Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Na még egy Vasas-Fradi a 19 órás meccsek előtt 😀

több mint 14 éve
jójó...két csapatra figyelek jelenleg 😀élen a barca 😊MadMeg nem 😊 A Valencia az elso.barney
@KJuraszik
több mint 14 éve
"A team made Emmitt Smith look good. Barry Sanders made a team look good" Kb. ilyen a magyar válogatott is.Szalai mekkora gólt vágott! :mad: 1-2!bogec7http://www.youtube.com/watch?v=m1RXeBAgmYY
ez mind szép és jó, de a válogatottban villogna csak egyszer kettőnél több játékos...JJ Tiller
több mint 14 éve
gameover
20
niceóóóbazmeg h pont most kell nyernie ennek a qrva romának............. 😡DivatVucinic megmentette pár diák seggét 😊 volt töri tanárom @facebook:
Ha ma este nyer a Róma, szerdáig nem lesz felelés. 😀killkenny
bocs ha megbántottalak, tényleg nem direkt csinálom.
több mint 14 éve
A 3. percben már vezethetnénk is, ha f_sz módon les címén nem fújják vissza Torres gólját. :mad:ekkora lúzert 😂 😂
Szerk.: 2 percre rá már tényleg vezetünk. Ilyen marha védőt. 😂Mikey
remélem Gerrardot azért elmeszelik a könyöklésért
több mint 14 éve
Nem igaz ez az arcátlan csalóhadjárat, ami ellenünk folyik. Vezetünk az egész meccsen Salt Lake-ban, másfél év után először kapnának ki hazai pályán, erre 6 percet hosszabbítanak, és azalatt begyötörték az egyenlítő gólt. És mindig hasonló módon járunk pórul egy-egy sztárcsapat ellen, hiába játszunk teljesen jól. Mondjuk minden utah-i csapat mocskos csaló, szóval nem volt újdonság.
több mint 14 éve
óóóbazmeg h pont most kell nyernie ennek a qrva romának............. 😡DivatVucinic megmentette pár diák seggét 😊 volt töri tanárom @facebook:
Ha ma este nyer a Róma, szerdáig nem lesz felelés. 😀

több mint 14 éve
óóóbazmeg h pont most kell nyernie ennek a qrva romának............. 😡

több mint 14 éve
90 +4'Vezet a Paks! Bartha ugratta ki Montvait a jobb szélen, aki elvitte a kapus mellett a labdát, majd bepasszolta azt, amibe ugyan Gyagya még beleért, de menteni már ő sem tudott. 0–1
LoL 😛
több mint 14 éve
ikszelt a real...most jöhet a barca W. 😊Madúgy látszik ilyen meccsekhez kell hozzászokni idén 😕
legalább Casillas lesz a Zamora díjas 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sajnálom a KTE-t. Szép focit játszanak, de valami nagyon hiányzik. Olvastam a héten az elnökükkel az interjút. Töretlen a bizalom Urbányi felé, de meddig...? Nem ő a hibás szerintem, de akkor ki?Ráadásul ezen a meccsen jól megszívták a Tököli - Montvai cserét...
Szebb jövőt KTE!
több mint 14 éve
az előző heti 4-1 után a Pápa most idegenben nyert 4-2-re, jövő héten nehéz meccs lesz a Vidi ellenHurkaMai meccsre azt tudom mondani hogy BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (és hogy Bárányos löjjön nekünk 2-t mindennek a legalja)
több mint 14 éve
az előző heti 4-1 után a Pápa most idegenben nyert 4-2-re, jövő héten nehéz meccs lesz a Vidi ellen
több mint 14 éve
Katasztrófa... :/ 😕
több mint 14 éve
szerk azt kihagytam h borzasztó volt a játékvezetés hiba hiba hátán mindkét oldalra..kristofSzerintem elég durván a kárunkra tévedett sorozatosan Attwell (vagy hogy hívják), de ezen nem fogunk összeveszni, mert jelen helyzetben a legkevésbé ez zavar.
Kicsit más: az [origo] nevű oldal sem jobb a többinél, ma rájöttem. Amíg Benítez volt a menedzser, érdekes módon olyan cikkeket írtak, amelyekből az jött le, a rossz eredményekért csak ő felel. Most, hogy Hodgson a menedzser, egyből a tulajdonosokra hárítják ők is a klub, a csapat lezüllesztésének felelősségét, és jaj szegény Hodgson... anyjuk 'csáját nekik is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az utolsó negyed órában megint játszottunk. Az összesen már 35 perc. Wow.ott sztem Bruce kúrta el nem tudom miért kellett beállni védekezni, főleg h amikor bejött Gyan akkor 2 csatárral játszottunk. mindegy lényeg a pontszerzés jövőhéten el kéne kapni a MU-t 😊
Kezdem megszokni, hogy a Sunderland-szintű csapatok is győzelmi eséllyel jönnek az Anfieldre...Mikey
szerk azt kihagytam h borzasztó volt a játékvezetés hiba hiba hátán mindkét oldalra..
több mint 14 éve
végre beindult Thomas, a legjobbak ellen villan meg mindig (Vidi, Fradi, Debrecen)Hurka biztos boldog, Sowunmi kettot vagott eddig 😀barneyHmm, a 40. percben, a Siofok eddig 3-0-ra uti a Lokit 😀barneymár van az 4-0 is 😀Ork
több mint 14 éve
jól kezdett a Mainz, remélem nem járnak úgy mint anno a Hoffenheim, bár elég nagy rá az esély...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Az utolsó negyed órában megint játszottunk. Az összesen már 35 perc. Wow.Kezdem megszokni, hogy a Sunderland-szintű csapatok is győzelmi eséllyel jönnek az Anfieldre...
több mint 14 éve
Szalai mekkora gólt vágott! :mad: 1-2!bogec7http://www.youtube.com/watch?v=m1RXeBAgmYY
ez mind szép és jó, de a válogatottban villogna csak egyszer kettőnél több játékos...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szalai mekkora gólt vágott! :mad: 1-2!bogec7Komoly meglepi ez a Mainz... 6 meccs 6 győzelem eddig...
És a többi meccs is milyen szépen alakul, Chelsea cumi, Arsenal cumi vs. WBA, Debrecen cumi, Pool is szenved...Na már csak este botoljon a Real és a Barca.
UPD: Arsenal - WBA - 0-3 😀 😂
UPD2: 1-3 😕 😀

több mint 14 éve
Szalai mekkora gólt vágott! :mad: 1-2!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!