Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
télleg érdekel?miért szurkolsz ezeknek?HöriNekünk Marseille-Szpartak Moszkva-Zsolna 😊 16 pont, de inkább 18 😊JSanyofenét, go Szpartak 😛
EL-be meg remélem a Fener és a Levszki és beverekszi magát aztán lesz kinek drukkolgatnikonqueror
több mint 14 éve
Na akkor Monoki Lehel és Zágráb - Győr 😂mekkora gól, vezet a Győr!!

több mint 14 éve
miért szurkolsz ezeknek?Nekünk Marseille-Szpartak Moszkva-Zsolna 😊 16 pont, de inkább 18 😊JSanyofenét, go Szpartak 😛
EL-be meg remélem a Fener és a Levszki és beverekszi magát aztán lesz kinek drukkolgatnikonqueror

több mint 14 éve
Nekünk Marseille-Szpartak Moszkva-Zsolna 😊 16 pont, de inkább 18 😊JSanyofenét, go Szpartak 😛
EL-be meg remélem a Fener és a Levszki és beverekszi magát aztán lesz kinek drukkolgatni
több mint 14 éve
Máté Péter mikor játszott utoljára meccset? Tavaly ilyenkor? Amúgy grat a Lokinak lesz kiért szorítani!
több mint 14 éve
Közben Stuttgart - Slovan Bratislava 1-2, összesítve 2-2

több mint 14 éve
CIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!! 😀 Európa Liga jövünk!!!!!!! 😀
több mint 14 éve
Na most ne hogy összeessünk.gamerkr3 gól kell még nekik. Innen még egy magyar csapat sem tudja elbukni, kivéve talán a női kéziseket 😀
több mint 14 éve
Na most ne hogy összeessünk.

több mint 14 éve
Ez is szép volt.... Janika megtáltosodott... 😀 Még pár ilyen kontra kéne...
több mint 14 éve
Janika gól, és innen nem lehet kiesni 😀 Már mikor Bandi bá becserélte megakartam dicsérni, hogy végre hamarabb lépett, így meg ő az Isten 😀
Szerk: olyan 50-70 szurkoló lehet ott, de most őket lehet csak hallani 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó jeee Zsolna :cool: igazából a csoportot leszartam hova kerülünk mert nagy eséllyel továbbjutunk de ez így rohadt jó mert csak 300km így valszeg irány a vendégszektor 😊
több mint 14 éve
Yannick bevertetüsi91szépen csinálta
ennyien fehérvárra nem mennek vendégbe. 😀

több mint 14 éve
Yannick beverte
több mint 14 éve
Hát elég kemény első félidőt éltünk túl kapott gól nélkül, bár azért egy két kontránkban voltak lehetőségünk, főleg amit Szakály a kapussal szemben sikeresen a kapu mellé gurított. :opedig tényleg annak tűnik 😛 mert hol szidtam én őt? csak megjegyeztem h elővigyázatos...Dragi nem szinte ikon, hanem az(az utolsó és egyetlen igazi Fradi kötődésű a csapatban...fiatalokat leszámítva persze) 😉
a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca DivatPont az ilyenek miatt nem igaz nem kedveljük Debrecenbe se. Bár mondjuk akiknél egy Dragóner szinte ikon az ne szídja ilyenekért a többi játékost. 😉
vendégbe van vki?DivatAmennyiben nincs rendesek a Litex szurkolók, hogy néha néha egy két loki dalt is énekelnek. 😀Jughead
hmm azé mondom mintha vmi ismerős dallamot hallanék de nem láttam őket 😊 hányan lehetnek kb?

több mint 14 éve
Hát elég kemény első félidőt éltünk túl kapott gól nélkül, bár azért egy két kontránkban voltak lehetőségünk, főleg amit Szakály a kapussal szemben sikeresen a kapu mellé gurított. :o a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca DivatPont az ilyenek miatt nem igaz nem kedveljük Debrecenbe se. Bár mondjuk akiknél egy Dragóner szinte ikon az ne szídja ilyenekért a többi játékost. 😉
vendégbe van vki?DivatAmennyiben nincs rendesek a Litex szurkolók, hogy néha néha egy két loki dalt is énekelnek. 😀
több mint 14 éve
Az a labda szerintem egyébként nem volt kint. Malinauskast pedig hogy szidták páran az első meccsei után...mi történt?JociHerczeg lefizette az asszisztenst és 20 centire a szeme előtt nem vette észre,h kint a labda...igaz kulibuli nagy segge előtte volt és zavarhatta 😊
Malinauskas viszont qrva jól véd.Divat
több mint 14 éve
mi történt?JociHerczeg lefizette az asszisztenst és 20 centire a szeme előtt nem vette észre,h kint a labda...igaz kulibuli nagy segge előtte volt és zavarhatta 😊
Malinauskas viszont qrva jól véd.

több mint 14 éve
mi történt?JociSzakály óriási helyzetet rontott el, pedig csodálatos passzt kapott Vargától...
első félidő: 0-0

több mint 14 éve
mi történt?
több mint 14 éve
bazdmeg... ilyen nincs. Ez mi volt???

több mint 14 éve
LooooooooL :/ 😂
több mint 14 éve
a dábrácán új kedvence kabátpetike...bordán rúgják de azért még biztonság kedvéért leellenőrzi, h nem-e vérzik az arca 😊vendégbe van vki? 😀