.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
http://www.youtube.com/watch?v=dv3FV2N77c4

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Esküszöm az Oroszokra büszke vagyok a tegnapi meccs után. Oké, hogy kurva gyengék voltak a csehek, de nagyon látszott a rásön 11en, hogy össze vannak szokva. Na meg eleve a csapategység, hogy 2db légiós van az egész keretben (plusz Arshavin kölcsönben), a hóóólandoknál meg mindenki sz*rik a nemzeti szereplésre, lásd ~70perctől a 10ből 6 játékos csak gyalogolt a meccse, illetve 0-1es hátrányban csak Afellay meg Robben próbál valamit alkotni (bár Arjen tényleg el lett átkozva 😀 ). A 83. percben a cserét nem érettem főleg, hogy előtte 20mp-el cseréltek a dánok. Balfaszoskodás volt az egész.
De amúgy már megszoktam, hogy ha pénzt rakok csapatra akkor az szopik, még ha sokkal esélyesebb is 😊 .

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Voltak helyzeteik a hollandoknak, rengeteget lőttek kapura minden honnan (az már más dolog, hogy sok a kapu közelébe sem ért) de ez kevés. Gólt is kellett volna szerezni az üdvösséghez. 😀
Engem meglepett ez a játék, de igazából a góltól kezdve a dánok akarata érvényesült (még ha hülyén is hangzik).
Megérdemelték.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
A német kezdő: Neuer – J. Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm – Khedira, Schweinsteiger – Th. Müller, Özil, Podolski – Gomez.gamerkr
olvasom én is a bilden h Gomez...hát lelke rajta Joginak.
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A német kezdő: Neuer – J. Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm – Khedira, Schweinsteiger – Th. Müller, Özil, Podolski – Gomez.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 584 — Poloska confirmed
A meccs Fail embere: Marwijk
A meccs Epic jelenete: Huntelaar kineveti rvp luftját.

Siralmas.
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
ha a másik oldalon van a "gólbíró", talán észre is vette volna valaki... bár rég nem nem követem a labdarúgást, az elmúlt másfél nap eseményeiből azt szűrtem le, hogy a 16-oson belül bárki hozzáérhet kézzel a játékszerhez 😊 izgalmas változtatás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na, akkor szerintem eddig tartjuk is a meccs/1 nagy hiba statisztikát, a 6 spori is kibaszott sokat ér. 😀
Mondjuk lehet mondani kellett volna a szövetségnek, hogy ne olyan embereket küldjön, akik szemüveg nélkül nem látnak?

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
keménypetey
Csodás érvelések vannak ebben a topikban.Schleck
Most mit "érveljünk" egy hulla gyenge Holland csapaton? 😂 ne vicceskedj már.petey
Azzal kezdted, hogy "mindig úgy mennek neki az összes vb/eb-nek hogy na majd most. aztán jön a Mélytorok." Ez nyilvánvalóan hülyeség volt, de nyugodtan ragaszkodj hozzá. Most persze, hogy gyengék voltak a hollandok, de ez attól még egy faszság.

több mint 13 éve
na csak kikapott ez nagyképű banda.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Na 20.45kor jön a hétvége meccse.
Varese-Sampdoria visszavágó a feljutásért. 😉

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
Jó hogy csak 3 bíró van, aki éppen nem látta a tizit. 😀Sinisa
és persze nem az ellentétes oldalon kell álljon, mint a partjelző..ezt nem vágom de biztos jó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Remélem legközelebb nulla csatárral állnak fel a hollandok...

több mint 13 éve
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nyaltak az oranzsok, megérdemelték
Robbent valaki keményen elátkozta, tutira megkúrta valakinek a feleségét 😀

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
A vb ezüst is iszonyú nagy betli volt.Schleck
keménypetey
Csodás érvelések vannak ebben a topikban.Schleck
Most mit "érveljünk" egy hulla gyenge Holland csapaton? 😂 ne vicceskedj már.

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Jó hogy csak 3 bíró van, aki éppen nem látta a tizit. 😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.